Εικόνες (33)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Lakror με κιμά (γέμιση, καλή)
Byrek με κιμά (αρκετά οκ)
Byrek με κιμά (αρκετά οκ)
Γλυκιά κολοκυθόπιτα (καλή!)
Γαλατόπιτα (οκ, είχε ξύσμα λεμονιού που το χαλούσε, καλή ποσότητα)
Lakror (μυζήθρα, πράσο, μέτρια)
Lakror (μυζήθρα, πράσο, μέτρια)
Φλογέρα με ζαμπόν τυρί (σα σφολιάτα με τυρί και ζαμπόν, οκ)
Φλογέρα με ζαμπόν τυρί (σα σφολιάτα με τυρί και ζαμπόν, οκ)
Kifle με γαλοπούλα (αδιάφορο)
Kifle με γαλοπούλα (αδιάφορο)
Κάτι με λουκάνικο (αδιάφορο)
Κάτι με λουκάνικο (αδιάφορο)
Byrek με τσουκνίδα (χωρίς τυρί, πρακτικά άνοστο)
Γλυκιά κολοκυθόπιτα (πολύ καλή!)
Χατσαπούρι με τυρί (αδιάφορο)
Λακρόρ με φασόλια (οκ, λίγο στεγνό, θέλει ίσως ντομάτα)
Byrek με τυρί (νόστιμο...!!!!)
Στριφτή με κιμά (εγκάρσια τομή #2)
Στριφτή με κιμά (εγκάρσια τομή #1)
Στριφτή με κιμά (καλό, 2,8€)
Lakror πιπεριά/ντομάτα/κρεμμύδι (καλό φύλλο, θέλει παραπάνω γέμιση)
Lakror πιπεριά/ντομάτα/κρεμμύδι (οκ, 2€)
Μπουρέκ πράσο-τυρί (ωραίο)
Μπουρέκ πράσο-τυρί (ωραίο)
Το byrek(μπουρέκ) δεν μου άρεσε τόσο θυμίζει σφολιάτα, λίγο άψητη και άνοστη, με ελαφρύ αποτέλεσμα και εδώ. Ο κιμάς, νόστιμος, είναι αρκετά υγρός και με ντοματίλα θυμίζει κιμά για μακαρόνια, κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο, αλλά όχι κακό.
Από όσα δοκίμασα, ξεχώρισα τον κιμά, που είναι αρκετά οκ, και τη γλυκιά κολοκυθόπιτα, που είναι καλή αλλά θα την ήθελα λίγο λιγότερο γλυκιά. Τα υπόλοιπα μου φάνηκαν αδιάφορα.
πράσο–τυρόπιτα δεν μου άρεσε, κυρίως γιατί χρησιμοποιεί μυζήθρα το οποίο δεν το προτιμώ στις πίτες. Ίσως και το πράσο, λόγω εποχής
Η γαλατόπιτα χορταστική, μια χαρά.
Συνολικά, αξίζει η δοκιμή, ειδικά για τον κιμά και τη γλυκιά κολοκυθόπιτα. Θα ξαναπάρω.
Το πρώτο, να πω, είναι πως δεν ενδείκνυται για on-the-go δοκιμή, καθώς διάγει μέσα στην ευθραυστότητα του φύλλου, κινδυνεύοντας να σου μείνει στο χέρι σε κάθε δαγκωματιά ή εν μέσω προσπαθειών αποκάλυψης. Η γέμιση ήταν πάρα πολύ νόστιμη, το φύλλο καλό. Ικανοποιητικού μεγέθους και τιμής.
Το σαν-πιροσκί - αυτό σαφώς για τον δρόμο - ήταν γεμάτο, νόστιμο, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Την ώρα εκείνη, ~10:
Πήρα με πράσο- τυρί. Ωραία γέμιση, αρκετή και εύγευστη. Θα ξαναδοκίμαζα, αν έβρισκα τελικά τον κιμά (που δεν είχε αυτή την φορά)
Οπως έχει ειπωθεί το φύλλο διαφορετικό, ελαφρυ και γενικά το αποτέλεσμα ευγευστο.
Η διαθεσιμότητα σε γεύσης, έχει να κάνει με το ποτε θα βγουν από το εργαστήριο.
Ζητήθηκε ένα byrek με τυρι, ένα με σπανάκι και ενώ ήρθαν από διαφορετικά ταψιά εντέλει ήταν και τα δυο τυρί...!!! Η τιμή στα 2€ το κομμάτι.
Το προσωπικό ευγενικό, θα ξαναπάω έχει να "
Παρόλο που είναι μικρό μαγαζί έχει μέσα εργαστήριο και δύο κυρίες ζυμώνουν.
Έχει μέσα διάφορα μπουρέκ. Είναι φύλλο διαφορετικό από την κλασική πίτα, πιο μαλακό και λεπτό αλλά όχι σφολιάτα. Είχε διάφορους συνδυασμούς. Ζήτησα και πλήρωσα (2.
Ήταν νόστιμο και ελαφρύ πολύ, χαλαρά έτρωγα και δεύτερο στο καπάκι.
Θα δοκιμάσω κι άλλα, έχει ενδιαφέρον.