Το Άσυλο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΠανεπιστημίου 2, Άγιος Παύλος
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310201973
Διαδίκτυο
Ωράριο11:00-00:30, Δευτέρα κλειστά. Την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Ευαγγελίστρια, #σούβλες
Άνοιξε1980
Πρόσθετες πληροφορίες:
Μάιο 2016 πραγματοποίησε μεγάλη ανακαίνιση. Δημιούργησαν λογότυπο, φτιάξανε λογαριασμό στο facebook, προστέθηκε καφές και πρωινό, καθώς και σούβλες.

Τετάρτες έχει συνήθως ζωντανή μουσική.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
φαγητό:2/3 φράγκα:2/3 λαϊκό:3/3
Έχω πάει κάμποσες φορές (2007-2010). Λαϊκή ταβέρνα με πολύ μέτριο φαγητό αλλά ωραίο κλίμα! Είναι τρυπωμένη σε μια ήρεμη γωνία της Ευαγγελίστριας δίπλα στο κέντρο της πόλης. Παίζει ωραία μουσική, συνήθως ρεμπέτικα. Δυστυχώς όλες οι μερίδες κρέατος αν και είναι με των 4,5€ (τιμή Μαΐου 2008) είναι μικροσκοπικές και από ποιότητα όχι περίφημες. Πάντως για μια χύμα ρετσίνα (που παρεμπιπτόντως δεν είναι σπέσιαλ αλλά αποδεκτή) με τσίμπημα κανένα κρέας είναι ότι πρέπει, ειδικά το καλοκαίρι που έχει τα τραπεζάκια έξω. Πιστεύω ότι είναι από αυτά τα μαγαζιά που πας για την παρέα και την ατμόσφαιρα και όχι τόσο για το φαγητό. Τέλος να αναφέρω ότι ο ιδιοκτήτης αν και σχεδόν λαϊκός για κάποιο λόγο είναι πάντα στραβωμένος και όχι ιδιαίτερα ευγενικός.


Έκατσα και πάλι, κάμποσες φορές Σεπτέμβριο 2013-Απρίλιο 2014. Διάβασα τα νέα σχόλια του StratosL & mike και πήγα να δω αν όντως άλλαξε το μέτριο φαγητό. Και όμως έγινε θαύμα! Το φαγητό βελτιώθηκε θεαματικά, οι σεφταλιές και το συκώτι πολύ καλά, τα σουτζουκάκια οκ, στις μερίδες για συνοδευτικό βάζει πλέον και τηγανητές πιπεριές, οι αλοιφές δικές του, η μελιτζανοσαλάτα εξαιρετική, η ρώσικη καλή, οι πατάτες φρέσκες. Οι σαλάτες (όπως η ρόκα-μαρούλι) είναι για αποφυγή. Τιμές ίδιες (12-15€/άτομο, τα κρέατα στα 4,5€, πατάτες 2€, αλοιφές 2,5€), περιβάλλον ίδιο, ωραία εξωτερικά και εσωτερικά, το σέρβις νομίζω πιο ευγενικό, θα αρχίσω να ξαναπηγαίνω :)

Πήγα Γενάρη 2015, η ποιότητα στο φαγητό ξαναέπεσε. Τα κρέατα άψητα, οι σεφταλιές μέτριες.

Πήγα Ιούνιο 2018. Αποδεκτό φαγητό χωρίς να είναι κάτι τρομερό. Τσίπουρο άνευ πολύ μέτριο. Τσίπουρο με γλυκάνισο συμπαθητικό.

Εικόνες (37)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Σνίτσελ κοτόπουλο
[εικόνα]
Κεφτεδάκια (ok)
[εικόνα]
Σαγανάκι (καλό)
[εικόνα]
Κολοκυθοκεφτέδες (ok)
[εικόνα]
Ντολμαδάκια (καλά)
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
Αγγουροντομάτα (ok)
[εικόνα]
Πατάτες (οκ)
[εικόνα]
Αγγουροντομάτα (οκ)
[εικόνα]
Τζατζίκι & τυροκαυτερή (οκ και τα δύο)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2017)
[εικόνα]
Τηγανητές πατάτες (ήρθαν άψητες, προς αποφυγή)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (μέτρια)
[εικόνα]
Μπριζολάκια (μέτρια)
[εικόνα]
Μελιτζάνα ψητή
[εικόνα]
Κότσι (αδιάφορο)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2013)
[εικόνα]
Συκώτι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Σεφταλιές (πολύ καλές)
[εικόνα]
Ρώσικη & πατάτες (καλά)
[εικόνα]
Μελιτζανοσαλάτα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Κεφτεδάκια (απλώς οκ)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Απρίλιος 2012)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2012)
[εικόνα]
Αλοιφές (συσκευασίας) & πατάτες
[εικόνα]
Τηγανιά (απαράδεκτα κακή, έστω η συγκεκριμένη)
[εικόνα]
Σουβλάκια (μέτρια)
[εικόνα]
Χωριάτικο λουκάνικο (καλό)
[εικόνα]
Κεφτεδάκια (ίσως το καλύτερο κρεατικό του)

Σxόλια (63)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Nikolas
Δυστυχώς, οι σεφταλιες πλέον τέλος. Καίριο χτύπημα στο υπογάστριο αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή Σάββατο μεσημέρι, χωρίς κράτηση.
Ποικιλια κροκέτες προκάτ βέβαια αλλά τις λες και νόστιμες.
Καταίφι με τυριά καλό.
Τηγανιά μανιτάρια με λουκάνικο καλουτσικη, το λουκάνικο μάλλον φλατ.
Ένα χιουνκιαρ, καλή μερίδα, λίγο άτονο, του έλειπαν εντάσεις και λίγη παραπάνω σάλτσα στο κρέας.
Μισό κρασί χύμα μετριο κ μια κόλα, όλα γύρω στα 40€.
All in all δεν ξετρελλαθηκαμε αλλά και τίποτε δεν ήταν κακό. Οι τιμές για το μέγεθος και την ποιότητα των μερίδων, τίμιες.
Θα μπορούσαμε να ξαναπάμε.
Elias
Η αυλή και το μέρος γνωστό, πολύς κόσμος, οκ οι σαλάτες η τηγανιά κοτόπουλο δυστηχώς επιβεβαίωσε τις φήμες για την ποιότητα στο φαγητό. Τιμές φυσιολογικές μάλλον. Θέλει προσοχή πια....
tsipouratos
Η κατηφόρα της Κασσάνδρου μας έφερε έπειτα από περίπου 14 χρόνια στο κατόφλι του Ασύλου, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω και κάνοντάς μας να αναπολύσομε τα φοιτητικά μας χρόνια.

