Pizza Plain

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΠιτσαρία
ΔιεύθυνσηΝικολάου Πλαστήρα 2, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2315550955 (δεν έχει delivery),6973903202
Διαδίκτυο
ΩράριοΜόνο απόγευμα-βράδυ. ΣΚ κλειστά. Τη βδομάδα του Δεκαπενταύγουστου κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΑύγουστο 2015
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Take eat easy και το Γεύσεις.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω κάτσει μερικές φορές 2018-2021. Όπως τα πρωτοείπαν nazoraios και dimitris©.

Εξαιρετική πίτσα ιταλικού τύπου, ελαφριά και με καλά υλικά. Ο ιδιοκτήτης Κώστας φιλικός. Δουλεύει μόνος, δεν κάνει ντελίβερι, και τα ετοιμάζει όλα εκείνη τη στιγμή. Μόνο πίτσα και αναψυκτικά/μπύρες (έχει και μερικές ψαγμένες). Δεν έχει έτοιμες γεύσεις, κάνεις μόνος σου μίξη. Έχει λίγα toppings με τα οποία μπορείς να παραμετροποιήσεις την πίτσα, από αλλαντικά έχει τσορίθο (πολύ καλό), προσούτο (πολύ καλό), καπνιστή πανσέτα (καλή) & πεπερόνι (οκ). Η ζύμη και η σάλτσα ντομάτας είναι εξαιρετικές. Το κύριο του αρνητικό ότι έχει ελάχιστα τραπεζάκια για να κάτσεις και δεν είναι τόσο βολικά.

Στο τοπ 3 της πόλης για τα γούστα μου. Το προτείνω!

Εικόνες (39)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Πεπερόνι αριστερά, πανσέτα δεξιά (πολύ καλές)
[εικόνα]
Ουγγαρέζικο πάπρικα κολμπάς
[εικόνα]
Αριστερά σπεκ, δεξιά πεπερόνι
[εικόνα]
Αριστερά βεντριτσίνα, δεξιά τσορίθο
[εικόνα]
Πάγκος εργασίας
[εικόνα]
Παράδοση
[εικόνα]
Cornicione
[εικόνα]
Με πεπερόνι (κόλαση)
[εικόνα]
Ρόκα προσούτο και τζορίθο (εξαιρετικές)
[εικόνα]
Pizza prosciutto (υπέροχη, 9€)
[εικόνα]
Μισή πεπερόνι (πολύ καλή) & μισή ρόκα-προσούτο (απλώς οκ)
[εικόνα]
Μισή προσούτο (τοπ!) μισή πεπερόνι (καλή)
[εικόνα]
Καλή ποικιλία από ψαγμένα μπυράκια
[εικόνα]
Πίτσα γκοργκοντζολα λιαστή τσορίθο βασιλικό
[εικόνα]
Πίτσα μαργαρίτα με τριμμένη παρμεζάνα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Ιταλική μπύρα (καλή)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Πίτσα με προσούτο και ρόκα (εξαιτερική) & πεπερόνε (καλή)
[εικόνα]
Πίτσα με τσορίθο και βασιλικό (εξαιτερική)
[εικόνα]
Μπύρα Oppigards (πολύ καλή)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2020)
[εικόνα]
Pizza με τρούφα ρόκα προσούτο
[εικόνα]
Τρέχων κατάλογος - μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή
[εικόνα]
Μισό κομμάτι προσούτο|τρούφα|ρόκα|grana padano (αδιανόητη!)
[εικόνα]
Μισό κομμάτι μαργαρίτα (πολύ καλό)
[εικόνα]
Πίτσα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Πίτσα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Πίτσα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Πίτσα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Αναψυκτικά
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Ψυγείο

Σxόλια (37)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
klitemnistra (πριν από 29 μέρες)
το διαμάντι της γειτονιάς!

