+ Τροφή

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΝαυμαχίας Έλλης 3 & Δόξης 9, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310540260
Διαδίκτυο
ΩράριοΚάθε μέρα 14:00-23:00.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Συντροφή, Συν
Άνοιξε15 Ιουλίου 2020
ΙδιοκτησίαΙ. Λουκάκης & Σία Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Η ίδια ιδιοκτησία έχει τη Moύργα.

Στη θέση του υπήρχε το Παπαρούνα bar.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα κάμποσες φορές Ιούλιο 2020-Οκτώβριο 2021.
  • Ευχάριστο εξωτερικό τραπέζι με άπλα, έχει και μια μπάρα που κοιτάει προς κουζίνα, δεν έχει καθόλου εσωτερικά τραπέζια. Σέρβις γρήγορο και αποτελεσματικό. Κατάλογος με 15-20 πιάτα που αλλάζουν συχνά. Θαμώνες/αισθητική λίγο πιο κυριλέ απ' ότι τα προηγούμενα μαγαζιά του Λουκάκη.
  • Κουζίνα δημιουργική αλλά ταυτόχρονα και απλοϊκή με καλές βιολογικές πρώτες ύλες, το χαρακτηριστικό στυλ του σεφ είναι εμφανές και στο μαγαζί αυτό, παρόλο που η κουζίνα έχει διακριτές διαφορές με την Μούργα (π.χ. εδώ έχουν και κρέας, έχει αρκετά πιάτα με ανάμεικτα θαλασσινά και κρέατα). Στα αρνητικά, ότι βρίσκω άβολες τις χοντροκομμένες σαλάτες, και η έλλειψη εντάσεων σε μερικά πιάτα. Για όσους γουστάρουν κρασιά, έχουν πολύ καλές επιλογές.
  • Οι τιμές άλλες φορές μου φαίνονται τσιμπημένες και άλλες φορές καλές. Έχει να κάνει αρκετά με το τι πιάτα θα πάρεις καθώς επίσης νομίζω ότι με τον COVID οι τιμές έπεσαν.
Συμπερασματικά, αν έχετε διάθεση για δημιουργική κουζίνα και έχει καλό καιρό, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Εικόνες (197)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κομματάρα τυρί για τα κρασιά
[εικόνα]
Κρασί Αγιωργίτικο Sant'or (οκ)
[εικόνα]
Κρασί Bucephale Xinomavro Ligas (οκ)
[εικόνα]
Γλυκό με παγωτό γιαούρτι (πάρα πολύ καλό, δε θυμάμαι την πλήρη περιγραφή, το ετοίμασε ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης)
[εικόνα]
Γλυκό με παγωτό γιαούρτι (πάρα πολύ καλό, δε θυμάμαι την πλήρη περιγραφή, το ετοίμασε ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης)
[εικόνα]
Κρασί Tatsis premno κόκκινο (οκ)
[εικόνα]
Κρασί Tatsis premno λευκό (όξινο, καλό vfm, αξίζει, προσοχή όμως δεν αρέσει σχεδόν σε κανέναν γιατί μυρίζει κλούβιο αυγό!)
[εικόνα]
"Πρόβατο τσιγαριαστό με ρεβυθάδα" (πολύ καλό, το ρεβύθι κρατούσε αλλά μου άρεσε πολύ, είχε ωραία γήινη γεύση)
[εικόνα]
