Σεϋχέλλες

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Μεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΚεραμεικού 49, Μεταξουργείο, Αθήνα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2111834789
Διαδίκτυο
Ωράριο10:00-02:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε12 Δεκεμβρίου 2013
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έκλεισε Οκτώβριο 2023 με ιδιοκτήτρια την Άννα Πίγκου-Ρεπούση.

Άνοιξε ξανά Δεκέμβριο 2023 με ιδιοκτήτες τον Φώτη Φωτεινόγλου (γνωστός από το ΦΙΤΑ και μέλος της αρχικής ομάδας στις Σεϋχέλλες) και τον Κλεομένη Ζουρνατζή (γνωστός από Cucina Povera, Gastone, Cookoovaya).

Chef ο Γιάννης Μαρκαδάκης (με προϋπηρεσία στο Vezené) και sous chef ο Γιάννης Αβδανάς (με προϋπηρεσία στο Cantina).

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:

Έκατσα Μάρτιο 2014. Κλασικού (πλέον) τύπου εναλλακτικό μεζεδοπωλείο. Συμπαθητική αισθητική, μεγάλη ανοιχτή κουζίνα, στο σέρβις 2 ευγενικά κορίτσια. Ο κατάλογος μικρός, κυρίως κρεατικά, ορεκτικά και τυριά. Τα φαγητά που δοκίμασα ήταν όλα συμπαθητικά (μοσχαρίσια μάγουλα καλά, παπαρδέλες με καβουρμά πολύ καλό και ψητά λαχανικά καλά), μόνη παραφωνία ένα μπαγιάτικο ψωμί, η ρακή μέτρια. Τιμές φυσιολογικές, μας βγήκε 15€/άτομο. Αξίζει μια δοκιμή.

Εικόνες (21)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Χταπόδι με σάλτσα πάπρικας (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Κέφαλος ημίπαστος με ταραμά και σταμναγκάθι
[εικόνα]
Ντομάτα με μαλακή φέτα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Ψωμί με ελαιόλαδο (μια χαρά)
[εικόνα]
Σούπα γλυκοπατάτας με γαρίδα
[εικόνα]
Ντολμάδες
[εικόνα]
Σαλάτα μανιταριών με ξηρό ανθότυρο
[εικόνα]
Ριζότο μανιταριών με τρούφα
[εικόνα]
Χοιρινά μπριζολάκια (νορμάλ)
[εικόνα]
Χλωρομανούρα Κιμώλου (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ταμπουλέ (αδιάφορο)
[εικόνα]
Παρπαδέλες με μοσχαρίσιο καβουρμά (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ντάκος (καλός)
[εικόνα]
Μπιφτέκι μόσχου (καλό)
[εικόνα]
Ρακή (οκ, προς το μέτρια)
[εικόνα]
"Ψητά λαχανικά με συκόμελο και γαλοτύρι Χανίων" (καλό)
[εικόνα]
Πολίτικη (οκ)
[εικόνα]
"Παπαρδέλες με βουβαλίσιο καβουρμά και γαλομυζήθρα" (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Μοσχαρίσια μάγουλα στη λαδόκολλα με πατάτες τηγανιτές" (καλό)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Μάρτιος 2014)
[εικόνα]
Μανούρα Σίφνου (καλή)

Κατάλογος (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2024: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2024: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2014: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2014: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2014: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2014: σελίδα 1/4

Σxόλια (10)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
varethika ton prologo (πριν από 9 μέρες και 5 ώρες)
Κράτηση απαραίτητη (το βράδυ έχουν 2 seating περίπου 6-9 και 9 κλείσιμο )200 καρέκλες πατημένοι
varethika ton prologo (πριν από 9 μέρες και 5 ώρες)
Ωραία επίσκεψη μεσημέρι καθημερινής
Κατάλογος μια χαρά ,απλό κατανοητό ελληνικό φαγητό
Λίστα κρασιών μέτρια και άτολμη σίγουρα μπορεί να διορθωθεί
αλλά υπάρχουν κ κρασια χύμα,τσιπουρα κλπ
Ωραίος πεζόδρομος, μεγάλες μερίδες ,χαλαρό sevice
Θα ξαναπηγαινα άνετα και θα το πρότεινα και σε φίλους που έρχονται από το εξωτερικό …αν πάτε μεγάλη παρέα μπορεί να βγει ακόμα και 25/ατομο με ποιοτικό φαγητό και ποτό
varethika ton prologo
Ξανάνοιξαν με το ίδιο όνομα, το μαγαζί ξαναγύρισε στον αρχικό ιδιοκτήτη chef Φώτη Φωτεινόγλου (ΦΙΤΑ), στην ομάδα ιδιοκτήτων και ο chef Κλεομένης Ζουρνατζής (πρώην Cookoovaya, τώρα Gastone)
varethika ton prologo
Σεϋχέλλες θα ξανανοίξουν σύντομα στον ίδιο χώρο με νέα ιδιοκτησία δεν νομίζω ότι θα κρατήσουν το ίδιο όνομα
Παντως θα ξανά ανοίξει σύντομα
Sotos
Τέλος εποχής για τις Σεϋχέλλες. Έκλεισαν οριστικά πριν ένα μήνα (Οκτώβρης 2023).
Ωραία ήταν 10 χρόνια, ωραία φαγητά, μόνο ελληνικά υλικά και καλά ποτά. Το καλύτερο μαγαζί του Μεταξουργείου ήταν, κρίμα που το έκλεισαν ενώ πήγαινε μπάλα το μέρος.

