Μαιτρ & Μαργαρίτα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΦράγκων 3, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2314007586
Διαδίκτυο
Ωράριο14:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Maitre Margarita, The Master and Margarita, Margherita, #δημιουργική κουζίνα, #μωσαϊκό, #bistro, #winebar
Άνοιξε16 Δεκεμβρίου 2021
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Head chef ο Σωκράτης Μπεληγιάννης.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα μερικές φορές 2022-2023.
  • Άνετα εξωτερικά τραπέζια. Μέσα ψηλοτάβανο, με ωραίο μωσαϊκό, αρκετός θόρυβος. Σε σύγκριση με το παλιότερο μαγαζί αισθητικά το πήγαν στο πιο κυριλέ, επομένως τραβάει και αντίστοιχους πελάτες.
  • Σέρβις ευγενικό, χαλαρό και αποτελεσματικό.
  • Κατάλογος με κάμποσα κρεατικά και λίγα θαλασσινά. Δημιουργική κουζίνα με ασφάλεια, νομίζω παλιότερα ήταν πιο πειραματικό, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Αρκετές επιλογές σε κρασιά.
  • Το φαγητό μια χαρά, νόστιμο στην πλειοψηφία. Μέχρι στιγμής σαν πιο ενδιαφέρον πιάτο ξεχωρίζω το σιταρότο.
  • Κυρίως πιάτα στα 10€-28€, βγαίνει περίπου 25-30€/άτομο χωρίς αλκοόλ. Τιμές φυσιολογικές αν το συγκρίνουμε με κυριλέ εστιατόρια, τιμές τσιμπημένες αν το συγκρίνουμε με εναλλακτικά εστιατόρια.
Αξίζει σίγουρα μια δοκιμή, θα ξαναπήγαινα με χαρά.

