Surfer Maya [μεταφέρθηκε]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία.
ΚατηγορίαFast food, Ξένο, Λοιπά
ΔιεύθυνσηΣκρα 8, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε25 Ιουνίου 2021
ΈκλεισεΓενάρη 2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "Ghost Restaurant".

Η ίδια ιδιοκτησία έχει το Estrella.

Στη θέση του άνοιξε το Ψι by Mezen.

Εικόνες (142)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Lemon haze tart
[εικόνα]
Χοιρινή γλώσσα, σάλτσα λωτού, φυστίκι, λάδι από γαρίδες (από event με Βασίλη Χαμάμ)
[εικόνα]
Ψητό καλαμπόκι, βούτυρο με φρέσκα μύδια (από event με Βασίλη Χαμάμ)
[εικόνα]
Καλαμάρι σχάρας, καβουρμάς, χόρτα εποχής, ψητά σταφύλια, σκορδοστούμπι (από event με Βασίλη Χαμάμ)
[εικόνα]
Italian cheeseburger
[εικόνα]
Tacros γαρίδας
[εικόνα]
Κοτόπουλο teriyaki σε προζυμένιο ψωμάκι
[εικόνα]
Σάντουιτς με παστράμι (καλό)
[εικόνα]
Γλυκοπατάτες (καλές)
[εικόνα]
[εικόνα]
Italian cheese burger (δεν τρελάθηκα)
[εικόνα]
Event με guest chef Max Halley: "Max's fried squid sandwich: brioche bun, fried calamari, garlic mayo, morunos sauce" (καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Max Halley: "Max's chicken rotisserie sandwich: chicken rotisserie, curry sauce, Bombay mix, salad" (πολύ καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Max Halley: "Max's chicken rotisserie sandwich: chicken rotisserie, curry sauce, Bombay mix, salad" (πολύ καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Max Halley: "Max's Gyros - Eggs - chips sandwich: house pork gyros, fried egg, crisps, piccalilli" (καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Max Halley: "Max's Gyros - Eggs - chips sandwich: house pork gyros, fried egg, crisps, piccalilli" (καλό)
[εικόνα]
Karanika Cuvee Special Extra Brut 2020 (αφρώδης, όχι του στυλ μου)
[εικόνα]
Cocktail "Just surf: Gin, Mahlepi, Ginger, Lime" (καλό)
[εικόνα]
Cocktail "Fig negroni: gin infused with fig, bitter, sweet vermouth" (ok)
[εικόνα]
Event με guest chef Thodoris Papanikolaou: Lemon tart με κάναβη και μάτσα
[εικόνα]
Event με guest chef Thodoris Papanikolaou: Φοκάτσια με πορκέτα εσωτερικό
[εικόνα]
Event με guest chef Thodoris Papanikolaou: Focaccia με πορκέτα
[εικόνα]
Μπέργκερ καλαμάρι (οκ)
[εικόνα]
Σάντουιτς κοτόπουλο κάρι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Προβατίνα
[εικόνα]
Κεμπάμπ (δυνατό)
[εικόνα]
Περέκ (ενδιαφέρον)
[εικόνα]
Dry aged burger (δυνατό)
[εικόνα]
Dry aged burger (δυνατό)
[εικόνα]
Dry aged burger (δυνατό)
[εικόνα]
Donuts με pulled pork
[εικόνα]
Donuts με pulled pork
[εικόνα]
Tacos με τόνο (καλό)
[εικόνα]
"Χοιρινή παντσέτα από το καπνιστήριο μας συνοδεύεται από πιτούλες, τηγανιτές γλυκοπατάτες, σαλάτα πολίτικη, black pepper mayo & fermented curry ketchup" (αξίζει, καλό vfm)
[εικόνα]
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Απάνατς: agricole rum, lemon grass cordial, lime oil" (καλό)
[εικόνα]
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Ψαλάφεμαν: O/purist τσίπουρο, organic tomato, water tomato, ξινόμαυρο wine, selery bitters, herbs & spices" (καλό, είχε ένα χόρτο πολύ έντονο που μούδιαζε το στόμα)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Σαλάτα με εποχιακές φύτρες και σιτάρι, μανάτ'" (καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Στύπα από ψητό λάχανο, πετιμέζι πιπεριάς και φασόλι στον ξυλόφουρνο" (καλό, ήθελα παραπάνω ένταση)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Αγριογούρουνο, μαγειρεμένο σε λάκο με πελίτια, κρέμα λευκής μελιτζάνας με βόγαλα, γουλαχλιά με τσιλγανιά, σάλτσα από τρος" (καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Αγριογούρουνο, μαγειρεμένο σε λάκο με πελίτια, κρέμα λευκής μελιτζάνας με βόγαλα, γουλαχλιά με τσιλγανιά, σάλτσα από τρος" (καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Τυροχάβιτσο" (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Flatbread με μοσχαρίσιο παστράμι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Lobster roll σε brioche με πατάτες (πολύ καλό, πλην αυτό το είδος πατατών δεν είναι της προτιμήσεώς μου)
[εικόνα]
Flatbread pizza σπανάκι
[εικόνα]
Dry aged burger
[εικόνα]
Προζυμένιο sandwich με μοσχαρίσιο παστράμι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Γαλατόπιτα και πάλι
[εικόνα]
Ultimate smash cheeseburger (πολύ καλό)
[εικόνα]
Γαλατόπιτα
[εικόνα]
Burger με dry aged κιμά (καλές γλυκόπατατες, μπέργκερ so and so)
[εικόνα]
Burger με dry aged κιμά (inside)
[εικόνα]
Burger με dry aged κιμά (so and so)
[εικόνα]
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: Aztec way: Reposado tequila, Falernum, Pineapple, spicy tepache" (ok)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Σουβλάκι τούνας σε λαγάνα μπσλαμά, ρωσική μανιταριών, σάλτσα ζατάρ και ψητά πράσινα λαχανικά" (μια χαρά, αλλά λιγότερο πρωτότυπο σε σχέση με τα υπόλοιπα πιάτα)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Κρέμας ψητής κολοκύθας, ψητός πετεινός στο γιαούρτι, καμμένο σουτζούκι, κατσικίσια κρέμα μύκητα & καραμελωμένα φουντούκια" (πολύ καλό)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Καστανόσουπα, πρόβειο μπούτι, αφυδατωμένα άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο κεφίρ" (εξαιρετικό!!)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Καστανόσουπα, πρόβειο μπούτι, αφυδατωμένα άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο κεφίρ" (εξαιρετικό!!)
[εικόνα]
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Ψαροκόλλυβα, με ωμά μικρά ψαράκια στο φλόγιστρο, βραστό σιτάρι, αγουρέλαιο, σιταρόζουμο, λεμόνι, ραπανάκι και ρόδι" (πρωτότυπο, με γήινες γεύσεις, εξαιρετικό!)
[εικόνα]
Μπύρα "Tak Pale Ale" (ok, αλλά όχι vfm)
[εικόνα]
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Green bear skin: London dry gin, Fresh lime, Fresh cucumber, Vanilla syrup, Ginger Beer" (ok)
[εικόνα]
Σοκολατένια γαλατόπιτα (προσωπικά προτιμώ την κανονική)
[εικόνα]
Γαλατόπιτα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Flatbread με γύρο (καλό, αξίζει)
[εικόνα]
Ανοιχτό σάντουιτς άγριων μανιταριών (ok)

