Μαύρη θάλασσα [μεταφέρθηκε]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία.
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Ψαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΑνατολικής Θράκης 63, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1926
Έκλεισεπερίπου Μάρτιο 2013
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "ουζερί".

Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά ο Ζήκος της Τούμπας, η Αλεπού, το Αιγαίον και το Μπίρι μπίρι και Μεζέ.

Ιστορία:
Λειτουργεί από το 1926.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την naftemporiki.gr.

"Η ονομασία του δηλώνει και την καταγωγή των ιδιοκτητών του, που την εποχή εκείνη ξεκίνησε σαν ταβέρνα, καφενείο, αλλά και κουρείο."

"Το τιμόνι του εστιατορίου και της κουζίνας έχει αναλάβει ο Αλέκος Τοκίδης, ο εγγονός, που το 2000 χάρισε νέα όψη στην cozy αίθουσα."

[εικόνα]
Η φωτογραφία βρέθηκε στο naftemporiki.gr

Εικόνες (44)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Χταπόδι (καλό)
[εικόνα]
φέτα φαγγρί 320γρ. και 2 μπαρμπούνια 270γρ. (40€, τιμή Νοεμβρίου 2012)
[εικόνα]
Λαχανίδα (καλή)
[εικόνα]
Αστακογαριδομακαρονάδα (κόλαση!!!)
[εικόνα]
Φρούτα
[εικόνα]
Φρεσκότατο καλκάνι πριν ψηθεί
[εικόνα]
Φρέσκο τηγανητό καλαμάρι (πεντανόστιμο)
[εικόνα]
Σαρδέλα ψητή (καταπληκτική)
[εικόνα]
Καλκάνι πριν ψηθεί
[εικόνα]
Καλκάνι ψητό
[εικόνα]
Καλκάνι τηγανητό
[εικόνα]
Καλκάνι με λαδολέμονο
[εικόνα]
Ωμή σαλάτα
[εικόνα]
Γαριδομακαρονάδα για 2
[εικόνα]
Αυγά αχινού (λεπτομέρεια)
[εικόνα]
Αυγά αχινού
[εικόνα]
Χτένια (καταπληκτικά)
[εικόνα]
Γαρίδες
[εικόνα]
Σαλάτα μελιτζάνα
[εικόνα]
Καλαμάρι
[εικόνα]
Γλυκάκια κερασμένα
[εικόνα]
Γλώσσες λεμονάτες
[εικόνα]
Όστρακα
[εικόνα]
Γλυκό κερασμένο (πολύ καλό το σταφύλι!)
[εικόνα]
Αστακομακαρονάδα (φοβερή!)
[εικόνα]
Πράσινη σαλάτα
[εικόνα]
Αστακός πριν το βράσιμο
[εικόνα]
Ψαρόσουπα
[εικόνα]
Ψαρόσουπα
[εικόνα]
Τηγανητή σφυρίδα
[εικόνα]
Ταραμάς
[εικόνα]
Σφυρίδα για σούπα
[εικόνα]
Καπνιστό σκουμπρί
[εικόνα]
Carpaccio σφυρίδας
[εικόνα]
Ωμή σαλάτα
[εικόνα]
Φέτα συναγρίδα
[εικόνα]
Ταραμάς
[εικόνα]
Συναγρίδα
[εικόνα]
Συναγρίδα
[εικόνα]
Σκορπιός με λαδολέμονο
[εικόνα]
Καραβίδες
[εικόνα]
Καλαμάρι σχάρας
[εικόνα]
Carpaccio λαβράκι
[εικόνα]
Η φωτογραφία βρέθηκε στο [url=http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1468460]naftemporiki.gr[/url]

Σxόλια (38)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
dimitris©
Να το ξαναπώ; Ναι είναι ακριβό. Μάλλον κάνω λάθος. Για τις σημερινές εποχές είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Να πω και το άλλο; Το αξίζει 1000%. Κι ας είμαι άνεργος και μπορώ να πηγαίνω μια φορά το χρόνο. Προτιμώ να μη βγω 3 φορές έξω για φαγητό και να πάω μια φορά στη Μαύρη θάλασσα. Να πεις για το απίστευτα ψημένο φαγκρί; Για τις ανεπανάληπτες γαρίδες; Το καλαμάρι; Ό,τι και να φας είναι τόσο αριστοτεχνικά φτιαγμένο που πιστεύω ότι χωρίς συζήτηση το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι κορυφή by far στη Θεσσαλονίκη.

