| Κατηγορία | Εστιατόριο |
| Διεύθυνση | Πευκοχώρι |
| Νομός | Χαλκιδικής |
| Χάρτης | |
| Τηλ. επικοινωνίας | 2374062004 |
| Διαδίκτυο | |
| Ωράριο | |
| Χαρακτηριστικά | |
| Λέξεις κλειδιά | Φάρμα Μνήμες, #ξυλόφουρνος, #αντικριστό, #κατάλληλο για παιδιά, #παρκαδόρος, #σούβλες, #κεμπάπ, #κοτόπουλα σούβλας, #κοκορέτσι, #μπριζόλα σούβλας, #sourdough, #ντάκος, #γάστρα, #γλώσσα μοσχαρίσια, #μάγουλα, #προβατίνα κοκκινιστή, #κοτόπουλο, #κεφτεδάκια, #κοντοσούβλι, #κοπανιστή, #πάπρικα, #στάκα, #αυγά, #ομελέτα με στάκα, #κολοκυθάκια, #πιπεριές, #καβουρμάς, #σουτζούκι, #σφουγγάτο, #ομελέτα με πατάτες, #παϊδάκια, #σουβλάκια, #σουτζουκάκια, #φρυγαδέλι, #πρόβειο σουβλάκι, #χοιρινή, #μοσχαρίσιο σουβλάκι, #πρόβειο παϊδάκι, #μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα, #λαδερά, #γεμιστά, #φασολάκια, #μουσακάς, #γλυκά του κουταλιού |
| Άνοιξε | 1 Ιουλίου 2022 |
Και που να πας .... part I/II//ΙΙΙ.... τριπλή επίσκεψη.
Φαγητό καλό, τιμές πήραν την ανιούσα, μια χαρά για οικογενειακό εστιατόριο.
Άλλαξε ο υπεύθυνος Σεφ είναι ο κος Κωνσταντίνος Σλαμπάκης του Marrone στην Σοφούλη και του Αγκίστρι στην Χανιώτη.
Αξιόλογος Σεφ με νόστιμες γεύσεις στα πιάτα του.
Όλα τα γνωστά κεφτεδάκια, παιδάκια, αντικριστά, στηθοπλευρά, κοντοσούβλια κλπ.
Λίστα κρασιών οκ.
Μόνιμα γεμάτο, πολυπληθές καλό σέρβις, γρήγορη κουζίνα.
Θέλει κράτηση.
Προτείνεται.
Είναι κάτι διαφορετικό στη Χαλκιδική και αξίζει μια επίσκεψη.
Και που να πας .... part III/IV διπλή επίσκεψη.
Φαγητό καλό, τιμές οκ, μια χαρά για οικογενειακό εστιατόριο.
Ακόμα υπεύθυνος Σεφ είναι ο Νίκος Τζούμας του Μαμαλούκα και παλιά του Ανάσσα.
Εξαιρετικά κεφτεδάκια, σαλάτα φασολάκια καλοκαιρινή, στηθοπλευρά με τραχανά, κοντοσούβλια.
Λίστα κρασιών οκ.
Μόνιμα γεμάτο, πολυπληθές καλό σέρβις, γρήγορη κουζίνα.
Προτείνεται.
Εξαιρετικά κεμπαμπάκια, σαλάτα φασολάκια, κοντοσούβλια.
Μόνιμα γεμάτο με πολυπληθές σέρβις που εξυπηρετεί άμεσα.
Προτείνεται.
Εξαιρετικό μαγαζί ,
Στα του φαγητού τα πρώτα ήταν παρά πολύ μέτρια …σαλάτες με άγουρες ντομάτες και αστεία ποσότητα χωριάτικης για τα 11 ευρώ που είχε …τα κυρίως κοντοσουβλια κλπ ήταν μια χαρά αλλά χωρίς συνοδευτικά ,
Τιμές στα κρασια ακριβές …όποτε 40-50 ατομο για φαγητό ταβέρνας είναι για μένα overrated
Ps Το μαγαζί είναι γεμάτο συνεχώς
Το farm or barn to table concept είναι απλά μέρος της διακόσμησης, δεν δέχτηκαν να σφάξουν και να κάνουν γεμιστή μια πάπια που με στραβοκοίταξε όταν μπήκα στο εστιατόριο.
Το επισκέφθηκα τις πρώτες μέρες που άνοιξε οπότε θα είμαι επιεικής στα του φαγητού. Μέτριο προς καλό ότι δοκιμάστηκε, θέλει χρόνο προσαρμογής. Το αντικριστό αρνί ήταν πολύ στεγνό, τα μοσχαρίσια μάγουλα άλλη εκτέλεση από ότι περιέγραφε ο κατάλογος.
Λίστα κρασιών ... κλασική χωρίς αρχή και τέλος. Αρκετές επιλογές από τις ίδιες ποικιλίες ... χωρίς ποικιλία στις ποικιλίες.
Μπύρες δεν είχε ούτe μια weiss.
Από ότι πληροφορήθηκα υπεύθυνος Σεφ είναι ο Νίκος Τζούμας του Μαμαλούκα και παλιά του Ανάσσα.
Προτείνεται.
κύριο και μοναδικό λόγο στο μενού έχουν ο ξυλοφουρνος, οι σουβλες, τα αντικριστά κρέατα (με την αυστηρή Κρητικη τεχνική), και τα φαγητά απευθείας σε ανοιχτή φωτιά, τα προζυμενια ψωμιά και αλλά) και ειναι ένα ουσιαστικά from farm to table εστιατοριο (γιατί έχουμε φάει και πολύ παπά όλα αυτα τα χρόνια με τον όρο from farm to table) όπου τα κηπευτικα και τα μποστάνια δεν είναι διακοσμητικά…. αλλά συμμετέχουν στη διαδικασία του εστιατορίου ως προϊόντα
Υπήρχαν 4 μαγειρευτά από τον ξυλόφουρνο και όλα τα άλλα σούβλες και αντικρυστα
Παρά πολύ ωραίος ο χώρος έξω, άνετος για παιδιά κλπ
Από μένα είναι ένα ναι …αν και πήγα με πολλές επιφυλάξεις (η ιδιοκτησία σχετίζεται με το Μαμαλουκα αλλα ευτυχώς δεν είχε Ρέμο, πυροτεχνήματα και λοιπά πανηγυρτζιδικα εφέ)