Εικόνες (5551)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ποτήρι τσίπουρο χωρίς και μεζές με χοιρινό ριγανάτο, λάχανο τουρσί και τζατζίκι (5+1= 6ε)
Εξωτερικά (Απρίλιος 2026)
Εξωτερικά (Απρίλιος 2026)
Πίτες κιμά με το κομμάτι (0.7ε το ένα. Καλές και χορταστικές)
Κουλούρια σε πρώτο πλάνο (ξεροψημένα, στιβαρά, πολύ καλά)
Γύρος μανιταριού (πολύ καλό)
Πέτουρα με γαρίδες και θράψαλο (καλούτσικο, αλλά πολύ νερουλό. Σχεδόν σούπα)
Γραβιέρα πικάντικη (πιπεράτη. Μια χαρά)
Γλυκά κερασμένα (παγωτό και χαλβάς σιμιγδαλένιος)
Γαύρος σαγανάκι (απλώς οκ)
Γαρίδες ψητές (πολύ καλές, και συνοδευτικά μια σαλάτα Λάχανο Καρότο)
Μύδια αχνιστά (πολύ καλά. Ζουμί ενδιαφέρον, με γεύση)
Κολοκυθάκια τηγανητά με σκορδαλιά πατάτας (καλά)
Σαρδέλα παστή φιλέτο και τζατζίκι (σαρδέλα ενδιαφέρουσα. Τζατζίκι καλό)
Λογαριασμός μαζί με λουκούμι και ρακι κερασμένο)
Αβγά (ζητήθηκαν χτυπημένα) και παστουρμάς και καβουρμάς (ωραίο, πλούσιο. Μεγάλη μερίδα)
Τζατζίκι (ωραία παρουσίαση. Αγαπώ δυόσμο. Καλό)
Τσίπουρο χύμα 100ml και νερό
Χοιρινή παντσέτα με παστό ψάρι (πολύ περίεργος συνδυασμός. Μύριζε πολύ έντονα ψαρίλα)
Κάτω δεξιά είναι χτένια με πράσα! (Όχι κάτι τρελό στη γεύση)
Πάνω αριστερά είναι tofu καπνιστό (πολύ καλό) και κάτω αριστερά είναι λαχανικά βραστά (μια χαρά)
Το πακέτο αναλυτικά (Μάρτιος 2026)
Double burger (τυποποιημένα μπιφτέκια, αλλά ζουμερά και καλό αποτέλεσμα. Θύμιζε το παλιό μπέργκερ goodys. 3,9ε)
Πίτα με κασέρι και σουτζούκι (πολύ χορταστική. Το τυρί μαλακό, απαλό)
Μανούς: πίτα με θυμάρι και ζαατάρ (μια χαρά)
Επίσης αυτή τη Λαδόκολλα Αστροφεγγια στο Ναυαρινο. Φαγητικα δεν την προτείνω, αλλά στην ανάγκη... Μόνο τα απαραίτητα.
Για να γενικεύσω, κάθε μαγαζί που στέκεται ανοιχτό Χριστούγεννα ή/και Πρωτοχρονιά, έχει πιθανότητες να είναι ανοιχτό και Πάσχα & 2η μέρα.
Μόνο μια επιτόπια έρευνα θα δώσει πλήρη απάντηση.
Η ίδια μου είπε ότι ανοίγει κάθε μέρα, και σερβίρει μέχρι βραδάκι. Μεζέδες και σε κρεατικο αλλά και σε ψαρικά. Θα ξανακαθομουν με χαρά.
Θα προσπαθήσω να το δω ακόμα και έτσι, γιατί μού αρέσει η γειτονιά του.
Στο μαγαζί χαμός και πολλή βαβούρα. Πάντως ο χώρος είναι ωραίος μέσα. Και έξω τα τραπέζια γεμάτα, όπως ήταν αναμενόμενο.
Σέρβις καλό και εξυπηρετικό. Πήγαμε με τα δυνατά χαρτιά τού καταλόγου, τα πιο "
Κρασί συνοδευτικό sauvingon blanc Λευκός Ελέφαντας (κτήμα Σκίουρος, 20ε πολύ προσιτή τιμολόγηση. Ήταν ό,
Στο τέλος πήραμε ένα σουφλέ σοκολάτας με παγωτό (καλό). Συνολικά ήταν καλούτσικα, προσμετρώντας και το περιβάλλον, που μάς άρεσε. Τιμές τσιμπημένες (εξαιρώ το κρασί).
Αν ξαναερχόμουν στα κοντά, θα δοκίμαζα πιο συμβατικά πιάτα.
2. Google maps οριστικά κλειστό.
Μόλις μπήκαμε στο μαγαζί η κυρία μάς σκαναρε με τον σκάνερ οφθαλμού του Terminator 1 και αποθήκευσε τα βιομετρικά μας και τις σχέσεις μας. Ύστερα, λίγο οκνηρα, πήρε την παραγγελία μας και έφτιαξε ένα Πιτογυρο με ρετρό ψωμάκι σάντουιτς κυλικείου.
Ό γύρος λιπαρός, βιντατζ ως αναμενόταν από τα σχόλια. Καλός, εύγευστος. Θα τον ξαναγευομουν, ειδικά μαζί με βολτίτσα στην διπλανή πλατεία Άνω Ηλιούπολης.
