Εικόνες (21)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γύρος (καλός, τον προτιμώ πιο ξεροψημένο)
Σουβλάκια κοτόπουλο (νόστιμα, μαριναρισμένα)
Γύρος (αρκετά λιπαρός, μεγάλη ποσότητα, καλούτσικος)
Γεμιστό μπιφτέκι (νόστιμο και μεγάλο μέγεθος, λογικά ανάμεικτο κιμά)
Αλοιφές όλες χειροποίητες
Λάδια που στάξανε από το σάντουιτς..!
Αν και ήμουν ενήμερος για την ύπαρξη του μαγαζιού δεν το είχα επισκεφθεί.
Πρέπει να έφαγα τον καλύτερο γύρο της Θεσσαλονίκης, ήταν γευστικότατος, χωρίς πολλά λάδια, με χειροποίητες αλοιφές και τρελές πατάτες.
Σϊγουρα αξίζει μία ή και πολλές παραπάνω επισκέψεις!
Συνοικιακο γυραδικο, το τρεχει ενα συμπαθεστατο ζευγαρι, πολυ επικοινωνιακο κι ευγενικο.
Χειροποιητος γυρος, κρεατικα κ αλοιφες, και το περηφανευονται!
Αυτο βγαινει και στις γευσεις εννοειται.
Μας αρεσαν πολυ οτι δοκιμασαμε (γυρος,
Δουλευουν πολυ με wolt/efood Κλπ, καθοτι μπαινοβγαιναν συνεχως ντελιβεραδες στο μαγαζι, για οση ωρα κατσαμε.
Με καποιο μαγικο τροπο, προλαβαινουν και εξυπηρετουν τους παντες, ταχυτατα! Με διεψευσαν πανηγυρικα!
Τιμες παραμενουν σε πολυ χαμηλα επιπεδα, για τα δεδομενα της εποχης (3.
Θα ξαναπαμε εννοειται, το συντομοτερο, για επαναληψη!
Η κυρία, ευγενέστατη, αφού διευκρίνισε πως δεν έχουν δικό τους delivery και ότι αυτό πραγματοποιείται μέσω των δύο μεγαλύτερων αλυσίδων διανομής, ξεκίνησε, χωρίς αφορμή ερώτησης, να λέει ότι όλα τους τα είδη είναι χειροποίητα -εικάζω ίσως καταλαβαίνοντας μία μικρή απογοήτευση στον τόνο της φωνής, εξαιτίας της αποφυγής χρήσης των εν λόγω εφαρμογών. Μου φάνηκε αρκετά γλυκό.
(Για την ιστορία, η κόκκινη αλυσίδα, έχει καπέλο +1,
Απ' τα είδη δοκιμάστηκαν: Γύρος, μπιφτέκι και πανσέτα.
-Ο γύρος δεν μου έβγαλε το χειροποίητο στοιχείο τόσο (αν και δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί και να είναι). Αρκετά λαδερός, πράγμα όχι απαραίτητα κακό, αλλά θα συμφωνήσω πως αν μιλάμε για τέτοια επίπεδα "
-Το μπιφτέκι πολύ καλό. Αρκετά πιο λεπτό απ' τους συνηθισμένους ψωμώδεις κιμάδες, χωρίς πολλά μπαχαρικά.
-Η πανσέτα μπήκε σε ψωμάκι-αφρό, με αποτέλεσμα να χάνεται στο σύνολο. Αφού πατήθηκε στην τοστιέρα σε δεύτερη φάση, ήταν αρκετά καλύτερα τα πράγματα. Γευστικά δεν ήταν αδιάφορη, δεν ξεχώριζε κιόλας.
Η πίτα καλή.
Overall, θα επέστρεφα σίγουρα για το μπιφτέκι, καθώς και για να βρεθώ στο μαγαζί για επιτόπια δοκιμή. Ο κύριος λόγος, όμως, επιστροφής είναι το combo προσέγγισης και μεταχείρισης, αισθητικής πάντα φύσεως, του συμπαθέστατου τυλιχτού.
2 σάντουιτς, το 1 με γύρο και χτυπητή και το άλλο με σουβλάκι κοτόπουλο και ρώσικη.
Οι αλοιφές χειροποίητες και η πατάτες πιο προκάτ, πεθαίνεις.