Κατάλογος (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2022: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2022: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος για το event με guest chef Max Halley 17/09/2022
[εικόνα]
Κατάλογος για το event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου 11/02/2022
[εικόνα]
Κατάλογος για το event με guest chef Ιωάννη Λουκάκη
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2021
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2021
[εικόνα]
Κατάλογος για το event με guest chef Vasilis Chamam
[εικόνα]
Κατάλογος special event 5/11/2021
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2021: σελίδα 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2021: σελίδα 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2021: σελίδα 1/3

Σxόλια (23)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Ragioniè
Το ιταλικό cheese burger μου άφησε μέτριες εντυπώσεις γιατί ενώ το μπιφτέκι ήταν σωστά ψημένο και ζουμερό στον ουρανίσκο τελικά επικρατούσε η γεύση του πεκορίνο. Συν τοις άλλοις δεν δικαιολογούνται τα 12 ευρώ ούτε από άποψη γεύσης αλλά ούτε σε ποσότητα

Οι side πατάτες ήταν μέτριες ενώ μου άρεσαν αρκετά μια μερίδα γλυκοπατάτες που συνόδευσαν σαντουιτσάκι με παστράμι

Το τελευταίο ήταν πολύ καλό,είχε ένα τσικ πιο πικάντικη και κυρίως αλμυρή γεύση που όμως θεωρώ ότι δικαιολογείται από το παστράμι ενώ το ψωμάκι θα μπορούσε να ψηθεί λίγο περισσότερο