Το μαγαζί έχει αλλάξει από τότες. Τοποθετήθηκαν μεγάλες πλαστικές τέντες και αρκετά φώτα, τα οποία υπερφωτίζουν την αυλή χαλώντας κάπως τη μυσταγωγία. Κατά τα άλλα ο χώρος είναι ακόμα πολύ όμορφος και προτείνεται για την αυλίτσα του ακόμα και αν σιγοψυχαλίζει μιας και υπάρχουν τέντες.

Ως προς το τσιτσί, το γιαορτλού μου άρεσε πολύ. Το ίδιο και οι κεφτέδες, τα λουκάνικα ήταν καλά. Μπριτζόλα δεν τρώω, αλλά δοκίμασα λίγο χοιρινή η οποία ήταν λουκούμι και καλοψημένη. Τα υπόλοιπα κοκοψόψα ήταν καλά (κολοκυθοκεφτέδες, φέτα με σουσάμι, μελιτζάνα κτλ).

Το σέρβις ήταν λίγο αργό, αλλά γινόταν ένας μικρός χαμός για καθημερινή. Φοιτηταί και παλαιμάχοι ωσάν του λόγου μας. Δοκιμάσαμε λευκό κρασάκι χύμα (για να θυμηθώ τα παλιά κυρίως). Πολύ απαλό και μου άρεσε πάρα πολύ.

Να σημειώσω πως στο Άσυλο πηγαίναμε για την αυλή του και τις τιμές του, αλλά και πως το φαγητό ήταν μέτριο. Όμως έχουν αλλάξει πολύ όπως και εμείς. Ως προς τις τιμές, 20 Ευρώ το άτομο (κομπλεντάν).

Θα ξαναπάω; Ε βέβαια!

Μαγαζί: 4.5/5
Φαγητό: 4/5
Τιμές: 4/5
Σέρβις: 3.5/5
Τσίπουρο: Ν/Α (λευκό κρασί πολύ καλό)
dokimastis
Επίσκεψη 4 ατόμων βράδυ Πέμπτης. Πολύ χαμηλό το επίπεδο, σκέτος εντυπωσιασμός: κανταΐφι τυριών ένας χυλός τυριών χυμένος πάνω στο κανταΐφι , γιαουρτλού στεγνό πεταμένο πάνω σε μια πίτα εμπορίου του χειρίστου, μπριζολάκια λαιμού άψητα, μόνο το συκώτι σωνόταν κάπως. Έχει εξελιχθεί σε φοιτητοκατάσταση, αν και οι τιμές δεν είναι πια καλές.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν 1-2 πιάτα που να αντέχονται για καλοκαίρι στην ωραία αυλή. Θα το δούμε τότε..
Eowyn
Αρκετές επισκέψεις περί το 2007 (πιο τραντισιοναλ κουτουκο-καταστάσεις τότε) αλλά και τα τελευταία 5 χρόνια, που έχει "εμπλουτιστεί". Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ύπαρξή του στα πέριξ του ΑΠΘ, ποτέ δε φάγαμε κάτι κακό, πάντα στον μέσο όρο και πάνω. Αν και πηγαίνουμε κυρίως για μπινελίκια και ποτό, ωραίο φαγητό, καλές και οι σούβλες όταν έχει, μεγάλες οι σαλάτες και φορτωμένες, όπως και οι μερίδες γενικά.

Στα του κλίματος, πολύ εντάξει τα έξω τραπεζάκια το καλοκαίρι και όταν είναι καλός ο καιρός, ενδείκνυται για *.ποσία και κους-κους.

Από εμένα είναι ναι. Πηγαίνω και θα συνεχίσω να πηγαίνω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Rosstrobon
Το επισκεφτήκαμε παρέα 7 ατόμων, απόγευμα Κυριακής. Με 5 μερίδες κρεάτα, 2 σαλάτες και 2-3 ορεκτικά χορτάσαμε όλοι. Μαζί με ένα ανυψικτικό και μισο λιτρο κρασί πληρώσαμε 61,5€. Πήραμε την τελευταία μερίδα από κοντοσούβλι χοιρινο και κοτοπουλο, μέτρια αμφότερα. Σουτζουκάκια, μπριζολάκια λαιμού και τηγανιά κοτοπουλο, αρκετά καλά. Αδιάφορο το γλυκάκι στο τέλος. Καλή επιλογή στο σύνολο. Θα ξαναπήγαινα.
Lewis
εξαιρετικό συκώτι.. όπως πρέπει..
και τα μπριζολάκια λαιμού πολύ καλα..
Γενικά μου αρεσει και αρεσει και σε οποιον παω εκει..
ήπια τσίπουρο με γλυκάνισο, την άλλη μέρα το πρωί είχα ακόμα τη γεύση του στο στόμα... (τι το πινεις αφου σε πειράζει;) :)
Κοιλιόδουλος1
Τακτικές επισκέψεις για σουβλάκια, σουτζουκάκια, μπριζολάκια λαιμού, κοντοσούβλια (κοτόπουλο και χοιρινό). Πάντα ικανοποιημένος. Μεγάλη ποικιλία στον κατάλογο, θέλω να δοκιμάσω κι άλλα φαγητά τους. Πολύ καλή ατμόσφαιρα, ζεστή, παρεΐστικη. Έχουν ένα θέμα με τη σχάρα τους, την οποία τους έχω πετύχει να μην μπορούν να τη διαχειριστούν αν το μαγαζί είναι φίσκα, καθώς τα κρεατικά τους βγαίνουν καπνιστά και ενώ είναι καλοψημένα δεν τα ευχαριστιέσαι.
Βικτωρ Τ.
Ωραια αυλη σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο αν και ειχαν πολυ δουλεια. Χορτα καλα, αγγουροντοματα οκ, 2 καυτερες πιπεριες καλες, 2 τυροκαυτερες οκ, τζατζικι οκ, 2 πατατες τηγ.οριτζιναλ καλες, συκωτι μετριο, ελασσονιτικο μετριο, κοντοσουβλι κοτοπουλο μετριο, κοντοσουβλι χοιρινο μετριο, 2 σουτζουκακια οκ, 2 κολοκυθοκεφτεδες καλοι+2 ρετσινες κεχριμπαρι+5 αναψυκτικα+κερασμενο γλυκο=89 ευρω. Γενικα το προτεινω για την αυλη και το κλιμα, το φαγητο μετριο σε οκ τιμες.
StratosL
Πήγα προχθές με ένα φίλο και απογοητεύθηκα πάρα πολύ από το σέρβις και από τον επαγγελματισμό τους...Ένας σερβιτόρος μόνο για 10-12 τραπέζια και μια κοπελίτσα που έφερνε απλά τα νερά και τα ποτά. Το αποτέλεσμα ήταν ότι περιμέναμε 20 λεπτά μόνο και μόνο για να μας πάρουν παραγγελία. Και αφού φέρανε τα σουτζουκάκια μου (τα οποία ήταν αρκετά νόστιμα), περιμέναμε μάταια να φέρουν και τα μπριζολάκια που είχε παραγγείλει ο φίλος μου...Τελικά αφού πέρασε ένα τέταρτο αφού εγώ είχα φάει και αυτός κοιτούσε (σύνολο αναμονής μία ώρα), τους είπε να το ακυρώσουν.
Είναι κρίμα τόσο κακή εξυπηρέτηση για ένα μαγαζί που μου αρέσει αρκετά. Και ο χώρος είναι πολύ όμορφος αλλά και το φαγητό είναι καλό.
Θα ξαναπάω γιατί θέλω να δοκιμάσω τις σούβλες τους και γιατί είναι ένα μαγαζί που γενικά έχω καλές αναμνήσεις. Αν και πάλι είναι έτσι το σέρβις τους, γεια σας
Lewis
καλοκαιράκι, έξω, δροσιά, υπέροχο...
όσο χρειάζεται μακρυά από το κέντρο για να αισθάνεσαι πως είσαι διακοπές..
και το φαΐ πάντα εξαιρετικό.. ιδίως κάτι κεφτέδες και κάτι σουτζουκάκια..
Βικτωρ Τ.
Αυτη τη φορα καθησαμε μεσα.Μετα τα ρουχα μυριζαν εντονα τσιγαριλα αλλα οκ.Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.2 πολιτικες καλες,2 χορτα καλα,2 ρωσικες καλες,2 τυροκαφτερες καλες,2 καβουρμα με αβγο οκ(θα το ηθελα πιο πικαντικο),2 ταλαγανια μετρια,2 κολοκυθοκεφτεδες οκ,1 συκωτι σχαρας καλο, 1 σουτζουκακια καλα,2 μπριζολες λαιμου μετριες,2 κοντοσουβλια χοιρινα μετρια,2 κοντοσουβλια κοτοπουλο μετρια+5 ρετσινες+5 αναψυκτικα+200 ml τσιπουρο+0,5 λιτρο κοκκινο ξηρο κρασι(κατα γενικη ομολογια δεν πινοταν)+κερασμενο γλυκο=135 ευρω
stevaras
3η επίσκεψη αυτή τη φορά καθημερινή μεσημέρι για πρώτη φορά στη αυλή. Πολύ όμορφο το περιβάλλον εξωτερικά, ευγενέστατο και γρήγορο σέρβις και το φαγητό πολύ καλύτερο από ότι τον χειμώνα. Σουτζουκάκια και παντσέτα νοστιμότατα, πολύ καλή η σαλάτα άσυλο και χορταστική, μαζί με μανιτάρια και μπύρα 25€ 2 άτομα. Βελτιώνεται συνέχεια σαν μαγαζί, περιμένω τον χειμώνα να δω πως λειτουργεί και εσωτερικά.
niramis
Επίσκεψη Κυριακή 17/9, ώρα μετά τις 4 το μεσημέρι, ήτοι φεύγουν οι μεσημεριανοί, δεν έχουν έρθει ακόμα οι απογευματινοί= αποτελεσματικό και ταχύ σέρβις.