Εικόνες (120)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σιταρότο με μοσχαρίσια μάγουλα (16,5€, καταπληκτικό το σιταρότο)
[εικόνα]
Τρίγωνα παστουρμά με κέτσαπ λωτού (7,5€)
[εικόνα]
Πολίτικο κιουνεφέ με σολογούνι (7,5€)
[εικόνα]
Χοιρινά μάγουλα με κρέμα κολοκύθας
[εικόνα]
Μοσχαρίσιο συκώτι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ριζότο αγκινάρας (πολύ καλό)
[εικόνα]
Αλμυρό σαραγλί (μου άρεσε, ωραία υφή)
[εικόνα]
Ψωμάκι
[εικόνα]
Καριόκα (καλή)
[εικόνα]
Χοιρινά κοψίδια, χούμους τοπιναμπούρ (καλό)
[εικόνα]
Καρπάτσιο μυλοκόπι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Κιουνεφέ (καλό)
[εικόνα]
"Καριόκα, κρέμα σεράνο, παγωτό ελληνικού καφέ" (οκ)
[εικόνα]
"Millefeuille λεμόνι με sorbet λεμόνι-βασιλικού" (οκ)
[εικόνα]
"Σιταρότο με μοσχαρίσια ουρά, πρασοσέλινο, κρέμα κοπανιστής, πίκλα μανιταριού" (πολύ καλό!)
[εικόνα]
"Αλμυρό θρακιώτικο σαραγλί με μοσχαρίσιο κιμά, γραβιέρα Κάσου και καυτερό μέλι σε ζύμωση" (ενδιαφέρον πειραματισμός, στην πράξη χωράει βελτίωση)
[εικόνα]
"Μπακαλιάρος φιλέτο, μπρόκολο, κακαβιά, χόρτα" (απλώς οκ, δεν άξιζε τα 22€)
[εικόνα]
"Χταπόδι, γλάσο μπούκοβο, κρέμα φασολάδα, τουρσί" (καλό)
[εικόνα]
"Λαχματζούν λαχανικών, με παστουρμά θαλάσσης, κρέμα romesco, dressing ταχίνι-γιαούρτι" (νόστιμο, αλλά θα το έλεγα flatbread αντί λαχματζούν για να μην δημιουργούνται λάθος προσδοκίες)
[εικόνα]
"Ceviche από μπακαλιάρο, ταραμάς, λάδι εσπεριδοειδών" (καλό, ο ταραμάς μου φάνηκε αρκετά έντονος επισκιάζοντας τα υπόλοιπα υλικά)
[εικόνα]
[εικόνα]
"Κουνουπίδι, μουχαμάρα, ρόδι, κυανό τυρί Θεσσαλονίκης" (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Παντζάρι, εσπεριδοειδή, κρέμα παστινάκι, ρέβα, κατσικίσιο τυρί" (οκ, έλειπε ένταση)
[εικόνα]
"Πολίτικο κιουνεφέ, σολογούνι, φιστίκια Αιγίνης, σιρόπι από θρούμπι και τζίντζερ" (καλό)
[εικόνα]
Ψωμιά (πολύ καλά)
[εικόνα]
Λευκό Φαιά γη Μπουτάρη (καλό, αρκετά ελαφρύ/νερουλό)
[εικόνα]
Λευκό Vaptistis ασύρτικο, μονεμβασιά (καλό)
[εικόνα]
Λευκό Αρμί θραψαθήρι (οκ, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο)
[εικόνα]
Πορτοκαλί Great Mother by Stilianou (καλό, του γούστου μου, έχει μια ανώμαλη μυρωδιά θείου/αυγού που δεν θα αρέσει στην πλειοψηφία)
[εικόνα]
Γλυκές αλχημείες
[εικόνα]
Γλυκές αλχημείες
[εικόνα]
Γλυκές αλχημείες
[εικόνα]
Αυτή είναι Μπύρα IPA at its best
[εικόνα]
Φιλέτο ψάρι
[εικόνα]
[εικόνα]
Γαρίδες
[εικόνα]
Ribeye
[εικόνα]
Πατάτες baby
[εικόνα]
Ποικιλία βραστά
[εικόνα]
Χταπόδι
[εικόνα]
Σεβίτσε
[εικόνα]
Κολοκυθοανθοί με τόνο
[εικόνα]
[εικόνα]
Ντάκος
[εικόνα]
Φάβα
[εικόνα]
Ποικιλία μεζέ για ούζο
[εικόνα]
Μύδια αχνιστά
[εικόνα]
Ραβιόλι, μοσχάρι, πρόβατο (καλό)
[εικόνα]
Κολοκυθοανθοί, λαβράκι καρπάτσιο (καλό)
[εικόνα]
Ριζότο, γόπα, περγαμόντο, αγγινάρες (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Αρμενοβίλ (καλό)
[εικόνα]
Τατάκι τόνου (οκ)
[εικόνα]
Ριζότο, αγκινάρα, γόπα (εξαιρετικό πιάτο)
[εικόνα]
Χταπόδι, νιόκι, μελιτζάνα (μέτριο)
[εικόνα]
Σεβίτσε (λιγότερο λεμόνι, περισσότερο αλάτι πλιζ)
[εικόνα]
Αλμυρό σαραγλί με κιμά (πολύ ενδιαφέρον)
[εικόνα]
Σαλάτα βλήτα, Βολάκι Άνδρου, κολοκυθάκι (πολύ καλή)
[εικόνα]
Σιταρότο με μάγουλα
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κιουνεφέ (signature dish)
[εικόνα]
Σαλάτα (δροσερή)
[εικόνα]
Μιλφέιγ (καταπληκτικό)
[εικόνα]
Κοτόπουλο με μανιτάρια (σούπερ)

Κατάλογος (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: ποτά 1/3
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: ποτά 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: ποτά 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2021

Σxόλια (16)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Conx9 (πριν από 7 μέρες και 12 ώρες)
Πολύ πολύ καλό εστιατόριο. Έχουμε πάει πολλές φορές ήδη στο παλιό μαγαζί. Στο καινούριο πιο σοβαρό-αστικό περιβάλλον. Πολύ καλή λίστα κρασιών, καλό σέρβις, καλά φαγητά: τα μάγουλα με κρέμα κολοκύθας πολύ ωραία ρεβύθια με λουκάνικο, ταραμά και γαρίδες(λίγο περιττές), πράσνια σπαράγγια με φρέσκα φασουλάκια και ταραμά πολύ καλά, το αλμυρό σαραγλί καλό αλλά λίγο προς το γλυκό.
Φτηνό για αυτά πού προσφέρει, 95€ για δύο άτομα με μπουκάλι άσπρο κρασί(35€).

