Surfer Maya

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαFast food, Ξένο, Λοιπά
ΔιεύθυνσηΣκρα 8, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-23:30 (κουζίνα)
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε25 Ιουνίου 2021
ΙδιοκτησίαΙωάννης Καπετανάκης
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "Ghost Restaurant".

Η ίδια ιδιοκτησία έχει το Estrella.

Εικόνες (109)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Χοιρινή παντσέτα από το καπνιστήριο μας συνοδεύεται από πιτούλες, τηγανιτές γλυκοπατάτες, σαλάτα πολίτικη, black pepper mayo & fermented curry ketchup" (αξίζει, καλό vfm)
[εικόνα]
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Απάνατς: agricole rum, lemon grass cordial, lime oil" (καλό)
[εικόνα]
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Ψαλάφεμαν: O/purist τσίπουρο, organic tomato, water tomato, ξινόμαυρο wine, selery bitters, herbs & spices" (καλό, είχε ένα χόρτο πολύ έντονο που μούδιαζε το στόμα)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Σαλάτα με εποχιακές φύτρες και σιτάρι, μανάτ'" (καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Στύπα από ψητό λάχανο, πετιμέζι πιπεριάς και φασόλι στον ξυλόφουρνο" (καλό, ήθελα παραπάνω ένταση)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Αγριογούρουνο, μαγειρεμένο σε λάκο με πελίτια, κρέμα λευκής μελιτζάνας με βόγαλα, γουλαχλιά με τσιλγανιά, σάλτσα από τρος" (καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Αγριογούρουνο, μαγειρεμένο σε λάκο με πελίτια, κρέμα λευκής μελιτζάνας με βόγαλα, γουλαχλιά με τσιλγανιά, σάλτσα από τρος" (καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Τυροχάβιτσο" (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Flatbread με μοσχαρίσιο παστράμι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Lobster roll σε brioche με πατάτες (πολύ καλό, πλην αυτό το είδος πατατών δεν είναι της προτιμήσεώς μου)
[εικόνα]
Flatbread pizza σπανάκι
[εικόνα]
Dry aged burger
[εικόνα]
Προζυμένιο sandwich με μοσχαρίσιο παστράμι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Γαλατόπιτα και πάλι
[εικόνα]
Ultimate smash cheeseburger (πολύ καλό)
[εικόνα]
Γαλατόπιτα
[εικόνα]
Burger με dry aged κιμά (καλές γλυκόπατατες, μπέργκερ so and so)
[εικόνα]
Burger με dry aged κιμά (inside)
[εικόνα]
Burger με dry aged κιμά (so and so)
[εικόνα]
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: Aztec way: Reposado tequila, Falernum, Pineapple, spicy tepache" (ok)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Σουβλάκι τούνας σε λαγάνα μπσλαμά, ρωσική μανιταριών, σάλτσα ζατάρ και ψητά πράσινα λαχανικά" (μια χαρά, αλλά λιγότερο πρωτότυπο σε σχέση με τα υπόλοιπα πιάτα)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Κρέμας ψητής κολοκύθας, ψητός πετεινός στο γιαούρτι, καμμένο σουτζούκι, κατσικίσια κρέμα μύκητα & καραμελωμένα φουντούκια" (πολύ καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Καστανόσουπα, πρόβειο μπούτι, αφυδατωμένα άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο κεφίρ" (εξαιρετικό!!)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Καστανόσουπα, πρόβειο μπούτι, αφυδατωμένα άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο κεφίρ" (εξαιρετικό!!)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Ψαροκόλλυβα, με ωμά μικρά ψαράκια στο φλόγιστρο, βραστό σιτάρι, αγουρέλαιο, σιταρόζουμο, λεμόνι, ραπανάκι και ρόδι" (πρωτότυπο, με γήινες γεύσεις, εξαιρετικό!)
[εικόνα]
Μπύρα "Tak Pale Ale" (ok, αλλά όχι vfm)
[εικόνα]
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Green bear skin: London dry gin, Fresh lime, Fresh cucumber, Vanilla syrup, Ginger Beer" (ok)
[εικόνα]
Σοκολατένια γαλατόπιτα (προσωπικά προτιμώ την κανονική)
[εικόνα]
Γαλατόπιτα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Flatbread με γύρο (καλό, αξίζει)