Ξεκινώ αναφέροντας ότι η τοποθεσία κάτω από τα δέντρα για μπύρες/τσίπουρα είναι ιδανική, ειδικά για μήνες Μάιο-Σεπτέμβριο που κάθεσαι άνετα έξω, μέσα δεν ξέρω τι παίζει, κι όταν πήγα εγώ κάνανε και κάτι μερεμέτια στο μαγαζί (ανακαίνιση;).

Στα του φαγητού, θα είμαι εντελώς ειλικρινής και θ'αναγνωρίσω το εξής: τίποτα δεν ήταν εξαιρετικό, τίποτα όμως δεν ήταν και κακό, δεν αισθάνθηκα δηλαδή ότι με "κλέψανε". Κι εξηγούμαι: αδιάφορο τζατζίκι του εμπορίου, πολύ καλές πατάτες τηγανιτές, καλή σαλάτα άσυλο με ελαφρώς πιο γλυκό ντρέσινγκ απ'ότι πρέπει, ψητή μελιτζάνα πολύ μέτρια δυστυχώς λόγω λάθος ψησίματος, και χοιρινό κοντοσούβλι αρκετά συμπαθητικό. Όλα τα παραπάνω σε καλές έως μεγάλες μερίδες + 100σταράκι τσίπουρο με, καλούτσικο και χωρίς παρενέργειες= 26 ευρώ.

Οπότε συνοψίζοντας: τίποτα απ'όσα έφαγα δεν ήταν το καλύτερο της ζωής μου, αλλά τουλάχιστον ήταν αξιοπρεπές όσον αφορά και το αντίκρυσμα στον τελικό λογαριασμό. Προσωπικά το θεωρώ value for money, και θα επιδιώξω να ξαναπάω όσο ο καιρός είναι ακόμα καλός.

Υ.γ: εμάς γλυκάκι δε μας βγάλανε, μάλλον γιατί δεν τελειώσαμε καν το φαγητό και ζητήσαμε πακέτο για το σπίτι.
Alexandros
Επίσκεψη 6 ατόμων, βράδυ Σαββάτου.
Τα παιδιά που έτρεχαν στο σέρβις ευγενικά, αλλά λόγω πολυκοσμίας το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.
Σερβιρίστηκε κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, το οποίο ήταν ΚΡΥΑ άσχετα κομμάτια, δηλαδή περισσεύματα!
Κεφτεδάκια και μπριζολάκια καλά.
Δε θα το επισκεφθούμε ξανά.
klitemnistra
περασμα παρασκευη βραδυ.
σχεδον γεματο εξω, παρα την πολυκοσμια δεν ειχε σασιρμα, ευχαριστο κλιμα.

απο φαγια:
- ντοματοκεφτεδες οκ/καλοι,
- ψητες πιπεριες φλωρινας σαρκωδεις και οκ,
- μανιταρια ψητα οκ (πλευρωτους παραστολισμενα δυστυχως με κρεμα μπαλσαμικου),
- σουβλα χοιρινο εξοχικο πολυ καλο (κρεας σουβλας που περναει μια γυρα απο φουρνο μαζι με πιπεριες και μελωνει μεσα σε σαλτσα. ειμαι επιφυλακτικη οταν η βαση τους ειναι η μουσταρδα αλλα εδω ηταν ισορροπημενη)

εξαιρωντας τις σουβλες το μενου ειναι κλασικο ταβερνας.
μουσικη εντεχνη στην καταλληλη ενταση, 1-2 σκυλαδικα που χαλασαν το γαϊτανακι ηταν μαλλον φευγαλεο μερακι εκτος προγραμματος..