ΥΓ1 Καρπάτσιο μπαρμπουνιού στο τέλος... ΚΟΛΑΣΗ.
ΥΓ2 Μας είπαν οι ιδιοκτήτες ότι μετακομίζουν σύντομα κάπου προς την Κρήνη σε μεγαλύτερο μέρος. Λίγο πικρό σαν σκέψη, αφού το συγκεκριμένο μαγαζί βρίσκεται στην Ανατολικής Θράκης εδώ και πολλές δεκαετίες, αλλά έτσι έχουν αυτά! Μακάρι να είναι πάντα τόσο ποιοτικό και ας πάει όπου θέλει.
AG
Το μαγαζί συνεχίζει να έχει ποιότητα. Για μένα-έχει γίνει πλέον classic! Βέβαια, με χαλαρό φαί σήμερα βγήκε ένα 100ευρω τα δύο άτομα (χωρίς φιάλη κρασί-ένα καραφάκι καταπληκτικό χύμα τσίπουρο μόνο).
AG
o dimitris πιό κάτω δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα το σκηνικό που ζήσαμε σήμερα στο μαγαζί "είναι γιορτή"...

*έφερε φρεσκότατο καλκάνι, και μας το μαγείρεψε σε 3 διαφορετικές παραλλαγές (ψητό, αχνιστό με λαδολέμονο και ψητό)..εντάξει δεν έχω λόγια!!
*αλλά και η ταπεινή σαρδέλα με 8ευρώ, δεν ήταν καθόλου κατώτερη γευστικά και ποιοτικά ούτε επίσης το τηγανιτό καλαμάρι. (βλ.φωτο)
Έχω δε να πώ, ότι αν δεν πάει κανείς σε μεγάλα ακριβά ψάρια, οι τιμές δεν είναι διόλου δυσπρόσιτες για τον μέσο όρο όπως αναφέρουν μερικοί, αφού 8-10 ευρώ για μια φρεσκότατη&γενναιόδωρη σαλάτα, ή 5 ευρώ για super ταραμα, ή 10ευρώ για μια ψαρόσουπα όπως λέει ο Stavros είναι αντικειμενικά normal.
Η Θεσσαλονίκη είναι τυχερή που ακόμη έχει τέτοια σωστά και ποιοτικά μαγαζια-κατά την ταπεινή μου γνώμη...
AG
Σήμερα πάλι πήραμε την "δόση" μας:
*αυγά αχινού με λαδολέμονο σαν amuse bouche μέσα σε ποτηράκια-καταπληκτικά (μόνο 10 ευρώ τα 2)
*χτένια-καταπληκτικά! Μόνο στην Χαλκίδα έχω φάει τόσο καλά εδώ Ελλάδα!
*γαριδομακαρονάδα-ΔΥΝΑΜΗ! 1κιλό φρεσκότατες γαρίδες και 1 πακέτο μακαρόνι (στα 85 ευρω)
Οι τύποι πώς φαίνονται ότι έχουν μεράκι-μέχρι και την λεπτή μαύρη γραμμή από τις γαρίδες στην ράχη είχαν καθαρίσει μία μία για να μην κρατσανάνε.
Απόδειξη κανονικά, service επαγγελματικό και καθόλου φορτικό.
Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, αλλά είναι από τα top στην κατηγορία του!
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
Βρασίδας
Έχετε πολλά φράγκα για πέταμα και βρίσκεστε δε δίαιτα απίσχνασης ? Αυτό είναι το μαγαζί σας !
ΧΩΡΟΣ: Ψιλοτάβανος , προσεγμένος σε ευχάριστο γαλαζουλί , καθαρός και χωρίς μυρωδιές.
ΘΕΑ: Ο δρόμος.
WC: Καθαρές
ΚΑΠΝΙΣΜΑ: Ελεύθερο
ΦΑΓΗΤΟ: Πολύ κλασσικα πιάτα χωρίς τίποτε εξτρήμ γεύσεις.Φρέσκα θαλασσινά, νόστιμα και καλομαγειρεμένα.Μερίδες απίσχνασης για να χορτάσει μόνο Hobbit.Ο "περίφημος" άσπρος ταραμάς είναι μια καλή κουταλιά της σούπας όλος κι όλος. Το χταπόδι..ένα κάτισχνο πλοκαμάκι.Έλεος λίγο παραπάνω(μάλλον οφείλετε αρκετό παραπάνω) δεν βλάπτει.