Είχε μπουγάτσες, αλλά κιμά που ήθελα εγώ είχε μόνο σε πιτακια με το κομμάτι. Στοχευμενος στον κιμά πήρα 4 για να συμπληρώσω μερίδα. Κατόπιν σκέφτηκα ότι μπορείς να φτιάξεις μια ποικιλία από τις γεύσεις (είχε και τυρί και σπανάκι).
Πολλή κίνηση από περαστικούς και γενικά καλή ποιότητα.
Καταστροφικό καφενείο στα στενα της Φλώρινας. Ζει στον δικό του χώρο, χρόνο, διάσταση. Όλα μέσα είναι ποτισμένα με καπνό. Εξωτερικά τραπέζια γιοκ. Είναι μακρουλό σα λεωφορείο, και στο βάθος υπάρχει μπαρ με τον ιδιοκτήτη ιερέα μύστη (συμπαθής). Στην τηλεόραση μεταδιδοταν η κηδεία της Μαρινελας.
Ποτήρι τσίπουρο- χωρίς οκ, και μεζές με χοιρινό παιδάκι κρύο παγωμένο, πατάτα, αβγό, ντομάτα ήταν για ζόρικους.
Θα ξανάρθω μόνον αν παραστεί ειδική ανάγκη.
Τώρα στο τιμόνι ήταν ο γιος τής κυρίας, με κάποια λίγα σπαστά ελληνικά.
Ισχύουν τα 4 διαφορετικά που σού δίνουν από τον μπουφέ, στο αλουμινένιο πιατάκι μιας χρήσης με τα χωρίσματα.
Τα φαγητά ήταν φουλ κινεζικά. Για μένα ξεχώρισε το καπνιστό τόφου (δείτε φωτό)
Τώρα πλέον το πακέτο έχει 8 ευρώ. Και "
Τα ξαναλέμε μετά από 7 χρόνια τουλάχιστον!
Ενώ είναι δίπλα σε ένα κάποιο παρκάκι, δε βγάζει τραπέζια έξω, είναι όλα μέσα, "
Οπότε δεν είναι για μένα, και το παραδίδω στην κοινότητα. Είναι για τούς σκληρούς τού είδους.
(Μπορεί και όχι μόνο προσωρινά...)
Στο σέρβις υπήρχε ελληνίδα κοπέλα σε εμάς, αρκετά εξυπηρετική.
Η κουζίνα καλή. Κάποιες μερίδες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους (βλ. φωτό). Θα έλεγα ότι το απαραίτητο πιάτο είναι το butter chicken (μεγάλιθος τής κουζίνας αυτής).
Τιμές κάπως τσιμπημένες και ο λογαριασμός μπορεί να ξεφύγει εύκολα. Σε μάς 3 άτομα δώσαμε ~90ε.
Θα ξαναέρθω σίγουρα. Πολύ καλή προσπάθεια.
Πάντως μέγας σεβασμός στον τολμηρό που ονομάζει την ψαροταβέρνα του Μπανάνα!
Μεσημέρι καθημερινής είχε διάφορα, και πήρα Κολοκυθάκια αβγολέμονο γεμιστά με κιμά (7.
Νομίζω ότι θα ξανάπαιρνα.
Μπουγάτσα κιμά καλή ως πολύ καλή, μόλις βγήκε. Μερίδα ικανοποιητική σε μέγεθος. Καφές οκ.
Για μεγαλύτερο δείγμα πήρα και τη μανιταρόπιτα, αλλά ήταν πιο αδύναμη, με πιο χοντρό φύλλο και χαλαρή γέμιση.
Το μαγαζί το τρέχει ένα νεαρό αντρόγυνο (υποψιάζομαι 2η γενιά?) που νοιάζεται, κι από ό,
Μού άρεσε, αξίζει, και θα ξαναρχόμουνα. Τιμές οι τυπικές για την κατηγορία.
Ο Carlo συμπαθητικός, έδειξε να το πονάει το σπορ.
Το burgegg που διάλεξα ήταν πολύ καλή περίπτωση. Για επόμενη φορά μού πρότεινε το "
Θα το ξαναέβλεπα άνετα
(Σάββατο με ενημέρωσε ότι κλείνει 2.
Ένα το κρατούμενο: το καλό glazed pork ribs. Παλιότερα λεγόταν κάτι με Jack Daniels, τώρα είναι χωρίς το όνομα. Το καλύτερο πιάτο τής βραδιάς.
Ψάξαμε κάτι με τον σερβιτόρο που να περιέχει buttermilk chicken. Μάς πρότεινε το Country Style Chicken, το οποίο όμως δεν ήταν buttermilk και ήταν το πιο αδύναμο τής βραδιάς.
Τέλος, πήραμε τα Fajitas (ανάμικτα με κοτόπουλο και χοιρινό) για tex-mex εμπειρία και για χόρταση (σκάσαμε τελικά). Σε κάποιους στην παρέα άρεσαν, σε μένα όχι, παρά την ποικιλία.
Για ορεκτικό τα beef lime tacos. Μάς άρεσαν. Μικρή ποσότητα, τόσο-όσο για ορεκτικό.
Μάς βγήκε γύρω στα 80 ευρώ τα 3 άτομα (αναμενόμενο).
