Γιώτης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Γιώτης. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΜάρκου Μπότσαρη 150, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310943666
Διαδίκτυο
Ωράριο11:00-00:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ιδρυτής ο Παναγιώτης (Γιώτης) Σεμερτζίδης.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω φάει λίγες φορές 2000-2008 και μια τελευταία 2015. Κλασικό γνωστό γυράδικο Τούμπας, με τούμπανα σάντουιτς και τυποποιημένα υλικά (κρέατα, πατάτες, αλοιφές). Τίποτα ιδιαίτερο, και μάλιστα εμένα ο γύρος του μου βασανίζει το στομάχι μετά. Είχε νόημα περισσότερο όταν ήμουν πιο νέος και μεθυσμένος, τώρα δε βρίσκω κανένα λόγο.

Εικόνες (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κοτόγυρος
[εικόνα]
Αραβική πίτα με γύρο χοιρινό
[εικόνα]
Μερίδα κοτοσουβλάκι
[εικόνα]
Γυράκι (καλό)
[εικόνα]
Πίτα σουβλάκι με τυροκαυτερή (καλό)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2020)
[εικόνα]
Κλασικό τεράστιο σάντουιτς με γύρο
[εικόνα]
[εικόνα]
Γύρος
[εικόνα]
Λιμνούλα με τα λάδια που έσταξαν!
[εικόνα]
Πιτόγυρο απ' όλα
[εικόνα]
Πιτόγυρο απ' όλα με μπούκοβο

Κατάλογος (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2022: σελίδα 1/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2022: σελίδα 2/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2022: σελίδα 3/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2022: σελίδα 4/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2022: σελίδα 5/6
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2022: σελίδα 6/6

Σxόλια (64)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
th
Δοκιμή σάντουιτς με κοτοσουβλάκι και σως μουστάρδας, καλό.
MDJ.gr
Γιώτης στην Τούμπα, all time classic!
Έφαγα πρώτη φορά πριν από 27 χρόνια στον Γιώτη, την εποχή που έφευγε ο κόσμος από ξενύχτι στα Λαδάδικα για να πάει Τούμπα για γύρο... :-)
Anyway, πολλά έχουν αλλάξει από τότε, έχει χάσει λίγο και ο Γιώτης την αίγλη του από τότε, αλλά είναι σημαντική αξία η συμβολή του στο γύρο.
Πέρσι, έκανε για μια αναβάθμιση του χώρου (κυρίως του εξωτερικού με τραπεζοκαθίσματα).
Έχουν ακριβύνει αρκετά τα σάντουιτς, αλλά ένα θα πω:
Η γυναίκα μου, επειδή έχει θέματα με τα λαδερά στο στομάχι, ο γύρος στο Γιώτη είναι ο μοναδικός που μπορεί να φάει σε όλη τη Θεσσαλονίκη... [όχι τίποτε άλλο, μετακομίσαμε δυτικά πριν από 15 χρόνια και τραβιόμαστε ανατολικά για γύρο! :)]
Θου-Βου
Παραγγελία ντελίβερι Ιανουάριος 2024. Πήραμε 3 αραβικές με γύρο χοιρινό. Η αραβική (που στην προηγούμενη παραγγελία μας, τον Ιούνιο 2023, είχε 5,20 €) τώρα έχει ανεβεί στα 5,80 €. Απόδειξη δεν δίνουν σχεδόν ποτέ οι ντελιβεράδες.
Θου-Βου
Παραγγελία ντελίβερι Ιούνιος 2023. Πήραμε 1 πίτα γύρο χοιρινό (4,30 €), 1 μερίδα κοτοσουβλάκια (4 τεμ. 9,00 €) και 1 αραβική με γύρο χοιρινό (5,20 €), βλ. φωτο. Ο ναός της χοληστερίνης και της αφυδάτωσης. Ντερλικώνεις τα μεσάνυχτα, πέφτεις για ύπνο και ξυπνάς 3 φορές μέσα στη νύχτα για να πιεις από 2 ποτήρια νερό την κάθε φορά...
Κοιλιόδουλος1
Δοκιμή γυράκι από ντελύβερι, χώρις συγκινήσεις.