Ίσως θα έπρεπε να προτείνουν και κάποιο μενού...
Rat Pack
Νέες φωτογραφίες τελευταίων επισκέψεων συνημμένα.

Προτείνεται σφόδρα και ανεπιφύλακτα.
Jørgen
Μετά από παλιότερη (μετριότατη) επίσκεψη στην παλιά τοποθεσία, δυσκολεύτηκα αρκετά να ξαναδώσω ευκαιρία, αλλά μετά από παραινέσεις, πράγματι διαπίστωσα ότι υπάρχει σαφής βελτίωση. Χώρος πιο εστιατορικός, λίγο ψυχρός βέβαια λόγω ύψους, αλλά προσεγμένος. Κατάλογος μεγάλος, ίσως χρειάζεται λίγο καλύτερη οργάνωση. Δοκιμάστηκαν χταπόδι με γλάσο μπούκοβο, πολύ καλό, ιδιαίτερη σύνθεση, πετυχημένος ο συνδυασμός και η πρώτη ύλη. Έπειτα σεβίτσε, το οποίο ήταν καλό αλλά θεωρώ ότι χρειαζόταν λιγότερη οξύτητα. Για κυρίως, σιταρότο με μανιτάρια αρκετά καλό, θα το ήθελα λιγότερο αλ ντέντε και τα μάγουλα σε μικρότερα κομμάτια ώστε να μαριναριστούν σωστά. Ακόμη, χυλοπίτες με κολοκύθα, πάρα πολύ καλό πιάτο, εξαιρετική χειμερινή επιλογή, comfort food (λίγο λιγότερο λάδι θα πρότεινα μόνο). Εξαιρετικό σφηνάκι μαστίχα στο τέλος.
Μερίδες οκ, σέρβις επίσης οκ, αν και παραμένει ελαφρώς ψυχρό. Τιμές τσιμπημένες, ειδικά στα πιο συνηθισμένα πιάτα με μοσχάρι πχ, θεωρώ πως 2-3 ευρώ θα μπορούσαν να τα κόψουν.
Συνολικά μια πολύ καλύτερη εμπειρία από την πρώτη, που το μαγαζί είχε πολλές αστοχίες. Η αλλαγή ύφους πράγματι τους πάει, αφού το σέρβις παραήταν ψυχρό για να μπορεί να σταθεί στην πρότερη μορφή. Θα το ξαναδοκίμαζα σίγουρα, αν και νιώθω ότι είναι λίγο risky- απρόβλεπτο σαν κατάστημα, σαν να ψάχνει ακόμη πατήματα.
Rat Pack
Έχω γράψει πολλές φορές για αυτό. Το ότι το εκτιμώ και το προτείνω είναι προφανές.

Επειδή έγραψα για κάποια Αθηναϊκά εστιατόρια θεωρώ πρέπον να γράψω και για τα δικά μας με κίνδυνο να θεωρηθεί ότι φλυαρώ.

To αν εμπνεύστηκαν από τον Μπουλγκάκοφ που έγραψε το «Μαιτρ και Μαργαρίτα» ένα μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στην Μόσχα στην Σταλινική εποχή το 1930 και είναι μια σύγχρονη σατιρική παραβολή με επιρροές από Φάουστ ή από την ομώνυμη βραβευμένη ταινία του 1972 (με φοβερή μουσική του Ennio Morricone) σε αντίστοιχο σενάριο απόδοση του βιβλίου είναι άγνωστο.

Έχει πολλά χρόνια που το διάβασα, έχει καιρό που δεν διαβάζω όσο παλιά.

Το βιβλίο είναι βαθιά πνευματικό και πραγματεύεται με φανταστικό ρεαλισμό τον μεγαλοϊδεατισμό και την καταστολή του κατεστημένου οτιδήποτε δημιουργικού.

Μην τρομάζετε, Πόντιος Πιλάτος, βρικόλακες, ο Σατανάς, μαύρες γάτες, ερωμένες μαγικές αλοιφές, πολύ σάτιρα.