Έχει ενδιαφέροντα πραγματάκια ο κατάλογος τους ενώ θα επιδιώξω την επόμενη φορά να το επισκεφτώ σε κάποιο από το special events που κατά καιρούς διοργανώνει
JohnJohn
Για τους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους φαγητού, πρέπει να είναι ανεπανάληπτο. Για μένα ήταν απλώς ΟΚ, διότι δεν είμαι φαν. Πήραμε tropical punch cocktail, mahou beer, surfer's caesar's, γαλατόπιτα, κοτόπουλο teriyaki, tacos al pastor και νερό στα 43€. Για μια φορά το απήλαυσα, παραπάνω μόνο αν το θέλει η παρέα.
guru
Χθεσινή επίσκεψη για να γνωρίσουμε το μαγαζί με αφορμή το event με τον Max Halley.

Δοκιμάσαμε τα δύο από τα τρία σάντουιτς του μενού ημέρας που είχε επιμεληθεί. Ένα burger με τηγανιτό καλαμάρι, και garlic mayo, στο οποίο έλειπε το kick κατά τη γνώμη μου, με τηγανιτές πατάτες που ήταν πολυ καλές στα 8.5 ευρώ. Ένα σάντουιτς κοτόπουλο, μαγιονέζα, πίκλα κρεμμυδιού, σαλάτα μαρούλι, Κάρι και Bombay mix. Πολύ δυνατό σαφώς πιο ενδιαφέρον από το καλαμάρι, στα 8 ευρώ. Δε δοκιμάστηκε το σάντουιτς με γύρο και αυγό που ήταν η τρίτη δημιουργία.

Δοκιμάσαμε τα 3/4 κοκτέιλ ημέρας, καθώς και ένα negroni καθώς το fig negroni που ήταν κοκτέιλ ημέρας είχε τελειώσει. Πολύ καλά τα κοκτέιλς. Πολύ ευγενικό σέρβις και αρκετά αποτελεσματικό δεδομένων των συνθηκών της ημέρας. 2 σάντουιτς και 4 κοκτέιλ just under 50 euro.

Σίγουρα θα ξαναπάμε για δοκιμή από το κανονικό μενού.
AG
dry aged & smash burger που δοκιμάστηκαν, ήταν πολύ δυνατά και εξηγώ:
το μπιφτέκι, ζουμερό, με όση κρεατίλα χρειάζεται.
το ψωμί, brioche,με καλή γλυκάδα και έγινε και λίγο steamed στο ψήσιμο με αποτέλεσμα να είναι ωραίο bouncy.
δεν ήταν πνιγμένο στις σάλτσες , ίσως θα το ζητούσα και πιό στεγνό από condiments next time.
το μέγεθος είναι το στανταρ του burger εξωτερικού ( βλ bleecker, shake shak etc), ίσως έαν κλικ μικρότερο.

Σάββατο 17.9 κάνει δυνατό pop up με Max Halley από Λονδίνο! Ανυπομονω να δω μενου!
toy
δοκιμάστηκε το ultimate smash burger σε πακέτο, αν ήμουν στο μαγαζί θα το έπαιρνε πίσω χωρίς φυσικά να το χρεώσει.
zik
Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει ενα πολυ δυνατο concept που ειναι φαγητο κανονικης κουζινας με τεχνικες, ακριβα υλικα και παρασκευη των παντων εντος(κυριως πιατα, sides, σαλτσες κλπ), το οποιο προσφερουν κατα κανονα σε σαντουιτς.Και το σαντουιτς ειναι κατι το οποιο περιμενεις να ειναι οικονομικο.Οποτε καπου εκει δημιουργειται το μπερδεμα.
Εχουμε καθισει μια φορα στο εξωτερικο τραπεζακι με παιδια ειχαμε παρει το παστραμι, την ταλιατα προβατινα, την παντσετα , διαφορα sides και cocktails.Οντως δεν το λες οικονομικο και μπορει να παρουσιασει τις αδυναμιες που μπορει να εχει μια ζωντανη κουζινα ως προς τη συνεπεια στην εκτελεση των συνταγων αλλα το concept και αυτα που φαγαμε μας αφησαν ικανοποιημενους.Θα ξαναπηγαινα ευχαριστα.
Connoisseur
Δοκίμασα και εγώ το dry aged burger μέσω πλατφόρμας με take-away. Δυστυχώς ξέχασα να γράψω πως το ήθελα ψημένο (δεν ξέρω καν αν το τηρούν) και βρήκα κάτι ανάμεσα σε well done και burnt... τέρμα αφυδατωμένο, σχεδόν ξερό. Τα υπόλοιπα υλικά καλούτσικα, γενικά όμως το αποτέλεσμα δεν πέτυχε. Χωρίς το 50% οι τιμές είναι αδικαιολόγητες.

