+ Τροφή

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΝαυμαχίας Έλλης 3 & Δόξης 9, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310540260
Διαδίκτυο
ΩράριοΚάθε μέρα 14:00-23:00.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε15 Ιουλίου 2020
Πρόσθετες πληροφορίες:
Η ίδια ιδιοκτησία έχει τη Moύργα.

Στη θέση του υπήρχε το Παπαρούνα bar.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα κάμποσες φορές 2020-2023.
  • Ευχάριστο εξωτερικό τραπέζι με άπλα, έχει και μια μπάρα που κοιτάει προς κουζίνα, δεν έχει καθόλου εσωτερικά τραπέζια. Σέρβις γρήγορο και αποτελεσματικό. Κατάλογος με 15-20 πιάτα που ενίοτε αλλάζουν. Θαμώνες/αισθητική πιο κυριλέ απ' ότι τα προηγούμενα μαγαζιά του Λουκάκη.
  • Κουζίνα δημιουργική αλλά ταυτόχρονα και απλοϊκή με καλές βιολογικές πρώτες ύλες. Το χαρακτηριστικό στυλ του σεφ είναι εμφανές και στο μαγαζί αυτό, παρόλο που η κουζίνα έχει διακριτές διαφορές με την Μούργα. Π.χ. εδώ έχουν κρέας, έχει αρκετά πιάτα με ανάμεικτα θαλασσινά και κρέατα, και οι γεύσεις είναι αρκετά "γήινες". Το φαγητό πολύ καλό, στην αρχή είχες αστοχίες, αλλά από το 2022 έχει τελειοποιήσει το ύφος του. Για όσους γουστάρουν κρασιά, έχουν πολύ καλές επιλογές.
  • Τιμές νορμάλ για την κατηγορία του.
Συμπερασματικά, αν έχετε διάθεση για δημιουργική κουζίνα και έχει καλό καιρό, αξίζει. Μου αρέσει και το προτείνω, σίγουρα στο top 10 της πόλης.