ΚΑΒΑ: Καλή με πολλά λευκά και σε λογικές τιμές.
ΣΕΡΒΙΣ: Αξιοπρεπές, λίγο "δήθεν" ισως και κάπως φορτικό.
ΤΙΜΕΣ: Εδώ τα χαλάμε άσκημα.Το μαγαζί δεν βρίσκεται καν σε εποχή προ κρίσης...βρίσκεται σε εποχή χλίδας επί χρηματιστηρίου. Οι τιμές είναι στο θεό ΕΙΔΙΚΑ για την ποικιλία και τις μερίδες που προσφέρει. Πόσο αγοράζεις δλδ το χταπόδι και κοστολογείς το κάτισχνο πλοκαμάκι 10 ευρώ? Πόσο πέρνειος την γαρίδα και την έχεις 85 ευρώ ? ΕΛΕΟΣ. Με λιγότερα απο 60 ευρώ/άτομο δεν καθαρίζεις με τίποτε.Ζευγάρι να υπολογίζει πολύ πάνω από 100 και να ξέρει ότι μόλις φύγει θα πάει στο απέναντι γυράδικο να χτυπήσει 2 πιτόγυρα να κόψει την πεινά του.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Υπερβολικά ακριβό γι αυτά που προσφέρει και σε ποικιλία και σε φαντασία και σε ποσότητα.Δεν πληρώνεις χρυσό σκούφο Michellen για απλά μια καλή ψαροταβέρνα της Τούμπας.Έλεος.Όπως είπαν κι άλλοι φίλοι στην πόλη μας υπάρχουν μαγαζιά που μπορείς να φάς καλύτερα, περισσότερο , σε ποιο ευχάριστο περιβάλλον και σε πολύ-πολύ καλύτερες. τιμές.Δεν θα ξαναπάω καθότι το κόστος/απόδοση είναι πολύ κατά του πελάτη.
baltas
Ακριβό εστιατόριο θαλασσινών..καλό περιβάλλον..καθαρό,καλό σερβις χωρίς μυρωδιές αν και η κουζίνα βρίσκεται ουσιαστικά μέσα στη σάλα....Να φάτε σεβίτσε φαγκρί αν υπάρχει!...50€ το ατομο με φιάλη κρασί!..Πολύ ωραίος ο ταραμάς!Λευκός και όχι ροζ!
ιασων
Έχω φάει μια φορά πριν χρόνια κι εννοείται δεν πλήρωνα εγώ. Απλά καλό φαγήτό σε απλά καλό περιβάλλον. Αυτή η ψευτοκυρίλα και η μούρη που πουλάει από ότι βλέπω ακόμα πουλάει και χάρην αυτής επιβιώνει. Το επιχείρημα περι "μαστόρικου ψησίματος" με κάνει και γελάω. Δυνατά.
Σταύρος
Με μισή καρδιά θα γράψω το σχόλιό μου μετά από την επίσκεψη μου Κυριακή μεσημέρι: Όλα τα θετικά που έχουν επισημανθεί μέχρι τώρα ισχύουν- σε ότι αφορά το περιβάλλον, το σέρβις, την παντελή απουσία οσμών από την κουζίνα, την ποιότητα στο φαγητό. Αλλά όταν λέμε ότι είναι ακριβό, εγώ θα έλεγα ότι είναι δυσανάλογα ακριβό, τουλάχιστον σε κάποια πιάτα του: για παράδειγμα το φρέσκο καλαμάρι σχάρας ,το οποίο ήταν βέβαια άψογα ψημένο και νοστιμότατο, το χρέωσε 45 ευρώ.
Αντίθετα για την εξαιρετική ψαρόσουπα, τα 10 ευρώ κατά άτομο μου φαίνονται λογικά. Γενικά θα έλεγα ότι το μαγαζί προσφέρεται για επετείους ή μετά από extra bonus από τη δουλειά.
AG
πολλοστή επίσκεψη στο μαγαζί, δοκίμασα κάποια επιπλέον πιάτα (βλ.φωτο):

