Κατσικούλα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑγίου Δημητρίου 150, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2316035033
Διαδίκτυο
ΩράριοΔευτέρα κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΟκτώβριο 2024
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά η Ωραία Κύπρος, οι Κυπριακές Αλχημείες, ο Σερραίος και οι Αλ Μήτσοι.

Εικόνες (18)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τυροκαυτερή δική τους (καλή)
[εικόνα]
Χοιρινό Κοντοσούβλι μερίδα (μια χαρά εώς καλό ανάλογα με το πόσο λίπος έχει το εκάστοτε κομμάτι. Χωρίς δυσάρεστη γουρουνίλα. Αστεία ποσότητα για τα 11 ευρώ που κοστίζει σε παραγγελία, η οποία ούτε κατά διάνοια δεν πλησιάζει τα ισχυριζόμενα 300 γραμμάρια)
[εικόνα]
Φέτα ψητή (μέτρια)
[εικόνα]
Παντσέτες & λουκάνικα
[εικόνα]
Κοντοσούβλι χοιρινό (καλό προς μέτριο) + πατάτες (φρέσκες και πολύ ωραίες γευστικά)
[εικόνα]
Χωριάτικη (ok)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή (αρκετά καλή)
[εικόνα]
Τσίπουρο χύμα άνευ (έντονο πολύ 💣)
[εικόνα]
Λουκάνικο (μια χαρά)
[εικόνα]
Πρόβειο κοντοσούβλι (καλό, λίγο στέγνωσε)
[εικόνα]
Καυτερή και τζατζίκι
[εικόνα]
Μερίδα πρόβειο παϊδάκι (μέτριο)
[εικόνα]
Μερίδα πρόβειο κοντοσούβλι (μαζί με ribs(?), μπερδευτήκαμε, στεγνό, μέτριο)
[εικόνα]
Χωριάτικη και ξινοτύρι (χωριάτικη ωραία, το ξινοτύρι πολύ γευστικό και ιδιαίτερο)
[εικόνα]
Κοντοσούβλι χοιρινό (μικρή μερίδα)
[εικόνα]
Αρνίσια παϊδάκια
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (διπλή μερίδα, πολύ καλά)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2024)

Κατάλογος (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2025: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2025: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2024

Σxόλια (13)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Soumaxer
Ωραίο, νεανικό μαγαζί που εκτός απο την αίσθηση παρέας που σου προσφέρει, έχει καλές σούβλες σε ανταγωνιστική τιμή.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα το χοιρινό κοντοσούβλι, το οποίο είναι από τα καλύτερα του κέντρου
fisher
Δοκίμασα πακέτο κοντοσούβλι χοιρινό και ήταν μέτριο. Αν και δεν εντυπωσιάστηκα θα έδινα μια επί τόπου ευκαιρία για να δοκιμάσω και το πρόβειο τους. Όντως οι ρυθμοί μου φάνηκαν λίγο....χαλαραααά.
Ragioniè
Ανάμεικτες εντυπώσεις σε πρόσφατη επίσκεψη. Οι νεαροί που τρέχουν το μαγαζί εμφανώς είναι με μικρή εμπειρία ενώ δεν τους λες και σβέλτους. Το αντισταθμίζουν όμως με την ευγένεια τους και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα που προσφέρουν

Δεν θα ξανάπαιρνα το χοιρινό κοντοσούβλι μιας και σερβιρίστηκε ελαφρώς ζεστό, αντιθέτως το λουκάνικο ήταν καλό ενώ η παντσέτα σε ικανοποιητικό επίπεδο αφαιρώντας όμως 10% λόγω κοκκάλου. Πατάτες τηγανητές Champions League κατηγορία ενώ τα γύρω από το τραπέζι στο μέσο όρο της πόλης

Έχει ανανεωθεί ο κατάλογος με νέες επιλογές τύπου κεφαλάκι ενώ πλέον προσφέρουν και αρκετά σάντουιτς

Ανανεωμένο είναι και το ωράριο λειτουργίας, πλέον είναι και Τρίτη κλειστά εκτός από τη Δευτέρα