κοκκινο ημιγλυκο μετριο (γευση μη ανθρακουχου αναψυκτικου),
γλυκακι σε πλαστικο σφινακι -μπιστοτο με μους σοκολατα,
συνολο 20κατι ευρω

η εντυπωση που εμεινε εχει να κανει με το σερβις. 2 φοιτητες ευχαριστοι, που, παρα το τρεξιμο, ηταν ευδιαθετοι. αλλα οταν λεω τρεξιμο, κυριολεκτω.
λαγισιο τρεξιμο στις επιστροφες, βιαστικο σερβιρισμα πιατων απο το παραθυρο για τα τραπεζια που ηταν κοντα στο κτιριο -ενιοτε δεν αντιλαμβανομουν καν το περασμα τους. προσωπικα με βαραινει αυτη η συνθηκη, η ενσυναισθηση παιζει το μερτικο της και διαμορφωνει κλιμα και συνολικη εντυπωση.
φυσικα ολο αυτο δεν πεφτει πανω στα παιδια που διαχειριζονται με τον τροπο τους τα δεδομενα της περιστασης.

τελικα, θα ξαναπερναγα για αλλο ενα σετακι μεζεδων + σουβλες, κυριως ομως για την αισθηση της αυλjιτσας
Eowyn
Βίκτωρα, μάλλον ήμασταν ταυτόχρονα την Πέμπτη το βράδυ. Μας ενημέρωσαν για τα νέα πιάτα μόλις κάτσαμε (κοντοσούβλι χοιρ/κοτ., εξοχικό χοιρ/κοτ., ελασσωνίτικο).

Πήραμε κοντοσούβλι χοιρινό x2(πολύ καλό), σουτζουκάκια, ελασσωνίτικο, μανιτάρια σχάρας, τυροκαφτερή x2, πατάτες x2, σαλάτα άσυλο x2 και κάμποσα λίτρα λευκό κρασί. Γλυκάκι κερασμένο. Όλα μαζί λιγότερο από 70 ευρώ.

Όλα άνω του μέσω όρου, το κοντοσούβλι το τσακίσαμε και το πήραμε δεύτερη φορά! Καλή ιδέα η προσθήκη των σούβλων!!!
Βικτωρ Τ.
Ευχαριστη μουσικη,δροσερη αυλη,χαλαρο,ευγενικο,αποτελεσματικο σερβις.Αγγουροντοματα καλη,φετα λαδοριγανη οκ,καυτερη πιπερια καλη,ρολα παστρουμα οκ(ηθελαν περισσοτερο παστρουμα),πατατες τηγ.οριτζιναλ,κολοκυθοκεφτεδες πολυ καλοι,μπριζολακια λαιμου πολυ καλα,πανσετα πολυ καλη,κοντοσουβλι κοτοπουλο πολυ καλο,κοντοσουβλι χοιρινο πολυ καλο+5 ρετσινες+κερασμενο γλυκο=60 ευρω(αξιζει και με το παραπανω)
Βικτωρ Τ.
Δροσερη αυλη, καλη μουσικη, ευγενικο,χαλαρο και αποτελεσματικο σερβις.Χορτα καλα,πατατες τηγ.οριτζιναλ καλες,κολοκυθοκεφτεδες καλοι,μπουγιουρντι οκ,συκωτι καλο,σουβλακι χοιρινο καλο,μπριζολακια λαιμου πολυ καλα,σνιτσελ καλο,κοντοσουβλι χοιρινο καλο,3 βαρελισιες,300 ml τσιπουρο,3 αναψυκτικα=71 ευρω
Αντωνία
Είχα πάει πριν αρκετά χρόνια και μου άρεσε πολύ η αυλή, αλλα το φαγητό ήταν αδιάφορο προς κακό.
Ξαναπήγα πριν λίγες μέρες καθώς ήταν το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό ψάχνοντας ταβερνακι με αυλη και εξεπλάγην ευχάριστα!
Η αυλή είναι ακόμα πιο όμορφη μετα την ανακαίνιση και το φαγητό πολύ καλό. Από σούβλες υπήρχε μόνο μπριζόλα σούβλας η οποία ηταν εξαιρετικη, κεφτεδάκια τηγανητά σαν σπιτικά, το ρυζι που τα συνόδευε αδιαφορο, πατατες τηγανητες καλές, χωριάτικη πλούσια (και λόγω εποχής νοστιμότατη ντοματα).
Σίγουρα θα ξαναπάω, είναι πολύ καλή περίπτωση για καλοκαιράκι...
mrtsipouras
Ωραίο περιβάλλον και μέσα και έξω. Φαγητό μέτριο τιμές γύρω στα 15€ το άτομο, εξυπηρέτηση γρήγορη και ευγενική. Μπιφτεκάκια μέτρια, τηγανιά μανιταριών με λουκάνικα μέτρια, φλογέρες με παστουρμα νόστιμες αλλά πάρα πολύ λαδωμένες, ρεβυδοκεφτέδες καλοί, σαλάτα άσυλο πολύ καλή. Τσίπουρο καλό χωρίς παρενέργειες. Θα το ξαναεπισκεφτώ κυρίως καλοκαίρι για το περιβάλλον και όχι τόσο για το φαγητό.
dokimastis
Πήγαμε χτες παρέα 4 ατόμων και ήτανε καλά. Όπως έχει ξαναγραφτεί η ταβέρνα πια κρατιέται απ την νέα γενιά (γιοι, κόρες, νύφες κτλ.) που έκαναν και την ανακαίνιση. Πρώτη φορά πήγα εγώ μετά την ανανέωση.

Δεν ξέρω αν συμφωνώ με τον Timos Zisis, το μαγαζί το αγάπησα στην παλιά του μορφή, αλλά κι ο κόσμος πάει μπροστά. Δεν μπορούν όλα τα μαγαζιά να παραμείνουν χάρβαλα.

Συκώτι τηγανιά με μανιτάρια καλό, κοτόπουλο τηγανιά λίγο πιο απλό, σουτζουκάκια οκ, όμως όλα σε πολύ ανταγωνιστικές και vfm τιμές (πολλά κυρίως έχουν 5ε-5.50ε).

Ουαλέ και σε μας δελτίο παραγγελίας, και "μεταβολή, φέρε απόδειξη" και έφερε και μια 3 ωρών πριν έρθουμε.. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, και αναλόγως την όρεξη πράττεις..

Γλυκάκι κερασμένο αδιάφορο- γενικά δεν τα δίνω σημασία εγώ αυτά, είναι τυπικά..

Σ' αυτό που συμφωνούμε μάλλον όλοι είναι ότι σίγουρα λέει για καλοκαίρι έξω απ τα δέντρα, μέρος που θυμίζει όντως χωριό, εκατό μέτρα απ τα πανεπιστήμια και την Ευαγγελίστρια.