*κυδώνια ωμά-αρκετά καλά, μύριζαν ιώδιο (6τμχ-10ευρω)
*μελιτζανοσαλάτα- καταπληκτική!!! (7,5 ευρω)
*γλώσσες λεμονάτες-αρκετά καλές (65ευρω/kg)
*γαρίδες-πεντανόστημες&φρέσκες (75ευρω/kg)

Το μαγαζί δεν είχε ποτέ ασυνέπεια ώς προς την ποιότητα του φαγητού, όσες φορές έχουμε πάει, οι τιμές του θα έλεγα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι normal (τόσο στο φαγητό όσο και στα ποτά π.χ. λευκός Όβηλος στα 28ευρω), και γενικά οι κύριοι μέσα είναι πολύ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και τους χαίρεσαι.
dimitris©
Έχω ξαναπεί ότι το μαγαζί αυτό είναι πολύ ακριβό. Γενικώς παραδεκτό αυτό. Εκεί που γίνεται η παρανόηση είναι αν το αξίζει. Η απάντηση για μένα είναι ένα τεράστιο ΝΑΙ. Το αξίζει γιατί το μαγαζί αυτό δεν σερβίρει απλώς ψάρι, αλλά υψηλή κουζίνα ψαροφαγίας. Οικονομικότερα και με μεγαλύτερες μερίδες σίγουρα θα φας και αλλού στην πόλη και -δεν αμφιβάλω- σίγουρα και αρκετά καλά. Τέτοιου είδους όμως μαστοριά, τέχνη που να θυμίζει υψηλή γαστρονομία στο ψάρι, δύσκολα να βρεις αλλού στην πόλη. Μια στο τόσο Μαύρη θάλασσα, αφού λεφτά γιοκ, αλλά όταν θα πάω είναι γιορτή!
ROULA
πάρα πολύ ακριβό μαγαζί..... μπορούμε να φάμε εξήσου καλά και μεγαλύτερες μερίδες και πολύ οικονομικότερα αλλού.
AG
'Η είσαι μάστορας-ή δεν είσαι....
Ο κος Αλέκος (ιδιοκτήτης) φαίνεται πώς είναι ένας από τους λίγους μάστορες του είδους, επιβεβαιώνοντας το σήμερα με την αστακομακαρονάδα του! Το μαλάκιο ήταν φρεσκότατο, τα μακαρόνια σωστά βρασμένα, η σάλτσα πολύ καλά δεμένη χωρίς να είναι μπουκωτική και να υπερισχύει της γεύσης του αστακού*.
Από τιμές σήμερα, λίγο πιό πάνω από την τελευταία φορά-αλλά φύγαμε σκασμένοι!

*το λέω "αστακό" παρά που έχει τις δαγκάνες (βλ.φωτο), ξέροντας ότι οι απόψεις διίστανται στις ονομασίες των αστακών/καραβιδομάνων κτλ.
AG
2o τσεκάρισμα στα κοντά:

Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε
*ψαρόσουπα με σφυρίδα- ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ως προς την υφή,τα υλικά, την γεύση),
*το καπνιστό σκουμπρί του είναι πολύ καλό και ελαφρύ (το ψιλοκόβουν και το ανακατεύουν με το κρεμμύδι-βλ. φωτό). *Ταραμάς- κλασσική αξία,
*μας τηγάνισε και λίγη σφυρίδα έτσι για μεζέ, πολύ καλή.

Γενικά το μαγαζί μ'εχει κερδίσει, έχει καλό φαγητό&εξυπηρέτηση, χωρίς περιττά πραγματα. Αυτήν την φορά μας βγήκε 91 ευρώ τα 2 άτομα, αλλά χωρίς καθόλου ποτά.