Θα ξαναδοκίμαζα λάιβ από κοντά για καλύτερο experience.

Ντελύβερι κάνουν μέχρι και τον Άγιο Δημήτριο, το οποίο είναι συγκλονιστικό.
Jørgen
Πολύ αξιοπρεπής εμπειρία. Πράγματι, πλέον οι γιγάντιες μερίδες Τούμπας δεν υπάρχουν, αλλά και πάλι μια χαρά. Πίτα πατάτες οκ, γύρος τραγανός. Γρήγορο σέρβις, 4.10 ευρώ. Μια χαρούλα γενικά.
Ragioniè
Σε σχέση με το παρελθόν το μέγεθος έχει μικρύνει πλέον αλλά ακόμη η ποσότητα παραμένει ικανοποιητική και χορταστική.

Γύρος τραγανός,ξεροψημένος και αρκετά λεπτοκομμένος και στο σύνολο του ήταν πολύ proper το σαντουιτσι.

Αρκετά καλό και το σουβλάκι του, η πίτα του αλαδωτη αλλά οι πατάτες προκάτ

Σε ώρες αιχμής η ουρά είναι μεγάλη αλλά τα μαστόρια μέσα είναι έμπειρα και η αναμονή είναι μικρή.

Αποδείξεις,POS όλα προβλεπόμενα.
dokimastis
Πέρασμα για γύρο, μιας και τον λιμπίστηκαν τα παιδιά και περνούσαμε.

Ο γύρος ήτανε καλός, όπως μου αρέσει, αρκετά λεπτοκομμένος, και μεγάλη ποσότητα. Και 3.30ε είναι καλή τιμή για αυτό το σάντουιτς, ενώ κάποιοι άλλοι τον ανέβασαν παραπάνω.

Πάντως καταφέρνει πάντα κάπως να με εκνευρίζει, επειδή μαρούλι--> 0,30ε επιπλέον. Τον μετράει για αλοιφή, δεν το πιστεύω...
dokimastis
Πήγα να πάρω Γύρο χοιρινό βράδυ Σαββάτου. Διάλεξα με κυπριακή για λίγο περισσότερη ποσότητα (3.70ε στον πίνακα) και μόλις έφτασα και έβγαλα να πληρώσω, ο ταμίας μου είπε "4 ευρώ!"
-Πώς έτσι, αφού 3,70ε γράφει εκεί; -Να, σήμερα άλλαξε η τιμή, και δεν το αλλάξαμε..

Τεσπά τέτοιες ελληναράδικες κουτοπονηρίστικες αηδίες μου τη δίνουν άσχημα, και δεν το συνέχισα. Σε κάνα-δυο χρόνια πάλι, βλέπουμε..
JohnZorn
Ο γύρος του ξεροψημένη δύναμη. Σε σημερινή δοκιμή διαπίστωσα ότι το κάστρο έπεσε και διατίθεται πλέον και γύρος από κοτόπουλο. Σε αντίθεση με τον χοιρινό, περισσότερο ζουμερός και γενικά ευχάριστη η πρώτη εντύπωση. Ίδια τιμή, 3.20€ και αλοιφή 0,30€.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
thess80
Από Δεκέμβριο 2019, νέα ιδιοκτήτρια η Ιωάννα Σεμερτζίδου
Μασαμπούκας
Ο γύρος του Γιώτη μου αρέσει. Βέβαια παλιές καραβάνες αναφέρουν πως παλιά ήταν τρομερός ο γύρος του και πως ο τωρινός έχει πέσει ποιοτικά. Αυτό που με ξενερώνει αρκετά και έχω καταλάβει είναι πως ο Γιώτης ανεβάζει ΠΑΝΤΑ πρώτος τιμές και μετά ακολουθούν οι άλλοι. Ντάξει ρε Γιώτη θα φτάσεις τα 5 ευρώ το σάντουιτς σε λίγα χρόνια. Είπαμε. Οι τιμές ανεβαίνουν σαν πυρετό πρώτης μέρας. Δυστυχώς και ποσοτικά έχει πέσει, αλλά ρε γαμώτο με τραβάει ακόμα και τώρα. Έχω διαβάσει σχόλια παρακάτω πως έφαγαν ύποπτο κρέας κάποιοι. Εγώ όσες φορές πήγα/πάω πάντα είναι οκ. Γιώτη, κάνε τη στροφή ρε και φέρ'το στον παλιό καλό καιρό...
Food_Porn
30 χρόνια τώρα σαν γέννημα θρέμα Τουμπιώτης τρώω απο Γιώτη ακόμη κ όταν υπήρχε το Καί,Γιωργος κλπ..Τώρα πια μετα λύπης θα πω οτι έχει μέρες που ο γύρος είναι αρπαγμένος και δε τρώγεται,όσο μπαχαρι και να βάλουν.Τους το χω΄πεί.Δέν υπήρχε καλύτερο γυρόνι απο του Παναγιώτη.
Shawarma
Στα 3.20€ το πιτόγυρο αλλά όχι και τέρας σε μέγεθος.