Οι προηγούμενες εμπειρίες μου ήταν συμπαθητικές (tacos al pastor, tostada) σε γευστικό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα δε δικαιολογούν τη σχέση ποσότητας-τιμής. Θέλω να μου αρέσει αλλά δε βρίσκω λόγο να ξαναπάω εύκολα.
Piroski
Δοκιμή πρώτη φορά ντελίβερι.

Προσφορά μέσω πλατφόρμας για dry aged burger σε μισή τιμή (3.9). Νόστιμο το μπιφτέκι αλλά το burger σαν σύνολο ήθελε κι άλλο. Είχε μόνο τις σάλτσες, πίκλες και καραμελωμένα κρεμμύδια. Χρειαζόταν κάτι για να "φουσκώσει" και να χρωματιστεί.

Επίσης, θα πρότεινα να αλλάξουν τις συσκευασίες του ντελίβερι. Είναι πολύ μεγάλες για το μέγεθος του μπέργκερ, το οποίο είναι από μόνο του λιτό, οπότε ανοίγεις το κουτί και βλέπεις ένα μπέργκερ σαν αυτά που δίνουν στα κυλικεία των χάισκουλ στις ταινίες.
Νοστιμούλι αλλά για φουλ τιμή δεν είναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Δοκίμασα επίσης σάντουιτς κεμπάπ πρόβειο και μοσχαρίσιο. Πολύ καλύτερη κατάσταση από άποψη μεγέθους και υλικών, το κρέας όμως μου φάνηκε αρκετά στεγνό.

Γαλατόπιτα εξαιρετική, πατάτες τηγανητές διεκπεραιωτικές. Ήταν και μέσα σε κλειστό κουτάκι οπότε μέχρι να έρθει το ντελίβερι είχαν μουλιάσει.

Θα ξαναδοκίμαζα στο μαγαζί, πιστεύω στο ντελίβερι χάνει αρκετά.
Meister
Δυστυχως η οικονομικη συγκυρια δεν τους αφησε ανεπηρεαστους, επελεξαν αντι για αυξηση τιμων, την μειωση ποσοτητας....Σε παραγγελια 2 τακρος με γυρο και γαριδα, τα τακρος ηταν πολυ μικροτερα απ οτι συνηθως, οι γαριδες απλα deep fried με ελαχιστο παναρισμα και τα υπολοιπα υλικα σε μειωμενες ποσοτητες.Το μονο ικανοποιητικο ο γυρος, αλλα με αυτες τις αλλαγες θα μεινω μακρια του....
mrlolen
Χιπστερ μαγαζί με ωραία μουσική και ωραίο περιβάλλον, καλό σέρβις. Αν και χιπστερομαγαζο, μαζεύει κόσμο από διαφορετικές φάσεις και age groups. Φαστ φουντ στυλ αλλά με σερβιτόρο. Δοκιμάστηκε τάκος με γύρο, νόστιμο και ιδιαίτερο αλλά σίγουρα όχι για 7,5 ευρώ. Ωραίες (double fried?) πατάτες με τιμιοτατες σως. Τάκρος με κρουασάν και κοτόπουλο με αβοκάντο καλουτισκα(πόσο αγάπη με το κρουασάν, μπουγατσαν πχιά, κάνει μπαμ το εστρελλα από μακρυά). Γενικά καλό για αλλαγή αλλά ίσως θελει μια μικρή μείωση στην τιμή ή πιο μεγάλες μερίδες για να γίνει στέκι και vfm.
Meister
Αρκετές θετικές δοκιμές μέχρι στιγμής, σε τάκρος με γύρο και γαρίδα, αμφότερα νόστιμα, χορταστικά αλλά τσιμπημένα στη τιμη.Flatbread με φετα-σπανακι λιτό με ευγέστη ζύμη και ποιοτικά υλικά. Δυστυχώς εκεί που έχω απογοητευτεί πλήρως είναι τα burger... Από τη μια ο dry aged κιμάς είναι ιδιαίτερος σαν γεύση, απο την άλλη θέλει medium-rare ψήσιμο για να είναι μαλακός. Δυστυχώς στις παραγγελίες το default ψήσιμο είναι well done....Τέλος ίσως να είναι και τυχαίο, αλλά κάθε φορά βρισκω κοκαλάκι στον συγκεκριμένο κιμά. Σε γενικές γραμμές κάτι το διαφορετικό στο fast food της πόλης, που θα συνεχίσω να προτιμώ, αλλά όχι για burger
Psalidoxeris
Δεν ξέρω πως να το βαθμολόγησω αυτό το μαγαζί.

