Po'Boys

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Po'Boys. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαFast food, Ψητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΊωνος Δραγούμη 17 & Αγίου Μηνά 7, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2311218281
Διαδίκτυο
Ωράριο17:00-00:00, Δε κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Poboys, Πο Μπόις, #bao bun, #burgers, #bbq, #smokehouse, #new orleans, #po' boy
Άνοιξε6 Ιουνίου 2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχε το Horns.
Προστέθηκε από: Nic

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιούνιο 2023.

Στριτφουντάδικο με πολύ μεγάλο κατάλογο, έχει po'boys, burgers, steaks, bao buns και ορεκτικά. Το po'boy ακούγεται ψαρωτικό αλλά είναι απλώς ένα sub/σάντουιτς σε ψωμάκι τύπου μπαγκέτα, με καταγωγή από Λουιζιάνα.

Από κρέατα δοκίμασα τα παρακάτω:
  • Pulled pork πολύ καλό (συνοδεύεται από μια πολύ ταιριαστή bourbon glaze σάλτσα)
  • Brisket πολύ καλό
  • Pork belly σκέτο λίπος, άρα αυτομάτως νόστιμο
  • Λουκάνικο Andouille καλό
  • Fried chicken οκ, χωράει βελτίωση
  • Pork ribs πολύ μέτρια
Τα παραπάνω είτε τα τρως σκέτα, είτε μπορείς να τα βρεις στον κατάλογο σε κάποιο σάντουιτς.

Το smash burger έχει καλό μπιφτέκι (μου θύμισε πολύ το Paul's), αλλά χάνει στο ψωμάκι που ήταν κάτω του μετρίου.

Γενικά πρώτη εικόνα καλή, αξίζει μια δοκιμή, θα ξαναπάω με χαρά να ανακαλύψω περαιτέρω τον κατάλογο.

Εικόνες (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Pulled pork sandwich (δυνατό, παρά το αφράτο ψωμάκι)
[εικόνα]
Dat ain't been vegan burger (συμπαθές)
[εικόνα]
Pulled pork sandwich με τηγανητές πατάτες (μου άρεσε πολύ)
[εικόνα]
"Po' Boy Pulled Pork" (μια χαρά)
[εικόνα]
"Double Smashed Cheeseburger" (μια χαρά, καλό μπιφτέκι, κακό ψωμάκι)
[εικόνα]
"Po' Boys Sampler" (πολύ καλή επιλογή για να δοκιμάσεις όλα τα κρεατικά τους)
[εικόνα]
Lager Po' Boys (μέτρια, τους την φτιάχνει η [url=https://nissos.beer/]Νήσος[/url], σκέφτομαι μήπως είχαν πρόβλημα με το αέριο του βαρελιού και ήταν τόσο μέτρια)
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές (καλές)
[εικόνα]
Πατατοσαλάτα (κακή)
[εικόνα]
Smash double burger (απλά οκ καμία ένταση)
[εικόνα]
Buttermilk fried chicken (κακό, άγευστο και μπαγιάτικο)
[εικόνα]
Bao pulled pork
[εικόνα]
Bao με brisket
[εικόνα]
Συνοδευτική πατατοσαλάτα

Κατάλογος (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 1/3
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 1/2

Σxόλια (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γαργαντούας
Πω ρε παιδιά απογοητευτική εμπειρία. Τιμές στο Θεό και πολύ χαμηλή ποιότητα όλα ήταν απαράδεκτα και ποσότητα ούτε για δείγμα. Μου κάνει εντύπωση που πολλά είδη είχαν αύξηση στο 10% από την προηγούμενη φορά. Η εξυπηρέτηση προσπαθούσε πάντως πολύ πρόσχαρη και ευγενικά τα παιδιά
Πατάτες που μυριζαν λαδιλα από το χλμ (πλάκα είχε που πήραμε και έξτρα σως και δεν τις αγγιξαμε
Πατατοσαλάτα ουσιαστικά με μαγιονέζα αδιάφορη που άφηνε μια κακή επιγευση και πατάτα αβραστη
Μακ Ν τσιζ μετριότατο αγευστο τυριά χαμηλης ποιότητας, pulled pork άφαντο το καψαλισμα αποτυχία
Κοτόπουλο που ζοριζοσουν να το μασήσεις και σε έκαιγε στο λαιμό
Μπιφτέκι μέτριο μια μάζα μέσα στο αλάτι
Μπρισκετ λες και βγήκε από κατάψυξη φουλ στεγνό
Pulled pork οκ