Δεν με κέρδισε,δεν με απογοήτευσε κιόλας. Ντεμί κατάσταση
Lewis
μεσα στον καύσωνα, 1 μερίς κοντοσουβλι προβειο, 1 μερίς κοντοσούβλι χοιρινο, εξτρα πατάτες (ειναι υπεροχες), μια χωριάτικη και μια μελιτζάνα. 2 μπυρες και μπολικα νερά.
ολα αυτά 40€, ειδα επιγραφή που έλεγε "σαντουίτς με αλοιφή, 5€", δοκιμαστη τρέχα.
πολύ ωραιο, νεανικό, το ενα παλληκάρι ειναι απο κοζάνη, δουλευε σε παρομοιο μαγαζι, δούλευε σε παναΐρια στο χωριό και ειπε να το δοκιμάσει.
τους αξίζει μια επίσκεψη.. μπορει και δεύτερη.
kornilios
Είχα πάρει take away πρόβειο κοντοσούβλι το πρώτο δίμηνο που άνοιξε και δεν είχα ενθουσιαστεί. Μετά τα καλά σχόλια εδώ, έπαιξε μια επίσκεψη επί τόπου. Συμπαθητική φάση, καλύτερες οι τιμές του από αλλού, αυτή τη φορά το πρόβειο δεν είχε κόκκαλο. Θα ξανά περάσω, δεν είναι άσχημα.
Μάριος
1η επίσκεψη με μερακλού φίλη.
Πήραμε:

Χωριάτικη. Καλή και φτηνή, 5 ευρώ.
Ξινοτύρι. Καλό και ιδιαίτερο, σου έβγαζε το κατσικίσιο γάλα.
Μερίδα πρόβειο κοντοσούβλι. Μαζί παραγγείλαμε και μερίδα πρόβειο παϊδάκι.
Μας ήρθε μια μερίδα που είχε κομμένο κοντοσούβλι και κάποια ribs και υποθέσαμε ότι αυτά ήταν όλα (και ξενερώσαμε με την ποσότητα).
Το κοντοσούβλι μέτριο, για τον λόγο ότι στέγνωσε και σκλήρυνε. Τα ribs, μια από τα ίδια.

Και μετά από λίγο ήρθε η έκπληξη. Ήρθε ο σερβιτόρος, μας ζήτησε συγνώμη που άργησε να έρθει η μερίδα παϊδάκια και μας κέρασε έξτρα ρετσίνα! Και μετά έφερε τα παϊδάκια.

Τα παϊδάκια, κι αυτά μέτρια. Είχαν αυτή την έντονη γεύση πρόβατου που ξέφευγε από το αναμενόμενο.

Μαζί με έξτρα ψωμί και 2 ρετσίνες (η 2η κερασμένη), 15 ευρώ το άτομο. Πραγματικό κλέψιμο για τις μέρες μας.

Ρεζουμέ...
Φτηνό, ναι.
Θα χορτάσεις, ναι.
Καλό πρόβειο; Όπως έχω ξανααφέρει σε άλλο σχόλιό μου, όπως είχε την τύχη να δοκιμάσει καλό πρόβειο στην Ήπειρο (και είχα ξανά την τύχη πρόσφατα), ΔΕΝ πρόκειται να απολαύσει παρόμοιο πράγμα στην Θεσσαλονίκη. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η αλήθεια. Τα κρέατα που παίρνουμε δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έχουν εκεί.

Αν κάποιος έχει αντίλογο και έχει να προτείνει μαγαζί, είμαι όλος αυτιά...
tsimp
Σε κάθε επίσκεψη (Μάρτης-Ιούνιος 2025) ο νους τρέχει στα πρόβεια παϊδάκια που αναφέρονται και πιο κάτω, αλλά πάντοτε το τραπέζι καταλήγει στις σούβλες.

Χοιρινό κοντοσούβλι μια χαρά, τρυφερό, με παραπάνω λίπος απότι μπορεί να έχετε συνηθίσει. Προσωπικά δεν με χάλασε.
Το πρόβειο κοντοσούβλι νόστιμο, σκληρό δε θα το έλεγα από μόνο του, αλλά δυστυχώς κινδυνεύει από το στέγνωμα όσο περιμένει. Το έχουμε βρει εξαιρετικό, αλλά και κατά τόπους ελαφρώς αποξεραμένο.

Τα από γύρω τους έχουν επίσης γούστο. Μελιτζάνα αρκετά καλή, μανιτάρια και πιπεριές μια χαρά, πατάτες τηγάνι εξαιρετικές (χοντροκομμένες και κάθε φορά καυτές), αλοιφές/τυριά καλά.
Αυτή η λίγα και καλά προσέγγιση δείχνει να τους πάει καλά.

Το χύμα τσίπουρο είναι αρωματικό, θυμίζοντας το μοσχάτο Τυρνάβου. Καλό.