Στα θετικά το γεγονός ότι όντως ήταν dry aged beef ο κιμας από το μπιφτεκι. Στα αρνητικά ότι αν και καλά ψημένο (medium) ήταν δυστυχώς σκληρό (λόγω του σητεματος λογικά).

Οι γλυκόπατατες καλές (από τα καλά στιλ). Το ψωμάκι καλό επίσης (μπριοσακι) αλλα το αποτέλεσμα λίγο bland.

Θα πω 6.5 στα 10.

Επίσης πολύ σημαντικό, τα δύο μπεργκερ τα πήρα μέσω πλατφόρμας που τρέχει 50% στο μαγαζί. Οπότε έβγαιναν κοντά στα 4 ευρώ το ένα

Η βάθμολογια είναι για αυτό το ποσό ( δύο μπεργκερ και πατάτες στα 10 ευρώ).

Αν πληρώνα 8 ευρώ το ένα όπως είναι το full price θα ήμουν λιγάκι έξαλλος.

Not bad αλλά υπάρχουν καλύτερα.

Αν δεν αλλάξει τιμές δε βλέπω να ευημερει.

Cheers
the_mitris
Δοκιμάστηκαν στον ίδιο το χώρο:
- Παστράμι με μουστάρδα σιναπόσπορου κτλ . Ωραίο ψωμάκι, ωραία συνοδευτικά και το κρέας οκ (που θύμιζε περισσότερο μοσχαρίσιο γύρο παρά παστράμι). Το καλύτερο πιάτο της παραγγελίας.
- Flatbread με γύρο χοιρινό (δεν δουλεύουνε τη σπάλα πλέον). Ωραίο ψωμάκι (ίδιο με αυτό από παστράμι) αλλά το υπόλοιπο μέτριο προς αδιάφορο.
- Tacros με κοτόπουλο. Ψωμάκι κακό, κοτόπουλο αδιάφορο.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για το κακό vfm. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και την γαλατόπιτα αλλά γενικά πολύ μέτριες εντυπώσεις.
Stephan
Tacros με γύρο απλώς ΟΚ, τίποτε το ιδιαίτερο. Για την ακρίβεια το μόνο ιδιαίτερο που είχε ήταν η ακριβή του τιμή.Πατάτες τηγανητές προς το μέτριο, αλήθεια γιατί έχουν ξεχωριστή μερίδα τηγανητές πατάτες και καταφέρνουν να τις κάνουν μέτριες; To Surfer Maya γενικά δίνει ανάμεικτες εντυπώσεις , πότε καλές και πότε κακές. Αυτό που μένει σταθερό είναι oi ακριβές τιμές και ότι δεν χορταίνεις με ένα κομμάτι. Σίγουρα όχι vfm.
Rat Pack
Παραγγελία μέσω πλατφόρμας ένα σάντουιτς με παστράμι, ένα Τacros κοτόπουλο, 2 χ μισή μερίδες γλυκοπατάτες ..... για να γίνει μια και ένα flatbread.

Σπάνια δυσανασχετώ με τις τιμές αλλά αυτή την φορά θεωρώ ότι η σχέση τιμής με αξία έχει μεγάλη απόσταση.
Το μεν παστράμι μικρό και μέτριο.
Το δε Tacros επίσης μικρό δεν με συγκίνησε γευστικά η ζύμη του, που είχε μια έντονη γεύση από κάποιο φυτικό λάδι.
To flatbread, καλό αλλά mini pizza/focaccia σε τιμή κανονικού μεγέθους.

Θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία γιατί τέτοιες προσπάθειες λείπουν από την πόλη.
Μixed Feelings.
dokimastis
Επίσκεψη Ιούλιο '21 για δοκιμή και καλωσόρισμα στο (τότε) νέο μαγαζί.