Πήγα με τόσες προσδοκίες αλλά έφυγα με απογοήτευση. Μου έκανε εντύπωση, που με αστείες ποσότητες και υψηλές τιμές, το ποσό κόσμο πάντως έχει, φαινεται ότι έχει πιάσει γιατί περιμέναμε για να κάτσουμε και δε βρίσκαμε καν καρέκλα μετά. Δε θα το πρότεινα πάντως
Jørgen
Πρώτη δοκιμή, σε ευχάριστη γειτονιά. Προσωπικό καλό, μια πολύ ευγενική (και χαμηλόφωνη) κοπέλα μας εξυπηρέτησε. Δοκιμάστηκε blackened chicken με πατάτες, το οποίο ήταν οκ: αποδεκτό ψωμάκι, νορμάλ το κρέας και τα λαχανικά, αλλά υπερίσχυε κάπως η κέτσαπ, που έκανε το αποτέλεσμα λίγο παραπάνω fastfood απ' ότι θα ήθελα. Πατάτες συνοδευτικές νόστιμες, αλλά όχι σε καλό λάδι. Συνολικά ένα οκ αποτέλεσμα. Κέρασμα παγωτό μηχανής (μια χαρά). Ποσότητες μια χαρά, τιμές θεωρώ θα μπορούσαν 1-2 ευρώ χαμηλότερα. Θα το ξαναδοκίμαζα για να βγάλω συμπέρασμα...
tsimp
Δεύτερη δοκιμή, Ιούλιος '23.

Από όσα πήραμε σε burger-ο-ειδή, το buttermilk chicken συνεχίζει να ξεχωρίζει για τις χυμώδεις ποσότητες υλικών που στάζουν από παντού. Το βρίσκω, για 2η φορά, καλό.

Creole brunch: πολύ extra χωρίς να λέει κάτι, πέρα απ' την ιδιαίτερα καλή γεύση του - σωστά αλατισμένου - μπιφτεκιού (ένιωθες κρέας).

Fried chicken waffle για τη δοκιμή/λιγούρα και για να πω την αλήθεια, για αυτό που ήταν, ήταν οκ. Το σιρόπι σφενδάμου με το μπέικον και το τηγ. κοτόπουλο έδεναν ευχάριστα και η βάφλα άφηνε το αποτέλεσμα να φάνει όσο καλύτερα μπορούσε (π.χ. ένα ψωμάκι θα απορροφούσε με περίεργο τρόπο τα υγρά, ρίχνοντας το αποτέλεσμα).

Σε περαστική επίσκεψη, επίσης, έχει δοκιμαστεί το παγωτό μηχανής, το οποίο είναι αρκετά καλό.

Σε γενικές γραμμές, αν ψάχνετε κάτι σε γουρουνιά, το Po'Boys θα μπορούσε να αποτελεί επιλογή. Οι τιμές, βέβαια, είναι αρκετά υψηλές (στα burger τουλάχιστον), που το απομακρύνουν απ' την σφαίρα του "τακτικού", τοποθετώντας πιο κοντά σε αυτή της "δοκιμής". Οπότε κάποια επόμενη φορά θα ψαχτούμε με ribs, brisket και pulled pork και βλέπουμε.
Stephan
Pulled pork αρκετά καλό, πατάτες τηγανητές με pork belly μέτριες (κατεψυγμένες) αν και ακριβές. coleslaw σαλάτα ok. Πιστεύω αυτό το μαγαζί θέλει προσοχή γιατί ενώ είναι ακριβό κάποια πιάτα είναι μάπα και κλαίει κανείς τα λεφτά που έδωσε (που ειναι πολλά). Θα μπορούσα να ξαναπάρω ,αλλά δεν μπορώ να χαρακτηρίσω top αυτό το μαγαζί όταν έχει τόσο μέτριες τηγανητές πατάτες.
Psalidoxeris
Δυστυχώς η εμπειρία μου ήταν άκρως απογοητευτική,κρίμα και είχα expectations για το new entry εκ Αθηνών.