Γενικά με τις τιμές, να υπολογίζετε στο χαλαρό ένα 50ευρω/άτομο αν αποφασίσετε να το επισκεφθείτε.. (@me).
AG
Επιτέλους το επισκεφθήκαμε!

Χώρος: πολύ προσεγμένος, πεντακάθαρος, ζεστός, άψογος εξαερισμός, καθαρές τουαλέτες κτλ.

Φαγητό: σε γενικές γραμμές όλα ήταν παρα πολύ καλά! Ο ταραμάς από τους καλύτερους που έχω δοκιμάσει, καρπάτσιο λαβράκι οκ, σαλάτα ωμή οκ, καραβίδες οκ, καλαμάρι φρέσκο πολύ καλό, αχνιστός σκορπιός με λαδολεμονο πηχτό καταπληκτικός, φέτα συναγρίδα παρα πολύ καλή!
Υπάρχει μαστοριά στο ψήσιμο/κόψιμο, μου άρεσε πολύ που ήταν όσο πρέπει αλμυρά τα φαγητά και με σωστές αναλογίες πιπεριού, λαδιού, λεμονιού (στο καρπάτσιο π.χ. είχε και ξύσματα από λεμόνι).

Service: πολύ επαγγελματικό, ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να πλησιάσει τον πελάτη με τον τρόπο του, γενικά 3/3.

Τιμές: 2 άτομα με καλό φαγητό (βλ. φωτό) και ένα μπουκάλι κρασί στα 160ευρώ.