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές, και από την κουζίνα, και από την φοβερή φιλοξενία και προσωπικότητα του ιδιοκτήτη!

Δοκιμάσαμε Tacos al Pastor, Tacros με Πάνκο Γαρίδα, Σαλάτα Σολομού καπνισμένου και στο τελείωμα κέρασμα από τη γλυκιά πίτα Κρουασάν (φοβερή). Μου άρεσαν όλα, μεγάλη εντύπωση το κάπνισμα στο σολομό (έχουν δικό τους καπνιστήριο) και πολύ καλή όλη η σαλάτα. Τα συνόδεψα με μια μπίρα Gose, που την πήρα χωρίς να ξέρω τότε τι εστί Gose και με δυσκόλεψε (πολύ ιδιαίτερη μπίρα, σαν πειραματική)

Δυνατές γεύσεις, σημασία στη λεπτομέρεια, και η ματιά στραμμένη στις νέες τάσεις που υπάρχουν διεθνώς.

Πολύ δυνατή προσπάθεια! Θα ξαναπάω!
Mikey
Σε επόμενη επίσκεψη δοκιμάστηκε flatbread με χοιρινή σπάλα, γραβιέρα, ψητά ντοματίνια και καραμελωμένο κρεμμύδι και ήταν πραγματικά εξαιρετικό.
Mikey
Δοκιμάστηκαν Tacos al pastor και προζυμένιο sandwich με μοσχαρίσιο παστράμι. Στο πρώτο ο μαριναρισμένος γύρος ήταν νόστιμος αλλά αρκετά λαδερός και η ποσότητα των συνοδευτικων (αβοκάντο, κρεμμύδι και κόλιανδρος) δεν ήταν επαρκής για να καλύψει την λαδίλα. Θα το προτιμούσα με pulled pork αντί για γύρο. Στο δεύτερο οι γεύσεις ήταν τέλεια ισορροπημένες παρόλη την dijon και το οτι η γραβιέρα Κρήτης ήταν σχεδόν ανύπαρκη.
Θα το ξαναεπισκευθώ για τα υπόλοιπα, είμαι περίεργος για το burger του..
Gavius Apicius
Δοκιμάστηκε γαλατόπιτα. Η ζύμη τραγανή, η κρέμα γευστική αλλά δεν επικρατεί συνολικά στην γεύση. Στα θετικά το ότι ετοιμάζεται σε real time, στα αρνητικά τα 5.5€ που προϋποθέτουν ένα σκαλί πάνω στο τελικό αποτέλεσμα. Θα επανέλθω για δοκιμή των υπολοίπων.
Stephan
Νεο τσεκάρισμα σημερα με Flatbread φέτα και σπανάκι ,που ήταν νόστιμο. Οι καλές εντυπώσεις συνεχίζονται.
Stephan
Πήρα Sandwich προζυμένιο μοσχαρίσιο παστράμι που ήταν πολύ καλό, ακριβό αλλά και ποιοτικό. Επίσης και η γαλατόπιτα πολύ νόστιμη. Αξίζει.
AG
Πρώτη επίσκεψη.
Ωραίος χώρος και vibes , κάτι διαφορετικό για την πόλη.
Στο φαγητό, η τοστάδα με τόνο που πήρα ήταν καταπληκτική, ωραίο seasoning, έδενε ωραία με την φράουλα.
Τα τάκος ελ παστορ , που δοκίμασα, ήταν νόστιμα, αλλά προσωπικά θα τα ήθελα με περισσότερο ένταση, τραγανότερο κρέας και αρκετά παραπάνω φρέσκο κόλιανδρο (μην βαράτε, ξέρω δεν αρέσει σε πολλούς Έλληνες).
Το flatbread, δυνατό, βαρελισια φέτα!
Έχω ακούσει ότι κάνει πολύ καλή γαλατόπιτα, αλλά θα την δοκιμάσω την επόμενη φορά.
Τα κοκτειλς οκ.
Τιμές πολύ νορμαλ.
Αξίζει και θέλω να δοκιμάσω και τα παστράμια τους και γενικά μακάρι να κρατήσει την ποιότητα και να το αγκαλιάσει το κοινό της Θεσσαλονίκης γιατί δεν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά.
Lycium
Πρώιμη δοκιμή, burger με dry aged κιμά, ωριμασμένο λευκό cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου και BBQ sauce, μια καλή αρχή έγινε και φαίνεται θα έχουμε συνέχεια.