Ύμνος της ελευθερίας των καλλιτεχνών εναντίον σε κάθε μορφής λογοκρισίας, θεωρείται αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ρώσος συγγραφέας όχι τόσο γνωστός όσο οι Τολστόι, Πούσκιν, Τσέχωφ κλπ.

Πέρα από το μυστήριο του πως και γιατί ονομάστηκε έτσι, στο Maitr οι καλλιτέχνες εκφράζονται ελεύθερα.

Ο Σεφ Σωκράτης Μπεληγιάννη (μηχανικός στις ακαδημαϊκές σπουδές) είναι ένας μαέστρος της γαστρονομικής τέχνης. Εκπλήσσουν τα βαθιά νόστιμα πιάτα. Master σε τεχνικές, ιδιοφυείς πειραματισμοί, η αγάπη που έχει για το φαγητό είναι εμφανής σε κάθε πιάτο.

Η chef de salle, αλχημίστρια (χημικός γαρ) pastry chef, sommelier, ιδιοκτήτρια κα Αποίκου Ρόη είναι μούσα του chef και απόλυτα συνυπεύθυνη για την συνεχή εξέλιξη του εστιατορίου.

Λίστα κρασιών υπόδειγμα.

Νέες φωτογραφίες τελευταίων επισκέψεων συνημμένα.

“A slave is one who sells his soul to save his life. A master is one who gives his life to save his soul.” “Master your fears before they master you.
Μaster & Mrs Μαργαρίτα.

Και μια πρόταση για όνομα για το επόμενο μαγαζί
Jitterbug Perfume του Τομ Ρόμπινς

Προτείνεται σφόδρα.

YΓ. Δοκιμάστε την IPA μπύρα που φτιάχνουν.
Seventh
Μεγαλούτσικη παρέα και επιλέχθηκαν πολλά πιάτα. Όλοι δηλώσαμε ικανοποιημένοι τόσο από τα κυρίως όσο από τα συνοδευτικά.
Οι ποσότητες σε φάση γκουρμέ. Και οι τιμές περισσότερο κυριλέ παρά εναλλακτικές
dokimastis
Επίσκεψη προπαραμονή Πρωτοχρονιάς 2023, 4 άτομα, με κράτηση γιατί ήταν εντελώς γεμάτο.
Δοκιμάσαμε πολλά πιάτα, μείναμε ευχαριστήμένοι από την ποικιλία και από την ποιότητα. Κρασί syrah Κίτρους οκ προς καλό, και σε οκ τιμή. Το σιταρότο με τα μάγουλα μάς συνεπήρε και το ξαναπαραγγείλαμε (οκ, λόγω μιας παρεξήγησης, αλλά ήταν σούπερ και το άξιζε)! Το καρπάτσιο ψαριού ήταν μια πολύ ευχάριστη νότα.

Στα γλυκά (που δεν είναι το φόρτε μου, ακολουθώ απλώς) τούς κάναμε παράπονο για το καμμένο τσιζκέικ, που έμοιαζε με μπαγιάτικο. Δεν το δέχτηκαν επ' ουδενί, αλλά στο τέλος δεν το χρέωσαν. Από κέρασμα μάς κέρασαν όντως ένα γλυκό κρασί Πετρακόπουλου από Κεφαλονιά, καλό. Στα του σέρβις έχω να πω, σε σχέση με παλιά, ότι υπάρχει πολύ χαμόγελο και ωραία διάθεση!

