Μανταρίνι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο, Ψητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΚομνηνών 14, Πανόραμα
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310347353,6979289900
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-00:00
Ώρες παραγγελίας12:00-24:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1999
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το 2017 επεκτάθηκε σε διπλανό χώρο, έκανε ανακαίνιση και άλλαξε κατάλογο.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:

Έχω φάει 2-3 φορές το 2007-2008. Τυπικό γυράδικο χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Προκάτ πατάτα.

Ξαναπήρα Ιούλιο 2015. Ο γύρος βιομηχανικός, πάντως καούρες δε μου άφησε. Οι αλοιφές συσκευασίας. Αποδεκτό, σε μια γειτονιά που έχει ελάχιστες επιλογές, αλλά τίποτα ιδιαίτερο.

Εικόνες (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πιτόγυρο (ok)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κασεροκροκέτες
[εικόνα]
Καπνιστή χοιρινή μπριζόλα
[εικόνα]
Μερίδα κεμπαπάκια
[εικόνα]
Mediterranean Burger
[εικόνα]
Ψητά λαχανικά
[εικόνα]
Γύρος αρνί
[εικόνα]
Μοσχαρίσιος γύρος
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιανουάριος 2013)
[εικόνα]
Πίτα σουβλάκι με 2€ (τιμή Ιουλίου 2008)

Κατάλογος (18)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 8/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 7/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 6/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 5/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 4/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 3/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 2/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 1/8
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023: σελίδα 6/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023: σελίδα 5/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023: σελίδα 4/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023: σελίδα 3/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023: σελίδα 2/6
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023: σελίδα 1/6
[εικόνα]
Κατάλογος 2009: τμήμα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος 2009: τμήμα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος 2009: τμήμα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος 2009: τμήμα 1/4

Σxόλια (24)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Nic
Επίσκεψη τέλη Δεκέμβρη, μιας και βρισκόμασταν στην περιοχή. Όντως ο διπλανός χώρος ειναι εστιατορικός, δε θυμίζει ψητοπωλείο σε καμία περίπτωση. Λογικά ο ευγενέστατος κύριος που μας πήρε παραγγελία ήταν ο ιδιοκτήτης, όπως αναφέρθηκε και σε άλλο σχόλιο.

Δοκιμάστηκε club sandwich με γύρο χοιρινό, πίτα με μπούτι κοτόπουλο και sehir doner (αραβική με ντονέρ, τζατζίκι, πατάτα, ντομάτα, κρεμμύδι). Μια χαρά όλα, το ντονέρ έβγαζε αυτή την αρνίλα που έπρεπε, παρόλα αυτά επειδή σαν επιλογή υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο πιάτο, δεν ξέρω αν είναι το κλασσικό κατεψυγμένο παρασκεύασμα που κυκλοφορεί στην αγορά. Ο γύρος κινήθηκε στο μέσο όρο, τίποτα το συναρπαστικό.

Με τα παραπάνω, μία μερίδα προκάτ αδιάφορες πατάτες, μία σως φέτας (ουσιαστικά τυροσαλάτα), δύο μπύρες, μια σόδα και κερασμένη σοκολατόπιτα, πληρώσαμε 35€ για 3 άτομα. Αν βρισκόμουν στην περιοχή, νομίζω θα το επέλεγα ξανά.
Θου-Βου
Λατρεύω τον αρνίσιο γύρο καθώς επίσης και τον μοσχαρίσιο γύρο, δύο λιχουδιές όμως εξαιρετικά δυσεύρετες στην Ελλάδα. Αμφότερες είναι πολύ πιο νόστιμες, εύγευστες και εύπεπτες απ’ ό,τι ο λιπαρότατος χοιρινός γύρος ή ο αντίστοιχος θεόστεγνος από κοτόπουλο. Τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού σημεία που διαθέτουν κατεψυγμένο γύρο από αλεσμένο και επεξεργασμένο κιμά μόσχου δεν είναι για μένα η πρώτη επιλογή. Τέτοιου τύπου «γύρο» είχε κάποτε ο Μπελαλής στην Τσιμισκή, το King Food στην Κομοτηνή, ο προεδρικός στο Cosmos κλπ. Οι Έλληνες – εφόσον δεν είναι μουσουλμάνοι – καταναλώνουν μανιωδώς και ανεξήγητα τεράστιες ποσότητες χοιρινού γύρου, οι οποίες φυσικά είναι στην συντριπτική τους πλειονότητα εισαγόμενες. Κορυφαίο γύρο αρνίσιο έχω γευθεί μόνο στο εξωτερικό, ενώ καταπληκτικό γύρο μοσχαρίσιο απολαμβάνω πότε πότε στον Μάκη της Πτολεμαΐδας.

