| Κατηγορία | Γυράδικο, Ξένο |
| Διεύθυνση | Κιλκίς 14, Κομοτηνή |
| Νομός | Ροδόπης |
| Χάρτης | |
| Τηλ. επικοινωνίας | 2531031386 |
| Διαδίκτυο | |
| Ωράριο | 10:30-22:30. Κυριακή κλειστά. |
| Ώρες παραγγελίας | 11:00-22:30. Σάββατο 11:00-20:00. |
| Χαρακτηριστικά | |
| Λέξεις κλειδιά | Κινγκ Φουντ, #τούρκικο, #λαχματζούν, #σάντουιτς, #doner, #πεϊνιρλί, #γύρος μοσχαρίσιος, #μπιφτεκάκια, #beyti kebab, #μπεϊτί, #τσοκερτμέ κεμπάπ |
Το doner στα ίδια επίπεδα, γευστικότατο.
Αυτή τη φορά δοκιμάστηκε και πεϊνιρλί (το Asmalı Sokak ήταν ανοιχτό, αλλά είχε αναμονή). Έχει με τυρί, έχει με κιμά, ζητήθηκε ανάμικτο. Πολύ, πολύ καλό, ψήνεται επί τόπου.
Κάτσαμε από σπόντα, γιατί πηγαίναμε να πάρουμε πεϊνιρλί από το Asmalı Sokak. Κάνει ανακαίνιση, όμως (κύριος μας ενημέρωσε πως σε περίπου 5 ημέρες - από εχθές - θα ξανανοίξει).
King Food, στα 10 βήματα. Εξ όψεως δε σου γεμίζει το μάτι - μοιάζει συμβατικό - αλλά όσο περνάει η ώρα και αντιλαμβάνεσαι περί τίνος πρόκειται το εκτιμάς όλο και περισσότερο που έκατσες. Μοσχαρίσιος γύρος σε αράβικη. Χρόνια είχα να φάω πραγματικό doner. Πολύ νόστιμος και το τζατζίκι του εθιστικό. Ο μαϊντανός εξαιρετική προσθήκη. Λόγω χρόνου δεν δοκιμάστηκαν περισσότερα, αλλά ανυπομονώ πλέον για την επόμενη επίσκεψη στην πόλη.
Εξαιρετικός ο συνδυασμός ντονέρ με μελιτζανοσαλάτα σε ωραίο στρόγγυλο ψωμάκι (3€)
Σερβίρεται επίσης και γύρος κοτόπουλο και λαχματζούν
Το σέρβις πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό
Είχε σχεδόν μόνον Λαχματζούν και το πήραμε με γύρο μοσχαρίσιο. Πολύ καλή φάση για την ώρα (περίπου 11μμ). Βέβαια βαρούτσικο σα σάντουιτς... Πάντως καλό, καθαρό μαγαζί, από τα στανταράκια της Κομοτηνής σ' αυτόν τον τομέα.
Δοκιμαστηκαν τα εξης:
-γυρος μοσχαρισιος σε ψωμακι. Νοστιμο κρεας, καπως ανοστο. Ψωμακι καλο, αλοιφες καλες (μελιτζανα/τζατζικι).
-Κεφτεδακια τυλιγμενα σε λαχματζουν. Νοστιμο και μεγαλο σαντουιτς.
Περιπου στα 6-7€ κ τα δυο.
Αξιζει και θα ξαναπηγαινα