Σε γενικές γραμμές καλά. Να μην ξεχνάμε ότι είναι κατά βάση φοιτητική ταβέρνα, και οι τιμές της ανάλογες..
le koutse
Επισκευτηκαμε παρεα 5 ατομων το μαγαζι στις 10/2/2017, μετα απο αρκετους μηνες
ΦΑΓΗΤΟ: ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ (οτι πηραμε ξαναζεσταμενο, καυτο απ εξω παγωμενο μεσα)
καλα: σαλατα ασυλο-μανιταρια σχαρας-τηαγιτες πατατες
μετρια: φετα με μελι
κακα: κοντοσουβλι κοτοπουλο
κακιστα: χωριατικη τηγανια-κοντοσουβλι χοιρινο-μελιτζανα ψητη-ρεβιθοκεφτεδες
ΧΩΡΟΣ: ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: πολυ δυνατη & πολλες φορες ετεινε στα σκυλαδικα
ΤΙΜΕΣ: τα παραπανω φαγητα + 4 μισολιτρες αλφα + ρετσινα 14ε/ατομο
ΣΕΡΒΙΣ: ΤΥΠΙΚΟ (σχετικα γρηγορο & ευγενικο)
ΓΛΥΚΟ: ΝΑΙ
ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΟΧΙ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΑΠΟΨΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ
Ουαλός
Επισκέφθηκα την ταβέρνα για 2η φορά τις προάλλες, μετά από καμιά 5ετία περίπου. Αν και τότε ήταν αρχές καλοκαιριού και είχαμε καθήσει έξω, γενικά το μαγαζί μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις, το ίδιο και τώρα. Μου κάνει εντύπωση το προηγούμενο σχόλιο, ίσως να έτυχε σε κακή μέρα. Πάντως η μουσική ήταν ίδια μ'εκείνη που θυμάμαι (παλιά λαϊκά) και το τζουκμποξ μαζί με την αυθεντική ατμόσφαιρα παλιάς ταβέρνας ζουν και βασιλεύουν, το μόνο που λείπει είναι η old school πλαστική επιγραφή με την ονομασία, την οποία άλλαξαν (δυστυχώς για μένα). Τώρα στα του φαγητού - 1 x κοτόπουλο φιλέτο (καλό), 1 x σουτζουκάκια (εμφανώς δικά του,όπως κι οι τηγ. πατάτες στη γαρνιτούρα, αλλά μέτρια - αν και ήταν μεσημέρι και δεν είχε πολύ κόσμο, δεν ήταν σωστά ψημένα με αποτέλεσμα να είναι ελαφρώς καμένα απ'έξω και όχι αρκετά ψημένα στο κέντρο), 1 φέτα ψητή και 1 πολίτικη, αμφότερες καλές. Κρασί χύμα λευκό, γλυκόπιοτο κι ωραίο και το ζεστό ψημένο ψωμάκι μια ευχάριστη έκπληξη. Στο τέλος κεράστηκε και σιμιγδαλένιος χαλβάς, τίποτα το ιδιαίτερο. Σύνολο 22 Ευρώ για 2 άτομα θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή. Δεν μπορώ να συγκρίνω με την προηγούμενη επίσκεψη που ήταν κερασμένο τραπέζι, αλλά πολύ αμφιβάλλω να ανέβηκαν οι τιμές από τότε! Αντί απόδειξης δελτίο παραγγελίας, φάουλ για μένα, ελπίζω να μην ξανασυμβεί στην επόμενη επίσκεψη :)