Βάζω στόχο λοιπόν το Μανταρίνι, (που διαφημίζει γύρο αρνίσιο κάθε Τετάρτη και γύρο μοσχαρίσιο κάθε Πέμπτη), διάβασα και τα σχετικά σχόλια και αποφασίζω να το επισκεφτώ μια Τετάρτη του Οκτωβρίου 2023, νωρίς το βράδυ, γύρω στις 8 η ώρα. Δεν κατοικώ στο Πανόραμα, ούτε είχα κάποια δουλειά στην περιοχή. Τραβήχτηκα μέχρι εκεί πάνω αποκλειστικά και μόνο για να δοκιμάσω γύρο αρνίσιο. Αυτός που έκοβε τη μία και μοναδική σούβλα γύρου (που έμοιαζε στην όψη με χοιρινό) ήταν ένας – συμπαθής κατά τα άλλα – ηλικιωμένος κύριος περίπου 70-75 ετών. Ακολουθεί ο παρακάτω σπαρταριστός διάλογος μαζί του:

-Καλησπέρα. Ο γύρος αυτός είναι χοιρινός;
-Μάλιστα, χοιρινός.
-Δηλαδή ο αρνίσιος τελείωσε;
-Από τότε που εμφανίστηκε ο κορονοϊός κύριε, πριν 3-4 χρόνια, σταματήσαμε εντελώς και τον αρνίσιο και τον μοσχαρίσιο. Αν θέλετε κάτι άλλο, ορίστε, διαβάστε αυτό το διαφημιστικό και διαλέξτε.

Μου δίνει ένα διαφημιστικό από μια στοίβα με εκατοντάδες τέτοια και αποτραβιέμαι λιγάκι για να το μελετήσω στα όρθια (βλ. κατάλογο). Σημειωτέον ότι δεν υπάρχει κάπου αλλού (π.χ. στον τοίχο ή ψηλά πάνω από την ψησταριά), τιμοκατάλογος. Δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολύ και αμέσως μου δημιουργήθηκαν απορίες:

-Μα, εδώ στο διαφημιστικό σας γράφει ξεκάθαρα και για αρνίσιο και για μοσχαρίσιο…
-Είναι παλιό αγαπητέ μου, δεν υπάρχουν πια αυτά τα δύο, όλα τα άλλα υπάρχουν. Επίσης, μην λαμβάνετε υπόψη σας τις αναγραφόμενες τιμές, δεν ισχύουν, όλα έχουν ανεβεί λιγάκι προς τα πάνω.
-Μα, γιατί δεν εκτυπώνετε νέο κατάλογο;
-Και όλα αυτά εδώ, τι να τα κάνουμε; Να τα πετάξουμε; Κρίμα είναι…

Άντε γεια, που λέει κι ο Τάκης!
Γαργαντούας
Πατάτες προκάτ,φουλ λαδωμενη πίτα που στάζει το λάδι, το ίδιο και ο γύρος πολύ λιπαρος. Ξεροψημενος, χωρίς να είναι αλμυρος, αρκετά λιπαρός, μπαχαρικά έτσι και έτσι αλλά από αλάτι σωστός, και κομμένος σε ωραία κομμάτια. Ικανοποιητική ποσότητα. 4 ευρώ χωρίς σαλάτα. Δεν είναι της προτίμησης μου λόγω λίπους αλλά κατά τα άλλα καλός
fisher
Ακριβώς από δίπλα έχει και χώρο για να κάτσεις, ο οποίος είναι αρκετά ωραίος -εστιατορίου. Μπορεί κάποιος να τρώει πιτόγυρο και άλλος παραδίπλα ribeye.
Μου έκανε εντύπωση γι αυτό ξεκίνησα με αυτό το σχόλιο.