Εικόνες (301)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκό (αδιάφορο)
[εικόνα]
Κόκκορας μακαρονάδα (καταπληκτικό)
[εικόνα]
Χοιρινό πρασοσέλινο (μέτριο)
[εικόνα]
Ζυγούρι κριθαρότο (οκ)
[εικόνα]
Κατσίκι ρεβιθάδα (οκ)
[εικόνα]
Αγγινάρες Ιερουσαλήμ, αυγά, λουκάνικο (οκ)
[εικόνα]
Γαλοτύρι & καυτερές πιπεριές (μέτριο)
[εικόνα]
Σαλάτα λαχανίδα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Σαλάτα λάχανο (καλή)
[εικόνα]
Ψωμί (αδιάφορο)
[εικόνα]
Κόκκινο Μπαχανέζος φωκιανό (πολύ καλό, σαν χυμός σταφυλιού)
[εικόνα]
"Σπαγγέτι, καβουρμάς μαύρου χοίρου, αρσενικό τυρί Νάξου" (πολύ νόστιμο)
[εικόνα]
"Γίδα σιγομαγειρεμένη, ρεβυθάδα, γιαούρτι" (πολύ καλό, η γίδα γευστική, ιδανικά θα ήθελα το ρεβύθι να κρατάει ένα κλικ λιγότερο)
[εικόνα]
Τόνος ωμός, γαρίδα ωμή, με ξεροψημένο ρύζι (τέλειο!!!)
[εικόνα]
"Πατατούλες με ταχίνι στη γάστρα, τυρί αλοιφάτο" (καλό)
[εικόνα]
Sarris (καλό)
[εικόνα]
Τοπιναμπούρ (εξαιρετικό!)
[εικόνα]
"Λαχανίδα στο μαντέμι, ταχίνι ολικής άλεσης, κρέμα ροκφόρ, καραμελωμένα φουντούκια" (εξαιρετικό!)
[εικόνα]
"Τόνος φιλέτο στο μαντέμι, φακόρυζο" (μια χαρά, ακόμη καλύτερο αν είχε οξύτητα)
[εικόνα]
"Παντζάρια, παντζαρόφυλλα στο τηγάνι, γιαούρτι πρόβειο" (μια χαρά)
[εικόνα]
"Γίγαντες φασόλια στο φούρνο, ρέγγα καπνιστή, κρεμμύδι οφτό" (καλό, ειδικά η ρέγγα και το κρεμμύδι, το φασόλι μόνο χωρούσε βελτίωση)
[εικόνα]
"Τατάκι τόνου στο φλόγιστρο, κρέμα από κουνουπίδι, σπόροι κακάο" (πολύ καλό)
[εικόνα]
Rodalos Λιάτικο (συμπαθητικό για ξεκίνημα, αλλά όχι αξιομνημόνευτο)
[εικόνα]
Ταγιατέλες με χοιρινό γάστρας (καλό)
[εικόνα]
Μοσχαρίσιες στηθοπλευρές στη γάστρα με μανιτάρια και καρότα στιφάδο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ψωμί (πολύ νόστιμο)
[εικόνα]
Παντζάρια στο τηγάνι (νόστιμα)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
"Αφρός από κατσικίσιο κεφίρ, παγωτό γιαούρτι, αλμυρή πραλίνα, κραμπλ φουντουκιού, πούδρα χαρουπιού" (καλό)
[εικόνα]
"Αφρός από κατσικίσιο κεφίρ, παγωτό γιαούρτι, αλμυρή πραλίνα, κραμπλ φουντουκιού, πούδρα χαρουπιού" (καλό)
[εικόνα]
Κερασμένο λικέρ
[εικόνα]
Λαβράκι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Τόνος με μανιτάρια και λάχανο (πολύ καλός)
[εικόνα]
Πολίτικη με λουκάνικο (μια χαρά)
[εικόνα]
Ωμή γάμπαρη με ταραμά
[εικόνα]
"Αφρός από κατσικίσιο κεφίρ, παγωτό γιαούρτι, αλμυρή πραλίνα, κραμπλ φουντουκιού, πούδρα χαρουπιού" (καλό)
[εικόνα]
Μοσχάρι με τραχανά (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ροζέ Wanderlust (μια χαρά)
[εικόνα]
Αρνί με χόρτα (καλό)
[εικόνα]
"Γαρίδες στο ελαιόλαδο, μοσχαρίσιο λουκάνικο ωρίμανσης, αυγά" (η χαρά της χοληστερίνης!)
[εικόνα]
"Καρπάτσιο μαγιάτικο, πεπόνι, πούδρα αυγοτάραχου" (οκ)
[εικόνα]
"Κεφτέδες αγγουριού, χέλι καπνιστό στο φλόγιστρο, πρόβειο γιαούρτι" (οκ, γευστικά απλοϊκό)
[εικόνα]
"Σταφύλια, ροδάκινα, πεπόνι, καρπούζι, αρσενικό τυρί Νάξου" (καλή, αλμυρή φρουτοσαλάτα ότι πρέπει με το κρασάκι)
[εικόνα]
"Σαλάτα από ποικιλίες από ντοματάκια, γαλοτύρι, φρυγανισμένο ψωμί" (πολύ καλή, με ωραία οξύτητα όπως μου αρέσει)
[εικόνα]
Ψωμάκια
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2022)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
"Χαλβάς από ταχίνι ολικής, ξηροί καρποί, σταφίδες" (καλός)
[εικόνα]
"Ταλιατέλες με φρέσκια τρούφα, πούδρα αυγοτάραχου, φρέσκο σκόρδο" (μέτριο, το αυγοτάραχο τόσο δυνατό που κάλυπτε τα πάντα)
[εικόνα]
"Σπαράγγια ψητά" (πολύ νόστιμα τα σπαράγγια, αλλά ήταν λίγα και κρυμμένα κάτω από το μαρούλι)
[εικόνα]
"Σουβλάκια γαρίδας, καμένα μαρούλια, μαγιονέζα, φύκι νόρι" (νόστιμα, νόρι δεν κατάλαβα αλλά είχε φακή)
[εικόνα]
"Γάμπαρη στο φλόγιστρο, χυμός ντομάτας, μαλακό κατσικίσιο τυρί" (εξαιρετικό, ο χυμός ντομάτας πολύ νόστιμος)
[εικόνα]
"Γάμπαρη στο φλόγιστρο, χυμός ντομάτας, μαλακό κατσικίσιο τυρί" (εξαιρετικό, ο χυμός ντομάτας πολύ νόστιμος)
[εικόνα]
"Γαύρος στο αμπελόφυλλο, κρέμα από ρεβύθι" (εξαιρετικά τα σαρμαδάκια γαύρου)
[εικόνα]
Κτήμα Λίγας Selection ροζέ (εξαιρετικό, ενώ αντιθέτως το λευκό του δεν με είχε τρελάνει)
[εικόνα]
"Ψαροκόλυβα με ωμό ψαράκι (σκαθάρι)" (καλό, θα ήταν καλύτερο αν είχε περισσότερη οξύτητα και ψαράκι)
[εικόνα]
"Μύδια αχνιστά στα κάρβουνα, ρεβυθόρυζο στον ταβά" (δεν μου άρεσαν τα μύδια)

Κατάλογος (37)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος 16ης Φεβρουαρίου 2024
[εικόνα]
Κατάλογος 1ης Δεκεμβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος για σάντουιτς στο χέρι, Ιούνιος 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2022: κρασιά 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2022: κρασιά 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος 4ης Σεπτεμβρίου 2022: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος 4ης Σεπτεμβρίου 2022: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος 20ης Απριλίου 2022
[εικόνα]
Κατάλογος 28ης Δεκεμβρίου 2021
[εικόνα]
Κατάλογος 4ης Ιανουαρίου 2022
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: ποτά 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: ποτά 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: cocktails
[εικόνα]
Κατάλογος 9ης Οκτωβρίου 2021
[εικόνα]
Κατάλογος 3ης Ιουλίου 2021
[εικόνα]
Κατάλογος 15ης Μαΐου 2021
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κατάλογος "Σόουλ" Φεβρουαρίου 2021: γεύματα ημέρας
[εικόνα]
Κατάλογος "Σόουλ" Ιανουαρίου 2021: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος "Σόουλ" Ιανουαρίου 2021: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος 18ης Οκτωβρίου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 17ης Οκτωβρίου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 24ης Σεπτεμβρίου 2020
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κατάλογος 3ης Σεπτεμβρίου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 21ης Αυγούστου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 6ης Αυγούστου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: κρασιά 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: κρασιά 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος 27ης Ιουλίου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 20ης Ιουλίου 2020