Ο γύρος δείχνει χειροποίητος και ήταν πεντανόστιμος! Είχε μπόλικο μπαχάρι αλλά πραγματικά είχα καιρό να φάω γύρο νόστιμο που δεν το μετανιώνεις μετά.
Το σουβλάκι κοτόπουλο από την άλλη, ακριβώς το ανάποδο. Πολύ κακή γεύση, σαν καμένο αλλά χωρίς να είναι, μια κακή γεύση που δεν μπορώ να περιγράψω.
4 ευρώ ο γύρος και 2,
Σίγουρα θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή για τον γύρο του και λέω να δοκιμάσω και κανα μπιφτέκι.
Το μαγαζί είναι σχετικά μικρό, και το μόνο αρνητικό είναι ο εξαερισμός που θα μπορούσε να είναι δυνατότερος. Εδώ τελειώνουν τα αρνητικά.
Το εσωτερικό - όπως είπε ένας φίλος μου - θυμίζει το μοναδικό ανοικτό γυράδικο σε κάποιο χωριό που έχεις ξεμείνει φαντάρος, και έχεις βρει καταφύγιο στη μία το πρωί περιμένοντας το ΚΤΕΛ. Ο χώρος είναι καλτ, και μας άρεσε πολύ. Εξωτερικά είχε 3-4 τραπέζια, οπότε την Άνοιξη θα είναι ωραία.
Το φαγητό ήταν απόλυτη αποκάλυψη. Ο γύρος χειροποίητος, ασύγκριτος με οποιοδήποτε γύρο έχω δοκιμάσει, ακόμα και από τα ελάχιστα γνωστά γυράδικα που σερβίρουν οντολογικό χειροποίητο γύρο και μας έκαναν να χαιρόμαστε σαν να μας αγόρασαν καινούρια κασέτα στο game boy. Μπορώ να πω πως είναι φτιαγμένος με αγάπη. Για την ιστορία, έπεσε μία παραγγελία για 30 σάντουιτς όσο ήμασταν εκεί (ευτυχώς προλάβαμε να δοκιμάσουμε) !
Δοκιμάσαμε και μπιφτέκια χειροποίητα, επίσης εξαιρετικά. Επίσης οι πιτούλες ήταν ωραίες.
Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, πραγματικά φιλικοί (όχι σαν ορισμένους σαλιάρηδες) , χαρούμενοι άνθρωποι. Γνωριστήκαμε, συζητήσαμε, και μας κέρασαν και κρασάκι.
Οι τιμές πολύ προσιτές για τις μεγάλες μερίδες (κοντά στα 15 ευρώ το άτομο).
Θα ξαναπάω;
Σίγουρα. Το προτείνω διότι είναι πραγματική γευστική εμπειρία, σε σημείο τέτοιο, που ακόμα και αυτά τα βίγκαν θα γιάτρευε.
Μαγαζί: 3.
Φαγητό: 5/5
Τιμές: 4/5
Σέρβις: 5/5
Τσίπουρο: Ν/Α (δοκιμάσαμε ρετσίνα)
Δοκιμάστηκε τελευταία πιτογυρο και πίτα σουβλάκι και τα δύο πολύ πάνω του μέσου όρου.
Επαναληπτική δοκιμή στα ίδια επίπεδα.
Τιμές λίγο τσιμπημενες, αλλά οκ.
Θα ξαναπάρω.
Πήρα ψωμάκι με γύρο χωρίς σαλάτα, στα 3 ευρώ. Απόδειξη γιοκ.
Η ποσότητα πραγματικά μεγάλη, δεν το λυπήθηκε η κυρία στο σέρβις. Οι πατάτες προκάτ, ο γύρος βαρβάτος, λαδερός, με λίπος τόσο όσο. Τσαχπινιά που κάνει τη διαφορά η ρίψη αλατιού με το χέρι πριν το σερβίρισμα.
Μου άρεσε.
Προσφέρει και τσίπουρο με μεζέ για άραγμα στο γειτονικό πάρκο.
αλλα οι μεριδες ειναι μεγαλες, παιρνεις εναν γυρο και χορταινεις τουλαχιστον !! αξιζει
Πολυ καλο σουβλακι αλλα και τα υπολοιπα κρεατικα πολυ πανω απο τον μεσο ορο.