Θα ξαναερχόμουν μετά από καιρό, για κάτι σε pulled beef ή παρεμφερές, και φυσικά τα pork ribs.
Επιβεβαιώνω λαϊκό κλίμα, είχε και ματς ΠΑΟΚ..
Γύρος χοιρινός στα τελειώματα, καλός. Είχε λίγο στεγνώσει από τις ώρες.
Ο ηγέτης μού έκανε τον γύρο ακριβώς όπως τον ζήτησα, με πολλή ντομάτα. Συνήθως βάζουν λίγη όταν το ζητώ.
4ε το σάντουιτς. Θα ξαναερχόμουν, ακόμα και για καθιστές μερίδες. Λίγο με χάλασε το μπλε φως φθορισμού έξω, σα χειρουργείο, αλλά οκ.
Καλή ποικιλία από μαγειρευτά. 2 μερίδες που δοκίμασα ήταν καλές, αλλά οι τιμές πολύ τσιμπημένες: με τα ίδια χρήματα αλλού θα έπαιρνα 3 μερίδες.
Είναι σίγουρα μια λύση έξω απ' τα συνηθισμένα μέρη γύρω από την πόλη. Πάντως και αυτό γεμίζει. Εμείς με κράτηση λίγο πριν πάμε ήμασταν καλά. Ο μέσα χώρος ευχάριστος, αλλά προς στενός.
Μάς άρεσαν οι λεπτομέρειες στα πιάτα που περιγράφει ο tsimp (πχ. κρεμυδάκι πίκλα). Τυροκαυτερή πολύ καλή, rib eye καλό για τα λεφτά του. Δοκίμασα 3 λουκάνικα, που όμως δεν ήταν αξιόλογα. Καλύτερο πιάτο βγήκε με διαφορά το Λαχματζούν.
Τιμές πολύ καλές! (3 άτομα με μία Μάμος μάς βγήκε 60ε)
Θα ξαναερχόμουν. Είναι καλή επιλογή, αλλά όχι τοπ.
Το μαγαζί έχει το κοινό του και ο μέσα χώρος είχε πολύ κόσμο.
Παραγγείλαμε τα πιάτα των φωτό. Μού φάνηκε ένα γκουρμέ μαγειρείο comfort, χωρίς πολλές δοκιμές και φανταχτερά. Εκτίμησα το ριζότο που ήταν ό,
Αν θυμάμαι καλά άργησαν να τα φέρουν, αλλά δικαιολογούνται από τον πολύ κόσμο.
Στο τέλος ήρθε στο τραπέζι ο μάγειρας και ιδιοκτήτης, πράμα που εκτιμώ.
Θα ξαναπήγαινα, ήταν καλό μαγαζί, χωρίς τον μεγάλο ενθουσιασμό την μία φορά.
τούς χώρους του τούς πήρε η Ρούγα, που έχει επεκταθεί παντού στο στενάκι αυτό.
Περάσαμε για μία πίτσα στο χέρι (1,
Οι πίτσες στην όψη έδειχναν επίσης από εκείνες τις εποχές (αφράτο ζυμάρι). Και, θα το πω, έχεις την αίσθηση ότι το μαγαζί το τρέχουν οι Εντιμότατοι φίλοι μου νο1 ή 2!
Θα ερχόμουν για ταξίδι στο χρόνο και για το vfm.
Ο χώρος μέσα στο παλιό αρχοντικό είναι χαμηλοτάβανος. Αν και περιποιημένος, με δυσκόλεψε.
Βασικά είχα συνέχεια την εντύπωση ότι υπάρχει και άνω όροφος, αλλά με πληροφόρησαν ότι είναι οικία και εντελώς χωριστός.
Σέρβις καλό. Πήραμε μια Παράγκα κόκκινη, αλλά στο 2ο κρασί έπεισα την παρέα και δοκιμάσαμε κτήμα από την περιοχή. Ήταν κάπως αδύναμο (δες φωτό). Στα φαγητά, μάς άρεσαν κάποιες κροκέτες και τις πήραμε εις διπλούν, όπως και κάποια αραντσίνι (μικρή διαφορά). Γενικά καλή κουζίνα αλλά σε συντηρητικό επίπεδο. Πάντως καλά.
Θα ξαναερχόμουν, ειδικά έξω στην αυλή, αλλά έχουν και άλλα παρόμοια εστιατόρια ενδιαφέρον.
Σέρβις διεξοδικό, καλό. Το μαγαζί έχει μια χλιδή που δεν είναι εντελώς τού γούστου μου. Παρόλα αυτά η κουζίνα είναι ενδιαφέρουσα. Μού άρεσαν τα εξτρά που είχε πχ. κάποια offal (δες φωτό).
Τσίπουρο Μαύρο Ρόδο καλό.
Εξυπηρέτησε και ήταν καλό. Θα ξαναπήγαινα, ειδικά τέτοια μέρα με κάποια ησυχία.
Το μαγαζί σχεδόν όλο δικό μας. Μια κυρία στο σέρβις συμπαθής, οκ.