Τα παιδιά που το τρέχουν ευγενικά και εξυπηρετικά, πάντοτε ένα καραφάκι θα είναι δικό τους.
λέχρας
Κοντοσούβλι χοιρινό
και
πρόβειο,
πολύ καλά και σωστά ψημένα,
εξαιρετικό τσίπουρο διπλής απόσταξης
και
ωραίο κλίμα από τα παιδιά που το δουλεύουν
Dal
Αξίζει. Σε σχέση με τον βασικό ανταγωνιστή. Μέρα με τη νύχτα. Απλά παιδια, καθόλου ύφος, καλό φαι και τιμες
Mikey
Χθεσινή επίσκεψη αργά το μεσημέρι, 2 άτομα. Η εξυπηρέτηση στα χαμένα, ελπίζω να βελτιωθεί με τον καιρό. Η μουσική κλαρίνα και αρκετά δυνατά αλλά όχι ενοχλητική. Η ιδιοκτησία έχει πρότερη εμπειρία από Βέργες Λάγιες και αυτό φαίνεται στο στιλ του μαγαζιού.
Στα του φαγητού, παραγγείλαμε μικρή μερίδα κοντοσούβλι χοιρινό (πολύ καλό), μια μερίδα κοντοσούβλι πρόβειο (πολύ καλό και με σωστή αναλογία λίπους και κρέατος) και μια μερίδα παϊδάκια αρνίσια που ίσως για εμένα ήταν το καλύτερό τους. Όλα συνο
Τα παραπάνω σύνολο 29€. Ίσως ελάχιστα πιο ακριβά απ' ότι περίμενα αλλά η ποιότητα των κρεάτων και το υπολοίπων το δικαιολογεί. Θα ξαναπάω.
Rosstrobon
2η επίσκεψη βράδυ καθημερινής για σοβαρό καθισιό με ρετσίνα.

Πρόβειο με κόκκαλο όπως το περιέγραψε ο @Thanasis. Οι σούβλες τελείωσαν αρκετά νωρίς, τύπου 9-9.30 οπότε μετά παίξαμε σε σχάρα, με σουτζουκάκια, τα οποία πιο πολύ μπιφτέκι θύμιζαν, μιξ πρόβειο/μοσχάρι, χωρίς πολλά μπαχαρικά, κρεατένια, πολύ νόστιμα και λουκάνικο χωριάτικο που δεν ενθουσίασε. Πατατούλα χεράτη φρέσκια καλή, τυροκαυτερή ωραία. Θα συμφωνήσω για την προσπάθεια ποιότητας άνω του μ.ο.

Το κλίμα όπως έγραψα είναι αρκετά χύμα, αυτήν την φορά έπαιζαν ηπειρώτικα/κλαρίνα που αν κατάλαβα καλά είναι το κλασικό μουσικό τους θέμα. Τα παιδιά φαίνεται ότι είναι άπειρα σε σέρβις και εξυπηρέτηση.

Τιμές τσιμπημένες.
Thanasis
Δοκιμάστηκε 3 φορές μέσω παραγγελίας Γενάρη- Φλεβάρη του 25. Ωραίο χειροποίητο τζατζίκι, πατάτες φρέσκες, οκ, άνω του μετρίου το χοιρινό κοντοσούβλι. Το πρόβειο ζόρικο σκληρό με κόκκαλο. Το κρέας στο βάθος ήταν προς το οκ αλλά σε αυτή την μορφή, χωρίς σωστό ψήσιμο και μαρινάρισμα δεν θα το ξανάπαιρνα. Τιμές ελαφρώς τσιμπημένες. Νομίζω ότι γίνεται μια προσπάθεια να έχουν καλύτερη ποιότητα στην πρώτη ύλη από τον μέσο όρο. Θα ξαναπάρω τα χοιρινά τους.
Rosstrobon
Δοκιμή βράδυ Σαββάτου γύρω στις 11.

under 30's ιδιοκτησία από επαρχία. Ο εξωτερικός χώρος γεμάτος, στο εσωτερικό και στην βιτρίνα κόσμος που απλά έπινε και φίλοι των ιδιοκτητών που είχαν στήσει φάση με αλκοόλ και trash ελληνικά. Ωραίο κλίμα, χύμα φάση εντός που εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου, οι ιδιοκτήτες ευγενικοί και πρόσχαροι με μεγάλη διάθεση και να εξυπηρετήσουν αλλά και να λάβουν feedback για το φαγητό τους.


Δοκίμασα μια μερίδα κοντοσούβλι χοιρινό, αυτό είχε μείνει μόνο. Καλό κρέας, παραπάνω λίπος για τα γούστα μου, ζουμερό, χωρίς πολλά μπαχαρικά. Πατατούλα φρέσκια χοντροκομμένη που τηγανίστηκε επί τόπου. Ψωμί στα κάρβουνα και μια κουταλιά μουστάρδα με μπούκοβο. Χορταστική μερίδα, 300+ γρ μου φάνηκε το κρέας το οποίο μπήκε με το μάτι.

Θα πήγαινα ευχαριστως ξανά με καλό καιρό για άραγμα και δοκιμή πρόβειου.