Σxόλια (29)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Mikey
Στο μαγαζί είχα πρωτοπάει επί πρώτης καραντίνας για ψαρομεζέδες και κρασί στο όρθιο, μιας και δεν επιτρεπόταν να κάτσεις. Σε όχι πολύ πρόσφατη επίσκεψη (Μάρτιος 2023), η ελπίδα μου ήταν πως θα δοκιμάσουμε κάποιο πιάτο με ασυνήθιστους συνδυασμούς υλικών (είχα ακούσει για συνύπαρξη μαύρου χοίρου με γαρίδες, surf and turf φάση). Αντ' αυτού βρήκαμε συνηθισμένες επιλογές. Δοκιμάστηκαν παντζάρια στο τηγάνι (νόστιμα), μοσχαρίσιες στηθοπλευρές στη γάστρα με μανιτάρια και καρότα στιφάδο (πολύ καλό) και ταγιατέλες με χοιρινό γάστρας (καλό). Όλα νόστιμα αλλά όχι κάτι το πολύ ιδιαίτερο.
Θα μπορούσα να ξαναπάω αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.
Maik
Οι πρώτες ύλες είναι πραγματικά εξαιρετικές. Επίσης, η ποσότητα όλων των πιάτων είναι πολύ μεγάλη! Το αποτέλεσμα ήταν νόστιμο αλλά όχι κάτι εξαιρετικά δημιουργικό που να μας ενθουσιάσει. Ξεχωρίσαμε το γλυκό, το οποίο ήταν τέλειο!! Τέλος, η εξυπηρέτηση ήταν η καλύτερη που έχουμε συναντήσει σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη.
tsimp
Τρίτη επίσκεψη, Φεβρουάριος '23, ενάμισο χρόνο μετά την πρώτη και 8-10 μήνες μετά τη δεύτερη.

Δοκιμάστηκαν:
- Λαχανίδα: Πολύ καλά ψημμένη και νόστιμη. Η κρέμα ταχίνι με τα καραμελωμένα φουντούκια προσέδιδαν αξιοσημείωτη ισορροπία εντάσεων με την μους ροκφόρ.
- Φασόλια φούρνου με δε-θυμάμαι-ψάρι: Το ψάρι καλό και ο συνδυασμός με μία αχνή σκορδαλιά του πιάτου πιο καλή, το φασόλι αδιάφορο.
- Ταλιατέλες με μαύρο χοίρο: Πολύ καλές και γευστικές.
- Μυλοκόπι φρικασέ: Εξαιρετικό φρικασέ, το μυλοκόπι στα γνωστά του πεντανόστιμα λημέρια.
- Μπακαλιάρος με λαχανικά: Μία ψαρόσουπα λιγότερο ηδαρής, με πατάτα, καρότο, σέλινο. Πολύ καλό.

Για τρίτη φορά, +Τροφή delivers well. Πολύ νόστιμο φαγητό, ιδιαίτεροι και γνωστοί γευστικοί συνδυασμοί αποδομένοι σωστά, μερίδες πλούσιες. Το service γρήγορο και ευγενικό. Στο τέλος ήρθε λικέρ μαστίχα που, αν με ρωτάτε, πλέον (το χωνευτικό ηδύποτο) το προτιμώ από γλυκό.
Psalidoxeris
Εχω κάτσει πάνω απο 10 φορές στο μαγαζί.

Γενικά το μενού παραμένει στάσιμο να το πω ; recycle οι ίδιες πρώτες ύλες.

Αυτή τη φορά ήταν μια ΟΚ εμπειρία, τίποτα το ιδιαίτερο.

Το χειρότερο πιάτο που δοκιμάστηκε ήταν το σνιτσελ απο μαύρο χοίρο με flakes μυλοκόπι και ταραμα.

Το καλύτερο αυτή τη φορά οι γαρίδες με το λουκάνικο στο τηγάνι.

Αρκετά κάτω απο τις τελευταίες φορές τα πρόβεια συκωτάκια με το κεφίρ (αλλες φορές πραγματικά ειναι οργασμικό πιάτο) αλλά αυτή τη φορά απογοήτευσε, κυρίως απο πρώτη ύλη καθώς ήταν αρκετά σκληρά τα συκωτάκια).

Γενικα μια safe επιλογή για καλό και "περιέργο" φαγητό, αν και δεν ειμαι τόσο ενθουσιασμένος όπως τις αρχές.