Μάς άρεσε ο κατάλογος κρασιών, η σαλάτα και κάποια επιμέρους. Τα κυρίως και τα πρώτα πιάτα δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών μας. Στο τέλος μάς έκαναν μια απίστευτη εξήγηση για τις αποδείξεις και τα Mydata, που ήταν πονοκέφαλος και μια ώρα εξήγηση. Και στο τέλος-τέλος η απόδειξη κόπηκε.
Δεν μάς έκανε το κλικ που θα θέλαμε. Ίσως αν τύχει επανάληψη, αλλά θα χρειαστεί πιο πολλή προσπάθεια από το μαγαζί.
Η μπουγάτσα πλούσια σε γέμιση και με μπόλικα καρυκεύματα. Ξεχώρισε το κύμινο. Όμως η βαριά γεύση του κιμά ήθελε κάτι να τη σπάσει (πχ. κρεμμυδάκι). Μερίδα οκ, πάντως.
Πήγαμε με λογική μεζέδων και vegetarian-vegan επιλογές.
Πήραμε αρκετά πιάτα (υπάρχουν φωτό), και άλλα που δεν υπάρχουν, πχ. πικάντικη σαλάτα, φάβα, θράψαλο σχάρας (μετριούτσικο, δε θα το επέλεγα εγώ έτσι κι αλλιώς), καυτερή πιπεριά. Πατάτες τηγανητές χεράτες καλές, πήραμε επαναληπτικές μερίδες. Η παρέα άρεσε το Περέκ, που όντως εγώ το βρήκα απλοϊκό.
Σέρβις ακριβέστατο και πρόθυμο από μια κοπελίτσα. Κρασί λευκό χύμα οκ. Τιμές καλές για αυτά τα πιάτα, βγήκε ~20ε/ άτομο.
Γενικά μού άρεσε για αυτή τη φάση και θα ξαναπήγαινα. Ειδικά έξω στο πεζοδρόμιο τα λίγα τραπέζια πρέπει να είναι ευχάριστα το καλοκαίρι.
Όμως: όταν φέρει τον καφέ είναι όλα σε πλαστικά, ενώ κάθεσαι σε τραπέζι (μπορεί να είμαι παράξενος εγώ, θα το δεχθώ, φλιτζάνι είναι πολυτέλεια, υπάρχει πόλεμος στην Ουκρανία, πέφτουν βόμβες στην Παλαιστίνη, μπορεί να φύγουμε επιστράτευση) και κυριότερο, η χορτόπιτα έρχεται με ξύλινο πιρουνάκι, γιατί "
Τιμές πολύ καλές, δεν είναι θέμα αυτό. Γενικά αυτό που αξίζει είναι ο πεζόδρομος.
Θα ερχόμουν με καλό καιρό να δοκιμάσω το ενδιάμεσο Phoenix κι ας μού δώσουν πιτοειδές βιομηχανικό τού χειρίστου είδους. Αρκεί να μου δώσουν ένα σκάρτο πιρουνάκι μεταλλικό.
Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας έχει ουρές, αν αυτό σημαίνει κάτι.
Δοκιμάσαμε ένα σάντουιτς παντσέτα, που ήταν καλό. Αλλά δεν ήταν επαρκές δείγμα.
Θα δοκιμαστεί εκ νέου σύντομα.
Για κρεατικά δεν προτείνω τίποτα εγώ, ας προτείνουν άλλοι.
Αυτό είναι πολύ περιοριστικό, γιατί μόνον το συγκεκριμένο μαγαζί είναι στο στυλ ταβέρνα- μεζεδοπωλείο- τσίπουρο.
Σέρβις ευγενικό και σε μένα φάνηκε πιο σίγουρο από τους προλαλήσαντες.
Φαγητά καλούτσικα, αλλά τίποτε το συγκλονιστικό. Τιμές τσιμπημένες.
Μού έκανε θετική εντύπωση ότι είχε λευκό κρασί φιάλες σε λογικές τιμές πχ. Synastry του Ζαχαριά ή η γνωστή μας Παράγκα του κυρ-Γιάννη. (17-18ε)
Τέλος το πιάτο τής βραδιάς ήταν για μένα τα Νιόκι, που έρχονται με μια πολύ ωραία πηχτή σάλτσα ζωμού βοδινού. Το puff των νιόκι ήταν πολύ ωραίο.
Μάς εξυπηρέτησε μια κοπέλα με σπαστά ελληνικά. Η συνεννόηση ήταν κάπως. Ήμασταν οι μόνοι πελάτες.
Δυστυχώς ήταν όλα κάτω από μέτρια. Έχω σχόλια στις εικόνες. Πολλές μεγάλες αστοχίες, με αποκορύφωμα το Adana kebap που δεν τρωγόταν με τίποτα! Με το ζόρι έφαγα το λαχματζούν, που ήταν στην ουσία μια ετοιματζίδικη πίτα και πάνω της οι σάλτσες κι ο κιμάς.
Για 2 άτομα μάς βγήκε 30ε, αλλά δε νομίζω να ξαναέρθω στα κοντά. Όπως και στην Αψίδα, Ιασονίδου, τονίζω πάλι ότι αυτά τα φαγητά είναι standard fare στην Τουρκία και τα μαγειρεύει εξαιρετικά το μέσο μαγαζί εκεί. Δεν είναι πυρηνική φυσική.
Θα ξαναέρθουμε για πλήρη, διεξοδική αξιολόγηση. Φάνηκε πάντως αντάξιος τής φήμης του.