Στα θετικά η αλλάδωτη πίτα, στα αρνητικά η συναρπαστική ταχύτητα με την οποία φτιάχτηκαν τα σάντουιτς,η σχεδόν ολική έλλειψη ντομάτας,κρεμμυδιού και κέτσαπ (μα είναι δυνατόν μουστάρδα στις πατάτες;).

Γευστικά τίποτα το ιδιαίτερο και μετά την βρώση δεν μου δημιούργησε παρενέργειες.
aethra
Ωραίος γύρος, λεπτοκομένος και τραγανός σε πιτούλα με τζατζίκι στα 3,70.. Μιά χαρά.. Παραδοσιακά καλό μαγαζί..
Δειπνολάγνος
Ισχύει οτι μείωσε ποσότητα, κρατάει ακόμα καλά σε γεύση αλλά όταν αυξάνονται και οι τιμές δεν δημιουργεί θετική εντύπωση
pap
Το σάντουιτς μικρότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό της πόλης και αν και δεν είναι ο παλιός Γιώτης, ο γύρος είναι ακόμα καλύτερος από τα περισσότερα γυράδικα της πόλης. από εκεί και πέρα το παλικάρι που τα φέρνει μπορεί να μη μου έχει πει "γεία" ποτέ και ερχόταν ενοχλητικά κοντά στη πόρτα. ημέρες αγώνων παοκ ή τσαμπιονσ λίγκ η ποιότητα πάει στα τάρταρα, λες και βάζει άλλο γύρο.
kosmasf
Μικρή ποσότητα γύρου.
Σταθερά ξεροψημμένος, ποτέ λαδερός, πολύ μικρα τεμάχια γύρου και μη λαδερή πίτα (μάλλον απο καλαμπόκι).
Πολύ καλός, λίγο εχθρικός με το στομάχι (και τσιμπημένος στην τιμή)
JohnJohn
Παλιά ήταν από τους καλύτερους γύρους και συνδύαζε μέγεθος-ποιότητα-τιμή. Πλέον έχει πέσει αισθητά η ποιότητα με αύξηση της τιμής. Εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλο σάντουιτς σε ποσότητα, αλλά όπως προαναφέρθηκε η χώνεψη είναι αρκετά δύσκολη μετά.
Bolulu
Ο Γιώτης ήταν από τους πρώτους που ξεκίνησε να φτιάχνει αυτούς τους τεράστιους γύρους που πλέον τους συναντάς σε πολλά γυράδικα. Τον έχω σε περίοπτη θέση και ως γούρι γιατί το 1993 που έδινα πανελλήνιες πήγαινα την παραμονή πριν δώσω κάθε μάθημα και έτρωγα μια μερίδα γύρο με τον πατέρα μου!
Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν, η ποιότητα έπεσε αλλά παρόλα αυτά μια φορά στο τόσο πηγαίνω.
Τελευταία επίσκεψη με τα παιδιά μου πλέον ο γύρος εξακολουθεί να είναι τεράστιος και αρκετά ανθυγιεινός αλλά νόστιμος όμως δύσκολος στη χώνεψη. Η τιμή στα 3,20€ και απόδειξη κανονικά.
Δεν είναι να τρως καθημερινά εκεί αλλά μια δυο φορές το χρόνο θα συνεχίσω να τον τιμάω.
Θωμάς Τ
Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους γύρους της πόλης (εγώ δεν ξέρω καλύτερο πάντως)με πολύ καλή ποσότητα. Τώρα γιατί πρέπει να κάνει 3 ευρώ αντί 2,80 που έκανε παλιότερα δεν το κατάλαβα.
Τόλης
Το επισκέπτομαι περίπου μια φορά το δίμηνο τα τελευταία 3 χρόνια (2012-2014). Σταθερά μέτρια τα πράγματα. Ο γύρος του είναι όσο καλός μπορεί να είναι ένας γύρος προκατ, δηλαδή μέτριος. Πατάτες και αλοιφές επίσης προκατ. Μεγάλες ποσότητες των σάντουιτς και οι συνηθισμένες τιμές. Καλή περίπτωση για γουρούνιασμα μεν, τίποτα το ιδιαίτερο δε.
Panos
Το υφος των ψησταραιων, σαν 15 καρδιναλιους. Σε κοιτουσαν αφ υψηλου και πολυ υποτιμητικα. Ενα υφακι, σαν να ελεγε: "Εγω ειμαι και εσυ δεν εισαι" - "Θα σου βαλω οτι και οσο θελω, χωρις να σε ρωτησω, και αμα σαρεσει".
Γενικοτερα μου την εσπασε αρκετα ο τυπος που σερβιρε, αλλα πεινουσα και βιαζομουν, οποτε υπεκυψα.
Δοκιμασα γεμιστο μπιφτεκι ψωμακι, με παπρικα.
Δεν ελεγε πολλα πραματα. Στεγνο και υπολοιποταν σε γευση. Ξεραϊλα σκετη το σαντουιτς. Το κρεας τπτ το ιδιαιτερο. Οι πατατες πιο προκατ πεθαινεις. Σε λεπτα, αδιαφορα στικς.
Η παπρικα τπτ το ιδιαιτερο. Απλα τρωγωταν, χωρις ιδιαιτερες εξαρσεις.
Α, και οταν λετε απ ολα, δεν βαζουν κετσαπ!
Οταν του ζητησα να βαλει, μονο που δεν μου το πεταξε στην μουρη. Το ανοιξε τσαπατσουλικα, "εφτυσε" λιγο κετσαπ μεσα, και μου το ξαναδωσε.
Οκ ρε παιδια, και εγω δουλευω, αλλα σεβομαι τους τριγυρω μου. Και ουτε και τους επρηξα, κουβεντα δεν εβγαλα περα απ την παραγγελια.
Ενα μονιμο Χ απο μενα.
mikroulis
Η τελευταία μου μεταμεσονύχτια επίσκεψη ( Ιούλιος ΄12 ) με απογοήτευσε. Και ο γύρος και το σουβλάκι, πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Επίσης αυτό το πράγμα με τις αποδείξεις στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει παραγίνει....( και να φανταστείτε ότι είμαι πολύ ανεχτικός πάνω σε αυτό το θέμα ).
kflynt
Άλλη μια μεταμεσονύκτια δοκιμή χθες μετά από καιρό. Ο γύρος μου φάνηκε αδιάφορος, χωρίς πολλά λάδια όμως. Οι πατάτες είχαν άσχημη γεύση λαδίλας. Στα θετικά ότι δεν έκατσε άσχημα στο στομάχι ούτε χρειάστηκε να πιω 2 λίτρα νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας όπως συμβαίνει στο Γυράδικο της Λαμπράκη. Εξακολουθεί να είναι καλύτερη επιλογή από τον Prassa για μετά τις 12. Δε θα το αποφύγω, αλλά δε θα το επιδιώξω κιόλας να ξαναπάω.