Κρασί Pata Trava Ligas (καλό)
[εικόνα]
"Τόνος τατάκι στο μαντέμι, μανιτάρια shiitake"
[εικόνα]
Κρασί Λευκό Santorini Akra Chryssos
[εικόνα]
Λιπάκι γίδας
[εικόνα]
"Πατάτες ψητές, αυγά μελάτα, πέτσα γίδας" (ήταν λιπάκι γίδας και όχι πέτσα όπως έχω φάει στο παρελθόν πάντως ήταν νόστιμο, οι πατάτες είναι στο φούρνο με ελαιόλαδο και είναι λίγο σκληρές)
[εικόνα]
"Πατάτες ψητές, αυγά μελάτα, πέτσα γίδας" (ήταν λιπάκι γίδας και όχι πέτσα όπως έχω φάει στο παρελθόν πάντως ήταν νόστιμο, οι πατάτες είναι στο φούρνο με ελαιόλαδο και είναι λίγο σκληρές)
[εικόνα]
"Σιγομαγειρεμένος μαύρος χοίρος με γαρίδες και ξινό τραχανά" (καλός ο τραχανάς)
[εικόνα]
"Σιγομαγειρεμένος μαύρος χοίρος με γαρίδες και ξινό τραχανά" (ωραίος ο μαύρος χοίρος, οι γαρίδες δεν πρόσφεραν κάτι στην προκειμένη)
[εικόνα]
"Γαρίδες σε ελαιόλαδο, μοσχαρίσιο λουκάνικο ωρίμανσης, αυγό μελάτο" (ταιριαστός συνδυασμός και πολύ νόστιμο)
[εικόνα]
"Ταρτάρ μοσχαρίσιο, ρώσικη μανιταριών, naan bread, αυγό μελάτο" (νόστιμο, θα μπορούσε να είχε περισσότερο ένταση, οι πιτούλες δεν ήταν naan)
[εικόνα]
Ψωμάκια (αυτό με το χαρούπι είναι πολύ καλό)
[εικόνα]
Τσίπουρο (μια χαρά)
[εικόνα]
"Αθηναϊκή σαλάτα με βραστό μυλοκόπι, μαύρη φακή beluga" (ok, προσωπικά θα ήθελα περισσότερη ένταση)
[εικόνα]
Κρασί Λευκό Sclavos Tsaousi (οκ, αδιάφορο για τα γούστα μου, όμως άρεσε στην παρέα)
[εικόνα]
Μοσχαρίσιο τάρταρ (οκ)
[εικόνα]
Τόνος tataki (καλός)
[εικόνα]
Δροσουλίτες
[εικόνα]
Μυλοκόπι καρπάτσιο (οκ)
[εικόνα]
Μοσχαρίσιο τάρταρ (μέτριο)
[εικόνα]
Λουκάνικο με γαρίδες (οκ)
[εικόνα]
[εικόνα]
Αθηναϊκή σαλάτα (μέτρια)
[εικόνα]
Τραχανάς (καλός)
[εικόνα]
Πατάτες με πέτσα γίδας (μέτριο)
[εικόνα]
Προβατίνα ρεβιθάδα (καλό)
[εικόνα]
Μαύρος χοίρος / γαρίδα (καλό)
[εικόνα]
Ψωμιά (το χαρούπι μου άρεσε πολύ)
[εικόνα]
Φύλλο καπουτσίνο
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Γλυκό (συμπαθητικό)
[εικόνα]
Μαύρος χοίρος με κρέμα τραχανά και πρόβειο γιαούρτι (πάρα πολύ καλό)
[εικόνα]
Πετεινός γάστρας με ταλιατέλες (πολύ νόστιμο)
[εικόνα]
"Άρτος προζυμένιος" και "Ψωμάκια ζέας" (πολύ καλά)
[εικόνα]
Σουβλάκι τόνου (καλό, γαρνιτούρα ανέμπνευστη)
[εικόνα]
Γαρίδες (μέτριες)
[εικόνα]
Γαρίδες (μέτριες)
[εικόνα]
Θράψαλα (οκ)
[εικόνα]
Θράψαλα (οκ)
[εικόνα]
Τάρταρ τόνου (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ντομάτες με αγγούρι (αδιάφορο)
[εικόνα]
[εικόνα]
Ταραμάς (πολύ καλός)
[εικόνα]
[εικόνα]

Κατάλογος (21)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος 9ης Οκτωβρίου 2021
[εικόνα]
Κατάλογος 3ης Ιουλίου 2021
[εικόνα]
Κατάλογος 15ης Μαΐου 2021
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κατάλογος "Σόουλ" Φεβρουαρίου 2021: γεύματα ημέρας
[εικόνα]
Κατάλογος "Σόουλ" Ιανουαρίου 2021: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος "Σόουλ" Ιανουαρίου 2021: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος 18ης Οκτωβρίου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 17ης Οκτωβρίου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 24ης Σεπτεμβρίου 2020
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κατάλογος 3ης Σεπτεμβρίου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 21ης Αυγούστου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 6ης Αυγούστου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: κρασιά 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: κρασιά 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος 27ης Ιουλίου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος 20ης Ιουλίου 2020

Σxόλια (16)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
AG
Έκατσα και στο εστιατόριο .
Τα πιάτα είναι hit and miss φάση κατά την γνώμη μου.
Πλάκα εχει που παίζει φουλ surf and turf ο μάστορας (μόνο που δεν ξέρω αν έχει νόημα - παράδειγμα στον μαύρο χοίρο).
Αθηναϊκή σαλάτα , μετρια χωρίς καθόλου ένταση - το ίδιο και το τάρταρ μοσχαριού.
Η ρεβύθαδα από την άλλη πολύ καλή , όπως και ο τόνος και ο τραχανάς.
Πολύ φιλόξενος ιδιοκτήτης και προσωπικό , με γνώση στο τι σερβίρουν.
Ενημερωμένη κάρτα κρασιών , με καλές τιμές.
Γενικά οι τιμές του μου φάνηκαν πολύ λογικές both alcohol & φαγητό.
tsimpouklano
Πρώτη επίσκεψη στο + Τροφή, κατά το παραλεθόν έχει δοκιμαστεί το Σόουλ, οπότε ο πήχης αρκετά ψηλά.

Δοκιμάσαμε κυρίως τα θαλασσινά τους.
Από κολιό στο φλόγιστρο με μελιτζάνα (νόστιμος) και μύδια με ταραμά (εξαιρετικά) έως γαρίδες με αυγά μελάτα (πάρα πολύ καλό) και καρπάτσιο ροφού (τα σχόλια όλων ήταν πως ήταν το καλύτερο πιάτο του γεύματος).

Σαλάτα τα βλήτα με κρέμα από σπαράγγια και φακές beluga (αρκετά καλά).
Εξαιρετικά τα ψωμάκια. Αξίζουν τη δοκιμή χωρίς δεύτερη σκέψη.

Από ποτό η γράπα Πέλλας ήταν ευχάριστος συνδυασμός με το φαγητό και πολλή νόστιμη.

Γενικά, αρκετά ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία. Πολύ καλές πρώτες ύλες, εξαιρετικοί γευστικοί συνδυασμοί και πολύ καλά μαγειρεμένα όλα όσα δοκιμάσαμε.

Το σέρβις ευγενικό και γρήγορο. Πολλά μπράβο στα παιδιά.
Οι τιμές προς τα πάνω, ισχύει, γεγονός που δεν το κάνει εύκολα μαγαζί που θα δοκιμάζεις τακτικά, αλλά σίγουρα όχι σε ύψη που δεν ισχύουν ούτως ή άλλως σε εστιατορικού τύπου μαγαζιά. Φυσικά και θα ξαναδοκιμαστεί σε ημέρα με αρκετά διαφορετικό κατάλογο.
RZ (ex microzet)
Επίσκεψη πρώτη φορά στην εξωτερική σάλα. Αδιάφορος χώρος με αποδεκτού μεγέθους τραπέζια και πολύ καλές αποστάσεις.

Το σέρβις καλό και ενημερωμένο. Περισσότερο "φιλικό" παρά "τυπικό".