-----Smash double burger 5/10 ----

απλά οκ , αρκετά φλατ καμία ένταση , δεν έβγαζε ούτε την "μοσχαριλα" του προπερ smashed burger ( βλέπε five guys , shake shack κτλ από τα οποία αντλεί και έμπνευση στο στήσιμο) αλλά ούτε και την γεύση που βγάζουν αλλά μπέργκεραδικα της πόλης. Το τυρί σαν να μην υπήρχε, καμία γεύση. Καλουτσικο το iceberg και ωραίες πίκλες που μοιάζουν home-made η τουλάχιστον καλές εμπορίου (φέρνουν σε fat mama). Bland στο συνολο του.

----- Buttermilk fried chicken 4/10 κακό -------

Εδώ η απογοήτευση συνεχίστηκε και μεγάλωσε με ένα κοτόπουλο τέρμα στεγνό, ψωμάκι άκρως μαγιάτικο και αστεία ποσότητα για τα 8.55 που κάνει.

——— Πατατοσαλάτα 4/10 κακή ------

Κακή σε σημείο να νομίζω πως τρώω όχι απλά αβραστη πατάτα αλλά κατευθείαν από το χωράφι. Και δεν ήταν μια να τους πεις πως ξέφυγε ήταν στο σύνολό τους έτσι . Η σάλτσα που την συνοδεύει μια γλυκατζουρα χωρίς νόημα.

------ Πατατες προκάτ τηγανητές 7/10 αρκετά καλές ------

Εδώ τα πράγματα ήταν καλύτερα , τηγάνισμα σε καλό λάδι, σίγουρα διπλό τηγανισμένες , πολύ τραγανές. Προκάτ οκ αλλά το τηγάνισμα τις έσωσε. Ήθελαν το κάτι παραπάνω σε γεύση (αλλά οκ είναι ποικιλία πατάτας ) η σε μπαχαρικό.


Γενικά τέρμα μέτρια πράγματα . Επιεικής είμαι και του βάζω στο σύνολο ένα 5/10 και δε βλέπω να αλλάζει και προς το καλύτερο μιας και αλυσίδα δεν είναι να πεις πως θα βρουν τα πατήματα τους.

Για εμένα είναι pass 🙄
fisher
Εντυπωσιάστηκα που είμαι ο πρώτος από τους ταβερνολάτρες που το επισκεύτηκα αν και δεν είμαι τρελός φαν των μπεργκερ κλπ.
Δοκίμασα 2 bao bun, ένα με brisket και ένα με pulled pork. Σε ρωτάνε τι θέλεις για συνοδευτικό και είπα να δοκιμάσω την πατατοσαλάτα.
Το brisket ηταν πολύ καλά καπνισμένο, μου άρεσε.
Το pulled pork, μια χαρά.
Η πατατοσαλάτα πολύ απλή.
Το μέγεθος πολύ μικρό για 8,5ε, ίσως χορταίνεις την πατατοσαλάτα.
Θα πήγαινα να δοκιμάσω μερίδα brisket γιατί η ποσότητα που είχε μέσα ηταν ψιλοαστεία αλλά μου φάνηκε πολύ καλό.
Γενικά έχει πολλά τραπέζια και μοιάζει περισσότερο για dine in. Μου φάνηκε περίεργο το στήσιμο στο να περιμένεις να πάρεις κάτι στο χέρι και να φύγεις, δεν βολεύει.
Γαργαντούας
Εχει κάποιες μέρες που είναι ανοιχτό και μαζεύει κόσμο. Τώρα δεν ξέρω τι λέει. Δύσκολος δρόμος για φαΐ αλλά έχει αρκετά τραπεζάκια έξω
Κοιλιόδουλος1
Σήμερα ήταν ανοιχτό για dine in.
Κοιλιόδουλος1
Από Wolt:

Το αυθεντικό σιγοκαπνιστό ΒBQ φυσικά είναι ο πρωταγωνιστής. Brisket, short ribs, spare ribs, crispy pork belly και pulled pork σε burgers ή πιατέλες με όλα τα αντίστοιχα συνοδευτικά πιάτα σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120 ο C για τουλάχιστον 8 ώρες, ενώ το μενού, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, αλλά έχει και άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του Αμερικάνικου Νότου.
varethika ton prologo
Ξεκίνησε δοκιμαστικά μόνο με wolt και από Τρίτη ανοίγουν και το dine in