Εν ολίγοις: είναι καλή περίπτωση για φαγητό, σε μια ήσυχη, όμορφη περιοχή της πόλης που θυμίζει επαρχιακή κωμόπολη, χωρίς να είναι κάτι που θα σας μείνει αξέχαστο. Αξίζει να την επισκεφθείτε κυρίως για την ατμόσφαιρά της.
timos zisis
πρωτη επισκεψη μετα την ψιλοανακαινιση που εγινε στο μαγαζι. δεν αλλαξαν και πολλα στο χωρο αλλα αλλαξε καπως ο καταλογος και το υφος. οι γνωστες φατσες που το δουλευαν χρονια δεν ηταν πουθενα και πλεον το δουλευαν νεαρα ατομα (ισως τα παιδια τους?). τα πιατα εχουν εμπλουτιστει καπως, με καποια ορεκτικα, μεζεδες και επιπλεον σαλατες. εγραφε και για σουβλες αλλα δεν ειχαν κατι εκεινη τη μερα. οτι δοκιμασαμε ηταν αποδεκτο χωρις να μας ξετρελανει κατι. το κρασι οκ.
σε γενικες γραμμες οκ, ομως πλεον χαθηκε το ακρως λαικο και cult κλιμα, μιας και οι νεαροι που το διαχειριζονται πλεον εχουν γυρισει τη μουσικη απο λαικορεμπετικα, σε νεοσκυλαδικα και εντεχνα σε αρκετα υψηλη ενταση. η ατμοσφαιρα γενικα αλλαξε πολυ και θυμιζει πλεον κλασσικη φοιτικη ταβερνα. οι τιμες λιγο ανεβεσμενες σε σχεση με το παρελθον. δεν βρισκω λογο να ξαναπαω, ισως το καλοκαιρι για τα πολυ ωραια εξωτερικα τραπεζια.
stevaras
Επίσκεψη μια από τις πολύ κρύες ημέρες των γιορτών, για 2η φορά.Στα θετικά το φαγητό που ήταν όλα από καλά έως πολύ καλά.Ιδιαίτερα τα ορεκτικά, με τοπ την ψητή πατάτα. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα παλιάς αυθεντικής ταβέρνας με μουσική από τζουκ μποξ και φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση.Τιμές νορμάλ στα 15Ε το άτομο με πολύ χύμα κρασί και μερίδες όλοι. Στα αρνητικά ότι ο χώρος ζεσταίνεται με μια ξυλόσομπα που δίνει μεν χρώμα στο μαγαζί αλλά δεν ζεσταίνει με δύο ξύλα μέσα και ότι η απόδειξη δεν ήρθε ποτέ! Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στον εξωτερικό χώρο που φαίνεται ωραίος.
Mikey
Ήθελα χρόνια να το επισκευθώ και το έκανα πριν 2 μέρες. 'Ολα τα κρέατα του πολύ νόστιμα, το τσίπουρο του καθαρότατο, η τοποθεσία πολύ όμορφη και η εξυπηρέτηση χαμογελαστή και σβέλτη! Θα το επισκέπτομαι συνχότερα
timos zisis
ειχα καιρο να το επισκεφτω. κακως, ομορφος χωρος, ξυλοσομπα, ευγενικο σερβις. το καλοκαιρι εξω ειναι ακομα πιο ωραια. οσο απο φαγητο απλα πραγματα. εμεις πηραμε 2 μεριδες σουτζουκακια(πολυ καλα), 2 τηγανιες(καλες), 1 συκωτι(πολυ καλο), 1 πανσετες(καλες), 1 πολιτικη, 1 χορτα, 2 πατατες, 2 τζατζικια (ολα τα τελευταια μια χαρα), και με 4-5kg κρασι λευκο (καλουτσικο) και 600ml τσιπουρο χωρις (πολυ καλο), πληρωσαμε 82euro!!!, μαζι με την κυρα Γιαννουλα οι πιο τιμιες ταβερνες κεντρικα, αξιζει 100%
Βικτωρ Τ.
Δροσερη αυλη καλη μουσικη.Σερβις ευγενικο,φιλικο και αποτελεσματικο.(Πρεπει να εχει αλλαξει το ιδιοκτησιακο καθεστως).Φετα ψητη καλη,πατατες τηγ.οριτζιναλ οκ,λουκανικο χωριατικο μετριο,χοιρινη μπριζολα καλη,συκωτι καλο,σουβλακι καλο+2 μπυρες+νερο+1 αναψυκτικο=32,5 ευρω.
guru
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη, πολύ όμορφο το περιβαλλον έξω, και αν κάθεσαι με πλατη στην πανεπιστημίου, ξεχνάς ότι είσαι στη θεσσαλονίκη.
Ευγενικό προσωπικό,συμπαθητικό φαγητό (σεφταλιές, συκωτι,σουτζουκακια, ολα οκ), πολύ μικρές μερίδες (3 κομματια και 10 πατάτες η μερίδα), μελιτζανα ψητή σούπερ σκορδατη (μου άρεσε). Περάσαμε υπέροχα και χάρη σε μια παρέα 60αριδων πιθανως θαμωνων που είχαν μια κιθαρα και 1 μπουζούκι και καταπληκτικά τραγούδια :)
Μου έμεινε μια γλυκιά γευση με αρνητικα, τη μή απόδειξη, τις μικρές μερίδες, και το μηδέν κέρασμα σε μια 5μελή παρέα που έκανε 100ευρώ λογαριασμο
δημητρης
μετα απο τα θετικα σχολια, το επισκεφθηκα κι εγω υστερα απο πολλα χρονια.
καθημερινη βραδακι σχεδον γεματα τα εξωτερικα τραπεζακια.
σερβις γρηγορο και χαμογελαστο.
σεφταλιες σουπερ, σουτζουκακια καλα (η τελευταια επαναληψη ψιλο ωμη μεσα), συκωτι μετριο, καυτερες οκ, μελιτζανα ψητη με φετα νορμαλ, φετα ψητη με τοματα μετρια, πατατες οχι προκατ καλες.
αυτα μαζι με αρκετες μπυρες, ρετσινες και καποιες επαναληψεις στα πιατα, μας βγηκε 20€/ατομο και δε σκασαμε στο φαγητο.
για την ποιοτητα και ποσοτητα του φαγητου θεωρω πως μας βγηκε ψιλοτσιμπημενα.
επισης αν και καναμε τριψηφιο λογαριασμο, δεν κερασε τιποτα.
ενα εξτρα μειον η απουσια αποδειξης.
μεγαλο συν παραμενει ο εξωτερικος χωρος και τα τραπεζακια στην αυλιτσα και αυτος ισως να ειναι ο λογος να το ξαναεπισκεφθω.
teohaik
Μετά τα θερμά σχόλια απο τα τελευταία ταβερνοκαρντάσια είπαμε με την παρέα να ξαναπάμε. Είχατε δίκιο! Το ευχαριστηθήκαμε.
Ήμασταν 11 άτομα και πήραμε ποικιλίες κρεάτων.
Ήταν όλα πολύ καλά. Αλλά και τα συνοδευτικά ήταν εξαιρετικά.
Μελιτζάνα ψητή με φέτα και σκορδάκι, κόλαση. Φέτα ψητή με ντομάτα και καυτερή, μερακλήδικη. πατατούλα τηγανητή φρέσκια. μπουγιουρντί καλό (πολύ λάδι όμως ρε παιδί μου).
καυτερή πιπεριά, 2 στη μερίδα! χόρτα βραστά και πικάντικη νοστιμότατα και τα 2.
μαζί με πάρα πολλές μπύρες και κρασιά πληρώσαμε 12 ευρώ το άτομο... τι να λέμε τώρα...
mike
Πήγα ξανά χθες μετά από καιρό.
Κάτι άλλαξε εδώ. Τα κρεάτα ήταν όλα πολύ νόστιμα. Τα σουτζουκάκια μόνο ήρθαν ψιλο ωμά αλλά μας φέραν άλλα όταν τους το παμε. Τα συνοδευτικά μέτρια. Οι τιμές πολύ καλές.
Για καλοκαιράκι έξω στην αυλίτσα είναι λουξ.
StratosL
Αναθεωρώ το post μου της 15/6/2011, το φαγητό είναι συμπαθητικό πλέον και έχω πάει 2 φορές από Σεπτέμβρη και μετά ώστε να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα, ειδικά τα σουτζουκάκια του μου άρεσαν, αν και νιώθω την ανθυγιεινότητα, μου φάνηκαν αρκετά νόστιμα. Επίσης μου άρεσε το σνίτσελ. Και τα συνοδευτικά καλούτσικα ήτανε. Για τις τιμές του είναι τζάμι
Πέτρος