Cheers
fisher
Παρέα 3 ατόμων μετά από πολύ καιρό, νομίζω από τις πρώτες μέρες που άνοιξε.
Νομίζω οτι πλέον ο κατάλογος εχει κυρίως ψαρικά ενώ στην αρχή προσπάθησε να περάσει οτι θα είναι για κρέας.
Δοκίμασα τα παρακάτω:
Παντζάρια στο τηγάνι, καλό αλλά περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.
Σνιτσελ μαύρου χοίρου με λευκό ταραμά πολύ καλό.
Σιγομαγειρεμένος μαύρος χοίρος, σαν pulled pork, πολύ νόστιμο.
Πανσέτα χοιρινή μια χαρά.
Αρνάκι στο φούρνο οφτό με εξαιρετικό πιλάφι.
Τα παραπάνω με 2 γράπες από Ραψάνη που δεν με τρέλανε. 75,9ε.
Όπως και την 1η φορά , έφαγα καλά αλλά χωρίς να ενθουσιαστώ κάτι το οποίο περίμενα επειδή είμαι φαν της Μούργας.
Νομίζω την επόμενη φορά θα δοκιμάσω ψαρικά αν και θα νιώσω τύψεις οτι απάτησα την Μούργα.
th
Πρόσφατη επίσκεψη 2χ άτομα, βράδυ καθημερινής και δοκιμάσαμε τα παρακάτω:
- Καρπάτσιο τόνου με ψητά ροδάκινα.
- Σνίτσελ μαύρου χοίρου με ταραμά.
- Το γλυκό με αφρό κεφίρ/γιαούρτι/αλμυρή πραλίνα/χαρούπι.
Όλα ήταν πολύ καλά ωστόσο το καρπάτσιο και το γλυκό ήταν εξαιρετικά.
Για τα παραπάνω + μπουκάλι κρασί πληρώσαμε περίπου 25 ευρώ/άτομο.
aethra
Σημερινή επίσκεψη 4 άτομα.. Μάλλον απογοητεύθηκα. Δοκιμάσθηκαν, ταραμάς (καλός, όπως τον φτιάχνω κι εγώ στο σπίτι), σκουμπρί (1/3 από ένα φιλέτο σκουμπρί με ολίγη φάβα που ήταν καλή και μαύρες φακές σε μιά πιατέλα. Μέτριο), πατατοσαλατα με χέλι (κυριολεκτικά 2 πηρουνιές χέλι με λίγο ταραμα, πολύ καλό το χέλι, καλές οι baby πατάτες), σαλάτα ντοματίνια με γίδινο φρέσκο τυρί (3 φλύδες τυρί, πολύ ξύδι στην σαλάτα που υπερκάλυπτε τις γεύσεις. Μέτριο), Αθηναική με καβούρι (ούτε καθ΄υποψίαν σχέση με αθηναική, απλό ξεψαχνισμένο καβούρι, υπερβολικά αλατισμένο, με ελαιόλαδο και συνοδεία από ψητά κολοκυθάκια που ήταν πολύ ωραία και τις γνωστές μαύρες φακές που παίζουν πολύ στα πιάτα. Απογοητευτικό) και τέλος σουβλακι ξιφία που ήταν πραγματικά εξαιρετικό και το καλύτερο πιάτο από αυτά που δοκιμάσαμε. Για γλυκό είχε μόνο χαλβά που ήταν αρκετά καλός και κέρασμα δικό τους λικέρ λεμόνι επίσης πολύ καλό. Αυτά μαζί με 300γρ τσίπουρο και 4 δικά τους προζυμένια ψωμάκια βγήκαν 85 ευρώ με δελτίο παραγγελίας αντί αποδείξεως. Το μαγαζί όταν πήγαμε ήταν γεμάτο, το σέρβις πρόθυμο αλλά ελαφρώς χαμένο και στα ηχεία έπαιζαν εκκλησιαστικά τροπάρια. Η γενική εντύπωση μου είναι "πολλή φασαρία για το τίποτα". Ίσως δώσω ακόμη μιά ευκαιρία για κρέας μιάς και ο κατάλογος λόγω μεγάλης εβδομάδος είχε αποκλειστικά θαλασσινά όπως μας είπαν.
karas
Πολύ καλή εμπειρία. Μικρός κατάλογος, μας ενημέρωσαν ότι αλλάζει συχνά το μενού εκτός από κάποιες λίγες σταθερές. Δεν είμαι σίγουρος ότι ταιριάζουν όλες οι γεύσεις μεταξύ τους (π.χ. οι γαρίδες με το λουκάνικο+το αυγό ή ο μαύρος χοίρος με τις γαρίδες+τον τραχανά) αλλά μεμονωμένα είναι πάρα πολύ καλά μαγειρεμένα. Ειδικά οι γαρίδες ήταν όνειρο. Θα ήθελα κάποια έξτρα επιλογή σε σαλάτα/ορεκτικό, καθώς τα περισσότερα πιάτα θεωρούνται κυρίως. Τιμές αρκετά λογικές, ο χώρος ιδιαίτερος, κρύος, δεν μου αρέσει το χειμώνα ή το βράδυ, το προτιμώ σαφώς την ημέρα.
Psalidoxeris
Πολύ καλό μαγαζί, καλή εμπειρία.