Δοκίμασα σαλάτα με κινόα, πολύ καλή όπως και οι τσακιστές πατάτες.
κολοκυθοκεφτέδες οχι του γούστου μου, περισσότερο σαν κροκέτες.
Συκώτι ψητό, νόστιμο με πολύ καλό ψήσιμο.
Βουβαλίσια σουτζουκάκια απλώς ΟΚ.
Κέρασμα γλυκό στο τέλος, πορτοκαλόπιτα πολύ καλή.
Γενικά μου άρεσε και αν βρισκόμουν προς τα κει θα δοκίμαζα κι άλλα κρέατα. Με μπέρδεψε λίγο που δεν έχει ταυτότητα αλλά το ξεπερνάω.
Πολύ νορμάλ και οι τιμές του.
PersonalTrainer_Dimitris
Σταθερή αξία στο πανόραμα.
Ο γύρος του είναι εξαιρετικός μπαχάρια και αλάτι όσο πρέπει, πάντα ξεροψημένος και πολύ ωραια κομμένος σε κομμάτια όσο πρέπει για να γεμίζει το στόμα από τη γεύση του.
Ο ιδιοκτήτης ο Απόστολος ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος.
Ragioniè
Δοκίμασα πίτα γύρο με σαλάτα (4,10) καθημερινή. Μέτριο το σαντουιτσι και αρκετά λαδερό

Φουλ γεμάτο έξω τα τραπέζια ενώ σχετικά νωρίς γύρω στις 22:00 ο γύρος τελείωσε

Τρία μπαρμπάδια ετοιμάζουν τις παραγγελίες, ο ένας ήταν στραβωμενος ενώ η κυρία στο ταμείο ευγενέστατη

Nothing special κατά τη γνώμη μου,σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να τραβηχτείς μέχρι πάνω για το φαγητό του αλλά δουλεύει φουλ αφού αν δεν κάνω λάθος είναι σχεδόν μονοπώλιο
Theomd57
Delivery εν μέσω καραντίνας το Σάββατο Μεσημέρι 7/11/20. Γύρος κλασσικός με μπαγκέτα ολικής αρκετά καλός , ψητά λαχανικά ΟΚ , αλλά στο Mediterranean Burger , το μπιφτέκι αν και με κρεατώδη υφή , τελείως άγευστο !!
dokimastis
Συμπληρώνω κι επιβεβαιώνω: Γύρος Μοσχάρι κάθε Πέμπτη, και Γύρος Αρνί κάθε Τετάρτη...