Panos
Μετα τα τελευταια σχολια απ τους φιλους, πηρα θαρρος και ξαναπηγα μια βολτα στον Γιωτη. Δεν ειχα πολλες ελπιδες, εχω γενικα χασει καθε ελπιδα να βρω γυρο της προκοπης στην πολη..
Παρολα αυτα περιμενα κατι διαφορετικο, ειχα μια προσδοκια ας πουμε!
Πληρης απογοητευση.. Ο γυρος ειχε πολυ περιεργη γευση, μου θυμιζε κατι σε ξεροψημενο κοκορετσι, σε συνδιασμο με καπνιστη ρεγγα.. Προφανως τα ενισχυτικα και τα χημικα κανουν παρτυ.
Αποδειξη ουτε για πλακα.
Σας ευχαριστουμε Κε Γιωτη για την παρουσια σας. Δεν θα σας ξανατιμησουμε. Σας ευχομαστε καλη συνεχεια σε οτι και αν αποφασισετε να κανετε στο μελλον..
paikspawn
Μέτριες μερίδες και ποιότητα. Ο γύρος ψιλοαρπαγμένος στο ψήσιμο.
Φαταούλας
Είχα καιρό να φάω απ' του Γιώτη και μάλλον απέδειξα στον εαυτό μου το πόσο λάθος έκανε.
Έχω την εντύπωση πως βελτιώθηκε η ποιότητα από την τελευταία φορά που έφαγα (πάνε περίπου 4-5 χρόνια) αλλά την καλή ποιότητα χαλάνε οι Mc Cain πατάτες.
Καλή η προτυγανισμένη, αλλά τουλάχιστον ας διάλεγε λίγο πιο χοντρούτσικες!
9/10 πάντως το παίρνει επάξια.
Lialia
ωραιες πατατες τηγανιτες αν και προκατ!
mikroulis
Πραγματικά, πολύ καλός γύρος!
Geusignostis
Το κλασσικό ελληνικό γυράδικο! Πολύ καλη ποιότητα αλλά σε παραγγελίες πρέπει να τονίζεις τι θέλεις γιατί μου έχουν έρθει πολλές λάθος παραγγελίες!
Νίκος
Πολύ καλή επιλογή. Συμφωνώ ότι το τελευταίο διάστημα έχει μειωθεί η ποσότητα αλλά από την άλλη έχει αυξηθεί η ποιότητα και η γεύση!
Από τα καλύτερα της Τούμπας.
Stratos
Η ποιοτητα του Γυρου εχει σιγουρα βελτιωθει σημαντικα τον τελευταιο 1 χρονο
υπαρχει ενα θεμα ομως με την ποσοτητα του γυρου.
Πιστευω οτι η ποσοτητα ειναι σχετικα μικρη
και κατι πρεπει να γινει μ'αυτο το θεμα
Λευτερης
Το θεωρω απο τα αξιοπρεπη γυραδικα της Τουμπας (σε σχεση με Πρασσαδες και λοιπα σκουπιδαρια). Ωραιος, ξεροψημενος γυρος, νοστιμο σουβλακι.
Κορυφαια στιγμη μια φορα πριν απο παιχνιδι του ΠΑΟΚ βρεθηκα κατα τυχη στο μαγαζι και ζητησα δυο σαντουιτς με κοτοσουβλακι οποτε ο ψηστης με ολοφανερη αγανακτηση μου απαντησε "ΤΙ ΚΟΤΟΣΟΥΒΛΑΚΙ ΡΕ, ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ;". Γελουσα κανα δεκαλεπτο μεσα στο μαγαζι.