Γενικά δεν έχει πολλά πιάτα (καλό αυτό), και το γεγονός ότι πχ στα μισά χρησιμοποιούν μαύρο χοιρο και στα άλλα μισά μυλοκοπι κάνει ακόμα μικρότερο το μενού (ασφυκτικά μικρό).

Βέβαια αυτό είναι και καλό μιας και όλα ήταν φρεακοτατα. Νομίζω μια τσακ μεγαλύτερο μενού έπαιρνε.

Στα highlight τα προβεια Συκωτακια με κατικι, πραγματικά από τα καλύτερα πιάτα που έχω φάει τελευταία. 10/10 ιδανικό για βουτες, ελιωναν στο στόμα. Γεύση από άλλο πλανήτη και στα Συκωτακια και στο ζουμακι τους.

Μυλοκοπι καρπατσιο, εξαιρετικό.

Γενικά πήραμε πολλά, άνω του μετρίου όλα με μερικά εξαίσια. Τιμές περίεργες - όσον αφορά το μέγεθος των μεριδων, άλλες είναι τεράστιες άλλες μινιατούρες και δε ξέρεις τι να περιμένεις.

Θα ήθελε ένα φρεσκάρισμα στις σαλάτες του.

Στην αθηναϊκή σαλάτα η μαγιονέζα με το μυλοκοπι ήταν εξαιρετική.

Συνολικη βαθμολογία 8.5/10, θα ξαναπάω σίγουρα.

Στα αρνητικά τα 3ροζε κρασιά που προταθηκαν ήταν ψιλό χάλια (αλλά νορμάλ οι τιμές τους)

Δοκιμάστε άφοβα.
kmaria
Καταφέραμε να το επισκεφτούμε και μεις! Ωραιος χωρος (εξωτερικός καλυμμένος με σόμπες) αλλά θέλει λίγο καλυτερο φωτισμό για μαγαζί με φαγητό. Πολυ καλη εξυπηρέτηση. Αρκετά καλές τιμές. Το φαγητό σε γενικές γραμμές καλό αλλά όχι κάτι εξαιρετικό και επαναλαμβάνει βασικά υλικά στα πιατα του. Δλδ μανιτάρια σιτακε τα είχαμε σε δυο πιατα, ψητά λαχανικά επίσης σε δυο πιατα, μαυρο χοίρο τον είχε σε 3-4 πιατα στο μενου. Αξίζει μια δοκιμή σίγουρα. Θα ξανά πήγαινα αλλά μόνο αν τυχαίνε.
emd
Σε αδρές γραμμές θα έλεγα ένας ακόμα εκπρόσωπος της bistronomy σκηνής της πόλης μας, με καλή ά ύλη και μεράκι στην κουζίνα.
Δοκιμάσαμε κόκορα με κριθαράκι που είχε έντονη & μεστή γεύση, αρνάκι με πατάτες που θα το χαρακτήριζα αποδεκτό, και μαύρο χοίρο με γαρίδες που μάλλον θέλει να 'δουλευτεί' και άλλο. Σε πολύ καλό επίπεδο οι σαλάτες, αξιομνημόνευτή αυτή με τα ψητά λαχανικά και το γαλοτύρι όπως και η σαλάτα με τα σέσκουλα. Κρασί ΠΟΠ Γουμένισσά. Least but not last το επιδόρπιο προφιτερόλ έδωσε ώθηση στην συνολική εικόνα του γεύματος. Check please: Αποδεκτός
Σκοπεύω να με εξερευνήσω περαιτέρω την κουζίνα τους. Thumbs up
επίκουρος
Πήγαμε 3 άτομα. Κάναμε χαρντκορίλα τρελλή με το να παραγγείλουμε πάνω από 10 πιάτα. Μεγάλες μερίδες και χορταστικές. Γενικά καλό σέρβις και γρηγορο. Το μαγαζί είναι πιο κυριλέ απ΄ότι θέλω αλλά γούστα είναι αυτά. Έμεινα περισσότερο ικανοποιημένος από τα κρεατικά. Θα ξαναπάω αλλά δε θα το έβαζα στις πρώτες μου επιλογές.
kornilios
Επίσκεψη 3 ατόμων στη +τροφή μια βροχερή μέρα πριν λίγο καιρό. Ο χώρος είναι στην ουσία εξωτερικός κλεισμένος με τζαμαρίες και στο εσωτερικό είναι η κουζίνα. Σέρβις πολύ καλό, ευγενικό, χωρίς "ύφος". Το φαγητό καλό, εμφανής η ποιότητα των πρώτων υλών, ίσως το περίμενα ένα κλικ πιο δημιουργικό (όπως ήταν το κερασμένο γλυκό στο τέλος, εντυπωσιακό ταίριασμα γεύσεων). Τιμές μάλλον οκ , είχα την εντύπωση ότι ήταν πιο τσιμπημένες. Θα ξανά πάω κάποια στιγμή να δοκιμάσω περισσότερα.
AG
Έκατσα και στο εστιατόριο .
Τα πιάτα είναι hit and miss φάση κατά την γνώμη μου.
Πλάκα εχει που παίζει φουλ surf and turf ο μάστορας (μόνο που δεν ξέρω αν έχει νόημα - παράδειγμα στον μαύρο χοίρο).
Αθηναϊκή σαλάτα , μετρια χωρίς καθόλου ένταση - το ίδιο και το τάρταρ μοσχαριού.
Η ρεβύθαδα από την άλλη πολύ καλή , όπως και ο τόνος και ο τραχανάς.
Πολύ φιλόξενος ιδιοκτήτης και προσωπικό , με γνώση στο τι σερβίρουν.
Ενημερωμένη κάρτα κρασιών , με καλές τιμές.
Γενικά οι τιμές του μου φάνηκαν πολύ λογικές both alcohol & φαγητό.
tsimp
Πρώτη επίσκεψη στο + Τροφή, κατά το παραλεθόν έχει δοκιμαστεί το Σόουλ, οπότε ο πήχης αρκετά ψηλά.