4 άτομα μάς βγήκε από ~45ε χωρίς κανέναν σχεδόν περιορισμό στην παραγγελία.
Είναι αξιόλογο μαγαζί και συμφωνώ ότι ήταν πετυχημένη η μεταφορά και η μικρή αναβάθμιση στο ύφος.
zaknafein
Ωραίος ο νέος χώρος, αρκετά καλό το σέρβις, με 1-2 αστοχίες στους χρόνους λίγο. Πήραμε αρκετά πιάτα γιατί ήμασταν αρκετά άτομα, όλα με κρέας. Αρκετές καλές εκτελέσεις, λίγο μικρές θα χαρακτήριζα πάντως τις μερίδες. Από όσα πήραμε, μόνο το cheesecake που είχαν θα το χαρακτήριζα άγευστο και κακό. Όλα τα υπόλοιπα είναι από καλά έως πολύ καλά. Αξίζει μια επίσκεψη.
επίκουρος
Σαφεστατα βελτιωμενο απο το παλιο. Μας αρεσε οτι πηραμε. Θα ηθελα να εχει και επιλογη για χυμα κρασι. Επισης πηραμε ζυμαρικα με ζυγουρι και τα μακαρονια δεν ειχαν βρασει (οταν τα εκοβες ηταν ασπρα). Τα δωσαμε πισω και μας εφεραν αλλη μεριδα αλλα μας ειπαν οτι γι αυτους ηταν σωστα βρασμενα. Οταν 6 ατομα σου λενε κατι μην προσπαθεις να δικαιολογηθεις. Λαθη γινονται. Παρολα αυτα ολα νοστιμα και πολυ γρηγοροι και εξυπηρετικοι. Θα ξαναπαω χαλαρα!

Ξεχασα να πω οτι δεν εβγαλαν να κερασουν γλυκο. Το συναντησα και σε αλλα μαγαζια και δε συμφωνω. Κερασαν λικερακι μαστιχας ή λιμοντσελο.
guru
Πρώτη επίσκεψη στο νέο μαγαζί, το θρυλικό πρώην chez Jean στέκι δικηγόρων. Είχα 5 χρόνια που είχα πάει στο πρώτο μαγαζί και το ύφος είναι διαφορετικό. Μεγάλος κατάλογος με αρκετά επίσης "πιάτα ημέρας" που τον κάνουν ακόμα μεγαλύτερο. Η κοπέλα που μας ενημέρωνε για το μενού, ευγενέστατη και εξαιρετική,με θαυμαστή μνήμη (με τόσο μεγάλο μενού που ήξερε από έξω). Την παραγγελία μας την πήρε άλλη κοπέλα, νομίζω η εκ των ιδιοκτητών αν θυμάμαι το πρόσωπο από παλιά. Στο δια ταύτα. Σαλάτα λάχανο με καπνιστό χέλι, μπρικ και σπόρους καναβης, εντυπωσιακό στην όψη, φλατ δυστυχώς στη γεύση. Pulled προβατίνα σε πατατοψωμο, εξαιρετικό. Παντσετα pressed, πολύ καλή. Παυλοβα πολύ καλή, πολύ έντονες οι σταγόνες ιβίσκου, από μόνες τους δυσάρεστες, με το υπόλοιπο γλυκό εδεναν. Η μπύρα τους, μια IPA Αρωματική μια χαρά. Το μαγαζί γεμάτο. Τιμές αναμενόμενες. Θα πήγαινα ευχαρίστως ξανά
Piroski
Επαναληπτική επίσκεψη, οι θετικές εντυπώσεις παρέμειναν ενώ αυτή τη φορά και το ψωμί ήταν φρέσκο, χειροποίητο και μπόλικο.
Piroski
Πολύ ωραίο περιβάλλον και εξαιρετικό σέρβις.

Καρπάτσιο μηλοκόπι (πιάτο ημέρας) εξαιρετικό, arancini ΟΚ, πατάτες baby με στάκα ΟΚ, μαντί ΤΕΛΕΙΑ, πανσέτα πρεσαριστή πολύ καλή, ψαρονέφρι ωραίο, μακαρονάκι με ζυγούρι πολύ καλό, τάρτα με σοκολάτες πολύ καλή, γαλατόπιτα (γλυκό ημέρας) ωραία ιδέα και γευστική στο σύνολο, αλλά θέλει δουλειά ακόμα το πιάτο για να στρώσει.

Μαζί με δυο τσίπουρα εμφιαλωμένα (10 ευρώ έκαστο) και δυο φιάλες κρασί (Ουσίρα ροζέ στα 23 ευρώ και Don Giovvanni-Παπαργυρίου στα 28 ευρώ) βγήκε σύνολο 163.

Πολύ ωραία εμπειρία την οποία θα επαναλάβουμε σίγουρα.

Μικρή ένσταση για το ψωμί, λίγο σε ποσότητα και όχι ιδιαίτερης ποιότητας.
Rat Pack
Πρόσφατη επίσκεψη στο νέο χώρο.