me
Το ατου μαγαζιων σαν τον Γιωτη, θεωρω οτι δεν ειναι η ποιοτητα τους ή η γευση τους αλλα η γειτονια, η ατμοσφαιρα και ο "χουλιαμας".
Ενταξει να μη σερβιρει και γατες βεβαια...
George
Δοκίμασα πριν λίγες μέρες μετά από πολύ καιρό. Ο γύρος ήταν καλός. Ψιλοκομμένος, ξεροψημένος αλλά κάπως αλμυρός. Η εξυπηρέτηση καλή και γρήγορη. Οι μερίδες ικανοποιητικές. Όντως έχουν βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν. Θα ξαναέπαιρνα.
Kalofagas
Δοκιμασα και παλι τις προαλλες.Εχει αλλαξει πολυ....Προς το καλυτερο φυσικα!Ο γυρος καλοψημενος και τραγανος.Το μονο μειον του ειναι η σχετικα μικρη ποσοτητα του.Επιτελους ενας γυρος που δεν κολυμπαει στο λαδι!
ktsangop
Τις προάλλες, έφαγα μετά από μήνες ένα γύρο κατά τις 2 το βράδυ λίγο πριν πάω για ύπνο.
Θα μου πεις.. "που πας ρε καραμήτρο γύρο πριν τον ύπνο"?
Παραλίγο να πεθάνω.
Το περίμενα το ζοριλίκι αλλά ξεπέρασε κάθε άλλη φορά...
Όχι οτι δεν θα ξαναφάω ποτέ... απλά ήθελα να τονίσω την κάτω βόλτα που έχει πάρει και αυτός...
michelle
Δοκιμάστε λουκάνικο Βαυαρίας και θα με θυμηθείτε. Πολύ ελαφρύ, όχι υπερβολικά πικάντικο, χωρίς να σε κοιτάνε ολόκληρα κομμάτια λίπους, καλοψημένο και ... τεράστιο!!! (με το συμπάθειο). Να φας και να αναστενάξεις, και το ΑΑΑΧ να είναι όλο δικό σου.. :-)
markoulis
τζιμανι Μόνο η περιγραφή που εκανες μου αρκει για να σε θαυμασω.πολυ καλο γελασα αρκετα
Jimador
Ο υπάλληλος ετοιμάζει το πιτόγυρό μου,έχει αλείψει την πίτα με ουγγαρέζα και πάει τη λαβίδα στον γύρο.Πιάνει μια μεγαλειώδη ποσότητα γύρου όπως πιάνουμε μια γάτα απ΄το σβέρκο και την σηκώνουμε,και την πέταξε στην πίτα χωρίς να διστάσει στιγμή,χωρίς να αφαιρέσει καθόλου.Αυτό μόνο λέω για την ποσότητα.Τώρα για την ποιότητα,αναμενόμενα αλμυρός και όχι "αριστούργημα" φυσικά.Ακόμα κι αν ήμουν απένταρος κι έτρωγα τα τελευταία μου φράγκα σε πιτόγυρό του Γιώτη,θα ζητιάνευα κατόπιν για να "βγάλω" τα λεφτά της κόκακόλας και να χωνευτεί λίγο το ζώο...
γυροτζεπέτο
Πολύ καλός ο γύρος!
chrisst
Παιδιά όταν έτρωγα το 1988(αν θυμάμαι καλά) τον επ....ζες απο την Κ@βλ@....τώρα πια μια φορά το δίμηνο και αν....πάντως ξεπερνά τους περισσότερους ακόμα!