[εικόνα]
Ανοιχτό σάντουιτς άγριων μανιταριών (ok)
[εικόνα]
Lobster roll (μου άρεσε)
[εικόνα]
Tacos al pastor (καλό, αλλά έλειπε ένταση σε σχέση με προηγούμενες φορές)
[εικόνα]
"Tacos al pastor" (νόστιμο)
[εικόνα]
Γλυκοπατάτες (ok)
[εικόνα]
"Ultimate Smash Cheeseburger" (καλό)
[εικόνα]
Σοκολατένια γαλατόπιτα με σοκολάτα Valhrona (must try)
[εικόνα]
Πρόβειο και μοσχαρίσιο κεμπάμπ σε μπρέτσελ με καραμελωμένο κρεμμύδι, γραβιέρα, πικάντικη σαλάτα και coffee sriracha (ενδιαφέρον, νόστιμο, θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
Ανοιχτό σάντουιτς με κανθαρέλλες με λιωμένο τσένταρ και καρπάτσιο τρούφας (νόστιμο!)
[εικόνα]
"Tacos al pastor (σε χειροποίητη tortilla) με μαριναρισμένο χειροποίητο γύρο, κρεμμύδι πίκλα, κόλιανδρο και κρέμα αβοκάντο" (καλό, αλλά αυτήν τη φορά η τορτίγια ήταν διαφορετική και το κρέας πολύ ψιλοκομμένο)
[εικόνα]
"Vegan celeriac tacos, μαριναρισμένη σεληνόριζα σε χειροποίητη vegan tortilla καραμελωμένα κρεμμύδια, κρέμα αβοκάντο, vegan sour cream" (καλό)
[εικόνα]
"Ultimate Smash Cheeseburger, με dry aged κιμά, διπλό mature white cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, black pepper mayo, πίκλα Λαγκαδά και BBQsauce" (οκ, το μπιφτέκι αν είχε ψηθεί λιγότερο θα ανέβαινε επίπεδο)
[εικόνα]
"Ultimate Smash Cheeseburger, με dry aged κιμά, διπλό mature white cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, black pepper mayo, πίκλα Λαγκαδά και BBQsauce" (οκ, το μπιφτέκι αν είχε ψηθεί λιγότερο θα ανέβαινε επίπεδο)
[εικόνα]
Γλυκοπατάτες (καλές)
[εικόνα]
"Χοιρινή παντσέτα από το καπνιστήριο μας συνοδεύεται από πιτούλες, τηγανιτές γλυκοπατάτες, σαλάτα πολίτικη, black pepper mayo & fermented curry ketchup" (αξίζει πολύ, μόνο αρνητικό ότι οι πανσέτες ήταν 90% λίπος θα προτιμούσα αναλογία 50-50 κρέας-λίπος)
[εικόνα]
"Χοιρινή παντσέτα από το καπνιστήριο μας συνοδεύεται από πιτούλες, τηγανιτές γλυκοπατάτες, σαλάτα πολίτικη, black pepper mayo & fermented curry ketchup" (αξίζει πολύ, μόνο αρνητικό ότι οι πανσέτες ήταν 90% λίπος θα προτιμούσα αναλογία 50-50 κρέας-λίπος)
[εικόνα]
Event με guest chef Vasilis Chamam: "Φρέσκο καλαμάρι σχάρας σε τορτίγια, καβουρμάς, χόρτα εποχής, ψητά σταφύλια, σκορδοστούπι" (αυτό ήταν ενδιαφέρον)
[εικόνα]
Event με guest chef Vasilis Chamam: "Αρνίσιο συκώτι, παντζάρι, παντζαρόφυλλα, δαμάσκηνα τουρσί & τουμ (λιβανέζικη σάλτσα σκόρδου)"
[εικόνα]
Event με guest chef Vasilis Chamam: "Τορτίγια με χοιρινή γλώσσα, σαλάτα λωτού, φυστίκι, λάδι από γαρίδες"
[εικόνα]
Event με guest chef Vasilis Chamam: "Ψητό καλαμπόκι, βούτυρο με φρέσκα μύδια, μπούκοβο & λάχανο κίμτσι"
[εικόνα]
"Tacos al pastor" (δε μου θύμισε μεξικάνικο. Ένα πειραγμένο πιτόγυρο. "Χειροποίητη τορτίγια", επίσης κατώτερη του ανταγωνισμού, βλέπε [tx=t59035]Taqueria Rodriguez[/tx])
[εικόνα]
Προβατίνα
[εικόνα]
Προβατίνα (νόστιμος μεζές!)
[εικόνα]
Γαλατόπιτα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Γλυκοπατάτες (καλές)
[εικόνα]
"Chilly Shriracha fried chicken burger κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, icemberg, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου, white cheddar, chilly shriracha glaze"
[εικόνα]
[εικόνα]
Cocktail "Negroni" (οκ)
[εικόνα]
Cocktail "Bloody Mary" (οκ)
[εικόνα]
Cocktail "Twice the Spice" (ενδιαφέρον, με μπέικον)
[εικόνα]
Cocktail "Μαργαρίτα" (ενδιαφέρον, με πικραμύγδαλο)
[εικόνα]
Cocktail "Paloma" (μια χαρά)
[εικόνα]
"Flatbread σε προζυμένια ζύμη αργής ωρίμανσης με παλαιωμένη φέτα Κωσταρέλλου, σπανάκι, ψητά ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά και καραμελωμένο κρεμμύδι" (καλό)
[εικόνα]
"Ψητό κοτόπουλο με σάλτσα teriyaki, Wasabi Mayo και πράσινη σαλάτα μέσα σε χειροποίητο ψωμί με προζύμι (72 ωρών ωρίμανσης) ψημένο σε φούρνο με πέτρα" (οκ, αλλά όχι του γούστου μου)