Δοκιμάσαμε κυρίως τα θαλασσινά τους.
Από κολιό στο φλόγιστρο με μελιτζάνα (νόστιμος) και μύδια με ταραμά (εξαιρετικά) έως γαρίδες με αυγά μελάτα (πάρα πολύ καλό) και καρπάτσιο ροφού (τα σχόλια όλων ήταν πως ήταν το καλύτερο πιάτο του γεύματος).

Σαλάτα τα βλήτα με κρέμα από σπαράγγια και φακές beluga (αρκετά καλά).
Εξαιρετικά τα ψωμάκια. Αξίζουν τη δοκιμή χωρίς δεύτερη σκέψη.

Από ποτό η γράπα Πέλλας ήταν ευχάριστος συνδυασμός με το φαγητό και πολλή νόστιμη.

Γενικά, αρκετά ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία. Πολύ καλές πρώτες ύλες, εξαιρετικοί γευστικοί συνδυασμοί και πολύ καλά μαγειρεμένα όλα όσα δοκιμάσαμε.

Το σέρβις ευγενικό και γρήγορο. Πολλά μπράβο στα παιδιά.
Οι τιμές προς τα πάνω, ισχύει, γεγονός που δεν το κάνει εύκολα μαγαζί που θα δοκιμάζεις τακτικά, αλλά σίγουρα όχι σε ύψη που δεν ισχύουν ούτως ή άλλως σε εστιατορικού τύπου μαγαζιά. Φυσικά και θα ξαναδοκιμαστεί σε ημέρα με αρκετά διαφορετικό κατάλογο.
RZ (ex microzet)
Επίσκεψη πρώτη φορά στην εξωτερική σάλα. Αδιάφορος χώρος με αποδεκτού μεγέθους τραπέζια και πολύ καλές αποστάσεις.

Το σέρβις καλό και ενημερωμένο. Περισσότερο "φιλικό" παρά "τυπικό".

Ο κατάλογος, όπως μ'αρέσει, μικρός, ενδιαφέρων και σου 'δινε την εντύπωση οτι όλα τα πιάτα ταίριαζαν μεταξύ τους. Φάγαμε θαλασσινά, όλα ήταν παραπάνω απο καλά, ωστόσο και λόγω του μικρού καταλόγου τύχαινε να φας το ίδιο πράγμα πολλές φορές. Οι πρώτες ύλες εξαιρετικές, το μαγείρεμα πολύ καλό. Τα χειροποίητα ψωμάκια, αν και φαίνονται ακριβά, αξίζουν.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο κατάλογος με τα ποτά, με επιλογές απο χύμα και εμφιαλωμένα και γενικότερα επιλογές που δεν βρίσκεις συχνά.

Οι τιμές θεωρώ πως είναι προς τα πάνω, αν υπολογίσεις οτι οι μερίδες δεν είναι και οι μεγαλύτερες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πληρώσει και λιγότερα, χωρίς να μου έκανε αρνητική εντύπωση ο λογαριασμός. Γλυκάκι, καλό, κερασμένο (νομίζω δηλαδή).

Η συνολική εικόνα είναι καλή, το οτι αλλάζει τον κατάλογο συχνά και το καλό φαγητό για μένα είναι κίνητρο να ξαναπάω. Θα ξαναπάω.
Stephan
Παρήγγειλα ένα σάντουιτς φιλέτο πετεινού και ένα πίτα κολοκυθοκεφτέδες. Αυτό με τους κολοκυθοκεφτέδες ήταν κάτω του μετρίου, το φιλέτο πετεινού ΟΚ χωρίς να ενθουσιάζει. Πολύ κακό για το τίποτα, από γεύση όχι ιδιαίτερο.
dokimastis
Νέα παραγγελία από γνωστό app στη Σόουλ.