Σορυ για τα γαλλικά.
sakisdrm
Άκουγα από αρκετούς ότι είναι ο καλύτερος γύρος της πόλης. Μάλλον η γνώμη τους έχει μεταφερθεί αυτούσια από τους παλιότερους, γιατί κατά τη γνώμη δεν αποτελεί αξιόλογο μαγαζί για φας. Ένα ακόμη τυπικό γυράδικο.
τρελος
ανωμαλια αλλά το καραγούσταρα. αφυδάτωση στη τσίτα αλλα πάλι το καραγούσταρα.
Νικη
απαιχτος...γρηγορη εξυπηρετηση,ποικιλια,τελειες γευσεις.. η ποσοτητα ειναι υπερβολικη αλλα δεν εχει περισεψει και ποτε για να πω την αληθεια
stefos
δοκιμασα το ¨"συστημα" του ramones (μιση μεριδα με 2 πιτες). Οντως δε μπορω να καταλαβω ποσο παραπανω βαζουν στην ολοκληρη μεριδα. Χαρακηριστηκα αναφερω οτι πεταξα αρκετο που δεν μπορουσα να φαω, ποσοτητα περιπου ενος πιτογυρου.
sahedelic
απο οτι βλέπω πάντως οι περισσότεροι που άφηνουν σχόλια στα γυράδικα ενδιαφέρονται περισσότερο για την ποσότητα και την χαμηλή τιμή και δεν τους νοιάζει καθόλου η ποιότητα. Να είστε σίγουροι ότι ακριβώς το ίδιο σκέφτονται και τα αφεντικά του εκάστοτε γυράδικου. Γειά σας...και τα σχόλια δικά σας..
Θου-Βου
Ο Γιώργος ήταν εκεί ακριβώς που τώρα είναι το μεσιτικό γραφείο "Γιώργος Παναγιωτίδης" και ήταν ο ίδιος ο σημερινός μεσίτης!Μάλιστα είχε καθετοποιήσει την παραγωγή καθώς διέθετε και δική του μονάδα επεξεργασίας κρεάτων!Πολλή δουλειά.
Τέλη της δεκαετίας του '80 φεύγει από το Γιώργο ο τότε υπάλληλός του Γιώτης και ανοίγει απέναντι.
Ο Βαυαρός ήταν γωνία Ανατ.Θράκης με Μ.Μπότσαρη αλλά δεν είχε ποτέ τόσο πολλή δουλειά.
Και υπήρχε και το ΚΑΙ στην Αν.Θράκης που υπάρχει ακόμη.
Χαμός!Αυτό που γίνεται τώρα στη Γρ.Λαμπράκη με Γυράδικο-Μάκη-Πίτα Γύρο τότε γινόταν στην Μπότσαρη.Ως τις 6 το πρωί.Όλα τα πεζοδρόμια γεμάτα (βέβαια τότε στη Θεσσαλονίκη δεν είχες και πολλές επιλογές στις 3 ή 4 τη νύχτα,όπως τώρα...)
skipakos
Παιδιά πριν μια 20ετία κάθε νύχτα έξω απο τον Γιώτη γινόταν λαικό προσκύνημα τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Έπαιζε ένας απίστευτος σε γεύση γύρος και γενικώς το σάντουιτς του ήταν εξωπραγματικό. Και στα καπάκια πηγαίναμε στο 1ο trocadero επι της παπάφη για κάργα τόστ και κρέπες . Άτιμη ελληνική υπογλυκαιμία...