Χωρίς να φταίνε μόνο αυτοί, έχω να πω ότι το σουξέ του μαγαζιού που ήταν οι παπαρδέλες με καβουρμά ξεκίνησε περίπου στα 9€ (2013) και έκλεισε στα 15€ (2023).
επίκουρος
Πετυχημενη αποπειρα μεταφορας της Νέας Φωλιάς στην Αθηνα...
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
timos zisis
πολυ ωραιος ακαπνος και ανετος χωρος. για τους καπνιστες εξω τις χειμωνιατικες μερες εχουν αναμενη μια σομπα για οσους βγαινουν για τσιγαρο. πολυ ευγενικο και εξυπηρετικο σερβις. στο φαγητο τωρα:μανιταρια πολυ καλα, παπαρδελες με καβουρμα πολυ καλες, φιλετακια κοτοπουλο με κους κους οκ, κοψιδια χοιρινα οκ και λευκος ταραμας με πεστροφα καλος. τιμες δεν θυμαμαι ακριβως αλλα μας φανηκαν πολυ νορμαλ. θα ξαναπηγαινα ανετα.
Γιαντράνκα
Μαγαζί που για κάποιο λόγο γίνεται πατείς-με-πατώ-σε. Στη σούπα γλυκοπατάτατας η γαρίδα δεν ήταν τρυφερή ως όφειλε καθότι παραμαγειρεύτηκε, οι ντολμάδες ήσαν καλοί, η σαλάτα μανιταριών με ξηρό ανθότυρο κλασική, το ριζότο ήταν συμπαθητικό. Σέρβις στην πρέσα, τα τραπέζια μέσα ασφυκτικά πλάι πλάι, πολύς κόσμος. Ένα καλό μεζεδοπωλείο με νέα ελληνική κουζίνα, θα ξαναπήγαινα αλλά δεν θα το αποζητούσα με θέρμη.
StratosL
Ωραίο μαγαζί, ειδικά απ'έξω. Πήραμε ρεβυθάδα με χταπόδι, το οποίο ήταν μέτριο, άπειρα ρεβύθια και ελάχιστο χταπόδι. Το λαδοτύρι Ζακύνθου είχε τόσο έντονη γεύση που δεν παλευόταν, φάγαμε μόνο το μισό. Τα μανιτάρια portobello με απάκι και ξηρό ανθότυρο ήταν απλά ok. Το κοτόπουλο με βραστά λαχανικά ήταν εξαιρετικό. Δυστυχώς δεν είχε ούτε τη σαλάτα σπανάκι με κινόα και βινεγκρέτ μελιού, ούτε τα μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα με πατάτες :( Καλή εξυπηρέτηση. Όχι ότι έπαθα πλάκα, αλλά σίγουρα θα ξαναπήγαινα για να δοκιμάσω άλλα πιάτα
Βικτωρ Τ.
Καθησαμε εξω, ωραιο χαλαρο κλιμα. 2 πρασινες σαλατες καλες, 3 πατατες τηγανητες οριτζιναλ καλες, κεφαλοτυρι Ιου καλο, ξυδατο λουκανικο Κρητης καλο, κολοκυθοκεφτεδες καλοι, γλωσσα ψητη καλη, 2 καφτερα κοψιδια καλα, αλαναρης κοκορας με ζυμαρικα πολυ καλος, ριζοτο μανιταριων καλο+μπυρες=120 ευρω.