Ας αφαιρεθεί.
Δε σού δίνει σημασία.
Σε βάζει στην ουρά με τούς άλλους.
Δεν είναι σχέση αυτή...
Ατμόσφαιρα φτιάχνει μέτρια. Αστειάκια φτηνά.
Μόνο για τα λεφτά. Είναι ακόμα μια συναλλαγή.
Σε έχει σχεδόν παραπεταμένο.
αλλά εκεί! Γυρνάς! Γιατί η μπουγάτσα είναι πολύ καλή! Ίσως η καλύτερη στην περιοχή.
Ωραίο λαϊκό κλίμα με μαστόρια που πίνανε τον πρωινό καφέ τους. Η μπουγάτσα συμπαθητική, αλλά κάπως σα βραστή και λιγότερο ψημένη. Αποδεκτή, αλλά δεν προτείνεται.
Πίτσες με αφράτη ελληνική ζύμη ευχάριστη. Έβαλαν και εξτρά υλικά χωρίς να χρεώσουν επιπλέον. Τα πακέτα προσφορών είναι σούπερ vfm. Μάς άρεσαν, όλα μια χαρά!
Για comfort παραγγελία χωρίς εκπλήξεις θα την ξαναπροτιμήσω.
Πήραμε τα φαγητά των φωτό και 1-2 ακόμα: Συκώτι Μόσχου, Χοιρινά μπριζόλακια κρασάτα, Κοτόπουλο μουστάρδα, μανιτάρια, φάβα, ψητά λαχανικά και κολοκυθάκια στικς. Τα χοιρινά μπριζολάκια ήταν το καλύτερο πιάτο, ενώ τα άλλα ήταν αδιάφορα και γενικά πολύ basic. Θετική μνεία στα σκορδόψωμα, που με τρελαίνουν θετικά. Λογαριασμός για 3 άτομα βγήκε γύρω στα 70 ευρώ.
Το είχα περιέργεια και βγήκα από αυτήν. Τώρα μπορεί να χαθεί στη λήθη...
Σερβίρει στάνταρ φασολάδα και διάφορα παστά/ μεζέ τσίπουρου. Τσίπουρο ελαφρύ, οκ.
Υπάρχει δυνατότητα διαμονής. Επίσης υπάρχει σοβαρή, σχεδόν επαγγελματική κουζίνα που προσφέρεται για να ψήσει/ μαγειρέψει κάποια παρέα, αρκεί να φέρει τα υλικά της, φυσικά.
Επίσης σημαντική πληροφορία είναι ότι φτάνει άσφαλτος ως το καταφύγιο. Υψόμετρο 1604m περίπου.
Για τους ορειβάτες η κορυφή του Κισσάβου είναι περίπου 1 ώρα εύκολη πεζοπορία.
Μάς εξυπηρέτησε σε επίσκεψη μια Κυριακή Ιανουάριος 2026, ενώ τα πιο πολλά μαγαζιά ήταν κλειστά, και σχεδόν ό,
Προφανώς δεν περιμένεις να φας σα να είσαι στο Μεξικό. Σέρβις συμπαθητικό από μία κυρία, χαμογελαστή και ευχάριστη. Χώρος μάς άρεσε. Θα ξαναερχόμασταν άνετα, νομίζω. 3 άτομα τσιμπήσαμε με ~ 30ε.
Στο μαγαζί γινόταν λίγο χαμός, αλλά ελεγχόμενος. Είχαν τελειώσει γαύρος και σαρδέλα σε όλες τις μορφές. Πήραμε ό,
Θα ξαναπήγαινα (ιδίως έξω και καλοκαίρι). Είναι απλή και ανεπιτήδευτη ψαροταβέρνα και ό,
κάποιος να διαβάσει μια ευχή.
Αυτοχαρακτηριζεται Kebap stories- meyhane.
Φυσικά έχει πάλι καθημερινό πρόγραμμα ζωντανά.
Όταν έφτασα στο μαγαζί έκλειναν την σακούλα. Όλα ρολόι.
Στα smash έντονη λαδίλα (έμενε και στα χέρια) και μυρωδιά του μοσχαριού (επιστημονικά "
Θα το ξανάβλεπα, "
Εκτίμησα και θα ξαναέρθω.
Φτάσαμε αργούτσικα το μεσημέρι (νωρίς απόγευμα) στο μαγαζί. Είχε προηγηθεί μάχη, τα τραπέζια ήταν γεμάτα αποφάγια που δεν προλάβαιναν να μαζέψουν. Το σέρβις έτρεχε στα χαμένα, παρότι συμπαθές.
Πήραμε λίγα πράγματα (κάποια είχαν τελειώσει). Η μπριζόλα ήταν οκ, αλλά γενικά μετριότητα. Εντύπωση μάς έκανε ότι μπροστά στα παράθυρα, κάτω, είχε πολλές ψόφιες μύγες, μάλλον από μέρες, που δεν είχαν μπει στον κόπο να μαζέψουν. Τέλος, μάς χρέωσαν κουβέρ (!), που όταν πήγαμε στην μάρκα ούτε καν γνώριζαν ότι έχει καταργηθεί από χρόνια!
Ίσως θα είχε νόημα κάποια καθημερινή (που όμως εγώ αποκλείεται ποτέ να έρθω).
