Εικόνες (109)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
"Χοιρινή παντσέτα από το καπνιστήριο μας συνοδεύεται από πιτούλες, τηγανιτές γλυκοπατάτες, σαλάτα πολίτικη, black pepper mayo & fermented curry ketchup" (αξίζει, καλό vfm)
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Απάνατς: agricole rum, lemon grass cordial, lime oil" (καλό)
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Ψαλάφεμαν: O/purist τσίπουρο, organic tomato, water tomato, ξινόμαυρο wine, selery bitters, herbs & spices" (καλό, είχε ένα χόρτο πολύ έντονο που μούδιαζε το στόμα)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Σαλάτα με εποχιακές φύτρες και σιτάρι, μανάτ'" (καλό)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Στύπα από ψητό λάχανο, πετιμέζι πιπεριάς και φασόλι στον ξυλόφουρνο" (καλό, ήθελα παραπάνω ένταση)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Αγριογούρουνο, μαγειρεμένο σε λάκο με πελίτια, κρέμα λευκής μελιτζάνας με βόγαλα, γουλαχλιά με τσιλγανιά, σάλτσα από τρος" (καλό)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Αγριογούρουνο, μαγειρεμένο σε λάκο με πελίτια, κρέμα λευκής μελιτζάνας με βόγαλα, γουλαχλιά με τσιλγανιά, σάλτσα από τρος" (καλό)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Τυροχάβιτσο" (εξαιρετικό)
Flatbread με μοσχαρίσιο παστράμι (πολύ καλό)
Lobster roll σε brioche με πατάτες (πολύ καλό, πλην αυτό το είδος πατατών δεν είναι της προτιμήσεώς μου)
Προζυμένιο sandwich με μοσχαρίσιο παστράμι (πολύ καλό)
Ultimate smash cheeseburger (πολύ καλό)
Burger με dry aged κιμά (καλές γλυκόπατατες, μπέργκερ so and so)
Burger με dry aged κιμά (inside)
Burger με dry aged κιμά (so and so)
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: Aztec way: Reposado tequila, Falernum, Pineapple, spicy tepache" (ok)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Σουβλάκι τούνας σε λαγάνα μπσλαμά, ρωσική μανιταριών, σάλτσα ζατάρ και ψητά πράσινα λαχανικά" (μια χαρά, αλλά λιγότερο πρωτότυπο σε σχέση με τα υπόλοιπα πιάτα)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Κρέμας ψητής κολοκύθας, ψητός πετεινός στο γιαούρτι, καμμένο σουτζούκι, κατσικίσια κρέμα μύκητα & καραμελωμένα φουντούκια" (πολύ καλό)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Καστανόσουπα, πρόβειο μπούτι, αφυδατωμένα άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο κεφίρ" (εξαιρετικό!!)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Καστανόσουπα, πρόβειο μπούτι, αφυδατωμένα άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο κεφίρ" (εξαιρετικό!!)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Ψαροκόλλυβα, με ωμά μικρά ψαράκια στο φλόγιστρο, βραστό σιτάρι, αγουρέλαιο, σιταρόζουμο, λεμόνι, ραπανάκι και ρόδι" (πρωτότυπο, με γήινες γεύσεις, εξαιρετικό!)
Μπύρα "Tak Pale Ale" (ok, αλλά όχι vfm)
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Green bear skin: London dry gin, Fresh lime, Fresh cucumber, Vanilla syrup, Ginger Beer" (ok)
Σοκολατένια γαλατόπιτα (προσωπικά προτιμώ την κανονική)
Flatbread με γύρο (καλό, αξίζει)
Ανοιχτό σάντουιτς άγριων μανιταριών (ok)
Tacos al pastor (καλό, αλλά έλειπε ένταση σε σχέση με προηγούμενες φορές)
"Tacos al pastor" (νόστιμο)
"Ultimate Smash Cheeseburger" (καλό)
Σοκολατένια γαλατόπιτα με σοκολάτα Valhrona (must try)
Πρόβειο και μοσχαρίσιο κεμπάμπ σε μπρέτσελ με καραμελωμένο κρεμμύδι, γραβιέρα, πικάντικη σαλάτα και coffee sriracha (ενδιαφέρον, νόστιμο, θα το ξανάπαιρνα)
Ανοιχτό σάντουιτς με κανθαρέλλες με λιωμένο τσένταρ και καρπάτσιο τρούφας (νόστιμο!)
