Προφίλ του χρήστη salma

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 09/01/2009
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (30)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
salma
στο κατάστημα μεζεδολατρεία [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Φιλίππου 9, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Το μαγαζί είναι άνευ χαρακτήρα. Μπυραρία μεν αλλά με τεράστια ποικιλία που δείχνει και την χαμηλή γενικά ποιότητα των μεζέδων. Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά που προσφέρει να μαγειρεύονται με μαεστρία και μεράκι. Το μόνο που λείπει από τον κατάλογο είναι πίτα-γύρος.Αδιάφορο.
salma
στο κατάστημα Θανάσης & Υιοί Ψητοπωλείο, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 133, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Αν και πριν 1,5 χρόνο είπα δεν θα ξαναπάρω λόγω τιμών... δεν τήρησα την υπόσχεσή και ξανακύλησα... Εξαιρετική ποιότητα. Δοκίμασα φιλέτο μπούτι κοτόπουλο και μπιφτέκι. Και τα δύο άψογα. Να σημειώσω πως δεν χρεώνει τη σαλάτα μειώνοντας ουσιαστικά την τιμή.
salma
στο κατάστημα Φίνα Κότα κ Σουβλάκι Γυράδικο, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 164, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ καλό γύρο κοτόπουλο. Μέτριο γύρο χοιρινό. Πίτα φουλ στο λάδι. Έπεσε λάδι στο τραπέζι, λάδι στην κουζίνα, λάδι στο πάτωμα, λάδι στα μαλλιά (λέμε τώρα..). Χωρίς απόδειξη αλλά δεν το έκανα θέμα γιατί είχε προσφορά όλα σε μισή τιμή και είπα(κακώς) να δώσω τόπο στην οργή.
salma
στο κατάστημα Νικηφόρος Ταβέρνα, Θερμαϊκού 23, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγα Νοέμβριο 2012 έχοντας να πάω τουλάχιστον 2 χρόνια και μου έκανε εντύπωση η σταθερή ποιότητα. Εξαιρετικά κρεατικά, γύρος καθαρός χωρίς λίπος, σουτζουκάκια και ψαρονέφρι αγγίζουν την τελειότητα.
salma
στο κατάστημα 92 Πατσατζίδικο, 25ης Μαρτίου 92, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έφαγα Δεκέμβριο 2012. Η ποιότητα και η (τεράστια)ποσότητα παραμένει σταθερή. Έχει κάνει προσπάθεια μείωσης των τιμών του, περίπου 0,50 - 1,00 € ανά μερίδα.
salma
στο κατάστημα Devido Γυράδικο, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 157, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Νέος χώρος στη Χαριλάου, ωραία διαμορφωμένος και όλοι ευγενικοί. Γύρος άτολμος, άγευστος και με αρκετή λαδίλα. Θα ξαναδοκιμάσω πάντως.
salma
στο κατάστημα Γράδα Nuevo Εστιατόριο, Καλαποθάκη 12, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Άψογο σέρβις, εξαιρετικό φαγητό, πολύ καλός χώρος. Οι τιμές ήταν χαμηλές για το επίπεδο των υπηρεσιών (23€/άτομο) αλλά είχαμε φιξ μενού οπότε δεν ξέρω τι παίζει κανονικά.
salma
στο κατάστημα Παντσετάδικο Ψητοπωλείο, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 122, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
το έχω προτιμήσει πολλές φορές. Σουτζουκάκια και πανσετούλες είναι στανταράκια όμως το κοντοσούβλι μια είναι καλό μια είναι θεόξερο. Οι τιμές είναι καλές. Στα συν η ότι να ναι μουσική που παίζει για τέτοιο μαγαζί. Ακούς ροκιές και τζαζιές στο full.
salma
στο κατάστημα Θανάσης & Υιοί Ψητοπωλείο, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 133, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ νόστιμα και καλοψημένα κρέατα.Όμως με 2,2€ το τεμάχιο
το σουβλάκι δεν πρόκειται να ξαναπάρω όσο νόστιμο και αν είναι. Έχουμε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται..