Κατάλογος (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος για το event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου 11/02/2022
[εικόνα]
Κατάλογος για το event με guest chef Ιωάννη Λουκάκη
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2021
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2021
[εικόνα]
Κατάλογος για το event με guest chef Vasilis Chamam
[εικόνα]
Κατάλογος special event 5/11/2021
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2021: σελίδα 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2021: σελίδα 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2021: σελίδα 1/3

Σxόλια (18)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
zik (πριν από 10 μέρες και 7 ώρες)
Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει ενα πολυ δυνατο concept που ειναι φαγητο κανονικης κουζινας με τεχνικες, ακριβα υλικα και παρασκευη των παντων εντος(κυριως πιατα, sides, σαλτσες κλπ), το οποιο προσφερουν κατα κανονα σε σαντουιτς.Και το σαντουιτς ειναι κατι το οποιο περιμενεις να ειναι οικονομικο.Οποτε καπου εκει δημιουργειται το μπερδεμα.
Εχουμε καθισει μια φορα στο εξωτερικο τραπεζακι με παιδια ειχαμε παρει το παστραμι, την ταλιατα προβατινα, την παντσετα , διαφορα sides και cocktails.Οντως δεν το λες οικονομικο και μπορει να παρουσιασει τις αδυναμιες που μπορει να εχει μια ζωντανη κουζινα ως προς τη συνεπεια στην εκτελεση των συνταγων αλλα το concept και αυτα που φαγαμε μας αφησαν ικανοποιημενους.Θα ξαναπηγαινα ευχαριστα.
Connoisseur (πριν από 13 μέρες και 9 ώρες)
Δοκίμασα και εγώ το dry aged burger μέσω πλατφόρμας με take-away. Δυστυχώς ξέχασα να γράψω πως το ήθελα ψημένο (δεν ξέρω καν αν το τηρούν) και βρήκα κάτι ανάμεσα σε well done και burnt... τέρμα αφυδατωμένο, σχεδόν ξερό. Τα υπόλοιπα υλικά καλούτσικα, γενικά όμως το αποτέλεσμα δεν πέτυχε. Χωρίς το 50% οι τιμές είναι αδικαιολόγητες.

Οι προηγούμενες εμπειρίες μου ήταν συμπαθητικές (tacos al pastor, tostada) σε γευστικό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα δε δικαιολογούν τη σχέση ποσότητας-τιμής. Θέλω να μου αρέσει αλλά δε βρίσκω λόγο να ξαναπάω εύκολα.
Piroski (πριν από 15 μέρες και 10 ώρες)
Δοκιμή πρώτη φορά ντελίβερι.

Προσφορά μέσω πλατφόρμας για dry aged burger σε μισή τιμή (3.9). Νόστιμο το μπιφτέκι αλλά το burger σαν σύνολο ήθελε κι άλλο. Είχε μόνο τις σάλτσες, πίκλες και καραμελωμένα κρεμμύδια. Χρειαζόταν κάτι για να "φουσκώσει" και να χρωματιστεί.

Επίσης, θα πρότεινα να αλλάξουν τις συσκευασίες του ντελίβερι. Είναι πολύ μεγάλες για το μέγεθος του μπέργκερ, το οποίο είναι από μόνο του λιτό, οπότε ανοίγεις το κουτί και βλέπεις ένα μπέργκερ σαν αυτά που δίνουν στα κυλικεία των χάισκουλ στις ταινίες.
Νοστιμούλι αλλά για φουλ τιμή δεν είναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Δοκίμασα επίσης σάντουιτς κεμπάπ πρόβειο και μοσχαρίσιο. Πολύ καλύτερη κατάσταση από άποψη μεγέθους και υλικών, το κρέας όμως μου φάνηκε αρκετά στεγνό.

Γαλατόπιτα εξαιρετική, πατάτες τηγανητές διεκπεραιωτικές. Ήταν και μέσα σε κλειστό κουτάκι οπότε μέχρι να έρθει το ντελίβερι είχαν μουλιάσει.

Θα ξαναδοκίμαζα στο μαγαζί, πιστεύω στο ντελίβερι χάνει αρκετά.
Meister
Δυστυχως η οικονομικη συγκυρια δεν τους αφησε ανεπηρεαστους, επελεξαν αντι για αυξηση τιμων, την μειωση ποσοτητας....Σε παραγγελια 2 τακρος με γυρο και γαριδα, τα τακρος ηταν πολυ μικροτερα απ οτι συνηθως, οι γαριδες απλα deep fried με ελαχιστο παναρισμα και τα υπολοιπα υλικα σε μειωμενες ποσοτητες.Το μονο ικανοποιητικο ο γυρος, αλλα με αυτες τις αλλαγες θα μεινω μακρια του....
mrlolen
Χιπστερ μαγαζί με ωραία μουσική και ωραίο περιβάλλον, καλό σέρβις. Αν και χιπστερομαγαζο, μαζεύει κόσμο από διαφορετικές φάσεις και age groups. Φαστ φουντ στυλ αλλά με σερβιτόρο. Δοκιμάστηκε τάκος με γύρο, νόστιμο και ιδιαίτερο αλλά σίγουρα όχι για 7,5 ευρώ. Ωραίες (double fried?) πατάτες με τιμιοτατες σως. Τάκρος με κρουασάν και κοτόπουλο με αβοκάντο καλουτισκα(πόσο αγάπη με το κρουασάν, μπουγατσαν πχιά, κάνει μπαμ το εστρελλα από μακρυά). Γενικά καλό για αλλαγή αλλά ίσως θελει μια μικρή μείωση στην τιμή ή πιο μεγάλες μερίδες για να γίνει στέκι και vfm.
Meister
Αρκετές θετικές δοκιμές μέχρι στιγμής, σε τάκρος με γύρο και γαρίδα, αμφότερα νόστιμα, χορταστικά αλλά τσιμπημένα στη τιμη.Flatbread με φετα-σπανακι λιτό με ευγέστη ζύμη και ποιοτικά υλικά. Δυστυχώς εκεί που έχω απογοητευτεί πλήρως είναι τα burger... Από τη μια ο dry aged κιμάς είναι ιδιαίτερος σαν γεύση, απο την άλλη θέλει medium-rare ψήσιμο για να είναι μαλακός. Δυστυχώς στις παραγγελίες το default ψήσιμο είναι well done....Τέλος ίσως να είναι και τυχαίο, αλλά κάθε φορά βρισκω κοκαλάκι στον συγκεκριμένο κιμά. Σε γενικές γραμμές κάτι το διαφορετικό στο fast food της πόλης, που θα συνεχίσω να προτιμώ, αλλά όχι για burger
Psalidoxeris
Δεν ξέρω πως να το βαθμολόγησω αυτό το μαγαζί.

Στα θετικά το γεγονός ότι όντως ήταν dry aged beef ο κιμας από το μπιφτεκι. Στα αρνητικά ότι αν και καλά ψημένο (medium) ήταν δυστυχώς σκληρό (λόγω του σητεματος λογικά).

Οι γλυκόπατατες καλές (από τα καλά στιλ). Το ψωμάκι καλό επίσης (μπριοσακι) αλλα το αποτέλεσμα λίγο bland.

Θα πω 6.5 στα 10.

Επίσης πολύ σημαντικό, τα δύο μπεργκερ τα πήρα μέσω πλατφόρμας που τρέχει 50% στο μαγαζί. Οπότε έβγαιναν κοντά στα 4 ευρώ το ένα

Η βάθμολογια είναι για αυτό το ποσό ( δύο μπεργκερ και πατάτες στα 10 ευρώ).

Αν πληρώνα 8 ευρώ το ένα όπως είναι το full price θα ήμουν λιγάκι έξαλλος.

Not bad αλλά υπάρχουν καλύτερα.

Αν δεν αλλάξει τιμές δε βλέπω να ευημερει.

Cheers
the_mitris
Δοκιμάστηκαν στον ίδιο το χώρο:
- Παστράμι με μουστάρδα σιναπόσπορου κτλ . Ωραίο ψωμάκι, ωραία συνοδευτικά και το κρέας οκ (που θύμιζε περισσότερο μοσχαρίσιο γύρο παρά παστράμι). Το καλύτερο πιάτο της παραγγελίας.
- Flatbread με γύρο χοιρινό (δεν δουλεύουνε τη σπάλα πλέον). Ωραίο ψωμάκι (ίδιο με αυτό από παστράμι) αλλά το υπόλοιπο μέτριο προς αδιάφορο.
- Tacros με κοτόπουλο. Ψωμάκι κακό, κοτόπουλο αδιάφορο.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για το κακό vfm. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και την γαλατόπιτα αλλά γενικά πολύ μέτριες εντυπώσεις.
Stephan
Tacros με γύρο απλώς ΟΚ, τίποτε το ιδιαίτερο. Για την ακρίβεια το μόνο ιδιαίτερο που είχε ήταν η ακριβή του τιμή.Πατάτες τηγανητές προς το μέτριο, αλήθεια γιατί έχουν ξεχωριστή μερίδα τηγανητές πατάτες και καταφέρνουν να τις κάνουν μέτριες; To Surfer Maya γενικά δίνει ανάμεικτες εντυπώσεις , πότε καλές και πότε κακές. Αυτό που μένει σταθερό είναι oi ακριβές τιμές και ότι δεν χορταίνεις με ένα κομμάτι. Σίγουρα όχι vfm.
Rat Pack
Παραγγελία μέσω πλατφόρμας ένα σάντουιτς με παστράμι, ένα Τacros κοτόπουλο, 2 χ μισή μερίδες γλυκοπατάτες ..... για να γίνει μια και ένα flatbread.

Σπάνια δυσανασχετώ με τις τιμές αλλά αυτή την φορά θεωρώ ότι η σχέση τιμής με αξία έχει μεγάλη απόσταση.
Το μεν παστράμι μικρό και μέτριο.
Το δε Tacros επίσης μικρό δεν με συγκίνησε γευστικά η ζύμη του, που είχε μια έντονη γεύση από κάποιο φυτικό λάδι.
To flatbread, καλό αλλά mini pizza/focaccia σε τιμή κανονικού μεγέθους.

Θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία γιατί τέτοιες προσπάθειες λείπουν από την πόλη.
Μixed Feelings.
dokimastis
Επίσκεψη Ιούλιο '21 για δοκιμή και καλωσόρισμα στο (τότε) νέο μαγαζί.

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές, και από την κουζίνα, και από την φοβερή φιλοξενία και προσωπικότητα του ιδιοκτήτη!