Πολύ καλή ταβέρνα, το καλοκαίρι να κάτσεις έξω στη δροσιά και το χειμώνα μέσα να βλέπεις παλιές αντίκες και να ακούς ρεμπέτικα από τζουκ μποξ. Μέτρια ποιότητα και ποσότητα αλλά πολύ χαμηλές τιμές 10ευρώ περίπου το άτομο.
George
Έχω επισκεφθεί 3 φορές την εν λόγω ταβέρνα επειδή το ήθελε η παρέα, με αποτέλεσμα να χειροτερεύει η άποψή μου με την κάθε φορά. Ο χώρος μέσα είναι επιεικώς απαράδεκτος. Είναι σαν να πηγαίνεις να φας σε τουαλέτα, χωρίς υπερβολή. Την πρώτη φορά το φαγητό ήταν καλούτσικο και μείναμε ικανοποιημένοι καθώς είναι πολύ φθηνό μαγαζί και μου έκανε εντύπωση η σχέση τιμής – ποιότητας. Τις 2 επόμενες φορές που πήγαμε ήταν απαράδεκτο. Ήμασταν 10 άτομα στριμωγμένα σε ένα τραπέζι σχεδόν ο ένας πάνω, δεν είχαμε δικά μας πιάτα (πολύ σπαστικό αυτό) και το φαγητό και τα ποτά ήταν απαράδεκτα. Η κάπνα στο μαγαζί ήταν απερίγραπτη, δεν έχω πρόβλημα με το τσιγάρο αλλά αυτό ήταν θάλαμος αερίων.Το top ήταν οι πανσέτες που ουσιαστικά ήταν μόνο κόκαλο και το αλμυρό τσίπουρο (πως γίνεται αυτό δεν ξέρω). Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω.
MANOS
-Λαϊκό μαγαζί,δεν εξαπατάει τον πελάτη έχει μέτρια ,όχι
χάλια ποιότητα! τιμέs λογικέs ...αξίζει πιο πολύ για τα
τραπεζάκια έξω, tous ζεστούs μήνεs !Είναι μια συμπαθητική
γωνια---(6.5/10)
teohaik
Επανέρχομαι μετά το σχόλιό μου στις 23/7/2011 στις 18:25. Για να επιβεβαιώσω την άθλια κατασταση του εσωτερικού χώρου τον Χειμώνα. Πήγαμε χθες το βράδυ. Το μαγαζί γεμάτο και απο τον καπνό των τσιγάρων δεν μπορούσες να αναπνεύσεις. Πήραμε κεφτεδάκια, σουβλάκια χοιρινά και τηγανιά χοιρινή. Η τηγανιά ήταν τίγκα στο λίπος και τα κεφτεδάκια πολύ ψημένα, σχεδόν καμμένα. Είπαμε καλό, χρυσό, οικονομικό, αλλά κάποια πράγματα δεν καταπίνονται εύκολα. Επίσης το θέμα της καθαριότητας είναι μία πληγή για το μαγαζί αυτό...
politexnitis
Χθες το βραδυ ειμασταν στο ασυλο (22/9/2011) με παρεα. Φαγαμε κεφτεδακια , σεφταλιες καποιες σαλατες και χυμα λευκο κρασι. Να μην τα πολυλογω και εγω και η κοπελια μου ειχαμε ολο το βραδυ συμπτωματα τροφικης δηλητιριασης με εμετους, διαρροιες, πυρετο και γενικα αδυναμια.(Τα συμπτωματα συνεχιζουν και σημερα-23/9/2011) Είναι 100% οτι φταιει το μαγαζι και οχι κατι αλλο που φαγαμε πριν. Γενικα εχω να πω (λιγο τσατισμενα) οτι η κουλτουρα του φοιτητη που βγαινει σε "underground" μερη δεν πρεπει να εχει επιπτωσεις στην υγεια του. Προσωπικα ειμαι διατεθιμενος για καταγγελια καθοτι το μαγαζι στο εσωτερικο του ειναι α π α ρ α δ ε κ τ α βρωμικο. Να μην μιλησω για τις τουαλετες. Γενικα δεν θα το προτεινα με τιποτα.
teohaik
Ενδείκνυται μόνο για καλοκαίρι λόγω του άθλιου εσωτερικού χώρου. Πολύ καλά κρέατα και καλές τιμές. Δεν κερνάει γλυκό. Η καθαριότητα είναι κάτι το νεφελώδες σε αυτό το μαγαζί. Οι τουαλέτες είναι χειρότερες και απο καράβι της γραμμής Ρίο - Αντίρριο
theokaraman
το καλοκαίρι το μαγαζί, λόγω περιβαλλοντος χωρου, ανεβαίνει πολυ! Οτι πρέπει για παρείστικες καταστάσεις
skoko
παιδια πηγα πριν απο λιγο καιρο, οι τιμες του ειναι παρα πολυ καλες, ειδικα αν το συγκρινεις με αλλα μαγαζια του κεντρου,τυπου αθωνος.φαγαμε μια ποικιλια για 4 ατομα, μια τζατζικι, μια τυροσαλατα, μια αγγουροντοματα, φετα ψητη, μελιτζανα ψητη, 2 πατατες τηγανιτες, ειπιαμε 8 ρετσινες + κατι κολες και πληρωσαμε 56 ευρω.το μαγαζι εχει πολυ ωραιο περιβαλον και γενικα αξιζει να παει κανεις.
Connoisseur
Πήγαμε πριν λίγε μέρες με χαμηλές προσδοκίες, απλά για τον εξωτερικό χώρο που τον είχαμε δει και φαινόταν μια όαση. Τελικά δεν ήταν άσχημα. Τα ψητά αρκετά καλά και πολύ μεγάλες μερίδες, το μπουγιουρντί λίγο μάπα. Γενικά, τα ψητά επιπέδου τουλάχιστον τυπικής ελληνικής ταβέρνας-ψησταριάς, καλοψημένα σε τιμές απομακρυσμένου χωριού ή άλλης δεκαετίας (4.5 ευρώ η μερίδα). Στα αρνητικά το σέρβις, όχι τόσο λόγω καθυστέρησης (ικανοποιητικό timing), αλλά υπερβολικής αγένειας/αδιαφορίας: ποτήρια λιγότερα από άτομα, μπύρες χωρίς ποτήρια, μια βαρεμάρα να εξυπηρετήσει, να σου πει τι υπάρχει διαθέσιμο σε μέρα με μέτρια κίνηση. Καμία συγγνώμη, καμία νύξη φιλικότητας, γεγονός που ξενίζει σε συνοικιακή ταβέρνα. Επίσης δεν υπάρχει μενού... Για μέσα δε θα το επέλεγα και επίσης ο Καζαντζίδης στη διαπασών δεν παλεύεται (ευτυχώς κατά διαστήματα χαλάει η μετάδοση). Πάντως το σύνολο είναι προς το θετικό και θα ξαναπάω. Ιδανικό για παρεΐστικη κατάσταση, όπως ειπώθηκε, με πολύ καλύτερη ποιότητα και τιμή από τα τα συνήθη στέκια του κέντρου.
Γιώργος Χ.
Πήγα χθές μετά από 2-3 χρόνια. Το μέρος είναι τρομερό - ξεχνάς ότι είσαι στην πόλη. Φαί όχι τπτ ιδιαίτερο, αλλά σε ΠΑΡΑ πολύ χαμηλές τιμές. Ότι πρέπει για χαλαρές παρείστικες καταστάσεις με ποτό και τσιμπολόγημα (ειδικά το έξω για το Καλοκαίρι)..
Γιώργος Π.
πήγα την τετάρτη. πολύ καλό περιβάλλον, αρκετός κόσμος και καλούτσικο φαγητό. πολύ αρνητικό το γεγονός ότι δεν έχει πια ρετσίνα χύμα και περιορίζεται σε μαλαματίνα-αστέρι-γεωργιάδη που η μία είναι πιο χάλια από την άλλη...
για παρεϊστικη φάση μόνο!
StratosL
Συμπαθέστατο μαγαζί ως προς το περιβάλλον αλλά το φαί του είναι ψιλομάπα. Θα ξαναπήγαινα με προθυμία αλλά μόνο για να πιω ή το πολύ-πολύ να τσιμπήσω κάνα μεζεδάκι
Nίκος©
Παλιότερα πηγαίναμε λόγω των τιμών και του καταστροφικού όμορφου περιβάλλοντος, αλλά μια φορά είχε κάνει λάθος 1,5 ευρώ στο λογαριασμό. Το λέμε, το υπολογίζει μπροστά μου και το βγάζει οτι εγώ έκανα λάθος. Λέω οκ έχω πιει και κάτι λάθος κάνω. Πάω στην παρέα μου όμως και όλοι το βγάλαμε οτι όντως είχε κάνει λάθος. Το ξαναλέμε και το ξαναυπολογίζει στην αριθμομηχανή τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε τίποτα, και το έβγαλε αυτή τη φορά οτι μας χρέωσε 2 ευρώ λιγότερα!! και οτι και καλά μας τα χαρίζει.