ο Κώστας είναι περίπτωση, διαβασμένος στα υλικά και τις τεχνικές του σιναφιού, κιμπάρης σε γνωστούς και νέους, ανοιχτός για κουβέντα, με τα πάνω και τα κάτω του. αυτά στα πλαίσια που βάζουν οι αγχώδεις ρυθμοί όταν κορώνει η κίνηση. αλλά αυτό είναι το modus vivendi.
σπάνια η τιμιότητα και ο σεβασμός του στο προϊόν - αποκλείοντας το ντιλίβερι, μη έχοντας παρκαρισμένη πίτσα στη βιτρίνα και προτείνοντας την άμεση κατανάλωση.
μ' αρέσει που σπάει το γυαλί ανάμεσα σε μαγαζάτορα-καταναλωτή και ορίζει με οικειότητα πώς πρέπει να σεβαστεί κι ο πελάτης την πίτσα.

η ίδια η πίτσα απ' τις κορυφαίες, έχουν ειπωθεί όλα εξάλλου.
με τις κατάλληλες προϋποθέσεις άνεσης μπορεί να στηθεί πίτσα με υλικά του πελάτη.
ο χώρος μικρός, όσο μπορεί να χωρέσει η αγκαλιά πριν ξεχειλώσει και γίνει απρόσωπη.

η πιο ανθρώπινη πιτσαρία και ο πιο πολύτιμος πιτσαγιόλος της πόλης έτυχε να φτιαχτούν στη Χαριλάου!
Salataki
Μα τι βάζει!
Απορώ πώς μπορεί να είναι τόσο νόστιμη, με μεγάλη διαφορά από όσες έχω δοκιμάσει στην πόλη. Απλή πίτσα, ιταλικού τύπου, με ποιοτικά υλικά. Κυρίως αλλαντικά, δοκίμασα σαλάμι (τέλειο) και σπεκ (καλό), εμπιστεύτηκα τις προτάσεις του, και καλά έκανα τελικά. Όσο αλμυρή πρέπει, όσο ψημένη πρέπει, όσο φορτωμένη (ή όχι) πρέπει και δεν σε βαραίνει.
Τιμές πολύ καλές, πίτσα μισή με αλλαντικό μισή χωρίς γύρω στα 11 ευρώ. Πολύ συμπαθητικός και πρόθυμος να βοηθήσει ο Κώστας, ήρθαμε σε ώρα που το μαγαζί είχε ουρά για παραλαβή και μας εξυπηρέτησε άμεσα. Συμπαθητικός χώρος με μόλις 2 τραπέζια μέσα, 1 έξω. Θα ξαναπάω και θα το πω και σε άλλους.

Υ.Γ. Το καλύτερο φάρμακο για την ημικρανία ( έχω δοκιμάσει και με φαλαφελ αλλά δεν έπιασε).
Nic
Προσκύνησα κι εγώ με τη σειρά μου στο ναό (ή καλύτερα παρεκκλήσι λόγω μεγέθους) της πίτσας. Ωραίος τύπος ο Κώστας, γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει και φαίνεται στο αποτέλεσμα. Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ η δουλειά του, που έχει αναγκαστεί να κόψει τα σουκού και επιπλέον, επιβάλλεται τηλεφωνική παραγγελία νωρίτερα, ώστε να αποφύγεις τη μεγάλη αναμονή.

Δοκίμασα την πίτσα με πανσέτα και την πεπερόνι. Αμφότερες πολύ καλές, με ποιοτικά υλικά και ιδανική ζύμη. Πέρα από τα στάνταρ υλικά, πρόσθεσε και πεκορίνο με πιπέρι, που έτυχε να προμηθευτεί αυτές τις μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάνει εξαιρετικό καφέ, τον οποίον τιμούν διάφοροι γείτονες και φίλοι τις πρωινές/μεσημεριανές ώρες που προετοιμάζει τα ζυμάρια.
Θου-Βου
Η καλύτερη πίτσα της Θεσσαλονίκης, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη! Ο Κώστας μεγάλη μορφή, καλό παιδί, φιλότιμος, αυτοδίδακτος, εργατικός, φιλικός, ομιλητικός και πρόθυμος για επεξηγήσεις και διευκρινίσεις. Είναι κιμπάρης και ξέρει και να κερνάει, πότε ένα κομμάτι πίτσα στο χέρι, πότε ένα αναψυκτικό, πότε μία μπύρα. Έχει στο ψυγείο αρκετά μεγάλη ποικιλία από δυσεύρετες μπίρες και κάποια επίσης δυσεύρετα αναψυκτικά.