Ο κατάλογος, όπως μ'αρέσει, μικρός, ενδιαφέρων και σου 'δινε την εντύπωση οτι όλα τα πιάτα ταίριαζαν μεταξύ τους. Φάγαμε θαλασσινά, όλα ήταν παραπάνω απο καλά, ωστόσο και λόγω του μικρού καταλόγου τύχαινε να φας το ίδιο πράγμα πολλές φορές. Οι πρώτες ύλες εξαιρετικές, το μαγείρεμα πολύ καλό. Τα χειροποίητα ψωμάκια, αν και φαίνονται ακριβά, αξίζουν.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο κατάλογος με τα ποτά, με επιλογές απο χύμα και εμφιαλωμένα και γενικότερα επιλογές που δεν βρίσκεις συχνά.

Οι τιμές θεωρώ πως είναι προς τα πάνω, αν υπολογίσεις οτι οι μερίδες δεν είναι και οι μεγαλύτερες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πληρώσει και λιγότερα, χωρίς να μου έκανε αρνητική εντύπωση ο λογαριασμός. Γλυκάκι, καλό, κερασμένο (νομίζω δηλαδή).

Η συνολική εικόνα είναι καλή, το οτι αλλάζει τον κατάλογο συχνά και το καλό φαγητό για μένα είναι κίνητρο να ξαναπάω. Θα ξαναπάω.
Stephan
Παρήγγειλα ένα σάντουιτς φιλέτο πετεινού και ένα πίτα κολοκυθοκεφτέδες. Αυτό με τους κολοκυθοκεφτέδες ήταν κάτω του μετρίου, το φιλέτο πετεινού ΟΚ χωρίς να ενθουσιάζει. Πολύ κακό για το τίποτα, από γεύση όχι ιδιαίτερο.
dokimastis
Νέα παραγγελία από γνωστό app στη Σόουλ.

Δοκιμάστηκαν σχεδόν όλα τα σάντουιτς: Κοψίδι από Πρόβατο, Φιλέτο Πετεινού, Κεμπάπ σε λευκή προζυμένια πιτούλα, Μαύρος Χοίρος, Μπουτάκι Μαύρου Χοίρου. Ξεχωρίζουν για μένα αυτά στο μαύρο χαρουπένιο ψωμάκι. Ο πετεινός πολύ οκ, μαλακός, και το πρόβατο αυτή τη φορά ήταν καλό, όχι σκληρό.

Μαζί πήραμε και μια μερίδα Ταλιατέλες με τους 2 καβουρμάδες και σάλτσα ντομάτας, καλή, χορταστική, ίσως λίγο τσιμπημένη (11,80ε), αλλά οκ.

Το αποτέλεσμα είναι καλό. Θα ξαναπάρω λίγα-λίγα, για να μου ξεχωρίσουν οι γεύσεις.
Lycium
Η παρέα είχε από καιρό εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για το +Τροφή αλλά η ευκαιρία για δοκιμή ήρθε με το Σόουλ.

Πήραμε από τις σαλάτες τους αυτή με τα ζεματιστά χόρτα, ελιές, κρέμα ρεβιθιού, σκεπασμένη με ψητές φετούλες ψωμιού. Τα χόρτα ήταν μια χαρά για μένα, νόστιμα και αρκετά πικρά, θύμιζαν πολύ αυτά που είχαμε φάει κάποτε στη Μούργα. Από τα γεύματα ημέρας πήραμε τη σούπα με ζωμό πετεινού, noodles γλυκοκολοκύθας, μανιτάρια shiitake η οποία ήταν πολύ καλή και θα την ξαναπάρω αν την έχουν. Εκτάκτως είχαν και κεμπάπ σε μία μίξη από δυο τρία διαφορετικά είδη κιμά που μας τα είπαν αλλά δεν τα συγκρατήσαμε. Πήραμε λοιπόν κεμπάπ σε ψωμάκι, εντάξει γευστικό, γεμάτο, σφιχτό, ίσως και λίγο στεγνό, ωραίες πατατούλες και μπόλικα μυρωδικά, μια χαρά ήταν αλλά τώρα για την επόμενη φορά σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε και κάποιες από τις άλλες επιλογές που υπάρχουν στον κατάλογο.