salma
στο κατάστημα λόρδον [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Ηρώων Πολυτεχνείου 7, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
πήρα μπιφτέκι και πανσέτα.Η πανσέτα σκληρή και άνοστη. Η πίτα γενικά ήταν πολύ μαλακή και διαλύονταν στα χέρια σου. Το αποκορύφωμα όμως ήταν το μπιφτέκι.. το μπιφτέκι των μακντοναλντς είναι λιγότερο βιομηχανοποιημένο. Αν και πεινούσα πολύ δεν το έφαγα όλο και σε κάθε άλλη περίπτωση θα το είχα πετάξει από την πρώτη μπουκιά. Αυτά. Πάντως το μαγαζί είναι καινούργιο και ίσως προλαβαίνει να στρώσει γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.
salma
στο κατάστημα λόρδον [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Ηρώων Πολυτεχνείου 7, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήρα μια φορά, ΤΕΡΜΑ απαραδεκτο. Ούτε για πλάκα ξανα.
salma
στο κατάστημα Λέανδρος [νεκροταφείο] Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Νικολάου Πλαστήρα 11, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
ο Λεανδρος ειναι σταθερή αξία σε ντουντουρμα και γιαούρτι. Παίζει να ειναι πάνω από 60 χρόνια στο ίδιο σημείο. Μπορεί και παραπάνω.
salma
στο κατάστημα Τσάκωσέ το [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Θεοδώρου Γαζή 11 & Γυμνασιάρχη Δημητρίου Στεφάνου 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
εξαιρετικο μπιφτεκι και σεφταλια. βάζει πολλά λαχανικά μεσα και μου αρέσει αυτό το συστημα. ευγενικοί όλοι.
salma
στο κατάστημα Food Plaza Γυράδικο, Πλατεία Σκρα 16, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήρα ένα μπιφτέκι με σαλάτα τις προάλλες, ήταν αρκετά καλό αλλά ρε παιδιά, 3€;;; Έλεος είπαμε να αρχίσουμε να κατεβάζουμε τις τιμές, που ζούνε αυτοί;
salma
στο κατάστημα Αθιβολή Εστιατόριο, Κατούνη 15, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλό φαγητό, πολύ καλή ρακι, ευγενεστατοι όλοι, οι τιμες ειναι ελαφρως τσιμπημενες.
salma
στο κατάστημα Zapping [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Κωνσταντίνου Κανάρη 73 & Μιχαήλ Χουρμούζη 41, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
δυνατός σε όλα που έχω δοκιμάσει. Πίτσα - μπουγάτσες - σφολιατοειδή. φαινεται καθαρό, έχει πάντα κόσμο, ειδικά μεταμεσονύκτιες ώρες που περνάω για να τσιμπήσω κάτι (ειναι 24ωρο).
salma
στο κατάστημα Ο Μπουμπούκος [νεκροταφείο] Βρώμικο, Μαρίας Κάλλας ?, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
εφαγα 2 φορές το καλοκαίρι του 2009, χωριάτικο λουκανικο. Ηταν καλό, καθαρό αλλά μάλλον προς το αδιαφορο, όπως ειναι κλασικά τα χωριάτικα απο καντίνες. Θα ξαναέτρωγα πάντως.
salma
στο κατάστημα First Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Δημητρίου Γούναρη 20, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
εχω φαει αρκετες φορές, το φαγητό ειναι γενικά μέτριο αν και συνήθως παίρνω κοτόπιτα που ειναι ικανοποιητική και φτηνη. το προσωπικό ειναι συχνά αγενεστατο. γενικά παιζει πολύ ψωμι και λιγη γεμιση αλλά τα σχόλια για "δηλητηριασεις" και "το χειρότερο φαγητο ever", τα θεωρω υπερβολικά, εχω φάει και πολύ χειρότερα.
salma
στο κατάστημα Το Θαλάμι [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Βασιλικής Ταβάκη 32, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
τιμές καλές, περιβάλλον μέτριό, φαγητό επίσης. κάποια πιάτα πρέπει να ειναι απο κονσερβα κατευθείαν.