Αν ποτέ ξαναέρθω στο χωριό, θα ήθελα να δω τον Κουτσιούμπα.
Η κουζίνα είναι ενδιαφέρουσα και έχει δυνατότητες. Δεν είναι πολύ τού στυλ μου όμως, εκτός από το ωραίο γεγονός ότι έχει κρυφές νότες κουζίνας τού κόσμου (βλ. ρύζι σε στυλ sushi, aji amarillo από Περού κτλ.) Αυτό μού αρέσει και με βάζει να ψάχνω το μενού, όποτε έρχομαι.
Ο χώρος μού άρεσε, είναι εντυπωσιακό το πέτρινο χαμηλό σπίτι και ο εσωτερικός διάκοσμος.
Στα τού φαγητού: δοκιμάσαμε τη μοσχαρίσια ουρά (είχε τυρί λευκό και κους κους και ήταν τελειωμένη στον φούρνο- καλή), το Καπνιστό Κοτόπουλο (απίστευτα ζουμερό, νόστιμο, μεγάλη μερίδα), και το Αρνίσιο κότσι (επίσης με ψιλό κουσκούσι, πολύ, μαλακό και ψαχνό κρέας).
Κρασί φιάλη, δική τους εμφιάλωση στον Μίγα (Τύρναβος). Ήταν μερλό, ευκολόπιοτο αλλά αδύναμο, χωρίς σώμα. Διαδικαστικό, αλλά ευτυχώς σε κανονική τιμή (23ε)
Σέρβις νεανικό αλλά σβέλτο και αποτελεσματικό. Τιμές προς ακριβές. Στα κρασιά θα έλεγα υπέρ του δέοντος ακριβές. Μουσική ελληνικά νέα λαϊκά, που το βρίσκω υποτιμητικό για το μαγαζί και προς τούς πελάτες του. Υποβιβάζει το μαγαζί κάποια επίπεδα. Μακάρι να το συνειδητοποιούσανε.
Σ' ό,
Θα ήθελα να δοκιμάσω και τον ανταγωνισμό στην περιοχή. Οκ εμπειρία πάντως.
Ο γύρος ψιλοκομμένος όπως λένε οι συνάδελφοι, αλλά ήταν σκληρός και λαστιχένιος. Με δυσκόλεψε και δε μού άρεσε. Ίσως είχε μείνει ώρα μέσα στην προθήκη, αλλά νομίζω ότι έφταιγε το κρέας και η διαχείρισή του. (4,
Δε μού είπε κάτι ως γυράδικο.
Έξω βγάζει κάποια τραπεζάκια με θερμάστρες.
Στην κουζίνα υπήρχαν και ασιάτες, αν παίζει ρόλο για κάποιον αυτό.
Από sushi δουλεύει μόνον γαρίδα, σολομό, σουρίμι καβούρι και χέλι. Δεν έχει τόνο. Γενικά όλα είναι απλοϊκά, αλλά πολύ φθηνές τιμές. Τα παραφορτωμένα δε μάς πολυάρεσαν, αλλά τα απλά ήταν καλά. Οι γαρίδες popcorn δεν ήταν καλές (άνοστες και μοιάζαν με τηγανητά καλαμαράκια στη γεύση)
Συνολικά αξίζει μόνο αν είστε στην περιοχή και χωρίς πολλές απαιτήσεις.
Εκτίμησα το μαγαζί πιο πολύ από την άλλη επίσκεψη. Ο κιμάς πάνω από τον μέσο όρο: με κρεμμυδάκι, γλυκιζε και λίγο, μού άρεσε. Επίσης θετικό ότι ο μάστορας δε βαριέται και τον ψιλοκοβει, οπότε απολαμβάνεις μικρές μπουκιτσες. (τιμή κιμά 2.
Τιμιο, συμπαθές μαγαζί. Θέλω να ξανάρθω.
Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από αυτούς. Το burger δε μού είπε κάτι.
Πριν λίγες μέρες δοκίμασα μια μανιταρόπιτα (απλώς οκ) και μία χορτόπιτα (που όμως έχει και τυρί, ενώ δε φαίνεται στις περιγραφές τους). Η χορτόπιτα μού άρεσε. Η ζύμη είναι κλασική για πίτα αυτού τού είδους (νωθρή και κάπου κάπου σκληρούτσικη, όπως και στο byrek).
Μεγαλούτσικη ποικιλία σε πίτες, αλλά 2 που δοκίμασα (βλ. φωτό) δεν μού είπαν κάτι.
Θα μπορούσα να ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή.
Εκεί που χωλαίνει νομίζω η περιοχή είναι στο μαγειρευτό. Μακάρι να βρεις κάτι ενδιαφέρον, θα είναι χρήσιμο για μελλοντικά περάσματα.
Όμως: έχουν αλλάξει διάφορα στο μενού και εμείς πήραμε το Σμας, burger porchetta που είχε μέσα πολύ παχύ κομμάτι παντσέτα (λουκούμι) και επίσης Banh-mi.
Το Banh-mi είχε φοβερά τραγανό "
Τα 3 σάντουιτς πολύ δυνατά (παρά τις τσιμπημένες τιμές) και με βάζουν να θέλω να ξαναέρθω για πιο πολλά.