Εντυπωσιακή ήταν και η φροντίδα που είδαμε να βάζει η κουζίνα στην προετοιμασία.
dokimastis
Παραγγελία με 3 είδη Σάββατο απόγευμα από Wolt, και πλέον προέκυψαν θέματα:

-Πέτσα γίδας με εντόσθια μέσα, σα μεγάλη Γαρδούμπα δηλαδή. Η πέτσα ήταν σόλα παπουτσιού και δεν τρωγόταν με τίποτα (πονέσανε τα δόντια μας). Τα χόρτα μαζί ήταν καλά, αλλά πικρά! Θα έβαζα άνετα ζάχαρη, αν τα μαγείρευα ή είχα τη δυνατότητα.

-Κοψίδι από Πρόβατο, επίσης σκληρό δυστυχώς. Σε σάντουιτς βέβαια, και καλύτερη κατάσταση από τη γίδα, αλλά πάλι δύσκολο.

-Μαύρος χοίρος σε μαύρο ψωμάκι από χαρούπι. Μας χαρο(υ)ποίησε ιδιαιτέρως, μια όασις- μια ευμορφιά. Ήταν μια χαρά και έσωσε την παρτίδα.


Φυσικά θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα του μπραντ.
Stephan
Παράγγειλα delivery ποικιλία ''Πρόβειο κοψίδι, Πετεινός, Μαύρος χοίρος, Αρνίσια συκωτάκια '' που ήταν ΟΚ, χωρίς όμως να ενθουσιάζει.Οι λίγες πατάτες τηγανητές και σαλάτα που υπήρχαν στη μερίδα ήταν κάτω του μετρίου. Τιμές τσιμπημένες, όχι κάτι το ιδιαίτερο.
dokimastis
Πέρασα και δοκίμασα Γίδα σε σάντουιτς. Πολύ καλή ιστορία, παρά τα λίγα λαθάκια εδώ και κει (οι πατάτες ήταν άψητες-κρατς, καραμελωμένα κρεμμύδια εντελώς άκοπα, τεσπά..)

Ισορροπημένη, φροντισμένη γεύση. Η γίδα ψιλοκομμένη σε στικς και μαλακωμένη. Το ψωμάκι από προζύμι μάλλον το κάνουν οι ίδιοι?

Αλλά το κύριο που σε κερδίζει είναι το packaging και το branding. Λατρεύω! Αυτό το αγγλικό με ελληνικά γράμματα, καθαρά φοντ λιτά κτλ. εξαιρετικά!

Το όλο πράμα πάει το θέμα fast/ street food ένα επίπεδο πιο πέρα! Τους βγάζω το καπέλο για την προσαρμοστικότητα και το μάρκετινγκ.