Το θέμα όπως κατλάβατε δεν είναι το 1,5 ευρώ, αλλά οτι αντί να πει συγγνώμη έκανα λάθος πάει να βγει από πάνω για να βγάλει 1,5 ευρώ.... σκεφτείτε όμως να το κάνει αυτό με κάθε τραπέζι...
kyuss
Πέρασα πριν από 2 βδομάδες μεσημέρι και φαινόταν παρατημένο...Ξέρει κανείς αν έκλεισε? Αν ναι, πολύ κρίμα, τώρα που ανοίγει ο καιρός θα ήτο μια λύσις...
Βικτωρ Τ.
Δροσερη αυλη, χαμηλες τιμες ,καλη μουσικη μετριο φαγητο.
theokaraman
ενδιαφέρον ταβερνακι.

Στα συν βαζω την τοποθεσία σιγουρα (θυμίζει επαρχιακή πολη απο προηγουμενη δεκαετια) και το παρειστικο κλίμα. Μου έκανε καλή εντύπωση το κρεας απο το σουβλάκι και την πανσέτα, που ηταν καλοψημένα και χωρίς λίπος.

Στα πλην βάζω το μικρό μέγεθος των μερίδων , το οποίο μπορεί να ανατρέψει τις καλές τιμες (ολα τα κρεατα 4.5Ε). Καλές οι πατάτες, γιατί να μην βάλει λιγες παραπάνω? Καλά τα 2 σουβλάκια, βαλε και αλλο ενα! Γενικά δεν είναι για να σκάσεις στο φαί.

Θα ξαναπήγαινα.
Gfour
Ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του κέντρου για ρετσινοκατάσταση,λογικές τιμές κ μουσική που είναι για ταβέρνα κ φυσικά γυρίζεις με το περιβάλλον πολλά χρόνια πίσω.
kyuss
Από παλιά η αγαπημένη ταβέρνα των φοιτητικών χρόνων...την ανακαλύψαμε πάλι και χαρήκαμε πολύ. Άλλαξε βέβαια η καρέκλα και έγινε πλαστική, αλλά η αυλή παραμένει το δυνατό σημείο της, η λαϊκότητα του μαγαζιού επιπλέον και φυσικά οι τιμές (4,5 όλα τα κρέατα αν δεν κάνω λάθος). Ταβέρνα, έτσι;- όχι γκουρμεδιές.

Για χειμώνα επίσης έχει ένα παρακμιακό αέρα που άμα σου αρέσει (τζουκ μποξ και Καζαντζίδη, ποτ πουρί Μητροπάνος) θα το φχαριστηθείς. Παπούδες αριστερά και δεξιά επιτείνουν το κλίμα παρακμής.

Σούπερ εν ολίγοις
anagomis
Η αγαπημένη μου ταβέρνα. Λαϊκές καταστάσεις, ατμόσφαιρα γειτονιάς και τιμές που δε βρίσκεις σε άλλο μαγαζί στη πόλη( ποιοτικό μαγαζί εννοούμε ).Νομίζω ότι τα κρέατα τα αγοράζει από το Μανώλη, το χασάπη της Ευαγγελίστριας. Συνιστώ μπριζόλα και σουβλάκι
kyuss
Η καλύτερη αυλή σε ταβέρνα...πολλές αναμνήσεις από τα φοιτητικά χρόνια...4,5 είχαν όλα τα πιάτα την τελευταία φορά που πήγα...απλά πράγματα, μέτρια ποιότητα, έμφαση στην κατανάλωση μαλαματίνας και στην ανασκόπηση στιγμών από το παρελθόν. Τσουκ μποξ φυσικά με Καλδάρα και Στέλιο.

Τελευταία (κανά χρόνο?) άλλαξαν τις καρέκλες σε λευκές πλαστικές, θα το αντέξουμε μάλλον και θα ξαναπάμε
δημητρης
οπως ειπαν και οι προηγουμενοι, το ασυλο βγαζει μια πολυ καλη παρειστικη ατμοσφαιρα.
φθηνο μαγαζι με καλο σερβις. ποιοτητα φαγητου μετρια αλλα ιδανικο μερος για να βγεις με παρεα και να περασεις καλα.

υγ γιατι ομως κυριακη κλειστα; :(
Πέτρος
Ενα σχολιο που ισως να μην ειχε νοημα σε κανενα αλλο μαγαζι,αλλα επειδη μιλαμε για την παρειστικη φαση του Ασυλου,ας μου επιτραπει...Περαστικα στη σερβιτορα(κορη του ιδιοκτητη).Την περιμενουμε το συντομοτερο δυνατο,γερη και δυνατη!
Mplaksant
πηγα ξανα προσφατα και συνεχιζει να ειναι υπερβολικα φθηνο. απιστευτα φθηνες τιμες, απο τις ποιο φθηνες που εχω δει ποτε σε μαγαζι ανεξαρτητου κατηγοριας, η ποιοτητα ομως δε με γεμιζει το ματι. το μελλον θα δειξει
κώστας
τέλειο μαγαζάκι με το juk box, φαγητό πολύ καλό!, (τρελό σουβλακι!!!) πόλυ όμορφος ο έξωτερικός χώρος για ρετσίνα και παρέα μέχρι αργά!
makre
Γαμάτο μαγαζάκι ειδικά κάτι κορνίζες Στελλάρας και η σόμπα αλητεία!!
Φαγητό μέτριο αλλά για καμιά ρετσίνα με παράλληλη τσιμπιτική λουκάνικο κτλπ το δίνω το 10ευρω ανά άτομο.
Πέτρος
Νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες ταβερνες της πολης αρκει να μην περιμενεις οντως να φας.Αυτο που λεω δεν ειναι κακο γιατι νομιζω οτι τουλαχιστον μια στις δυο φορες που παμε σε ταβερνα,παμε για τη φαση απλα.Σε αυτην την περιπτωση νομιζω οτι η ατμοσφαιρα του σε συνδιασμο με τις τιμες του το καθιστα μια απο τις δελεαστικοτερες προτασεις.Αν ομως η παρεα πειναει,αλλαζει το πραμα...
Azdek
Ό,τι πρέπει το καλοκαιράκι με τα τραπεζάκια έξω...
cjvirus
Μια χαρά γεύση και ποσότητα,φοβερή ατμόσφαιρα....λες και είσαι σε ασπρόμαυρη ταινία
Aris
κι εμένα το μέρος μ'αρέσει πολύ και έχω περάσει 2-3 φορές πολύ καλά γιαυτό και το συμπαθώ το μαγαζί.