salma
στο κατάστημα Μπάρμπεκιου [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Πλατεία Παραμάνα 18, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
μια φορά πήρα όταν πρωτοανοιξε, όλα μάπα μου φάνηκαν. και ήταν και ακριβό. γενικά πάντως βλέπω κόσμο αρκετό να μπαινοβγαίνει και ισως ξαναδωσω μια ευκαιρια να εχω μια καλύτερη αποψη.
salma
στο κατάστημα Star γεύσεις [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Πλατεία Παραμάνα 32, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
καλή μπουγάτσα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. το παλληκάρι που ειναι μέσα φαινεται τσακαλογατί και ευγενικό και γι'αυτο το προτιμάω στη θερμη.
salma
στο κατάστημα Σωκράτης Γυράδικο, Γυμνασιάρχη Δημητρίου Στεφάνου 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
ειναι ο πιο δυνατός γυρος στη χαριλάου αλλά βαρύς. καθαρό μαγαζι, τσιμπιμένες τιμές(2,4€+) όπως είπαν και οι υπόλοιποι. εξυπηρετικός και ευγενικός.
salma
στο κατάστημα Μέλλιος Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 175, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
πολύ καλό, με εξαιρετική κρέμα ειδικά όταν την αφήνει να ψηθεί λίγο παραπάνω. Η λουκανικόπιτα δεν λεει. ευγενικοί όλοι..
salma
στο κατάστημα Tiffany's [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Ικτίνου 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Κλασικό και διαχρονικό εστιατόριο. Πηγαίνω εδω και 20 χρόνια, από μικρό παιδι. Η ποιότητα του φαγητού του, η εξυπηρέτηση και το περιβάλλον ειναι σε σταθερή πτώση εδω και πολλά χρόνια. Κάθε φορά που πάω ειναι και λίγο χειρότερα από την προηγούμενη. Συμβαδίζει μάλλον με τη γενικότερη πτωση της αισθητικής στην πόλη την τελέυταία εικοσαετία..
salma
στο κατάστημα Θερμαΐς Ταβέρνα, Καραολή & Δημητρίου ?, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
το περιβάλλον είναι ενδιαφέρον όταν έχει καλό καιρό γιατί έχει συμπαθητικό κήπο και τρως έξω. Στο φαγητό παρατηρείς την προσπάθεια αλλά μένει σε μέτριο επίπεδο και οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες.
salma
στο κατάστημα Σερραϊκή Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 139, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
είναι πολύ παλιός στη χαριλάου.. ίσως ο παλιότερος. μπουγάτσα έχω να φάω χρόνια αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.. λουκανικόπιτα πάντως που πήρα τελευταία ήταν μέτρια
salma
στο κατάστημα Ηλιοβασίλεμα Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Γυμνασιάρχη Δημητρίου Στεφάνου 10, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
πολύ καθαρό με καλά υλικά και ευγενικούς ανθρώπους. οικογενειακή επιχείρηση πρέπει να είναι. έχει βασικά τοστ, κρέπες. κλείνει κατά τις 11-12.. είναι για οικογενειακές καταστάσεις περισσότερο. γενικά εξαιρετικό
salma
στο κατάστημα Prassas Γυράδικο, Μάρκου Μπότσαρη 89, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
έχω να φάω αρκετό καιρό, πριν την ανακαίνιση αλλά η περίπτωση του γύρου του είναι να έχεις βγει το βράδυ, να κατεβάζεις ένα μπουκάλι ουίσκι, μετά γύρο στον πρασσά και το επόμενο πρωί να προσπαθείς να συνέλθεις από τον γύρο.. μακράν ο χειρότερος
salma
στο κατάστημα Φίνα Κότα [νεκροταφείο] Γυράδικο, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 162, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
είναι πράγματι πολύ δυνατός ο τύπος με φοβερό γύρο κοτόπουλο.. μόνο που δεν φαίνεται να έχει και την καλύτερη σχέση με την καθαριότητα..
salma
στο κατάστημα Κορυφή Ψητοπωλείο, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 159, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
έχω δοκιμάσει αρκετές φορές γιατί μένω κοντά.. ο γύρος και το λουκάνικο είναι αρκετά καλά αλλά η αγένεια των υπαλλήλων είναι παροιμιώδης ειδικά αν αποφασίσεις να κάτσεις.. θέλει υπομονή..