Δοκιμάστηκαν σχεδόν όλα τα σάντουιτς: Κοψίδι από Πρόβατο, Φιλέτο Πετεινού, Κεμπάπ σε λευκή προζυμένια πιτούλα, Μαύρος Χοίρος, Μπουτάκι Μαύρου Χοίρου. Ξεχωρίζουν για μένα αυτά στο μαύρο χαρουπένιο ψωμάκι. Ο πετεινός πολύ οκ, μαλακός, και το πρόβατο αυτή τη φορά ήταν καλό, όχι σκληρό.

Μαζί πήραμε και μια μερίδα Ταλιατέλες με τους 2 καβουρμάδες και σάλτσα ντομάτας, καλή, χορταστική, ίσως λίγο τσιμπημένη (11,80ε), αλλά οκ.

Το αποτέλεσμα είναι καλό. Θα ξαναπάρω λίγα-λίγα, για να μου ξεχωρίσουν οι γεύσεις.
Lycium
Η παρέα είχε από καιρό εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για το +Τροφή αλλά η ευκαιρία για δοκιμή ήρθε με το Σόουλ.

Πήραμε από τις σαλάτες τους αυτή με τα ζεματιστά χόρτα, ελιές, κρέμα ρεβιθιού, σκεπασμένη με ψητές φετούλες ψωμιού. Τα χόρτα ήταν μια χαρά για μένα, νόστιμα και αρκετά πικρά, θύμιζαν πολύ αυτά που είχαμε φάει κάποτε στη Μούργα. Από τα γεύματα ημέρας πήραμε τη σούπα με ζωμό πετεινού, noodles γλυκοκολοκύθας, μανιτάρια shiitake η οποία ήταν πολύ καλή και θα την ξαναπάρω αν την έχουν. Εκτάκτως είχαν και κεμπάπ σε μία μίξη από δυο τρία διαφορετικά είδη κιμά που μας τα είπαν αλλά δεν τα συγκρατήσαμε. Πήραμε λοιπόν κεμπάπ σε ψωμάκι, εντάξει γευστικό, γεμάτο, σφιχτό, ίσως και λίγο στεγνό, ωραίες πατατούλες και μπόλικα μυρωδικά, μια χαρά ήταν αλλά τώρα για την επόμενη φορά σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε και κάποιες από τις άλλες επιλογές που υπάρχουν στον κατάλογο.

Εντυπωσιακή ήταν και η φροντίδα που είδαμε να βάζει η κουζίνα στην προετοιμασία.
dokimastis
Παραγγελία με 3 είδη Σάββατο απόγευμα από Wolt, και πλέον προέκυψαν θέματα:

-Πέτσα γίδας με εντόσθια μέσα, σα μεγάλη Γαρδούμπα δηλαδή. Η πέτσα ήταν σόλα παπουτσιού και δεν τρωγόταν με τίποτα (πονέσανε τα δόντια μας). Τα χόρτα μαζί ήταν καλά, αλλά πικρά! Θα έβαζα άνετα ζάχαρη, αν τα μαγείρευα ή είχα τη δυνατότητα.

-Κοψίδι από Πρόβατο, επίσης σκληρό δυστυχώς. Σε σάντουιτς βέβαια, και καλύτερη κατάσταση από τη γίδα, αλλά πάλι δύσκολο.

-Μαύρος χοίρος σε μαύρο ψωμάκι από χαρούπι. Μας χαρο(υ)ποίησε ιδιαιτέρως, μια όασις- μια ευμορφιά. Ήταν μια χαρά και έσωσε την παρτίδα.


Φυσικά θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα του μπραντ.
Stephan
Παράγγειλα delivery ποικιλία ''Πρόβειο κοψίδι, Πετεινός, Μαύρος χοίρος, Αρνίσια συκωτάκια '' που ήταν ΟΚ, χωρίς όμως να ενθουσιάζει.Οι λίγες πατάτες τηγανητές και σαλάτα που υπήρχαν στη μερίδα ήταν κάτω του μετρίου. Τιμές τσιμπημένες, όχι κάτι το ιδιαίτερο.
dokimastis
Πέρασα και δοκίμασα Γίδα σε σάντουιτς. Πολύ καλή ιστορία, παρά τα λίγα λαθάκια εδώ και κει (οι πατάτες ήταν άψητες-κρατς, καραμελωμένα κρεμμύδια εντελώς άκοπα, τεσπά..)

Ισορροπημένη, φροντισμένη γεύση. Η γίδα ψιλοκομμένη σε στικς και μαλακωμένη. Το ψωμάκι από προζύμι μάλλον το κάνουν οι ίδιοι?

Αλλά το κύριο που σε κερδίζει είναι το packaging και το branding. Λατρεύω! Αυτό το αγγλικό με ελληνικά γράμματα, καθαρά φοντ λιτά κτλ. εξαιρετικά!

Το όλο πράμα πάει το θέμα fast/ street food ένα επίπεδο πιο πέρα! Τους βγάζω το καπέλο για την προσαρμοστικότητα και το μάρκετινγκ.