Υ.Γ. Έχουν ξεκινήσει και δίνουν και σούπες! Διπλό χτύπημα...
AG
Δοκίμασα τα σάντουιτς τους που προσφέρουν σαν Σοουλ, για την τιμή τους, τα θεωρώ πολύ τίμια. Ωστόσο δεν τρελάθηκα. Το σάντουιτς της γίδας ήθελε κάτι ακόμη για να δέσει αφού το ανεβατό και η σάλτσες είχαν απορροφηθεί από το ψωμί με αποτέλεσμα να είναι στεγνό. Ο πετεινός είχε στεγνώσει. Θα του έδινα σίγουρα και άλλη ευκαιρία μιας και το μενού φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
varethika ton prologo
Το side project της Συν Τροφή λέγεται Σοουλ και αποτελείται από μικρά γεύματα που περιλαμβάνουν κρέατα βιολογικής κτηνοτροφίας, βιολογικά λαχανικά προζυμένια ψωμιά και βιοδυναμικά κρασιά (τα περισσότερα σε σάντουιτς και μερικές σαλάτες)
Γιαντράνκα
Ανάμεικτα συναισθήματα από την παρέα για την +τροφή, παρότι πρόκειται σίγουρα για ενδιαφέρουσα (μετα)νεωτερική προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας. Γνώριμη φυσιογνωμία γενικά, αν και πια ραφινάτη (οι φαν της κεραμικής ειδικά θα ενθουσιαστούν), εμβληματικό το πάντρεμα ψαριού και κρέατος (πλέον παίζει και πολλή γίδα) σε διάφορα πιάτα, πάντα τοπ πρώτες ύλες, ψαγμένα κρασιά στη λίστα (θαυμάσια και τα ιδιαίτερα του κτήματος Λίγα που ήπιαμε), ωραία τα house ψωμάκια, αλλά υπάρχουν και τα πιο μέτρια πιάτα που υστερούν σε γεύση, επίσης οι σαλάτες στηρίζονται πιο πολύ στα καλά υλικά παρά την ιδέα από πίσω. Τιμές περί τα 25€/άτομο, και η ένσταση που διατυπώθηκε αφορούσε το vfm. Έχοντας πάει 5 φορές αντιλαμβάνομαι το επιχείρημα, ωστόσο για μένα είναι κάτι διαφορετικό και αξίζει τη δοκιμή, σίγουρα κανείς μπορεί να φάει πιατάρες όντας προσεκτικός στην παραγγελία.
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.3 ειδη ψωμιου ολα καλα,ταρταρ κολιου με ψητη μελιτζανα πολυ καλο,μαγιατικο με γυρη(εξαιρετικο,ξεχασα να το βγαλω φωτο),χελι καπνιστο με ταραμοσαλατα πολυ καλο,παπαδερδελες με μυδια πεστο βασιλικου και προβεια κρεμα καλο,ραβιολι με σεσκουλα και θραψαλο καλο,τονος με πετσα γιδας πολυ καλο+3 ρακες+κερασμενο γλυκο=95 ευρω.Μου αρεσε και το προτεινω.
timos zisis
απογευματινη επισκεψη πριν λιγες μερες, στον εξω χωρο με αρκετη απλα. σερβις μια χαρα. δοκιμαστηκαν: λευκος ταραμας με χελι(πολυ καλο), τηγανια τονου με λουκανικο(καλο), ταρταρ χριστοψαρου αν δεν κανω λαθος(πολυ καλο), πανσετα στη στοφα (πολυ καλο), φαβα με θραψαλο(σταθερη αξια). γενικα το φαγητο σε πολυ καλα επιπεδα, με φρεσκες ιδεες οπως μας εχει κακομαθει κι απο τη μουργα. τιμες δεν συγκρατησα. προτεινεται.
arxontas
Πρώτη μου επίσκεψη χθες. Καθίσαμε στο μπαρ καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι (συνιστάται κράτηση) το οποίο είχε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα λόγω του open kitchen και των επικοινωνιακών μαγείρων.
Τα πιάτα ήταν εξαιρετικά και στην εντέλεια, τα υλικά φρέσκα (από ότι κατάλαβα αυτή είναι και η ιδεολογία του μαγαζιού) και οι γεύσεις συνδέονταν άρτια μεταξύ τους.
Στο τέλος μας κέρασαν και γλυκάκι.
Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 25€/άτομο, ποσό απόλυτα λογικό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα το επισκεφτώ ξανά σύντομα (το μενού αλλάζει σε καθημερινή βάση οπότε είναι δύσκολο να αναλωθείτε στα ίδια πιάτα).
Bolulu
Νέα πρόταση στην πόλη μας. Ενδιαφέρον κονσεπτ με ανοιχτή κουζίνα και μόνο εξωτερικά τραπέζια και ένα μπαρ που βλέπει την κουζίνα.
Ότι δοκιμάσαμε ήταν εξαιρετικό. Το μενού είναι μικρό και αλλάζει καθημερινά. Δίνεται βάση στη πολύ καλή πρώτη ύλη. Επίσης, έχει καλή επιλογή από κρασιά. Τιμές καλές.
Οι θαμώνες της Μούργας θα το λατρέψουν.
Καθίστε στο μπαρ για να βλέπετε την κουζίνα και πως παρασκευάζονται τα πιάτα σας.