Κατ' αρχάς ανοίγει 8πμ, οπότε μόλις μετά από λίγο που έφτασα, δεν είχαν ψήσει τίποτα. Μού έκαναν έναν καφέ (καλός, αλλά μικρός σε μέγεθος για americano) και περίμενα να ψηθεί κάτι. Ψήθηκε και πήρα: Σπανακοτυρόπιτα της φωτό. Σα ξαναζεσταμένη (μπορεί και να ήταν).
Δεεε νομίζω να χρειαστεί να ξαναπεράσω.
Γενικά καλά, τσίπουρο-χωρίς πρόπερ. Θα ξαναερχόμουν σε καφενειακή φάση, παρότι το μέσα δεν είναι το στοιχείο μου (προτιμώ εαρινό εξάμηνο και έξω). 2 άτομα μάς βγήκε 17ε (οκ).
Τώρα χειμώνα πιο ήρεμα. Κυριακή αργά μεσημέρι πήγαμε εμείς. Καλό σέρβις, προσεκτικό. Τα πιάτα είναι τεράστια (προσοχή στην παραγγελία, θα σάς περισσέψουν) και οι τιμές λίγο τσιμπημένες, αλλά αξίζει.
Θα ξανάρθω άνετα.
Μέσα ρετρό μωσαϊκό κάτω, και καπνίζανε πολλοί αρειμανίως. Όμως καλός εξαερισμός και δεν το ένιωθες. Παϊδάκια καλούτσικα, οι πατάτες είναι ακόμα πολύ καλές (και όντως πρέπει να τις φας κάπως γρήγορα, γιατί μετά νωθρεύουν). Μπουγιουρντί με πολύ καλή φέτα.
2 άτομα μάς βγήκε 56 ευρώ με πολύ φαΐ. Η αίσθηση είναι σα να είσαι σε κάποιο ορεινό χωριό της Πίνδου, ακόμα κι αν κάτσεις μέσα!
Επίσκεψη Κυριακή μεσημέρι με καλό καιρό, Νοέμβριος 2025.
Κάτσαμε έξω 2 άτομα και σε λίγο ήρθε μια κοπελίτσα, μάς ρώτησε αν έχουμε κάνει κάποια κράτηση, και μάς έκανε την εξής εξήγηση: αν δώσουμε παραγγελία, δεν πρόκειται να φάμε σε λιγότερο από 45 λεπτά!
Η εξήγηση ακούγεται καλή και είναι αρκετά ρεαλιστική, ειδικά για τα κρεατικά. Το θέμα είναι ότι ξεκαθάρισε ότι το ίδιο θα γινόταν και για σαλατικά, κρασί κτλ. ορεκτικά. Δεν ερχόταν δλδ τίποτα εντελώς νωρίτερα.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς καθίσαμε δίπλα. Δεν έκανε μεγάλη διαφορά, αλλά μάς φάνηκε κάπως απόλυτη αυτή η συμπεριφορά.
Άρα πέρα από τα συμπεράσματα, όποιος καθίσει ανάλογη μέρα/ ώρα, ας έχει υπόψη ότι η κοπελίτσα ήταν σοβαρή ότι θα πρέπει να προβλέψει να κάνει κράτηση και το λάχανο σαλάτα ή το τζατζίκι του!
Θα θελα ένα μαγαζί που θα σέρβιραν/ έτρεχαν ο κύριος από το Κάτι άλλο, ο Καπετάν Φουρτούνας από τους Ν. Επιβάτες, όπου φυσικά το φαγητό "
Μάς αρέσει να παραμυθιαζομαστε όλοι μας, λίγο ή πολύ. Ο καθένας μας βάζει τα όρια του, ψηλά και χαμηλά, και αυτά δοκιμάζονται. Η εστίαση είναι ταξίδι και μέσα της κρύβει παραμύθι, φαντασία και φυσικά, παπαντζα!
Και εδώ είμαστε όλοι εμείς να τα επικοινωνούμε μεταξύ μας και να γελάμε για όσα φάγαμε και "
Σέρβις άπειρο από μια κοπελίτσα. Ο χώρος είναι κάπως κρύος, και αδιάφορα διακοσμημένος (ένας από την παρέα τον χαρακτήρισε ΚΨΜ!)
Θα ήμουν διατεθειμένος να τα ξεπεράσω όλα αυτά για καλό φαγητό, αλλά οι μερίδες ήταν στην καλύτερη μέτριες. Τα ίδια φαγητά αν τα φας κάπου στην Τουρκία, μπορεί να θες να φας και το πιάτο! Άρα γενικό Χ από μένα και δε βλέπω το λόγο να ξαναπλησιάσω, εκτός αν αλλάξει κάτι πολύ δραστικά.
Όμως τα προϊόντα του είναι πολύ καλά και με τραβάει και θα πηγαίνω.
Ειδικά οι κιμάδες ήταν εξαιρετικοί, όπως έχω γράψει πάλι.
Θα δοκιμάσω και πράσο και ό,
Chicken burger πίτα στο τσένταρ και μακαρονάκι (!) ήταν αμήχανο. BBQ burger επίσης πίτα στην σως του ήταν απλώς οκ. Truffle burger ξεχώρισε νομίζω, γιατί ήταν πιο λιτό. Τέλος popcorn chicken μια χαρά ορεκτικό για τη μέση για όλους.