Στα αρνητικά, το περιορισμένο ωράριο (19:00 – 24:00, Σ/Κ κλειστά), το ότι δεν έχει βοηθό, το ότι δεν διαθέτει ντελίβερι, το ότι δεν έχει κατάλογο, το ότι δεν έχει ξυλόφουρνο, το ότι σερβίρει και καφέδες, το ότι ο χρόνος αναμονής εκεί στα όρθια πολλές φορές ξεπερνάει σε ώρα αιχμής την μία ή ακόμη και την μιάμιση ώρα, το ότι το τηλέφωνο χτυπάει ακατάπαυστα και δεν το σηκώνει και το ότι το εσωτερικό του μαγαζιού έχει όλο κι όλο δύο – τρία τραπεζάκια με τέσσερις – πέντε καρέκλες συνολικά. Τηλεφωνούν πολλοί για να τους ετοιμάσει την πίτσα τους και να περάσουν να την παραλάβουν π.χ. σε καμιά ώρα, αλλά όταν ο άλλος πνίγεται στη δουλειά, ε… λογικό είναι να μην σηκώνει καν το τηλέφωνο.

Το κομμάτι πίτσα (το ⅕ της ολόκληρης) έχει 2,00 €. Οι ολόκληρες πίτσες από 10 € (μαργαρίτα) έως 12 € ή και 14 € (ανάλογα τα αλλαντικά).

Το έχω επισκεφθεί 5-6 φορές. Η καλύτερη ώρα είναι νωρίς, αμέσως μόλις ανοίξει, δηλαδή γύρω στις 19:00 – 19:15. Δοκίμασα μία ολόκληρη (μισή με ventricina βεντριτσίνα, μισή με chorizo τσορίθο, συν βασιλικό), μία ολόκληρη (μισή με speck σπεκ και ρόκα, μισή με peperoni πεπερόνι), μία ολόκληρη (με guanciale γκουαντσάλε και λάδι τρούφας), μία ολόκληρη (με ουγγαρέζικο paprika kolbász πάπρικα κολμπάς καυτερό, συν βασιλικό), μία ολόκληρη (με prosciutto προσούτο, ρόκα και λάδι τρούφας) και μία ολόκληρη (με soppressata σοπρεσάτα Καλαβρίας πικάντικη), βλ. φωτο. Κάποια από αυτά τα αλλαντικά (όπως λ.χ. το ουγγαρέζικο και το καλαβρέζικο) τα προμηθεύεται πάρα πολύ σπάνια, μία – δύο φορές το χρόνο (κατά δήλωσή του). Η μοτσαρέλα του είναι εξαιρετική. Κάποιες φορές (σπάνια) δουλεύει και βουβαλίσια. Η σάλτσα ντομάτας πάρα πολύ καλή. Ωστόσο, το πιο δυνατό χαρτί της πίτσας του είναι η ζύμη, η οποία φυσικά είναι χειροποίητη. Το μυστικό της ζύμης το ξέρει μόνον ο Κώστας. Τέλος, οι Ιταλοί λένε ότι η καλή πίτσα πρέπει να είναι λιγουλάκι καμένη. Και ο Κώστας αυτό το τηρεί ευλαβικά.