οπότε πέρασα αργά Τετάρτη και πήρα γύρο αρνί σε ψωμάκι. Καλή ποσότητα, ψαχνός, αλλά πολύ αλμυρός και λαστιχένιος στην υφή (στα όρια του δυσάρεστου). Δεν είναι για κάθε μέρα.. Για μια στις τόσες και από περιέργεια, αξίζει. 3.5ε το σάντουιτς.
JohnJohn
Επίσκεψη για takeaway, τιμές ακριβούτσικες και εξυπηρέτηση μέτρια. Μερίδα γύρος με πατάτες τηγανητές, κοτόπουλο κοκκινιστό με ρύζι και πατάτες φούρνου, ρετσίνα, σόδα, 2 πίτες και σως στα 20€, αλλά χωρίς POS. Οι μερίδες ήταν αρκετά μεγάλες και οι γεύσεις του αρκετά καλές. Θα το ξανασκεφτώ αν και εφόσον βρίσκομαι στην περιοχή.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Μοσχαρίσιος γύρος κάθε Πέμπτη μόνον, βάσει προγράμματος.
COOKINGSTAR01
Αξίζει να το επισκεφθεί κανείς για να τσιμπήσει κάτι αλλά για παράδοση κατ'οικον δεν προτείνεται μέσος χρόνος αναμονής για μας που ζούμε ακριβώς απέναντι από το μαγαζί είναι από 45' έως 3 ώρες.
aethra
Μέτριο..
Theomd57
Επίσκεψη δύο ατόμων στις 5/1/2018 περί την 21,00μμ.
Η επιχείρηση προέβη -προ έτους - σε επέκταση στο διπλανό κατάστημα δημιουργώντας ένα κανονικό σαλόνι με τραπεζοκαθίσματα ενώ ταυτόγχρονα έκανε και μία ανανέωση στις προσφερόμενες επιλογές τόσο των κρεατικών όσο και των σαλατών .
Το σαλόνι είναι πολύ όμορφα διακοσμημένο , αλλά λόγω του αρκετά στενού πλάτους και το μεγάλου βάθους του ,την ώρα που όλα τα ταπέζια ήταν πλήρη , επικρατούσε πολύ ενοχλητική αντήχηση/θόρυβος από τις ομιλίες των κλασσικά θορυβωδών θαμώνων !
Παραγγείλαμε τα κάτωθι.
1-Μερίδα σουτζουκάκια , πολύ εύγευστα με συνοδεία πράσινης σαλάτας και προτηγανισμένων αλλά αξιοπρεπών πατατών .
2-Μερίδα γεμιστό μπιφτέκι , ομοίως πολύ καλό με τα ίδια συνοδευτικά.
3-Δύο καφτερές πιπεριές
4-Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με μυζήθρα , πολύ καλές.
5-Πικάντικη σαλάτα πολύ καλή και ολόφρεσκια.
6-Ψητή πατάτα γεμισνένη με διάφορα τυριά , πολύ καλή.
7-Δύο πίτες.
8-Μισό κιλό χύμα λευκό κρασί , αρκετά καλό , έντονα φρουτώδες .Να τονισθεί ότι προηγήθηκε δωρεάν προσφορά δύο γεμάτων ποτηριών γιά δοκιμή !
Στο τέλος , κέρασμα με σοκολατένιο κέικ και συνοδεία μιάς μπάλλας παγωτού κρέμας.
Σύνολο 34.70 Ευρώ.
Συμπερασματικά , πλήρης ανατροπή της εικόνας που είχα αντικρύσει το 2014 και μπράβο στον ιδιοκτήτη Απόστολο Χαρατσή , αρκεί να την διατηρήσει.
Panos
Παντα ηθελα να φαω απο γυραδικο που λεγεται Μανταρινι!!
Ο γυρος του νοστιμος, ζουμερος, γλιστρουσε ομορφα. Αρκετα λιπαρος, αλλα γευστικος. Φανταζομαι πως αν κρυωνε λιγο, το κρεας του δεν θα τρωγωταν λογω λιπους..
Χορταστικη και μεγαλη κυπριακη πιτα. 3,5€ με σαλατα. Καλη και η ρωσικη του.
Theomd57
Χθεσινή μασημεριάτικη παραγγελία- delivery- γιά δύο πίτες με γύρο και δύο πίτες με μπιφτέκι .
Η παραγγελία ήρθε αρκετά γρήγορα ΑΛΛΑ , μόλις καθίσαμε στο τραπέζι και τα ξετυλίξαμε , οι απογοητεύσεις , που ακολούθησαν, ήταν συνεχείς !!
1-Προς 2,50 Ευρώ έκαστον , το μέγεθος-διάμετρος της πίτας έχει μειωθεί δραστικά ΑΡΑ και τα εμπεριεχόμενα υλικά είναι πλέον σε μικρότερες ποσότητες !!
2-Ο γύρος μάλλον χθεσινός , άγευστος και λιπαρός !
3-Οι πατάτες προκάτ , μπαγιάτικες , μαλακές προς υδαρείς !!
4-Το μπιφτέκι αντί γιά αλεσμένο κρέας θύμιζε σκληρό πουρέ με γεύση κρέατος ...
Λυπηρό , αλλά η διεύθυνση της επιχείρησης , θα πρέπει να αναθεωρήσει άμεσα πριν η κατάσταση γίνει ΜΗ αναστρέψιμη !!.
ντανα
το λατρευωωω ειναι φοβερο
kflynt
Απαράδεκτο γυράδικο. Τόσα χρόνια το Πανόραμα δεν έχει αξιωθεί να έχει ένα καλό γύρο. Κρίμα.
gtolisss
Απλά απαράδεκτο γυράδικο
ntounias
ΤΟ πανοραμα γενίκα υστερεί απο καλο φαγητο.ειτε ταβερνα η γυράδικο.εμεις οι κατοικοι το ξερουμε και χρονια διαμαρτυρομαστε απο μικρα παιδια.goodys και αμα
NikosMichelinJo
Μαύρα χάλια.
Και τα λάδια, ποτάμι.

Και κατάψυξη βαθιά.
Πολύ βαθιά!
Πάρα πολύ βαθιά!
Αυροξυλάνθη
Παρήγγειλα χτές και έτρεχα ολη μέρα στην τουαλέτα !
Σκατομάγαζα με τα βρωμοκρέατα τους!
Αλλα ένα που πρόσεξα είναι οτι βρωμούσε γιαουρτοσκόρδιον!
Soula
Όταν εχω λιγούρες παω και την αράζω εκεί έχει πολύ καλό και ζουμερό κρέας!!!
Σπυρος
Είναι το μόνο καλό στο Πανόραμα και γιαυτό έχει πάντα κίνηση. Η καθυστέρηση είναι ανάλογη και στο τι κίνηση θα έχει.
Natalia
Έχω παραγγείλει 2 φορές από εκεί. Και τις δύο φορές η παραγγελία έχει έρθει με μεγάλη καθυστέρηση (άνω των 45 λεπτών!), ενώ το κατάστημα είναι σε κοντινη απόσταση, και επιπλέον τα κρέατα ήταν κακής ποιότητας και καμμένα (και τις δύο φορές!). Επομένως, για μένα όχι μόνον δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά είναι και μάλλον κακό.