"Tacos al pastor (σε χειροποίητη tortilla) με μαριναρισμένο χειροποίητο γύρο, κρεμμύδι πίκλα, κόλιανδρο και κρέμα αβοκάντο" (καλό, αλλά αυτήν τη φορά η τορτίγια ήταν διαφορετική και το κρέας πολύ ψιλοκομμένο)
"Vegan celeriac tacos, μαριναρισμένη σεληνόριζα σε χειροποίητη vegan tortilla καραμελωμένα κρεμμύδια, κρέμα αβοκάντο, vegan sour cream" (καλό)
"Ultimate Smash Cheeseburger, με dry aged κιμά, διπλό mature white cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, black pepper mayo, πίκλα Λαγκαδά και BBQsauce" (οκ, το μπιφτέκι αν είχε ψηθεί λιγότερο θα ανέβαινε επίπεδο)
"Ultimate Smash Cheeseburger, με dry aged κιμά, διπλό mature white cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, black pepper mayo, πίκλα Λαγκαδά και BBQsauce" (οκ, το μπιφτέκι αν είχε ψηθεί λιγότερο θα ανέβαινε επίπεδο)
"Χοιρινή παντσέτα από το καπνιστήριο μας συνοδεύεται από πιτούλες, τηγανιτές γλυκοπατάτες, σαλάτα πολίτικη, black pepper mayo & fermented curry ketchup" (αξίζει πολύ, μόνο αρνητικό ότι οι πανσέτες ήταν 90% λίπος θα προτιμούσα αναλογία 50-50 κρέας-λίπος)
"Χοιρινή παντσέτα από το καπνιστήριο μας συνοδεύεται από πιτούλες, τηγανιτές γλυκοπατάτες, σαλάτα πολίτικη, black pepper mayo & fermented curry ketchup" (αξίζει πολύ, μόνο αρνητικό ότι οι πανσέτες ήταν 90% λίπος θα προτιμούσα αναλογία 50-50 κρέας-λίπος)
Event με guest chef Vasilis Chamam: "Φρέσκο καλαμάρι σχάρας σε τορτίγια, καβουρμάς, χόρτα εποχής, ψητά σταφύλια, σκορδοστούπι" (αυτό ήταν ενδιαφέρον)
Event με guest chef Vasilis Chamam: "Αρνίσιο συκώτι, παντζάρι, παντζαρόφυλλα, δαμάσκηνα τουρσί & τουμ (λιβανέζικη σάλτσα σκόρδου)"
Event με guest chef Vasilis Chamam: "Τορτίγια με χοιρινή γλώσσα, σαλάτα λωτού, φυστίκι, λάδι από γαρίδες"
Event με guest chef Vasilis Chamam: "Ψητό καλαμπόκι, βούτυρο με φρέσκα μύδια, μπούκοβο & λάχανο κίμτσι"
"Tacos al pastor" (δε μου θύμισε μεξικάνικο. Ένα πειραγμένο πιτόγυρο. "Χειροποίητη τορτίγια", επίσης κατώτερη του ανταγωνισμού, βλέπε [tx=t59035]Taqueria Rodriguez[/tx])
Προβατίνα (νόστιμος μεζές!)
"Chilly Shriracha fried chicken burger κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, icemberg, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου, white cheddar, chilly shriracha glaze"
Cocktail "Bloody Mary" (οκ)
Cocktail "Twice the Spice" (ενδιαφέρον, με μπέικον)
Cocktail "Μαργαρίτα" (ενδιαφέρον, με πικραμύγδαλο)
Cocktail "Paloma" (μια χαρά)
"Flatbread σε προζυμένια ζύμη αργής ωρίμανσης με παλαιωμένη φέτα Κωσταρέλλου, σπανάκι, ψητά ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά και καραμελωμένο κρεμμύδι" (καλό)
"Ψητό κοτόπουλο με σάλτσα teriyaki, Wasabi Mayo και πράσινη σαλάτα μέσα σε χειροποίητο ψωμί με προζύμι (72 ωρών ωρίμανσης) ψημένο σε φούρνο με πέτρα" (οκ, αλλά όχι του γούστου μου)
Εχουμε καθισει μια φορα στο εξωτερικο τραπεζακι με παιδια ειχαμε παρει το παστραμι, την ταλιατα προβατινα, την παντσετα , διαφορα sides και cocktails.
Οι προηγούμενες εμπειρίες μου ήταν συμπαθητικές (tacos al pastor, tostada) σε γευστικό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα δε δικαιολογούν τη σχέση ποσότητας-τιμής. Θέλω να μου αρέσει αλλά δε βρίσκω λόγο να ξαναπάω εύκολα.
Προσφορά μέσω πλατφόρμας για dry aged burger σε μισή τιμή (3.
Επίσης, θα πρότεινα να αλλάξουν τις συσκευασίες του ντελίβερι. Είναι πολύ μεγάλες για το μέγεθος του μπέργκερ, το οποίο είναι από μόνο του λιτό, οπότε ανοίγεις το κουτί και βλέπεις ένα μπέργκερ σαν αυτά που δίνουν στα κυλικεία των χάισκουλ στις ταινίες.
Νοστιμούλι αλλά για φουλ τιμή δεν είναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Δοκίμασα επίσης σάντουιτς κεμπάπ πρόβειο και μοσχαρίσιο. Πολύ καλύτερη κατάσταση από άποψη μεγέθους και υλικών, το κρέας όμως μου φάνηκε αρκετά στεγνό.
Γαλατόπιτα εξαιρετική, πατάτες τηγανητές διεκπεραιωτικές. Ήταν και μέσα σε κλειστό κουτάκι οπότε μέχρι να έρθει το ντελίβερι είχαν μουλιάσει.