Συμπερασματικά, συνιστάται ανεπιφύλακτα. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά – επαναλαμβάνω – για μένα είναι η καλύτερη πίτσα της Θεσσαλονίκης, εφάμιλλη της περίφημης Ναπολιτάνικης.
pravinos
Δοκίμασα κι εγώ πρόσφατα! Πολύ ωραία η πίτσα, απλή χωρίς πολλά διαφορετικά υλικά αλλά με ποιότητα. Σίγουρα θα ξαναπάρω απλά την επόμενη φορά με τηλεφώνημα αρκετά νωρίτερα για να περιορίσω την αναμονή. Δυστυχώς στην πόλη δεν έχει πολλές επιλογές πίτσας τέτοιου επιπέδου!
Γαργαντούας
Δεύτερη φορά μετά από καιρό. Ο άνθρωπος είναι μάστορας εντάξει ειδικά για Ελλάδα η πίτσα του είναι άπαιχτη. Ούτε ξυλοφουρνους ούτε δέκα κόλπα τραγανή, τέλειο ζυμάρι με τέλεια ωρίμανση και τέλειο ψήσιμο. Πιο τραγανή γενικά, μεγάλο μέγεθος όχι αυτές τις φλωρικες που δίνουν οι υπόλοιποι. Πάρα πολύ ποιοτικά τα υλικά. Με ένα παράπονο παλιά είχε περισσότερα υλικά και γενικά έλειπαν. Και οι δύο πίτσες που πήραμε πολύ φτωχές. Ξενέρωσα αρκετά
fisher
Σήμερα ήταν μέσα και ετοίμαζε. Χαρτάκι απέξω Σάββατο και Κυριακή κλειστά.
παστίτσιος
Γνωριζει κανεις ποτε θα ανοιξει; Εχθες ηταν ακομα κλειστος.
βιβλιοφάγος
Μπήκα κι εγώ βλέποντας τον χαμό απ'έξω και τι να δώ..; Άδειες προθήκες κ τον ιδιοκτήτη να πηγαίνει πέρα δωθε, να ετοιμάζει πίτσες, να ξεφουρνίζει, να σερβίρει, να να να...Τρομερός τύπος! Πιάσαμε κουβέντα, βγάλαμε χαβαλέ, μ'εφτιαξε και μια πίτσα μισή-μισή (μαργαρίτα για τον πιτσιρίκο, πεπερόνι για μένα), η οποία ήταν ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ή, τσίμπησα και 2 sknipa ipa κι έφυγα με χαμόγελο στα χείλη. Αλλά πρέπει να παραδεχθώ οτι πιθανόν θα την ευχαριστιόμουν πολύ παραπάνω αν την έτρωγα επι τόπου..Next time σίγουρα!
Κοιλιόδουλος1
Προσωπικά το κατατάσσω στην κορυφή της Σαλονίκης.
Ο Κώστας έχει βρει της ισορροπίες νερού - αλευριού - μαγιάς - αλατιού και καταφέρνει να φτιάχνει τοπ ζυμάρι - ναπολετάνικο.
Αν και ερασιτέχνης - χομπίστας, θεωρώ ότι παίζει μπάλα τσάμπιονς λιγκ που θα ζηλεύανε και οι πιτσαγιόλοι της Νάπολης.

Αξίζει οπωσδήποτε δοκιμή από τους φαν του είδους.
10/10
fisher
Πολύ καλή πίτσα, όπως προείπαν οι ταβερνοχωρίτες, ιταλικού τύπου.
Ζύμη και σάλτσα πολύ δυνατές οπότε από κει και πέρα είναι θέμα γούστου και τι θα βάλεις. Το κακό είναι οτι αυτό το είδος πίτσας πρέπει να το φας επί τόπου αλλά τα τραπεζάκια του είναι ελάχιστα.
Εξυπηρέτηση πολύ καλή.
dokimastis
Εμένα που με γνωρίζει φατσικά και έχουμε κάνει κουβέντες στα όρθια (και μου έχει άνεση), μία φορά που πήγαμε με τα παιδιά μου και γινόταν μέγας χαμός, μάς κέρασε ένα-δύο υπάρχοντα κομμάτια και μου λέει "φύγετε, δεν μπορώ". Εγώ, το εκτίμησα.
Shawarma
Ώρα για δοκιμή μετά από τόσα καλά σχόλια.