Δοκιμάσαμε Tacos al Pastor, Tacros με Πάνκο Γαρίδα, Σαλάτα Σολομού καπνισμένου και στο τελείωμα κέρασμα από τη γλυκιά πίτα Κρουασάν (φοβερή). Μου άρεσαν όλα, μεγάλη εντύπωση το κάπνισμα στο σολομό (έχουν δικό τους καπνιστήριο) και πολύ καλή όλη η σαλάτα. Τα συνόδεψα με μια μπίρα Gose, που την πήρα χωρίς να ξέρω τότε τι εστί Gose και με δυσκόλεψε (πολύ ιδιαίτερη μπίρα, σαν πειραματική)

Δυνατές γεύσεις, σημασία στη λεπτομέρεια, και η ματιά στραμμένη στις νέες τάσεις που υπάρχουν διεθνώς.

Πολύ δυνατή προσπάθεια! Θα ξαναπάω!
Mikey
Σε επόμενη επίσκεψη δοκιμάστηκε flatbread με χοιρινή σπάλα, γραβιέρα, ψητά ντοματίνια και καραμελωμένο κρεμμύδι και ήταν πραγματικά εξαιρετικό.
Mikey
Δοκιμάστηκαν Tacos al pastor και προζυμένιο sandwich με μοσχαρίσιο παστράμι. Στο πρώτο ο μαριναρισμένος γύρος ήταν νόστιμος αλλά αρκετά λαδερός και η ποσότητα των συνοδευτικων (αβοκάντο, κρεμμύδι και κόλιανδρος) δεν ήταν επαρκής για να καλύψει την λαδίλα. Θα το προτιμούσα με pulled pork αντί για γύρο. Στο δεύτερο οι γεύσεις ήταν τέλεια ισορροπημένες παρόλη την dijon και το οτι η γραβιέρα Κρήτης ήταν σχεδόν ανύπαρκη.
Θα το ξαναεπισκευθώ για τα υπόλοιπα, είμαι περίεργος για το burger του..
Gavius Apicius
Δοκιμάστηκε γαλατόπιτα. Η ζύμη τραγανή, η κρέμα γευστική αλλά δεν επικρατεί συνολικά στην γεύση. Στα θετικά το ότι ετοιμάζεται σε real time, στα αρνητικά τα 5.5€ που προϋποθέτουν ένα σκαλί πάνω στο τελικό αποτέλεσμα. Θα επανέλθω για δοκιμή των υπολοίπων.
Stephan
Νεο τσεκάρισμα σημερα με Flatbread φέτα και σπανάκι ,που ήταν νόστιμο. Οι καλές εντυπώσεις συνεχίζονται.
Stephan
Πήρα Sandwich προζυμένιο μοσχαρίσιο παστράμι που ήταν πολύ καλό, ακριβό αλλά και ποιοτικό. Επίσης και η γαλατόπιτα πολύ νόστιμη. Αξίζει.
AG
Πρώτη επίσκεψη.
Ωραίος χώρος και vibes , κάτι διαφορετικό για την πόλη.
Στο φαγητό, η τοστάδα με τόνο που πήρα ήταν καταπληκτική, ωραίο seasoning, έδενε ωραία με την φράουλα.
Τα τάκος ελ παστορ , που δοκίμασα, ήταν νόστιμα, αλλά προσωπικά θα τα ήθελα με περισσότερο ένταση, τραγανότερο κρέας και αρκετά παραπάνω φρέσκο κόλιανδρο (μην βαράτε, ξέρω δεν αρέσει σε πολλούς Έλληνες).
Το flatbread, δυνατό, βαρελισια φέτα!
Έχω ακούσει ότι κάνει πολύ καλή γαλατόπιτα, αλλά θα την δοκιμάσω την επόμενη φορά.
Τα κοκτειλς οκ.
Τιμές πολύ νορμαλ.
Αξίζει και θέλω να δοκιμάσω και τα παστράμια τους και γενικά μακάρι να κρατήσει την ποιότητα και να το αγκαλιάσει το κοινό της Θεσσαλονίκης γιατί δεν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά.
Lycium
Πρώιμη δοκιμή, burger με dry aged κιμά, ωριμασμένο λευκό cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου και BBQ sauce, μια καλή αρχή έγινε και φαίνεται θα έχουμε συνέχεια.