Προσωπικά, θα ξαναπάω αλλά το κατατάσσω στα ακριβά μαγαζιά της πόλης.
petran
μιλαμε για ενα μαγαζι με εξαιρετικο φαγητο. πολυ καλο περιβαλλον κ σερβις. οι τιμες ειναι καλες αν αναλογιστει κανεις τα ειδη και την ποιοτητα. καλο φρεσκο ψαρι και "ιδιαιτερα" πιατα.
me
Το μαγαζι ειναι απο αυτα που παντα με προκαλουσαν αλλα για καποιον λογο δεν πηγα ποτε. Διαβαζω απο τα σχολια οτι ειναι ακριβο. Δηλαδη καποιος που πηγε θα μπορουσε να μας πει για τι λεφτα μιλαμε στο περιπου;
petrokilias
το επισκεπτομαι σποραδικα. Αρνητικα πρωτα: πολυ υψηλες τιμες, μπλαζε το service,πολυ αλατι παντου,αποκρυψη καταλογων σαν επτασφραγιστο μυστικο! Τα θετικα τωρα, πολυ καθαρο περιβαλλον χωρις μυρωδιες απο τηγανια, τσιγαρα και αλλα ομορφα, τα καλυτερα θαλασσινα που εχετε φαει,φρεσκοτατα και καλοψημενα,τοσο που κανουν τις τιμες να φαινονται λογικες,ενω καλες ειναι οι τιμες στα κρασια.Επιλογος: οποτε θελω καλο θαλασσινο, εδω θα ερχομαι!
stephan
Υπερτιμημένο.Ίσως παλιά να ήταν καλό,αλλά τα πράγματα τώρα έχουν αλλάξει.Μου σέρβιραν μπαγιάτικα μπαρμπούνια σε τιμές φυσικά εξωφρενικές.Το μαγαζί τις καθημερινές παρόλο που έχει πολύ λίγα τραπέζια είναι μισοάδειο.Ίσως επειδή είναι υπεβολικά ακριβό για αυτό που προσφέρει.
dimitris©
Πολύ καλό μαγαζί, ίσως κορυφαίο στη Θεσσαλονίκη όσον αφορά το θαλασσινό φαγητό. Ο χώρος μικρός, προσεγμένος, χωρίς φανφάρα και σε μια γειτονιά που σίγουρα δεν σου γεμίζει το μάτι για τέτοιου επιπέδου φαγητό. Τα πιάτα είναι όλα τέλεια φτιαγμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και το ψάρι κορυφή. Από την άλλη οι τιμές είναι πραγματικά πολύ υψηλές, σε σημείο να το σκέφτεσαι να πας ακόμη και για πολύ ειδικές περιπτώσεις. Δεν ξέρω τις υποχρεώσεις του μαγαζιού, άλλωστε οι περίοδοι που περνάμε είναι πολύ δύσκολες για όλες τις επιχειρήσεις, όμως με ένα κλικ παρακάτω στις τιμές θα το τιμούσα πολλές φορές περισσότερο. Οι ιδιοκτήτες πάντως είναι πάρα πολύ φιλικοί και σοβαροί άνθρωποι, το καταλαβαίνεις κάθε φορά που πας.
ελενη κ
πήγαμε Σαββατο μεσημέρι 2 άτομα αφού πρώτα κάναμε κράτηση γιατί το μαγαζί είναι μικρο . Με το που καθίσαμε στο τραπέζι ξεκινήσαμε με 6 ευρώ ταρίφα για νερό και ψωμί , στη συνέχεια παραγγείλαμε 1 τάραμα λευκό ,1 μελιτζάνα ψητή,1 πιπεροσαλατα ,4 κομμάτια γαρίδες (μικρές ),1 μικρο κομμάτι καλαμάρι στα κάρβουνα,2 γλώσσες αχνιστές με λαδολέμονο, σύνολο 85 ευρώ (χωρίς ποτό ),δεν λέω νόστιμα και το περιβάλλον καθαρό χωρίς τσιγάρα αλλά λίγο τσιμπημένα
Βικτωρ Τ.
Φρεσκο σωστα ψημενο ψαρι.
Πήγα προχθές με έναν παιδικό φίλο νωρίς το βράδυ οπότε όλο το μαγαζί δικό μας. Λιτό και αξιοπρεπές περιβάλλον χωρίς γκλαμουριές και δηθενιές.
Πήραμε δύο σαλάτες (λαχανίδα με μπρόκολο ξυνούτσικη και ορεκτική και μελιτζάνα ψητή) εξαιρετικές. Τρία ψαρικά κουτσουμούρες τηγανητές φρεσκότατες άψογες, γλώσσες αχνιστές φιλεταρισμένες πάρα πολύ καλές αλλά λίγο πιο αλμυρό από όσο έπρεπε το λαδολέμονο, και τέλος μια φέτα συναγρίδα στη σχάρα η οποία πολύ καλή αλλά είχε μείνει ελάχιστα παραπάνω στην σχάρα οπότε ήταν λίγο πιο στεγνή από όσο έπρεπε. Όλα αυτά με δύο λευκά κρασιά και επιδόρπιο ένα εξαιρετικά πλούσιο γιαούρτι με βύσσινο μάλλον σπιτικό.
Σέρβις άψογο και διακριτικό. Σύνολο 146 ευρώ, αρκετά αν και μιλάμε για ψάρι.
Σίγουρα δεν είναι για κάθε μέρα αλλά μιά στις τόσες αξίζει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
varethika ton prologo
πραγματι πολυ τελεια ψημενο το ψαρι
ολα προσεγμενα