Ένα ζευγάρι περίμενε στο τραπέζι, ένας για παραγγελία, ένας στο όρθιο και μέσα να βαράει το τηλέφωνο, ε ο θεουλης μέσα δεν είχε καν πίτσα να ψήνεται.

Μετά το απαραίτητο τσατ για την γνωριμία με ρώτησε να βάλω από αυτό να βάλω από το άλλο και κατέληξα να δοκιμάσω κομμάτι με τσορίθο και κάτι άλλα ούτε που θυμάμαι. Πολύ ωραίο το ζυμάρι, τίποτα το ξεχωριστό ως σύνολο.

Αυτή η χαλαρότητα, η μεγάλη αναμονή, η έλλειψη καταλόγου και το βάζω υλικά πάνω και ότι κάτσει έχει την πλάκα του δε λέω αλλά δεν νομίζω να ξαναδοκιμάσω.
Koutmatzan
Δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούργιο πάρα μόνο να επιβεβαιώσω τα θετικά σχόλια. Μου άρεσε πολύ το πεπερόνε του (το αλλαντικό).
guru
Πολύ δυνατή πίτσα. Πολύ καλά υλικά προτείνεται ανεπιφύλακτα
karas
Τρελή αφασία ο τύπος!!! Ανοίγει σε ιδιαιτέρα δικά του ωράρια και πάει στους δικούς του ρυθμούς. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη πίτσα της πόλης αλλά είναι σίγουρα πολύ νόστιμη, οι συνδυασμοί του είναι γευστικοί, που σε συνδυασμό με τον ιδιοκτήτη σε κερδίζει!!! Τιμές φτηνές, είναι όμως της υπομονής, ένα τηλέφωνο πριν πάτε ίσως βοηθάει στον μεγάλο χρόνο αναμονής.
Τόλης
Μακράν η καλύτερη της πόλης. Delivery δεν κάνει (από άποψη). Ανοίγει απόγευμα και δε δουλεύει Κυριακές.
Ragioniè
Δεν είναι ότι φτιάχνει την ''καλύτερη'' πίτσα της πόλης,βέβαια τα γούστα είναι γούστα,αλλά σε κερδίζει περισσότερο η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη,το μεράκι του και προσωπικά μιλώντας η πολύ καλή πίτσα που ετοιμάζει πάντα σε συνάρτηση ότι πρόκειται για έναν αυτοδίδακτο pizzaiolo.

Η έλλειψη πιστοποιημένης γνώσης ή πρότερης εμπειρίας ή ενός ξυλόφουρνου υπερκαλύπτεται από το πάθος και την περιέργεια για πειραματισμούς από τον ευγενέστατο νεαρό με το αποτέλεσμα να είναι εξόχως γευστικό.Όσες φορές δοκίμασα και σε κλασσικές επιλογές αλλά και σε custom που πρότεινε ο ίδιος ήταν όλες πολύ καλές.
teris3
Ειμαι της γειτονιας και εχοντας ακουσει τοσα θετικα σχολια, εκανα 2 φιλοτιμες προσπαθειες να τον δοκιμασω αλλα ...χωρις επιτυχια.
Ο τυπας ανοιγει οποιες μερες και ωρες θελει και δεν εχει delivery. Δεν υπαρχει τιποτα ετοιμο, ολα τα φτιαχνει εποτοπου και ο χωρος ειναι μικροσκοπικος με αποτελεσμα να δημιουργουνται ασταματητα ουρες για να παραγγειλεις.
Και τις δυο φορες μετα απο ενα τεταρτο ορθιος στην ουρα βαρεθηκα και εφυγα....
Stephan
Έχω φάει πολλές φορές , οι πίτσες του είναι πολύ καλές. Σταθερή αξία. Μοναδικό μειονέκτημα , δουλεύει λίγες ώρες , μόνο από τις 6μ.μ και μετά.
Jørgen
Επαναληπτική επίσκεψη, που επιβεβαίωσε το αξιόλογο του μαγαζιού. Δοκιμάστηκε πίτσα ρόκα, μανιτάρι, προσούτο, λάδι τρούφας. Ο ιδιοκτήτης όπως πάντα πρόθυμος και ευέλικτος να εξυπηρετήσει, παρ' όλο τον μεγάλο φόρτο. Η αναμονή βέβαια άξιζε τον κόπο με το παραπάνω, με την εξαιρετική, αφράτη ζύμη, τα καλά και ελαφριά υλικά και το καλό ψήσιμο. Οι τιμές παραμένουν στα ίδια, καλά επίπεδα. Νομίζω -μέχρι αποδείξεως του εναντίου τουλάχιστον-, πως μιλάμε για την καλύτερη πίτσα της πόλης, και συνολικά για μια πολύ όμορφη προσπάθεια. Must πλέον.
th
Χθεσινή επίσκεψη μετά απο καιρό. Δοκιμάσαμε μία πίτσα μαργαρίτα και μία που ήταν μισή με πεπερόνι ωρίμανσης και μισή με ρόκα,προσούτο και λάδι τρούφας. Για μένα απο τις καλύτερες πίτσες τις πόλης, ίσως η καλύτερη. Πολύ καλά υλικά και ωραία υφή στη ζύμη, την προτείνω!
dokimastis
Έγινε η δοκιμή επιτέλους! Ο ιδιοκτήτης Κώστας όντως πολύ φιλικός, σε κερδίζει αμέσως. Εντυπωσιάζει το πώς διαχειρίζεται τον χαμό που συσσωρεύεται. Στην ουσία με κέρασε όταν του είπα ότι τον έψαχνα με τον κορωνοϊό κτλ. Δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα στο μαγαζί του.