Υ.Γ. Έχουν ξεκινήσει και δίνουν και σούπες! Διπλό χτύπημα...
AG
Δοκίμασα τα σάντουιτς τους που προσφέρουν σαν Σοουλ, για την τιμή τους, τα θεωρώ πολύ τίμια. Ωστόσο δεν τρελάθηκα. Το σάντουιτς της γίδας ήθελε κάτι ακόμη για να δέσει αφού το ανεβατό και η σάλτσες είχαν απορροφηθεί από το ψωμί με αποτέλεσμα να είναι στεγνό. Ο πετεινός είχε στεγνώσει. Θα του έδινα σίγουρα και άλλη ευκαιρία μιας και το μενού φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
varethika ton prologo
Το side project της Συν Τροφή λέγεται Σοουλ και αποτελείται από μικρά γεύματα που περιλαμβάνουν κρέατα βιολογικής κτηνοτροφίας, βιολογικά λαχανικά προζυμένια ψωμιά και βιοδυναμικά κρασιά (τα περισσότερα σε σάντουιτς και μερικές σαλάτες)
Γιαντράνκα
Ανάμεικτα συναισθήματα από την παρέα για την +τροφή, παρότι πρόκειται σίγουρα για ενδιαφέρουσα (μετα)νεωτερική προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας. Γνώριμη φυσιογνωμία γενικά, αν και πια ραφινάτη (οι φαν της κεραμικής ειδικά θα ενθουσιαστούν), εμβληματικό το πάντρεμα ψαριού και κρέατος (πλέον παίζει και πολλή γίδα) σε διάφορα πιάτα, πάντα τοπ πρώτες ύλες, ψαγμένα κρασιά στη λίστα (θαυμάσια και τα ιδιαίτερα του κτήματος Λίγα που ήπιαμε), ωραία τα house ψωμάκια, αλλά υπάρχουν και τα πιο μέτρια πιάτα που υστερούν σε γεύση, επίσης οι σαλάτες στηρίζονται πιο πολύ στα καλά υλικά παρά την ιδέα από πίσω. Τιμές περί τα 25€/άτομο, και η ένσταση που διατυπώθηκε αφορούσε το vfm. Έχοντας πάει 5 φορές αντιλαμβάνομαι το επιχείρημα, ωστόσο για μένα είναι κάτι διαφορετικό και αξίζει τη δοκιμή, σίγουρα κανείς μπορεί να φάει πιατάρες όντας προσεκτικός στην παραγγελία.
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.3 ειδη ψωμιου ολα καλα,ταρταρ κολιου με ψητη μελιτζανα πολυ καλο,μαγιατικο με γυρη(εξαιρετικο,ξεχασα να το βγαλω φωτο),χελι καπνιστο με ταραμοσαλατα πολυ καλο,παπαδερδελες με μυδια πεστο βασιλικου και προβεια κρεμα καλο,ραβιολι με σεσκουλα και θραψαλο καλο,τονος με πετσα γιδας πολυ καλο+3 ρακες+κερασμενο γλυκο=95 ευρω.Μου αρεσε και το προτεινω.
timos zisis
απογευματινη επισκεψη πριν λιγες μερες, στον εξω χωρο με αρκετη απλα. σερβις μια χαρα. δοκιμαστηκαν: λευκος ταραμας με χελι(πολυ καλο), τηγανια τονου με λουκανικο(καλο), ταρταρ χριστοψαρου αν δεν κανω λαθος(πολυ καλο), πανσετα στη στοφα (πολυ καλο), φαβα με θραψαλο(σταθερη αξια). γενικα το φαγητο σε πολυ καλα επιπεδα, με φρεσκες ιδεες οπως μας εχει κακομαθει κι απο τη μουργα. τιμες δεν συγκρατησα. προτεινεται.
arxontas
Πρώτη μου επίσκεψη χθες. Καθίσαμε στο μπαρ καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι (συνιστάται κράτηση) το οποίο είχε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα λόγω του open kitchen και των επικοινωνιακών μαγείρων.
Τα πιάτα ήταν εξαιρετικά και στην εντέλεια, τα υλικά φρέσκα (από ότι κατάλαβα αυτή είναι και η ιδεολογία του μαγαζιού) και οι γεύσεις συνδέονταν άρτια μεταξύ τους.
Στο τέλος μας κέρασαν και γλυκάκι.
Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 25€/άτομο, ποσό απόλυτα λογικό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα το επισκεφτώ ξανά σύντομα (το μενού αλλάζει σε καθημερινή βάση οπότε είναι δύσκολο να αναλωθείτε στα ίδια πιάτα).
Bolulu
Νέα πρόταση στην πόλη μας. Ενδιαφέρον κονσεπτ με ανοιχτή κουζίνα και μόνο εξωτερικά τραπέζια και ένα μπαρ που βλέπει την κουζίνα.
Ότι δοκιμάσαμε ήταν εξαιρετικό. Το μενού είναι μικρό και αλλάζει καθημερινά. Δίνεται βάση στη πολύ καλή πρώτη ύλη. Επίσης, έχει καλή επιλογή από κρασιά. Τιμές καλές.
Οι θαμώνες της Μούργας θα το λατρέψουν.
Καθίστε στο μπαρ για να βλέπετε την κουζίνα και πως παρασκευάζονται τα πιάτα σας.