.
ramones
Από τον Γιώτη μόνο μερίδα γύρο ποτέ σε σάντουιτς.
Και για την ακρίβεια μισή μερίδα με 2 πίτες.

Η διαφορά της μισής μερίδας με ολόκληρη σχεδόν καμία (μόνο ότι είναι στην μισή τιμή) :P

Όταν ζητάς μερίδα πάντα στην καλοψήνουν ενω στο σάντουιτς είναι άστα να πάνε...
Γιάννης
Τι μου θυμίσατε! Βαυαρός και Γιώργος! Παιδιά από την γειτονιά είμαι και δεν θέλω να πω τίποτα για να μην μη μηνύσουν! Ευτυχώς που έκλεισαν, αυτό τα λέει όλα! Καλός ο Γιώτης αλλά όχι όπως ήταν.
cjvirus
Βαβαρός φυσικά! με τα περίεργα hotdog! Ώς αναφορά τον γιώτη είναι απλός το όνομα του κάποτε που τον κρατάει και η περατζάδα που έχει η περιοχή
Antonis
Ο Γιώργος ήταν απέναντι από το σημερινό μαγαζί του "Γιώτη" και λίγο πιο πάνω. Τότε γινότανε λαϊκό προσκύνημα. Και για τους πιό παλιούς, στην γωνία θυμούνται τον Βαυαρό;
Κώστας
παιδιά ο γιώτης παλιά δούλευε στο γιώργο που είχε μακράν τον καλύτερο γύρο της πόλης...τώρα δεν υπάρχει πουθενά αξιόλογος γύρος...το έχουμε ξεφτιλήσει...
theokaraman
έχει πέσει πολύ γμτ...αλλά παραμένει ο καλύτερος της Τούμπας
Βασίλης
Πολλά λόγια για το τίποτα.Άθλιος γύρος.
skontopo
Αγαπητοί, ο Γιώτης στην Τούμπα και το Plaza στην Καλαμαριά είναι αξίες τόσο σοβαρές όσο η οικογένεια και η πατρίδα!
Τέλος.
θανάσης
Εντάξει, μπορεί ο Γιώτης να άρχισε delivery, μπορεί κατά καιρούς ο γύρος του να πέφτει ποιοτικά, αλλά κατά μέσο όρο και μακροσκοπικά μετά από 11 χρόνια τακτικής κατανάλωσης μπορώ να πω ότι παραμένει ο καλύτερος από όλους τους άλλους στην τούμπα....τι Μακης,Πρασσας και Γυραδικο.
Η χοληστερίνη μου δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τον Γιώτη!
Respect brothers.
Ελένη
Προς MDJ: Ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω λαγάνα από Porky's και πιτόγυρο από Express και θα επανέλθω με σχετικό σχόλιο. Α! Τελευταία έφαγα στο "Προεδρικό" που είναι στο Cosmos και μου φάνηκε πολύ καλός.
MDJ.gr
Προς Ελένη: Στην περιοχή κυμαίνομαι -πλέον- χαμηλά (προς παραλία, pεριοχή Ανάληψης) και προσωπικά μου αρέσει ο γύρος από το Porkys... Όλα τα άλλα στην περιοχή πίσω και με διαφορά...
Αλλά εκεί στην Μπότσαρη -λίγο πιο κάτω- βρίσκεται το φανταστικό σουβλάκι του Κώστα... Προτείνονται ανεπιφύλακτα στη λαδόκολλα τυλιγμένα με κρεμμύδια και ψωμάκια... :)
Stratos L.
Χάλι έχει γίνει ο Γιώτης. Δεν τρώγεται. Αυτός που είχε τον καλύτερο γύρο στη Θεσσαλονίκη
Ελένη
Υποκλίνομαι στους πλήρως ενημερωμένους προλαλήσαντες. Παρακαλώ MDJ ενημερώστε τον κόσμο που μπορεί κάποιος να φάει ένα πιτόγυρο που να θυμίζει Γιώτη στα παλιά ή κάτι ανάλογο (κατά προτίμηση περιοχή Τούμπας); Τρώω που τρώω μια στο τόσο (είμαι μονίμως σε δίαιτα) δεν αντέχω άλλο να τρώω τέτοιες φόλες!
MDJ.gr
Έχει πέσει ο Γιώτης κατά πολύ...
Και στην κίνηση, και στην ποιότητα του γύρου ... που μέχρι και delivery άρχισε να κάνει!
Να φανταστείτε ήταν από τα πιο περήφανα γυράδικα γιατί δεν είχαν delivery...και 3 "μπαούλα" γύρου καταναλώνονταν μέχρι τις 03:00!
Πλέον και έπειτα από το άνοιγμα του PRASSA λίγο πιο κάτω στην Μπότσαρη... η δουλειά δεν πάει και τόσο καλά... που άλλαξε προσωπικό (πιο άπειρο στην πιάτσα του μάγκικου γύρου...) και άλλαξε πιθανότατα προμηθευτή κρεάτων και χάθηκε εκείνος ο κορυφαίος παλιός γύρος... :(