μειονεκτημα οτι ειναι πολυ μικρο
οι τιμες ειναι αντιστοιχες της ποιοτητας
gmilios
Απλώς το καλύτερο με διαφορά στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο!!!!!
Θου-Βου
Το ψάρι στη σχάρα με μαστοριά ψημένο, στο τηγάνι άψογα όλα,σαλάτες με φαντασία, πήραμε και βάτο σαχανάκι με λεμονάκι, μουστάρδα, τέλειο. Το πρόβλημα είναι οι τιμές:αν πάρεις και κανένα εμφιαλωμένο κρασί θέλεις γύρω στα 30€ το άτομο.
Τάκης
Άψογο service..καλές γεύσεις και προσεγμένες..λίγο τσιμπημένες οι τιμές αλλά για να είμαι ειλικρινής θα ξαναπήγαινα!
nik lab
Δεν εχω παει ακομα,αλλα σε ολα τα περιοδικα μαγειρικης εχουν γραψει διθυραμβικα σχολια,το αποθεωνουν. Δεν πιστευω να γινεται αυτο μονο λογω καλων δημοσιων σχεσεων του ιδιοκτητη..
Seventh
nikos χαχαχαχα
Είναι στη γειτονιά μου αλλά αν δεν έχει θάλασσα δεν σε τραβάει η ψαροταβέρνα!
kream
Ακριβός ο πτυχιούχος αλλά καλό ψαρικάκι..
Μόνο που είναι τούμπα(μακρυά από θάλασσα)
και είναι πάντα τιγκαρισμένο λέει πολλά....
Μου άρεσε πολύ η κουζίνα του αλλά αυτό που
πραγματικά με ενθουσίασε είναι οτι πλήρωνε άλλος!!!!
Gus
Ακριβό, κυριλέ αλλά μικρό και τα βραβεία δεν μου λένε και τίποτα. Καλοί μεζέδες αλλά μέχρι εκεί.
nikos
Τα λόγια είναι περιττά. Το φαγητό είναι σούπερ αλλά οι τιμές ό,τι πιο κοντινό στο πρωκτικό σεξ. Απευθύνονται σε διπλωμάτες και αριστοκράτες.
cleo
Ο απόλυτος προορισμός για εντυπωσιακή ψαροφαγία. Όλα είναι τέλεια. Καλή λίστα κρασιού με λογικότατες τιμές, τα ψάρια ακριβά αλλά μακράν τα καλύτερα της πόλης. Αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώ.
Δημήτρης
Πήγα από περιέργεια, γιατί διάβασα κατ' επανάληψη σχετικά άρθρα στη Ελευθεροτυπία, της οποίας οι "κριτικοί" (ένθετο "Gourmet") μάλλον έχουν πρόβλημα με τη γεύση και με την όσφρησή τους (τους τα είπα και τηλεφωνικά).
Εκτίμησή μου: Μια πολυτελής καντίνα (ή άλλως πολυτελές "Βρώμικο" και σαν τέτοιο θα πρέπει να είναι καταχωρημένο στον Ταβερνοχώρο).
Nikolas
Ετσι οπως θα επρεπε να ειναι ο παραδεισος για τους πωρωμενους του ψαριου..Σκορπινα αχνισμενη με ελαχιστο ζουμακι,μαγειρεμα (!) ΚΑΙ σαλατες με το βραβευμενο βιολογικο λαδι της Γαια.Ταραμας ανυπερβλητος.Συκωτι ροφου στο τηγανι(!)Τσιπουρομεζεδες που τα σπανε!Ενα κακο (οσο κακο ειναι αναλογα με την αντοχη του καθενος ) : ακριβο!Πολυ ακριβο!Αριστη σχεση ποιοτητας-τιμης αλλα ΑΚΡΙΒΟ....
Στέλλα
Σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρει και σε σύγκριση με το τι σερβίρουν και πόσο το χρεώνουν οι υπόλοιπες ψαροταβέρνες στη Θεσσαλονίκη θα έλεγα ότι η τιμή είναι λογική!
Ελένη
Πράγματι κοστίζει και μάλιστα ακριβά αλλά τρως έτσι κι αλλιώς ψάρι που έχουμε συνηθίσει να το πληρώνουμε ακριβά και μάλιστα εδώ είναι ίσως το καλύτερο της Θεσσαλονίκης (θυμίζει Μαϊάμι τις καλές εποχές). Μου αρέσει επίσης ότι είναι συνοικιακό και όχι στα στάνταρ μέρη που πάει κανείς για ψάρι (Αρετσού κ.λ.π.) Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι είναι πολύ μικρό και δεν έχει καθόλου χώρο να κυκλοφορήσουν τα πιτσιρίκια αφού άλλωστε πρόκειται για οικογενειακή ταβέρνα.
ΓΙΩΡΓΟΣ
καταπληκτικο φαγκρι, απιστευτες καραβιδες, δροσερες σαλατες. δεν εχει καταψυξη το μαγαζι, ολα ειναι ειναι ψητα. δεν ειναι τυχαιο μαγαζι, μιας και ειναι εκει απο το 1926 ανεπιφυλακτα για τους λατρεις του φρεσκου ψαριου
Χριστίνα
Αξίζει οπωσδήποτε μια επίσκεψη. Ειδικά από τους λάτρεις του φρέσκου ψαριού και της καλής εξυπηρέτησης.
Το καλό πράγμα όμως κοστίζει, οπότε να είστε προετοιμασμένοι.