Στα της πίτσας δεν έχω να προσθέσω πολλά σε αυτά που έχουν ειπωθεί. Φάγαμε μια γύρα κομμάτι μαζί με τα παιδιά και καπάκι άλλη μια. Η πολύ λεπτή ζύμη είναι εξαιρετική και επίσης δεν δίνει χοντρό στεφάνι γύρω απ την πίτσα (άλλο ένα συν). Όμως κυρίως μού έκανε εντύπωση πόσο ζουμερή ήταν η πίτσα! Φυσικά ξεχώρισε το κομμάτι με το λάδι τρούφας και την ρόκα.

Από τα καλύτερα λημέρια street food στην πόλη αυτή τη στιγμή.
Alexandros
@dokimastis Εν μέσω κορωνοϊού είχε κλείσει. Τώρα λειτουργεί κανονικά, εγώ πήρα την προηγούμενη βδομάδα.... μια χαρά ακριβές ωράριο έχει κάθε βραδάκι, μέχρι 22:30 σίγουρα τον βλέπω ανοιχτό.
dokimastis
Προσπάθησα πολλές φορές μέσα στην Κορώνα να το δοκιμάσω, αλλά όλες τις φορές απέτυχα. Μια-δυο φορές τον κάλεσα κιόλας, και τη μία μου είπε ότι είχαν τελειώσει τα ζυμάρια του! Θα ψάξω να βρω ακριβές ωράριο..
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Seventh
Γεύση και ποιότητα. Τα τρία λεπτά αναμονής για να φτιαχτεί εκείνη την ώρα η πίτσα, εύκολα γίνονται 13 με την κουβέντα με τον μάστορα 😀
Jørgen
Μπορεί και η καλύτερη πίτσα της πόλης. Προσούτο, μανιτάρι, τρούφα, ρόκα, γκράνα παντάνο, τοματίνι, με εξαιρετική, αφράτη ζύμη, ιταλικού τύπου. Πολύ καλή ποιότητα υλικών (αν και θα ήθελα λίγο παραπάνω), τιμή στο κομμάτι πολύ χαμηλή σε σύγκριση με την υψηλή ποιότητα. Ενδιαφέρουσα η συζήτηση με τον ιδιοκτήτη, που μας είπε ότι είναι αυτοδίδακτος. Ευγενικός και πρόθυμος να εξυπηρετήσει με παραπάνω υλικά κτλ.
Σε ένα είδος που η Θεσσαλονίκη δεν έχει άπειρες επιλογές υψηλού επιπέδου, ξεχωρίζει και αξίζει ανεπιφύλακτα. Ας το υποστηρίξουμε :)
Κοιλιόδουλος
Ωραία λεπτή ζύμη, με σωστές αναλογίες υλικών. Πραγματικά αξίζει!
aethra
Από τις καλύτερες πίτσες που έχω δοκιμάσει στην Θεσσαλονίκη.. Εξαιρετικό ζυμάρι και πολύ ποιοτικά τα toppings από έναν άνθρωπο "ερωτευμένο" μα την πίτσα και την δουλειά του.. !! Συστήνεται ανεπιφύλακτα..
zaknafein
Πολύ ευχάριστη έκπληξη στην περιοχή. Πολύ ωραία ζύμη και από το πως ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης την παραγγελία, φαίνεται ότι έχει μεράκι. Πολύ καλό και αξίζει να στηριχθεί!!! Two thumbs up!!!!
Alexandros
Επιβεβαιώνω τα καλά σχόλια των προηγούμενων φίλων.
Λεπτή και νόστιμη ζύμη, ποιοτικά υλικά, σωστό ψήσιμο!
Seventh
Αξίζει στήριξη αυτή η προσπάθεια σε γειτονιά πέραν του κέντρου. Ο ιδιοκτήτης φαίνεται ότι το κατεχει και γευστικά ξεφεύγει από τα γνωστά.
Σταύρος
Για να μην ...κουράζομαι να γράφω , προσυπογράφω το σχόλιο του ταβερνοαλανιού!
Περνώ από εκεί όποτε μπορώ, αλλά τις περισσότερες φορές τον βρίσκω κλειστό (next time I 'll call before...)
JohnJohn
Από τις καλύτερες πιτσαρίες γευστικά στη Θεσσαλονίκη, αν και εκ πρώτης όψεως δεν σου δίνει με τίποτα αυτή την εντύπωση. Μικρός χώρος, λίγα τραπεζάκια, εξυπηρετικότατος και κατατοπιστικότατος ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της υπόθεσης. Λεπτή ζύμη, όχι mainstream υλικά, μεγάλη διάμετρος και γεύση στο απόγειό της. Κατόπιν δικών μου ερωτήσεων και δικών του προτάσεων, καταλήξαμε σε πίτσα με πεπερόνι, μανιτάρια, pancetta, μοτσαρέλα, ντομάτα, grana padano. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και έχει ήδη γίνει must τις ημέρες που υπάρχει όρεξη για πίτσα.
tolios
ο ανθρωπος αγαπαει την πιτσα και αυτο που κανει . 4 κομματια μαργαριτα τα οποια εμπλουτισε με ροκα και προσουτο σε τιμη ασυναγωνιστη σε σχεση με την ποιοτητα .η καλυτερη πιτσα στο χερι ανατολικα .
dimitris©
Πίτσα που σίγουρα δεν περιμένεις από μια συνοικιακή πιτσαρία. Ψαγμένα υλικά, απίστευτη λεπτή ζύμη, προσεγγίζει τις αυθεντικές ιταλικές και πολύ μεράκι από το παιδί που την έχει. Ο τύπος πάντα σκίζεται να σε εξυπηρετήσει, να πω την αλήθεια απορώ πως τα καταφέρνει μόνος του.
nazoraios
Αξίζει οπωσδήποτε μια επίσκεψη.
Είναι ένα παιδί που την έχει την πιτσαρία μόνος του και κάνει όλη τη δουλειά. Φέρνει πολύ καλά υλικά (γκοργκοντζόλα, σαλάμι, πεπερόνι), φτιάχνει πολύ καλή ζύμη, έχει λίγα αναδιπλούμενα τραπεζάκια και καρέκλες στο πεζοδρόμιο, ψαγμένα αναψυκτικά όπως Dr. Pepper. Με 10€ χορταίνουν 2 άτομα.