Μού έκανε εντύπωση που στα μενού δεν υπήρχε η παραμικρή προσπάθεια για σαλάτα/ λαχανικό.
Μάς εξυπηρέτησε Σάββατο αργά απόγευμα, μια και βρισκόμασταν στην περιοχή και είχαμε διάθεση για εξερεύνηση. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο (δύσκολα θα ήταν), αλλά πάλι είναι μια προσπάθεια και το αναγνωρίζω. Τιμές σχετικά καλές για το τι παίρνεις. Στην αρχή στον μέσα χώρο είχε εφηβικά γενέθλια, αλλά κοντά που φεύγαμε γέμισε με μικρές παρέες 2-3 ατόμων.
Σχόλια στις φωτό. Σέρβις απλό και ανεπιτήδευτο. Πληρωμή μετρητά ή Iris, μια και το POS ήταν χαλασμένο.
Δεν είναι για να τραβηχτείς από μακριά επ' ουδενί, αλλά για "
Είχε 2 ταψιά με ασύμμετρα, ασουλούπωτα πιτοειδή: σπανακοτυρόπιτα και τυρόπιτα.
Και οι 2 ήταν σε χωριάτικο στυλ: πολύ υλικό, κάπως χοντρό φύλλο.
Για μένα ξεχώρισε η σπανακοτυρόπιτα, ήταν πολύ καλή. Η τυρόπιτα παραήταν λαδερή, τη δάγκωνες και γέμιζε το στόμα λάδι!
Εννοείται ότι θα ξαναπεράσω για νέο δείγμα (2ε η καθεμιά).
Το μαγαζί είναι όντως κέντρο διερχόμενων. Οι κοπέλες εξυπηρετικες, αλλά περιορισμένα πράγματα: ο καφές μόνο σε πλαστικό. Και καποια στιγμή που ζήτησα ένα κουταλάκι μεταλλικό, δεν είχανε! Μόνο ξύλινο μιας χρήσης. Τεσπα...
Όμως η μπουγάτσα κιμά ήταν πολύ καλή, ζουμερή χωρίς να είναι πολύ λαδερη. Ικανοποιητική μερίδα, το φύλλο οκ. Είχα καιρό να φάω τόσο καλή μπουγάτσα, το καταθέτω. (2,
Θέλω να πάω να επιβεβαιώσω και να δοκιμάσω και τις άλλες μπουγάτσες ή πιτοειδη.
Πήραμε τα πιάτα των φωτό. Τα κυρίως αργήσαν πολύ, και ήρθαν όλα μαζί.
Οι πιο πολλοί από την παρέα τόνισαν τη σχετικά περιορισμένη γκάμα σε ορεκτικά. Αλλά και τα αρκετά κυρίως πιάτα (κρεατικά) που πήραμε, δεν ήταν κάτι το φοβερό. Προσωπικά μού άρεσαν πιο πολύ τα νιόκι (αναπάντεχα) κι επίσης στην αρχή το πεϊνιρλί.
Αλλά όλοι από την παρέα δυσκολεύτηκαν με τον εσωτερικό χώρο, που είναι κάπως κρύος και ο φωτισμός έντονος. Τιμές λογικές για το επίπεδο τού μαγαζιού. Ίσως λίγο τσιμπημένες.
Θα ξαναερχόμουν, αλλά δε θα το επιδιώξω.
Όμως να πω την αλήθεια αρχικά ξενέρωσα που:
α) δεν είχε τιμές στον κατάλογο στα βασικά είδη (wtf?)
και β) δεν είχε καθόλου μεζέ τσίπουρου, μόνο μερίδες.
Παρόλα αυτά μού κανόνισε τη φάση με τα πιάτα των φωτό. Ντομάτα πολύ καλή στις σαλάτες (ντοματοσαλάτα 3,
Συνολικά με ένα 200άρι τσίπουρο χύμα (καλό) μού βγήκε ακριβώς 20 ευρώ.
Μού έκανε κουβέντα για έναν μεζέ 2 ατόμων. Θα τον έβλεπα αν πήγαινα με παρέα, πράμα που θα επιδιώξω για μελλοντική επίσκεψη, μια και δεν υποστηρίζει τον απλό, μικρό μεζέ.
Γενικά δε μού άρεσε και από εμένα είναι Χ (5,
Στο μαγαζί χαμός, αλλά πολύ καλύτερα από τα διπλανά Κοκκινόγεια, που μάλλον είχαν εκδήλωση.
Σέρβις προβληματικό έως να έρθουν να σού πάρουν παραγγελία. Μετά κυλίσαν όλα ομαλά.
Τα σουβλάκια πολύ καλά. Οι παντσέτες και τα ορεκτικά από διαδικαστικά ως άκυρα.
Οπότε κρατάμε την καθαρή σουβλακοφαγία (το τεμάχιο χοιρινό είναι αυτή τη στιγμή στο 1,
Θα ξαναερχόμουν αφού έβλεπα λίγο πιο πολλά γύρω. Και θα απέφευγα, ει δυνατόν, την Κυριακή ή μεγάλη αργία.
Πάντως δε φαινόταν εντελώς κλεισμένο/ αδειασμενο.