Σημαντική αναβάθμιση ο νέος χώρος, προσεγμένος, λιτός με ωραία διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του εστιατορίου.

Το φαγητό πολύ καλό σε όλα με μόνη επισήμανση την ποιότητα του κρέατος που θα μπορούσε να είναι ανώτερη ειδικά στο rib eye και λιγότερο στο φιλέτο που ήταν μεν καλό αλλά όχι κορυφαίο.

Δοκιμάστηκαν πολλά κρασιά από την ανανεωμένη μεγάλη λίστα.

Το Μαιτρ & Μαργαρίτα αναβαθμίστηκε με ένα χώρο που τον χρειαζόταν.
Αναφέρθηκε ότι λειτουργεί και πρωινές ώρες πλέον για brunch.

Προτείνεται σφόδρα.
Seventh
Καλός ο καινούργιος χώρος με περισσότερη άπλα που είναι απαραίτητη σήμερα.
Οι επιλογές περιορισμένες κάτι που το βρίσκω θετικό για την επιλογή. Ψαρονέφρι, μαντι ήταν από καλά ως πολύ καλά. Η σαλάτα παντζάρι με παστινακι οκ για μένα και το τυρί γαλακτομπουρεκο ευφάνταστο. Ευχάριστο το κόκκινο κρασί που διαλέξαμε.
Να πω την αλήθεια μου έλειψαν επιλογές-εκπλήξεις του παρελθόντος, όπως τα σουφιχτα και η σαλάτα με φασολάκια. Και το vfm δεν το βρήκα τόσο καλό.
mrlolen
Φοβερό το καινούριο μέρος σε στυλ urban-industrial, πολλά τραπέζια, όμορφα και τα εξωτερικά σε μια γειτονιά με αρκετό hype που σίγουρα θα ανέβει και αλλο τα επόμενα χρόνια. Το φαγητό σε πολύ υψηλά στάνταρ, δημιουργικό καλύτερα θα έλεγα από τα υπόλοιπα αυτού του στυλ (βλέπε +τροφή). Νορμάλ τιμές, με κυριως,ορεκτικά και ποτήρι κρασί στα 25/ατομο. Πλέον έχει αρκετές επιλογές και με ψάρι. Ροζ ριζότο με κρέμα παντζάρι και γαρίδα απλά τρομερό, φιλέτο μυλοκοπι εξαιρετικό. Θα ξαναπάμε σίγουρα!
varethika ton prologo
Ανετος ο νεος χορός ,όμορφος χωρίς υπερβολές
Το φαγητό εξαιρετικό με ωραίες ιδέες ο σεφ (δημιουργική κουζίνα χωρίς ακρότητες ) οι τιμές vfm
Σέρβις βελτιώθηκε πολύ ,δουλεύει αρκετός κόσμος πρόθυμος να εξυπηρετήσει
Για τα κρασιά σημειώνω την εξαιρετική wine list με άπειρες επιλογές και προφανέστατα. VFm …ειδα μπουκάλια (Αρμονία Γης /κτήμα Αβαντις /Merlot)που κοστολογούν 12 ευρώ !
Μ άρεσε πολύ το θεωρώ πολύ vfm και ευχάριστη εστιατορικη εμπειρία όποτε θα το ξαναεπισκεφθω με χαρά
Stephan
Ενώ θέλει να αυτοπαρουσιάζεται ως gourmet εστιατόριο, το service είναι πολύ αδύναμο. Για παράδειγμα το ορεκτικό ήρθε μετά το κυρίως πιάτο! Τα φαγητά νόστιμα με κάποιες αστοχίες στη δημιουργική κουζίνα. Για ένα ποτήρι όχι ακριβού ελληνικού κρασιού (ροζέ), το ποτήρι γεμάτο κατά το ένα τρίτο , χρέωναν 5 ΕΥΡΩ. Τιμές ακριβές με μερίδες προ το μικρό, σίγουρα όχι VFM . Πιστεύω τα αρνητικά σημεία υπερτερούν τα όποια θετικά, στο σύνολο αρνητικές εντυπώσεις.