Θα ξαναδοκίμαζα στο μαγαζί, πιστεύω στο ντελίβερι χάνει αρκετά.
Στα θετικά το γεγονός ότι όντως ήταν dry aged beef ο κιμας από το μπιφτεκι. Στα αρνητικά ότι αν και καλά ψημένο (medium) ήταν δυστυχώς σκληρό (λόγω του σητεματος λογικά).
Οι γλυκόπατατες καλές (από τα καλά στιλ). Το ψωμάκι καλό επίσης (μπριοσακι) αλλα το αποτέλεσμα λίγο bland.
Θα πω 6.
Επίσης πολύ σημαντικό, τα δύο μπεργκερ τα πήρα μέσω πλατφόρμας που τρέχει 50% στο μαγαζί. Οπότε έβγαιναν κοντά στα 4 ευρώ το ένα
Η βάθμολογια είναι για αυτό το ποσό ( δύο μπεργκερ και πατάτες στα 10 ευρώ).
Αν πληρώνα 8 ευρώ το ένα όπως είναι το full price θα ήμουν λιγάκι έξαλλος.
Not bad αλλά υπάρχουν καλύτερα.
Αν δεν αλλάξει τιμές δε βλέπω να ευημερει.
Cheers
- Παστράμι με μουστάρδα σιναπόσπορου κτλ . Ωραίο ψωμάκι, ωραία συνοδευτικά και το κρέας οκ (που θύμιζε περισσότερο μοσχαρίσιο γύρο παρά παστράμι). Το καλύτερο πιάτο της παραγγελίας.
- Flatbread με γύρο χοιρινό (δεν δουλεύουνε τη σπάλα πλέον). Ωραίο ψωμάκι (ίδιο με αυτό από παστράμι) αλλά το υπόλοιπο μέτριο προς αδιάφορο.
- Tacros με κοτόπουλο. Ψωμάκι κακό, κοτόπουλο αδιάφορο.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για το κακό vfm. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και την γαλατόπιτα αλλά γενικά πολύ μέτριες εντυπώσεις.
Σπάνια δυσανασχετώ με τις τιμές αλλά αυτή την φορά θεωρώ ότι η σχέση τιμής με αξία έχει μεγάλη απόσταση.
Το μεν παστράμι μικρό και μέτριο.
Το δε Tacros επίσης μικρό δεν με συγκίνησε γευστικά η ζύμη του, που είχε μια έντονη γεύση από κάποιο φυτικό λάδι.
To flatbread, καλό αλλά mini pizza/focaccia σε τιμή κανονικού μεγέθους.
Θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία γιατί τέτοιες προσπάθειες λείπουν από την πόλη.
Μixed Feelings.
Οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές, και από την κουζίνα, και από την φοβερή φιλοξενία και προσωπικότητα του ιδιοκτήτη!
Δοκιμάσαμε Tacos al Pastor, Tacros με Πάνκο Γαρίδα, Σαλάτα Σολομού καπνισμένου και στο τελείωμα κέρασμα από τη γλυκιά πίτα Κρουασάν (φοβερή). Μου άρεσαν όλα, μεγάλη εντύπωση το κάπνισμα στο σολομό (έχουν δικό τους καπνιστήριο) και πολύ καλή όλη η σαλάτα. Τα συνόδεψα με μια μπίρα Gose, που την πήρα χωρίς να ξέρω τότε τι εστί Gose και με δυσκόλεψε (πολύ ιδιαίτερη μπίρα, σαν πειραματική)
Δυνατές γεύσεις, σημασία στη λεπτομέρεια, και η ματιά στραμμένη στις νέες τάσεις που υπάρχουν διεθνώς.
Πολύ δυνατή προσπάθεια! Θα ξαναπάω!
Θα το ξαναεπισκευθώ για τα υπόλοιπα, είμαι περίεργος για το burger του..
Ωραίος χώρος και vibes , κάτι διαφορετικό για την πόλη.
Στο φαγητό, η τοστάδα με τόνο που πήρα ήταν καταπληκτική, ωραίο seasoning, έδενε ωραία με την φράουλα.
Τα τάκος ελ παστορ , που δοκίμασα, ήταν νόστιμα, αλλά προσωπικά θα τα ήθελα με περισσότερο ένταση, τραγανότερο κρέας και αρκετά παραπάνω φρέσκο κόλιανδρο (μην βαράτε, ξέρω δεν αρέσει σε πολλούς Έλληνες).
Το flatbread, δυνατό, βαρελισια φέτα!
Έχω ακούσει ότι κάνει πολύ καλή γαλατόπιτα, αλλά θα την δοκιμάσω την επόμενη φορά.
Τα κοκτειλς οκ.
Τιμές πολύ νορμαλ.
Αξίζει και θέλω να δοκιμάσω και τα παστράμια τους και γενικά μακάρι να κρατήσει την ποιότητα και να το αγκαλιάσει το κοινό της Θεσσαλονίκης γιατί δεν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά.