Κώστας

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο, Ψητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΕμμανουήλ Φίλη 15, Πυλαία
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310905062
Διαδίκτυο
Ωράριο12:30-01:00. Αύγουστο κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1988
Πρόσθετες πληροφορίες:
Δεν έχει delivery.

Απρίλιο 2016 πραγματοποίησε ανακαίνιση. Το 2018 επεκτάθηκε στο πεζοδρόμιο με τζαμαρία.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:

Έχω πάει πάρα πολλές φορές από τον Απρίλιο 2010 μέχρι και Μάρτιο 2013.
  • Ο χώρος φωτεινός και καθαρός. Είναι ωραίο που έχει μια βιτρίνα και βλέπεις όλα τα νωπά κρέατα. Εξωτερικά έχει 5-6 τραπεζάκια και σκιά από τέντα και οριακά από 2 φλαμουριές.
  • Ιδιοκτήτης και σέρβις αδιάφορο.
  • Το φαγητό, 9 στις 10 φορές, είναι καλό στα πάντα: νόστιμος γύρος χειροποίητος, τα υπόλοιπα κρέατα τα ψήνει στα κάρβουνα (σουβλάκια, παϊδάκια, πανσέτες, συκώτι, μοσχαρίσια μπριζόλα κτλ), οι πίτες δεν στάζουν λάδι, οι αλοιφές είναι δικές του και καλές. Το μόνο παράπτωμα που με πληγώνει είναι η προκάτ πατάτα (McCain) και ο γύρος που είναι ενίοτε λίγο λαδερός, αλλά με τόσα θετικά, μετατρέπεται σε πταίσμα. Έχει τσίπουρο "Πλάτσα" που είναι οκ.
  • Νορμάλ τιμές (ίσως ένα κλικ τσιμπημένες).
Αξίζει :)

Έκατσα ξανά Ιούνιο 2017 μετά από 4 χρόνια. Μεγάλη απογοήτευση. Καταρχάς ο χώρος ανακαινίσθηκε και έγινε ένα κλικ πιο τρέντι. Πήρα γύρος που ήταν οκ, καλύτερος από το μέσο όρο, αλλά όχι τόσο καλός όσο τον θυμόμουν. Και πήρα μια σουτζουκάκια που ήταν τίγκα στο ενισχυτικό γεύσης και πολύ μέτρια. Αλοιφές αποδεκτές. Πατάτες προκάτ.

Δε βλέπω το λόγο να ξαναπάω για αρκετό καιρό.

Εικόνες (52)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ρωσσική
[εικόνα]
Μπριζόλα χοιρινή
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκάκι
[εικόνα]
Αρνίσια παϊδάκια
[εικόνα]
Κεφαλοτύρι ψητό
[εικόνα]
"Εξωτερικά"
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκό
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκό
[εικόνα]
Κεφαλοτύρι ψητό
[εικόνα]
Παϊδάκια αρνίσια
[εικόνα]
Παϊδάκια αρνίσια, μελιτζανοσαλάτα, πίτες
[εικόνα]
Ψητάδες
[εικόνα]
Ετοιμάζεται επέκταση
[εικόνα]
Παντσέτα (μέτρια)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια μπριζόλα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Χοιρινή μπριζόλα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Καυτερή πιπεριά
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (οκ)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή (μια χαρά)
[εικόνα]
Γύρος (πολύ καλός)
[εικόνα]
Ψωμάκι ζεστό με γύρο (πολύ καλός)
[εικόνα]
Πίτα γύρος πατάτες σως μουστάρδας
[εικόνα]
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (πολύ κακά)
[εικόνα]
Γύρος (καλός)
[εικόνα]
Πίτες (οκ)
[εικόνα]
Χτυπητή, ρώσικη, πάπρικα (οκ)
[εικόνα]
Ρετσίνα Μαλαματίνα
[εικόνα]
Γύρος και μελιτζανοσαλάτα
[εικόνα]
Γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού καρότο (καλό)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια μπριζόλα (καλή, αλλά αν είστε σαν και μένα, ζητήστε την λιγότερη ψημένη, γιατί την παραψήνει)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2012)
[εικόνα]
Συκώτι
[εικόνα]
Ρώσικη
[εικόνα]
Συκώτι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ρώσικη (καλή)
[εικόνα]
Πανσέτες (πολύ καλές)
[εικόνα]
Καυτερές πιπεριές (καλές)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2012)
[εικόνα]
Σάντουιτς γύρος
[εικόνα]
Μπρόκολο (καλό)
[εικόνα]
Μελιτζανοσαλάτα (δικιά τους αλλά μέτρια)
[εικόνα]
Σουβλάκια (οκ)
[εικόνα]
Παϊδάκια (πολύ καλά)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Χόρτα
[εικόνα]
Σουβλάκια (καλά)
[εικόνα]
Γύρος (πολύ καλός)

Κατάλογος (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 5/5
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 4/5
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 3/5
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 2/5
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 1/5

Σxόλια (78)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Θου-Βου
Με την φετινή τρίμηνης διάρκειας ανακαίνιση - επέκταση, το μαγαζί έχει μετατραπεί σε μοδάτο ψητοπωλείο με αναβαθμισμένη διακόσμηση και περισσότερα τραπεζοκαθίσματα απ' ό,τι πριν. Οι τιμές έχουν ανεβεί σε όλα από 15% έως 20%.

Νοέμβριος 2023, δοκιμάστηκαν κεφαλοτύρι ψητό (4,50 €), αρνίσια παϊδάκια (14,00 €), ρωσσική σαλάτα (3,50 €) και μπριζόλα χοιρινή (12,50 €), βλ. φωτο. Προσφέρεται (όχι πάντα) κερασμένο γλυκάκι. Το πιτόγυρο έχει ανέβει στα 4,50 € (με σαλάτα - αλοιφή στα 5,00 €).
Θου-Βου
Τους επισκέπτομαι τακτικά για τα εξαιρετικά τους αρνίσια παϊδάκια στα κάρβουνα (βλ. φωτο). Τιμή μερίδας 12,00 € Ιούλιος 2023.
foodlover
Δοκιμή για πρώτη φορά. Απ ότι κατάλαβα έχει ποιοτικά υλικά (σαλάτες,κρέατα) και προωθεί να κάτσεις στο τραπεζάκι και να πάρεις μερίδες. Μου θύμιζε Κορυφή στη Χαριλάου.
Εγώ ήρθα όμως για δοκιμή πιτόγυρου. Πίτα, γύρος,ντομάτα,κρεμμύδι και κόπηκε πανηγυρικά. Εντάξει ο γύρος του δεν είναι τόσο αλμυρός και λίγο ξεροψημένος ,αλλά παραμένει βιομηχανικός και έβγαλε ένα κιλό λάδι και το κρέας και η πίτα. 6/10 σε καμιά περίπτωση ούτε τοπ10 Θεσσαλονίκης.
Panik
Κλασικό παλιό γυραδικο της περιοχής. Ξεκίνησε κυρίως σαν ταβέρνα (το '90 όταν πηγαίναμε πιτσιρικάδες να φάμε πιτογυρα και να καθήσουμε σε τραπέζι, σχεδον μας έδιωχνε κάθε φορά 🤣🤣🤣)

Κάνοντας μια μικρή κοιλιά σε κάποια φάση, παραμένει στις μέρες μας με την ίδια ποιότητα και σχεδόν την ίδια γεύση (έχει βγάλει το κάρβουνο προ δεκαετίας περίπου που σίγουρα συμβάλει στη διαφορετικότητα της γεύσης).

Σταθερή αξία, "αξιοθέατο" πλέον για φίλους που έρχονται στην πόλη.
Thanasis
Για μένα ο Κώστας ανέκαθεν σαν γυράδικο ήταν υπερεκτιμημένος. Ακόμα και έτσι θεωρώ ότι έχει τον τρίτο καλύτερο γύρο στην Τούμπα πλέον (μετά από Εξπρές και Πάνο), ενώ είναι αρκετά καλός και στα υπόλοιπα κρέατα, ιδιαίτερα στα αρνίσια παϊδάκια που θεωρώ πως πιάνει επίπεδο καλής ταβέρνας. Ο γύρος του ενώ σαφώς πολύ πάνω από το μέσο όρο, ποτέ δεν είχε την χαρακτηριστική γεύση του χειροποίητου, ενώ πάντα μου καθόταν κάπως βαρύς (και παρεμπιπτόντως, έχω στομάχι απο μπετόν).
Βικτωρ Τ.
Πίτα γύρο καλή
Ragioniè
Πέρασμα βράδυ καθημερινής όπου παρόλο ότι ήταν σχετικά νωρίς ο γύρος είχε τελειώσει

Δοκίμασα παντσέτα, δυστυχώς την ψιλοκόβει στο σαντουιτσι και δεν μου πολυαρέσει. Πατάτες προκάτ αλλά στο σύνολο ήταν ψιλοκαλό το σάντουιτς χωρίς από την άλλη να τρελαθώ
PersonalTrainer_Dimitris
Μια μόνο λέξη
Εξαιρετικός
mrlolen
Ξεροψημενος γύρος, αρκετά αλμυρός, χωρίς πολύ λίπος. Προκάτ πατάτες, αδιάφορες αλοιφές. Μεσαίο μέγεθος για σάντουιτς. 5,7 για ένα γύρο με σαλάτα και μια κόλα είναι ακραίο, άσχετα με πολέμους ή κρίσεις. Και αν προσθέσεις το 0,50 έξτρα για να κάτσεις εκεί η κατάσταση ξεφεύγει.
Seventh
Καλοψημενος και στεγνός γύρος. Ίσως παραπάνω από όσο χρειαζόταν γιατί έχανε σε νοστιμιά.
Οκ επιλογή όταν σου ανοίξει μετά το περπάτημα στο ρέμα. Αλλά μέχρι εκεί.
karas
Παραμένει ωραίος ο γύρος. Φτηνό δεν τον λες, έχει έξτρα χρέωση(!!) στο σάντουιτς αν καθίσεις εκεί, κράτηση και υπομονή απαραίτητη γιατί γίνεται χαμός.
kornilios
Επίσκεψη μετά από πολλά χρόνια μεσημέρι Κυριακής με κράτηση. Χρήσιμη η κράτηση μιας και κόσμος συνέρρεε συνεχώς είτε για πακέτο είτε για να καθίσει επιτόπου. Γύρος σούπερ, ό,τι άλλο κρέας δοκιμάστηκε πολύ καλό. Όπως έχει πει το ταβερνοαλάνι από παλιά μόνο παράπτωμα οι πατάτες. Πέντε ανθρωπόμορφα τέρατα σκάσανε στο φαγητό και τις μπύρες με 120 ευρώ. Άνετα ξανά πάω.
Mikey
Επίσκεψη το περασμένο καλοκαίρι και δε θυμάμαι γιατί δεν το επεσήμανα. Ο γύρος πολύ πάνω από το μέσο όρο όπως λένε και οι υπόλοιποι φίλοι, το συκώτι πολύ νόστιμο, σαλάτες και πατάτες καλές. Κακή εντύπωση πως χρεώνει τα πιτόγυρα εξτρα 50 λεπτά αν κάτσει να τα φάει κάποιος εκεί.
Maximos
Δοκιμη ψωμάκι ζεστό με γύρο ,πολύ καλός ,ξεροψημένος όσο έπρεπε λιπαρά σωστός και στο αλάτι οκ θετικό πρόσημο
3,20 ευρω με αποξειξη
Breakeridis
Εγώ σαν μεγάλος fan του πιτόγυρου μου το πρότεινε γνωστός και πλέον το κατατάσω ποιοτικά και γευστικά στις τοπ επιλογές μου μαζί με άλλα 2-3 μαγαζιά σε όλη την πόλη. Δεν μπορώ βέβαια να καταλάβω τί εννοεί κάποιος σε σχόλια τύπου έχει πέσει ποιοτικά όταν έχω δοκιμάσει αυτό το αποτέλεσμα...
Koutmatzan
Δοκιμή πάλι πιτα μονο με γυρο χοιρινο και κρεμμυδι. Την προηγούμενη φορά ήταν καλύτερα ψημένος. Οπως και να έχει πολυ καλυτερο απο το μεσο ορο γυρου στη Θεσσαλονικη.
Koutmatzan
σαν λουκουμακι ηταν ο γυρος του!!!τον δοκιμασα μονο με κρεμμυδακι σε πιτα και μου αρεσε παρα πολυ..ηταν και ψιλοκομμενος,ζουμερος απο την μεσα πλευρα,ξεροψημενος απο εξω και απο αλατι ηταν πολυ ισοροποιημενος..στα τοπ για μενα!!
Alexandros
Σχόλιο μετά από πακέτο στο σπίτι.
Το σουβλάκι έχει πέσει σημαντικά. Πολλά κομμάτια λίπους και λαστιχωτού κρέατος, αλλά και άγευστο. Δυστυχώς δεν έτυχε, έρχεται να επιβεβαιώσει τις προηγούμενες υποψίες μας.
Μπριζόλα χοιρινή μεγάλη και μέτρια.
Κοτόπουλο φιλέτο μεγάλη μερίδα και καλό.
Κρίμα, γιατί παλιά τον επιλέγαμε με κλειστά μάτια!
Mplaksant
Ο καλύτερος γύρος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πόλη χωρίς υπερβολή. Σταθερή αξία για χρόνια στον γύρο (τα υπόλοιπα όχι κάτι τρομερό). Μόνο αρνητικό οτι είναι ακριβός - και ειδικά στον γύρο ήταν πάντα αν σκεφτούμε οτι το μέγεθος δεν είναι μεγάλο. Είναι όμως η ποιότητα και η γεύση του που με κάνουν να συνεχίζω και να πηγαίνω και να τον θεωρώ τοπ. Έτη φωτός μακριά από τα υπόλοιπα γυράδικα της Τούμπας αλλά και της πόλης.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
kflynt
Στην τελευταία μου επίσκεψη δοκιμάστηκαν παϊδάκια τα οποία ήταν πεντανόστιμα και ίσως τα καλύτερα που έχω φάει στην πόλη. Ο γύρος δεν ήταν τόσο ζουμερός, πιθανώς επειδή ήταν λίγο πριν το κλείσιμο...
Ν.Latsios
Έχω πάει αρκετές φορές τα τελευταία 8 χρόνια. Στην αρχή με άρεσε περισσότερο. Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει πέσει λίγο ποιοτικά.
dokimastis
Σε πρόσφατη απογευματινή επίσκεψη ο Γύρος είναι στα γνωστά υψηλά στάνταρ, αλλά και το Σουτζουκάκι ήταν καλό, και δεν διαπίστωσα ειδικές πρόσθετες γεύσεις..
κοκορετσακιας
Πραγματικά πολύ καλος γυρος, πολύ καλό συκώτι σχάρας χωρίς χοντραδια και καλό μπιφτέκι γεμιστό! Ωραίο κόκκινο κρασί ημίγλυκο! Και με απόδειξη ως το τελευταίο ευρώ! Και κέρασε ..... και κρασάκι!!! Φιλάκια .....!
Miaaami
Δεν βρίσκω το λόγο όλων αυτών των θετικών σχολίων.... μετά από χρόνια δοκίμασα ξανά το γύρο του σε σάντουϊτς. Ένας κλασικός γύρος με μπόλικα μπαχαρικά που αλλοιώνουν κάθε γεύση κρέατος και πατάτα προκάτ! Θα κάνω πολλά χρόνια να φάω ξανά.
κοκορετσακιας
Πήγα εχθές βράδυ. Όλα τα τραπέζια γεμάτα και περίμεναν και δύο παρέες για να τελειώσουν οι άλλοι για να κάτσουν. Θα ήθελα να δοκιμάσω απ'όλα αλλά δε γινόταν. Έτσι πήραμε από ένα σάντουιτς με γύρο στο χέρι. Ιδιαίτερα ωραίος!
Δειπνολάγνος
Οκ για μας που τον ξέρουμε απο παλιά είναι ο πιο ποιοτικός γύρος,οκ και η ανακαίνιση αλλά όταν αυξάνονται οι τιμές και μειωνεται η ποσοτητα κάτι γίνεται πλέον λάθος
Gyrolover
Το επισκέφτηκα μετά από πρόταση φίλου μου καθώς αναζητούσα τον επόμενο αγαπημένο μου γύρο μετά το κλείσιμο του "Τάκη" στην Τριανδρία. Μου άρεσε πολύ. Μεγάλη ποσότητα γύρου, νόστιμος, χωρίς να είναι λαδερός και με καμία παρενέργεια το βράδυ (εννοώ να σηκώνομαι και να πίνω το ένα μπουκάλι νερό μετά το άλλο όπως συμβαίνει με άλλα γυράδικα). Από τότε το επισκέπτομαι σχεδόν κάθε εβδομάδα. Βρήκα ίσως το επόμενο next top γύρος σε σάντουιτς
Meraklis_Thess
Έχω καθίσει άπειρες φορές από το 2010.

Έπειτα από την ανακαίνιση, παρατήρησα (όπως και άλλοι) ότι έχει πέσει η ποιότητα.

Εσωτερικά ο χώρος είναι μικρός και θυμίζει μοντέρνο ψητοπωλείο. Εξωτερικά είναι συμπαθητικό το καλοκαίρι. Στα ατού ότι έχει βιτρίνα με τα κρεατικά.

Ο γύρος δεν είναι τόσο νόστιμος, όπως παλιά, σίγουρα όμως παραμένει καλύτερος από τον μ.ο. της πόλης. Η ποσότητα στις πίτες είναι καλή, λίγο λιγότερη από τα ανταγωνιστικά της Τούμπας, αλλά ποιοτικά δεν συγκρίνεται. Οι μερίδες είναι λίγο μικρές.

Από κρεατικά, έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Πολύ καλή η παντσέτα και το συκώτι, καλό το γεμιστό μπιφτέκι με γραβιέρα. Μέτρια τα σουβλάκια, αρκετά στεγνά για τα γούστα μου και τα σουτζουκάκια. Αδιάφορη προς κακή η χοιρινή μπριζόλα.

Στο ψήσιμο γενικά είναι καλός, αλλά αν τον πετύχεις σε ώρες αιχμής παίζει να τα φέρει λίγο αρπαγμένα ή άψητα.

Από ορεκτικά έχει λίγα πράγματα, οι αλοιφές καλές, Μελιτζάνα ψητή καλή, πιπεριές Φλωρίνης σούπερ (τις ψήνει ο ίδιος), μανιτάρια σχάρας απλώς ΟΚ.

Πατάτες τηγανητές προκάτ, δεν τρώγονται. Κρίμα γιατί το φαγητό σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό.
kosmasf
Καλή επιλογή όταν επιζητάς καλή γευση γύρου. Μικρή ποσότητα, λίγο λαδερός, αρκετα πικάντικος
JohnJohn
Εδώ και 2 χρόνια που έκανε ανακαίνιση, ο χώρος έγινε πιο ελκυστικός από ό,τι ήταν πριν. Ο γύρος του είναι καλός, όχι τόσο όσο παλιά βέβαια, έχει βάλει delivery ενώ δεν είχε, οι πατάτες του δεν είναι καλές, τα σουτζουκάκια ικανοποιητικά, αλλά οι τιμές είναι υπερβολικά υψηλές για την ποσότητα που βάζει. ΟΚ έχει κάνει καλό όνομα και το εξαργυρώνει, αλλά από τότε που θυμάμαι το μαγαζί (15 χρόνια), συνεχώς ανεβαίνει το κόστος χωρίς την ίδια αναλογία ποσότητας και γεύσεως.
fisher
Έχω αρκετά χρόνια που έφαγα για πρώτη φορά και ποτέ δεν εντυπωσιάστηκα. Ωραίος γύρος, χωρίς πολλά μπαχαρικά αλλά ως εκεί. Το μόνο που μου αρέσει ειναι το κόψιμο που συνήθως ειναι χοντροκομμένο.
3 πίτα γύρο, τα 2 με σαλάτα, 10,20€.
irisx
Μέσα στο καλοκαίρι του 2018 οι τιμές "εναρμονίστηκαν" (προς τα πάνω) με τα υπόλοιπα της Τούμπας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το προτιμήσω.
Panos
Πολλες επισκεψεις, ενδιαμεσες στον φιλτατο Κωστα.
Αν και ποτε δεν ηταν του γουστου μου ο γυρος του, η παρεα μου ηταν παντα φαν αυτου του αλιπου και ξενερωτου (για μενα) κρεατος με τα ελαχιστα μπαχαρια.
Πλεον παρατηρω κι εγω, φανερη πτωση σε ποιοτητα/γευση/ποσοτητα. Οι τιμες τσιμπημενες.
Πατατες προκατ, που μετα απο λιγα λεπτα γινονται στοκος. Αλοιφες οκ.
Τα κρεατα αν φαγωθουν ζεστα ειναι αρκετα οκ. Αν κρυωσουν λιγο, κλαφτα.
Γενικως δεν θα ξαναπηγαινα αν δεν με τραβολογουσαν!!
Παντως σε καποιον που ψαχνει κατι διαφορετικο, θα το προτεινα οπωσδηποτε για μια δοκιμη.
maniac
Θα συμφώνησω με την πλειοψηφία! Ωραίος κρεατένιος-ξεροψημένος γύρος χωρίς πολλά λίπη. Πατάτες μάπα. Σέρβις φιλικό όχι τυπικό-γρήγορο. Ιδιαίτερη ρωσική. Έχω δοκιμάσει και πανσέτα καλοψημένη και πιο χοντρή σε πάχος από αυτές που συναντάς συνήθως στα ψητοπωλεία-καντίνες.
TΗomasK
Πρώτη επίσκεψη στις 19/01. Γύρος χοιρινός αρκετά καλός, σουτζουκάκια μέτρια, η πατάτα όπως έχει επισημανθεί προκάτ μέτρια. Καλή η σαλάτα πατζάρι και αλοιφές. Κερασμένο γλυκό του κουταλιού με γιαούρτι ωραίο. Θετικές εντυπώσεις, θα ξαναπήγαινα για το γύρο αν και τον αποφεύγω γενικότερα στην πόλη.
StratosL
Πήγα κι εγώ μετά από καιρό. Πήρα μερίδα γύρο, 7.5€. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί είναι τόσο πανάκριβη η μερίδα γύρο στην πόλη. Δεν είναι μόνο ο Κώστας, είναι γενικό το φαινόμενο, μια ποσότητα πολύ κανονική, λιγότερη από την ποσότητα γύρου που μπαίνουν σε 2 σάντουιτς (και στα σάντουιτς έχεις και πίτα και μπόλικη πατάτα κ.ά.) Και πρέπει να πάρεις και πίτα έξτρα και φτάνει γύρω στο 8άρι δηλαδή, έλεος.
Τέλος πάντων, στο διά ταύτα: Ο γύρος ωραίος, ζήτησα ξεροψημένο βέβαια, αλλιώς στο σάντουιτς που παρήγγειλα μετά για τον αδερφό μου ήταν ωμός. Κι εμένα παλιά με εντυπωσίαζε αυτός ο γύρος, τώρα μου φάνηκε απλά αρκετά καλός. Οι πατάτες πολύ κακές προκάτ, αν είχε τουλάχιστον χειροποίητες θα ανέβαινε βαθμολογία. Εντάξει, αξίζει σε σχέση με τη μετριότητα της πόλης
karas
Δύο κοντινές επισκέψεις. Ίσως ο καλύτερος γύρος της πόλης. Ξεροψημένος και απολαυστικός! Γίνεται προσκύνημα στο κατάστημα, τη δεύτερη φορά που το επισκέφτηκα ήθελε υπομονή μέχρι να έρθει η παραγγελία. Άλλα άξιζε 100%. Μπράβο τους!
Panos
Γυρος σταθερη αξια, να μην τα ξαναλεμε!
Επισης σουβλακι κοτοπουλο πολυ καλο. Ζουμερο μαλακο και νοστιμο.
Επισης τα χορτα του ειναι αρκετα νοστιμα.
Παραμενει σε ψηλες θεσεις στην προτιμηση μας για γρηγορο φαγητο!
dokimastis
Βρέθηκα στην περιοχή και δοκίμασα πάλι έναν γύρο-ψωμάκι, με προσοχή για να γράψω κριτική.

Στα 3ε. Νομίζω δεν προσφέρω ιδιαίτερα αν πω ότι είναι απ τους καλύτερους γύρους στην πόλη. Όπως λέει κι ο Panos χαμός, κόσμος, παιδάκια, και φαντάζομαι θα γίνεται ανάρπαστος, ειδικά Σαββατοκύριακα.

Το ψωμάκι υπερ-φρέσκο και νόστιμο, σαν αφρός! Ο γύρος ξεροψημένος, και με αρκετό λίπος. Μου φάνηκε πάντως υπερ-αλατισμένος..

Τέλος θα πω τον πόνο μου. Ρώτησα αν χρεώνεται το λάχανο στο σάντουιτς και μου απάντησαν ναι. Χειμώνα τώρα με 0,22 το κιλό το λάχανο, απορώ τι λογική έχει αυτό! Η ντομάτα που μπαίνει στο σάντουιτς δωρεάν έχει πάνω από 1ε το κιλό. Απλά άσχετο.
Καλά κάνω και δεν ασχολούμαι με αυτή την ιστορία.

Συμπερασματικά πάντως, και πάλι. είναι ένα απ τα καλύτερα σάντουιτς της πόλης..
Panos
Σε προσφατη επισκεψη μου αφησε παλι θετικες εντυπωσεις! Ο γυρος του νοστιμος και ζουμερος. Κρυωνει πολυ ευκολα για καποιον λογο οποτε να τον τρωτε επι τοπου!
Οι αλοιφες του μου αρεσουν. Αρκετα πανω απ τον μεσο ορο. Πιθανως χειροποιητες. Δοκιμαστηκαν τυροκαφτερη (με γυρο) και ουγγαρεζα (με λουκανικο!)
Το λουκανικο του, και αυτο νοστιμο. Θυμιζει αρκετα σε παστουρμα, στην μυρωδια!
Εννοειται πως θα ξαναπαμε.
βιβλιοφάγος
Τον έχω επισκεφθεί μερικές φορές απο το φθινόπωρο κι έπειτα που τον ανακάλυψα, από τα σχόλια στο φόρουμ. Προσωπικά μου αρέσει που ο γύρος είναι λιγότερο μπαχαριασμένος και με ελάχιστα κομμάτια λίπους. Είναι απ'τις τοπ επιλογές μου για γύρο (μια στο τόσο πλέον..) κυρίως βέβαια όταν βρίσκομαι στην περιοχή για δουλειά. Το ψωμάκι το ψήνει λίγο στα κάρβουνα και νοστιμίζει, η ρώσικη ήταν οκ και οι προκατ πατάτες απλά..κακές. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω και τις παντσέτες που τις είδα να βγαίνουν απ'τα κάρβουνα, τις λιμπίστηκα:Ρ αλλά είχα ήδη παραγγείλει. Συστήνεται από μέρους μου, για το γύρο τουλάχιστον..
Panucci
Σταθερή αξία ο Κώστας. Ο γύρος του νόστιμος και χειροποίητος. Ενίοτε βέβαια λίγο λαδερός. Πολύ καλό και το σουτζουκάκι του. Ο ιδιοκτήτης Κώστας cult φιγούρα βγαλμένη απο τα 80ς. Αξίζει σίγουρα επίσκεψη.
Panos
Δεν ξερω τι φταιει πια, αλλα πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα με αυτο το μαγαζι.
Εμενα δεν μου ταιριαζει τελικα, μετα απο παμπολες επισκεψεις. Στην παρεα μου ωστοσο εξακολουθει να αρεσει!
Εχω αποφανθει, πως απευθυνεται σε λατρεις του απαχου κρεατος, χωρις πολλα πολλα μπαχαρια. Δυστυχως εμενα μου φαινεται λιγο ξενερωτος και ανευρος. Δεν γινεται ψητο κρεας χωρις λιγο λιπακι. Δεν βγαινει καλο, οπως και να γινει..
Καθαρα υποκειμενικη αποψη.
Επισης η προκατ πατατα του, απαραδεκτη. Επιδεινωνει την ξεραϊλα που επικρατει στο ερμο το σαντουιτς.
Παρολα αυτα, λαϊκο προσκυνημα καθημερινως. Ουρες απο κοσμο οτι ωρα και αν πας. Μεχρι και τα εξω τραπεζια γεμιζαν απο κοσμο, ακομα και στα μεγαλα κρυα του χειμωνα!
Τι να πει κανεις..
Τόλης
Το είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, ενθαρρυμένος και από τα προηγούμενα θετικά σχόλια των γυροσυντρόφων του ταβερνοχώρου. Κι επιτέλους η μεγάλη στιγμή έφτασε.

Χωρίς περιστολές, θα πω πως ο Κώστας αποτελεί - κατά την ταπεινή μου γνώμη κι εμπειρία πάντα - την καλύτερη περίπτωση σε γυράδικο/ψητοπωλείο από το κέντρο και ανατολικά της πόλης.

Πολύ νόστιμος γύρος, εξαιρετικό άπαχο σουβλάκι και πλούσιο σε γεύσεις και αρώματα σουτζουκάκι. Εξίσου νόστιμες και φρέσκες οι σαλάτες και οι αλοιφές του. Τιμές νορμάλ προς φτηνές.

Μοναδικές παραφωνίες οι προτηγανισμένες πατάτες, η κάπως αργή εξυπηρέτηση σε ώρες αιχμής και τα σχετικά μικρά σε μέγεθος σάντουιτς (καμία σχέση με τα γομάρια της Τούμπας, αλλά δεν με χαλάει καθόλου αυτό).

Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Και αν έχει καλή μέρα και όχι πολύ κόσμο, αξίζει να κάτσετε και στα λίγα τραπεζάκια που έχει.
Panos
Επαναληπτικη επισκεψη στον Κωστα.
Οφειλω να αναθεωρησω πληρως και να ανακατασκευασω τα προηγουμενα μου λεγομενα, τουλαχιστον μεχρι αποδειξεως του εναντιου..
Ο γυρος του αυτην την φορα ηταν πολυ νοστιμος. Ξεροψημενος, ζουμερος, γευστικος και φρεσκος.
Χαμος απο κοσμο. Ουρες μεχρι εξω να περιμενουν τουλαχιστον 15 λεπτα να εξυπηρετηθουν.
Το σουτζουκακι του επισης ηταν πολυ δυνατο.
Προς το ακριβο οι τιμες.
4 πιτες με αλοιφες (3 γυροι και 1 μπιφτεκι), 1 πατατες, 1 τζατζικι, 2 κοκες, 1 νερο, 20€.
Θα ξαναπαω οπωσδηποτε, για να επαληθευτει το τελευταιο πορισμα! Ελπιζω να μην ηταν η εξαιρεση στον κανονα..
Panos
Πρωτη επισκεψη στο εν λογω ταχυφαγειο. Ετυχε να με φερνει προς τα κει ο δρομος, και βρηκα την ευκαιρια, επιτελους να δοκιμασω και τα εκλεκτα του εδεσματα του Κωστα, για τα οποια, τοσα και τοσα ειχα διαβασει!
Δυστυχως οι προσδοκιες μου ηταν πολυ ανεβασμενες, και προσγειωθηκα αποτομα..
Το μαγαζι εδειχνε ομορφο, καθαρο, φωτεινο, ευχαριστο περιβαλλον για να κατσεις με την παρεα η την οικογενεια σου να φας. Εχει οντως μια προσεγμενη βιτρινα μπροστα, με ωμα-νωπα, κρεατα (παντσετες, σουτζουκακια,λουκανικα, φιλετα κλπ), που σε προδιαθετει για πολυ ομορφες γευσιλαγνειες!
Οι αλοιφες του επισης ηταν σε μεγαλα μπωλ, και με τον τροπο που ηταν αραδιασμενες φαινοντουσαν χειροποιητες. Μεχρι τωρα ολα καλα. Στο ψητο ομως.
-Γυρος ψωμακι με παπρικα. Ο γυρος πιο σκληρος απ οτι τον θελω, σαν καπως μπαγιατικος. Καθολου ζουμερος, λιγο κρυος και χωρις γευστικες εξαρσεις. Μια απλη φλατ γευση. Θα ορκιζομουν πως ηταν χθεσινος, αν δεν τον εβλεπα να τον κοβει μπροστα μου την ιδια στιγμη! Η παπρικα, αρκετα πιο οξινη απ οτι θα πρεπε, χωρις σπιρταδα και χωρις εναν τονο πικαντικου που χρειαζεται. Το ψωμακι μπαγιατικο κι αυτο μου φανηκε.. Η πατατα αθλια προκατ και κρυα. Τις πεταξα απο μεσα και εφτιαξα μια τηγανια δικες μου οταν εφτασα σπιτι!
Δυσαρεστο το γευστικο αποτελεσμα, και εναποθεσα ολες μου τις ελπιδες στο αλλο σαντουιτς που ειχα παρει.
-Ψωμακι σουτζουκακι με τζατζικι. Δυστυχως μια απ τα ιδια. Το σουτζουκακι κρυο, σκληρο, οχι ζουμερο, και η γευση χωρις καποιον ιδιαιτερο χρωματισμο ή τονο που θα κανει την διαφορα. Σφιχτη υφη και καθολου τραγανο. Σαν τα τα ειχε απο πολυ ωρα μαγειρεμενα και να τα ζεστανε εκεινη την στιγμη.. Και να πω πως πηγα πολυ νωρις η πολυ αργα? 9 το βραδυ πηγα..
Το τζατζικι ξεκαθαρα εμποριου, τπτ το ιδιαιτερο, καλυτερα να μην το εβαζα, χαλασε περισσοτερο την γευση και τον ολο συνδυασμο.
6€ και τα 2, χωρις αποδειξη.
Λυπαμαι κε Κωστα, μπορει ισως να πεσα και στην περιπτωση, η σε κακη βραδια. Αλλα ουτε κοσμο πολυ ειχες να εξυπηρετησεις εκεινη την στιγμη, ουτε και σου ζητησα να λυσεις πραξεις με μιγαδικους αριθμους και ολοκληρωματα. 2 σαντουιτς ζητησα και δεν ησουν σωστος. Δεν θα με ξαναδεις να ρχομαι. Θα προτιμησω να τιμησω τα υπολοιπα ταχυφαγεια της περιοχης.
AG
Διαβάζοντας εδώ και καιρό τα σχόλια - και με την βοήθεια του gps (θα σας βγει η πίστη μέχρι να το βρείτε αν δεν είστε από την περιοχή)-το επισκέφθηκαμε πρόσφατα.

Ο γύρος: πήραμε μερίδα, για να τον "εξετάσουμε" καλύτερα και μας άφησε οκ-προς καλές εντυπώσεις. Ήταν καλοψημένος, καλή ποσότητα στην μερίδα για το στύλ του μαγαζιού, και ποιοτικά πάνω από τον μέσο όρο των γυράδικων της πόλης (όσο ποιοτικός μπορεί να είναι ένας γύρος). Αλλά δεν ξετρελαθήκαμε κ όλας...

Κρέατα: συκώτι πολύ καλό, σουβλάκι χοιρινό έτσι κ έτσι (τρυφερό αλλά λίγο άνοστο), παντσέτα καλή!

Αλοιφές: πάπρικα πολύ καλή (και λίγο πικάντικη), τζατζίκι οκ.

Σαλάτα χωριάτικη πολύ καλή με καλής ποιότητας&ποσότητας φέτα από πάνω.

Καλό και το γιαούρτι με γλυκό σταφύλι για επιδόρπιο στο τέλος (κερασμένο).

Τιμές στα 15ευρώ το άτομο για τον μέσο όρο.

Προσωπικά, δεν μπορώ να πώ ότι ο γύρος του είναι τόσο δυνατός που να με κάνει να κουβαληθώ στην περιοχή όταν έχω όρεξη για γύρο. Ίσως για τα κρέατά του και τις τιμές του, να το ξανα επισκεφθούμε.
StratosL
Ρε παιδιά, σίγουρα ο γύρος είναι χειροποίητος; Για ετοιματζίδικος μου κάνει, αν και αρκετά νόστιμος, ομολογουμένως. Εγώ πάντως έφαγα πρώτη φορά πριν μια βδομάδα εκεί, ο δε αδερφός μου που έχει ξαναφάει 2-3 φορές στο παρελθόν μου είπε ότι ήταν κάπως καλύτερος πριν μήνες. Θα ξαναπάω βέβαια σίγουρα. Μου άρεσε αρκετά και το κοτόπουλο σουβλάκι
F33L
εχω παει βραδυ με το κλεισιμο και ο γυρος που πηρα γάβγιζε.. μπορει ομως επειδη προφανως στο κλεισιμο δεν θα βρεις και το καλυτερο..
απλα μεταφερω την εμπειρια μου..
Mplaksant
ξαναγραφω ενα ακομα σχολιο εδω. Συνεχιζει να ειναι αρχων ποιοτητας-γευσης στην ευρυτερη περιοχη ΑΛΛΑ εχω να επισημανω τα εξης: 1ον βαλε φρεσκιες και οχι προκατ πατατες, 2ον ριξε λιγο την τιμη στον γυρο. Τελος. Αν γινουν και αυτα τα 2, τον κυρησω βασιλια του γυρου σε ολη την ανατολικη θεσσαλονικη
mariasykies
Από τα καλύτερα ψητοπωλεία! Γύρος, σουβλάκι, σουτζουκάκια, πεντανόστιμα! Φιλική διάθεση και άψογη εξυπηρέτηση!
Bill
Εξαιρετικος γυρος - αρκετα ελαφρυς - και πολυ καλο σουβλακι κοτοπουλο.Μονο αρνητικο οι πατατες και οι σχετικα λαδερες πιτες.
Πολυ καλη επιλογη.
kflynt
Σάββατο βράδυ στις 11 και προς μεγάλη μας απογοήτευση ο γύρος είχε τελειώσει...
Σουβλάκι, σουτζουκάκι, πανσέτα πολύ καλά!
Από τις top επιλογές στα ανατολικά.
ΜΙΝΑ
Το τσεκάραμε δύο φορές και μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω φάει ή έχουμε τα ίδια γούστα με τον ψήστη.Έχει ποιότητα στις πρώτες ύλες ψήνει ιδανικά.Είναι γεγονός ότι τρώς και δεν βαραίνει το στομάχι,τα κρέατα είναι ψημένα σωστά μέσα-έξω και όχι εκείνη η αηδία έξω κάρβουνο μέσα κόκκινο.Μπράβο τους θα τους τιμήσουμε σίγουρα και άλλες φορές χαλάλι τα είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο για να πάμε να πάρουμε την παραγγελία μας.
jimmyboixos
Επιτέλους δοκίμασα και από τον περιβόητο γύρο του Κώστα και μπορώ να πω πως ήταν αντάξιος των προσδοκιών του.Εξαιρετικός και πολύ νόστιμος γύρος.Σίγουρα μετά την πρώτη μου επίσκεψη ο Κώστας θα γίνει η 1η και μοναδική επιλογή!
Lialia
πηγαίνετε κάμποσες φορές πάρτε καμια 80αρια γύρους να σας γνωρίσει.. και μετά.. θα έχετε καταλήξει με το καλύτερο Κονέ σε ολόκληρη την θεσσαλονίκη...!
Είτε πας για να κατσεις να πιεις και τη ρετσινούλα σου, είτε πας να πάρεις γύρο στο χέρι και να φύγεις είναι 1η επιλογή για μένα!
trelogiatros
Απιστευτος γυρος, φοβερο σουβλακι αλλα το σουτζουκακι του τα σπαει!!! Μπορει να αργει λιγο ( λογω του υπερβολικου φορτου) και οι τιμες να ειναι λιγο πιο πανω απο οτι θα περιμενα απο το προφιλ του μαγαζιου, αλλα πραγματικα το αξιζει!!!
El Duderino
Δοκίμασα μετά από προτροπές φίλων και ψήφισα! Πολύ καλός γύρος, το σάντουιτς στα 2.80Ε. Τα υπόλοιπα κρέατα τα ψήνει εκείνη τη στιγμή, ενώ έχει και μια προθήκη κατω από τον πάγκο για να φαίνονται. Το μαγαζί πεντακάθαρο και σου αφήνει γενικά καλή εντυπωση για το θέμα της ποιότητας.
dimitrisz
Δεν με έχει απογοητεύσει πότε, μάστορας σε όλα. Για να μην περιμένετε στην ουρά πάρτε τον τηλέφωνο να σας πει πότε να περάσετε να τα πάρετε.
Αλέξανδρος Τ.
O Κώστας είναι το καλύτερο γυράδικο στο οποίο έχω φάει ποτέ. Δεν ξέρω αν το λεω αυτό γιατί τον έχω συνηθίσει 20+ χρόνια τώρα που πηγαίνω εκεί με τους φίλους μου, αλλά όποτε πηγαίνω άτομα απο εκτός γειτονιάς, συμφωνούν πολλοί μαζί μου.

Τα βράδυα είναι λιγάκι αργός στην εξυπηρέτηση (όταν μπουκάρει ο πολύς κόσμος) και τα σαντουιτς του είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά έχει ποιότητα την οποία δεν αλλάζω. Κώστας και πάλι Κώστας, είναι το μαγαζί στο οποίο πηγαίνουμε η παρέα για να φάει ακόμη και ο φίλος μας ο περιέργος που δεν τρώει τπτ.
Kalofagas
Επιτελους δοκιμασα κι εγω απο αυτον τον περιβοητο Κωστα!Λοιπον,η ποιοτητα του γυρου του ηταν εξαιρετικη.Ηταν ξεροψημενος,μαλλον χειροποιητος και χωρις λαδι.Η πιτα του και αυτη αλαδοτη!Η μονη μου ενσταση ειναι η μικρη ποσοτητα του!Θα μπορουσε να εβαζε περισσοτερο ή να ηταν φτηνοτερος!Απο μενα παιρνει αριστα!
paikspawn
Καλή ποιότητα γύρου. Αργός όμως γενικά και ακριβούτσικος για την ποσότητα του.
χασάπης
εγγυηση στα παντα.πολυ νοστιμα πολυ καθαρα καλες τιμες και τον γυρο καθε βραδυ οτι μεινει πετιέται.δεν μενει να γυρναει 2-3 μερες οπως αλλα γυραδικα.
andreas
κωστας ο θεος κωστας ισχυρος κωστας αθανατος ελεησον ημας
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
Azdek
Έπειτα από τα σχόλια που διάβασα εδώ και τα λεγόμενα φίλου που μένει στη γειτονιά, έφαγα πρόσφατα δύο σάντουιτς, ένα με γύρο κι ένα με πανσέτα. Πραγματικά νομίζω ότι είχα πάρα πολλά χρόνια να φάω κάτι αντίστοιχα καλό από σουβλατζίδικο της πόλης! Θα τον ξανατιμήσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
tasos
Πρόσφατα μετακόμισα στα πέριξ και έψαχνα ένα τέτοιο μαγαζί. Πεντακάθαρο, ωραίο σέρβις, και πάνω από όλα νόστιμα κρέατα. Παϊδάκια φανταστικά, γύρος εξαιρετικός και σουβλάκι που μου θύμισε το καφενείο που είχε ο παππούς μου στο χωριό και τα βράδια έψηνε σουβλάκια. Ναι, από αυτά με τις δύο φέτες ψωμί.
Tzimis
Απο τα 13 μου μέχρι τα 18 μου ευτυχώς έπαιρνα γύρο απο το συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά ως μπεκροφοιτητής μάγκεψα και το γύρισα στον βιομηχανικό νεκροφιλο μεταλλαγμένο γύρο της Λαμπράκη. Στα 26 μου ένα πρωί ξύπνησα και είδα να ξεπροβάλει μια σάπια κοιλιά στο σώμα μου. Στα 29 μου έχω κόψει τον γύρο γιατί δεν έχω υπομονή να περιμένω απο τον Κώστα σάντουιτς. Είναι μακράν το καλύτερο γυράδικο απο όσα έχω δοκιμάσει στην πόλη αλλά οι ρυθμοί και η μακαριότητα παραπέμπουν σε Ικαριώτικο τέμπο.
Θου-Βου
Ωραίος χώρος μικρός και ζεστός (γύρω στα 20 άτομα). Μου άρεσε ότι τα ψήνει όλα σε κάρβουνο και όχι σε ηλεκτρικό γκριλ. Ακόμη και το ψωμάκι το ψήνει στα κάρβουνα (περίπου σαν τον "Μαύρο"). Από ποιότητα είναι ανώτερος από Γυράδικο, Μάκη, Πίτα Γύρο κλπ. αλλά υστερεί σε ποσότητα. Τι να το κάνεις όμως αν σου βάζουν 20 γραμμάρια παραπάνω αλλά να είναι φουλ στο λίπος;
Mplaksant
Το 1 απο τα 2 γυραδικα σε ολη την πολη που μπορω να φαω γυρο και να ΞΕΡΩ οτι ειναι και ποιοτικος και οτι δε θα εχω στομαχικα προβληματα. Τρομερος γυρος, αλλα στα μειον οτι ειναι μικρος και κανει 2.50 ευρω. Αλλα χαλαλι, αν θελω να φαω γυρο καλο, θα παω με χιλια στον Κωστα
anonimos
Πηγαίνω στον Κώστα τα τελευταία 20 χρόνια. Ο γύρος του είναι νόστιμος αλλά και πολύ βαρύς (κάνεις 1 μέρα να χωνέψεις). Τραγικό λάθος: Με τα ίδια χέρια που πιάνει το ψωμάκι μετά πιάνει και τα χαρτονομίσματα, τα οποία είναι η μεγαλύτερη πηγή μικροβίων.
jamessometimes
Ο καλυτερος γυρος που εχω φαει στη ζωη μου!Με διαφορα!Η καθαριοτητα σε πολυ καλο επιπεδο , τα κρεατα αψογα, Ο Κωστας δινει και στο παιδι του να τρωει.Πηγαινω απο κεντρο να φαω γυρο εκει.Ενας φιλος μου εχει εταιρια ανακυκλωσης τηγανελαιων και λιπων και παιρνει τα λαδια και το λιπος απο το γυρο του Κωστα. Μου λεει το λιπος του Κωστα ειναι κατασπρο και δε ταγγιζει και ειναι το μονο απο τα 300 γυραδικα που παιρνω λαδια.Γεγονος που αποδεικνυει ποσο φρεσκα ,υψηλης ποιοτητας, χωρις μπαχαρια ,προσθετα συντηρητικα και βελτιωτικα γευσης που εχουν οι βιομηχανοποιημενοι γυροι.Ειναι μια ψησταρια της γειτονιας εξαιρετικης ποιοτητας με τρελλη καταναλωση χωρις να εχει χαλασει τα τελευταια 20 χρονια.
Panos
Ο πιο καλος γυρος που εχω φαει στην ζωη μου.Αν και η τουμπα γενικως φημίζεται για τα γυραδικα της.... οφείλω να ομολογήσω "χρηστος" και "κωστας" are the best
Titman
ο ανθρωπος ειναι αφασια!!!το φαι ειναι πολυ καλο,σχετικα ακριβο αλλα θελει υπομονη.αυτα εχω να πω.
ανονιμος
θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο...ο τύπος είναι υπρβολικά αργός και ακριβός...είναι έλεος....καθε φορά μετανιώνω που πηγαίνω γτ πεθαίνω της πείνας και αυτός κάθετε και μιλάει με τους πελάτες...μαλλον θα με χάσει απο πελάτη του...τι μαλλον...σιγουρα....!!!
teo
Παρακάτω φίλε μου. Πηγαίνω πολύ καιρό στην ταβέρνα και δεν εχω δεί κάτι ανάλογο. 2 σχόλια δικά μου παντως.. Τέλειο σουτζουκάκιιιι και πολύ ακριβός για την ποσότητα.
stefos
Διαβασα τα δυο προηγουμενα θετικα σχολια και ειπα να το επισκεφτω. φτανω: τραπεζακια εξω, τραπεζακια μεσα σαν ταβερνα κανονικη. ουρα 6 ατομων περιμενει να παρει πακετο , μπαινω και εγω στη σειρα. το γεγονος οτι το μαγαζι ηταν γεματο και δεν υπηρχε αδειο τραπεζι με προδιαθετει θετικα και τα ψητα στη σχαρα φαινονται λαχταριστα. περνανε 5 λεπτα και ακομα εξυπηρετειται το πρωτο ατομο το οποιο φαινεται να εχει πιασει κουβεντα με τον τυπο που εξυπηρετει. Μιας και δε βιαζομαι περιμενω υπομονετικα αν και με χαλαει το αργο service. μετα απο δεκα λεπτα συνολικα στην ουρα χαρι στην παρατηρητικοτητα μου βλεπω το εξης. Η σερβιτορα φερνει πιατα απο ενα τραπεζι που αδειασε. Ενα πιατο εχει μεσα τρεις πανσετες. Η μια δαγκωμενη την πεταμε. Οι αλλες δυο αθικτες, ε μη πανε χαμενες και τις πεταει παλι στα καρβουνα προφανως για αποστειρωση. Μετα απο αυτο σηκωθηκα με τη μια και εφυγα χωρις καμια ορεξη να φαω ο,τιδηποτε. Υπερτατη γυφτια κι αντιεπαγγλεματισμος.Οι αλαζονεια σε ολο της το μεγαλειο. Ο κοσμος ομως δεν ειναι χαζος.Εμενα δε θα με ξαναδουν.
Sake
Από τους καλύτερους γύρους της πόλης. Όλα τα είδη του είναι ασύγκριτα σε ποιότητα. Καταπληκτικό σουτζουκάκι.
merit
Από τους καλύτερους γύρους της πόλης θα έλεγα...και όχι μόνο εγώ καθότι μαζεύει κόσμο από όλη τη Θεσσαλονίκη πλέον!
Όλα τα κρέατα του είναι εξαιρετικά, και υπάρχει ικανοποιητική ποικιλία σε σαλάτες. Ίσως κάποιοι να βρουν την αναλογία ποσότητας και τιμής ίσως και όχι τόσο ικανοποιητική αλλά αξίζει το κόπο λόγω ποιότητας και γεύσης!!