Εικόνες (71)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σάντουιτς με γραβιέρα Νάξου, παστράμι, καραμελωμένα κρεμμύδια (πολύ ψωμένιο)
Bun με κρέμα και αλατισμένη καραμέλα
Cacio e pepe (η εκτέλεση της προηγούμενης φοράς σαφώς καλύτερη)
Το σνίτσελ πετεινού στις 7 Νοεμβρίου (11,8€)
"Cacio e pepe" (12,8€, λιπαρό και πεντανόστιμο)
"Λαχανοντολμάδες με μοσχάρι, αβγολέμονο" (8,8€, κάτι του έλειπε, το αβγολέμονο ανεμικό)
"Σνίτσελ πετεινού, πουρές πατάτα, σάλτσα παστιτσάδα" (13,5€ στις 23/10/2025, comfort και νόστιμο με όλα του τα παρελκόμενα)
Ποτήρι ρετσίνα Κεχρής (ροδίτης, ωραίο, στα 6€/ποτήρι)
Λουκάνικα και αυγά (μια χαρά)
Τουλουμοτύρι, πιπεράκια, πίτα (πολύ καλό)
Μπριος με άλειμμα σκουμπρί (καλό)
Υπολογισμός της Ελάχιστης Δυνατής Επιφάνειας σκαμπό
Cacio e pepe (πάρα πολύ καλή)
Πίτα με κόκορα (πολύ καλή)
Τάρτα με σοκολάτα - καφέ (ελαφριά, ωραία)
Bun με κρέμα (3,2€, ωραιότατο)
Brioche με χοιρομέρι - κασέρι (κάπως στεγνό, χρειάζεται κάποια σως για να τσουλάει)
Σφολιάτα με κρεμμύδι (πολύ ωραία)
Σου με παγωτό και σοκολάτα
Μοσχαρόσουπα (αξιόλογη προσπάθεια προς ramen. Καλό, αλλά ήθελε οξύτητα. Ζωμός χυλωμένος τσεκ)
Σνίτσελ πετεινού (το πήραμε γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο. Άξιζε κυρίως για την ποικιλία συνοδευτικών)
Burger πετεινού σε πατατόψωμο (καλό. Το ψωμάκι τραγανό, ωραίο)
Εξωτερικά, η είσοδος (Σεπτέμβριος 2025)
"Τάρτα με σύκο, κρέμα αμυγδάλου, βανίλια" (απλώς οκ)
"Σου με παγωτό soft μηχανής, πάστα από φουντούκια" (νόστιμο)
"Παγωτό από γάλα βιολογικό, καραμέλα, σφολιάτα, αλάτι" (νόστιμο)
Cocktail "Golden Brown" (μετριότατο)
Cocktail Basil Smash (αδιάφορο), Tomato Basil Smash (καλό), "Balkan Spritz" (μέτριο)
"Ψητά σύκα, θόγαλο" (εξαιρετικό!)
"Κεφτεδάκια, τομάτα, γιαούρτι, πίτα" (συμπαθητικό, ωραία η σάλτσα ντομάτας, καλή η πίτα, δεν τρελάθηκα με τα κεφτεδάκια)
"Προζυμένια πίτα, πρόβειος παστουρμάς, ντομάτα, κασέρι" (πολύ καλή παστουρμαδόπιτα)
"Προζυμένια πίτα, πρόβειος παστουρμάς, ντομάτα, κασέρι" (πολύ καλή παστουρμαδόπιτα)
"Μακαρόνια σε μοσχαρόζουμο, τυρί" (εξαιρετικά)
"Προζυμένια πίτα, αντζούγιες, αυγό βραστό, σινάπι" (πολύ ταιριαστός συνδυασμός)
"Κυανό τυρί, αγγουράκια με ξύδι" (άκυρο πιάτο, πιο πολύ σαν bar snack)
"Πατατόψωμο burger βιολογικού πετεινού" (τίμιο)
"Καβουρμάς, μουστάρδα και φασολάκι τουρσί" (μια χαρά, ο καβουρμάς χωράει βελτιώση γευστικά)
"Σνίτσελ πετεινού, μπάμιες τουρσί" (εξαιρετικό σε όλα τα στοιχεία του, επιπρόσθετα είχε πουρέ και μαγιονέζα χρένου)
"Τομάτες με ροδάκινα, μαύρα σταφύλια, ajo blanco, καπνιστή πάπρικα" (αδιάφορο)
Ροδίτης - λευκό - Κτήμα Mikrobios - Γαστούνη Ηλείας (πιο απλό σε σύγκριση με το ασπρούδι)
Ασπρούδι - πορτοκαλί - Κτήμα Mikrobios - Γαστούνη Ηλείας (καλό, πρόκειται για εμφιάλωση ειδική για τον Λουκάκη)
Κουβέρ έρχεται σε δίσκο σαν σελφ-σέρβις, ντεμέκ για cost saving, στην πράξη για τον φασαιισμό
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2025)
Brioche με ελαιόλαδο στην σχάρα και κατσικίσιο βούτυρο (εξαιρετικό)
Παγωτό από βιολογικό γάλα από Λιβαδερό Κοζάνης με σύκα και μαρέγκα (ωραίο)
Ψητά σύκα με θόγαλα (ωραίο)
Αγγούρι & κυανό τυρί (απλό και ωραίο)
Paris brest με φυστίκι Αιγίνης (πολύ καλό)
Το μαγαζί ήταν άδειο οπότε είχαμε επιλογές. Τα εξωτερικά καηκανε με το που είδαμε τα τραπέζια και τα σκαμπό και έτσι κάτσαμε μέσα.
Το σέρβις ήθελε λίγο ψάξιμο γιατί όλοι όλο κάτι κάνανε στο άδειο μαγαζί.
Μπριος με αλειμμα σκουμπρί, ωραίο.
Λουκάνικα με αυγά μάτια, μια χαρά.
Τουλουμοτυρι, πιπερακια μπακάλικα, πίτα - πολύ καλό
Caccio e pepe, πολύ καλό (μικρή μερίδα για σχεδόν 13 ευρώ).
Paris brest, πολύ καλό.
Μηλόπιτα - μια μηλόπιτα.
Ωραίο φαγητό, άνοιξε την όρεξη για περαιτέρω εξερεύνηση.
Με ελάχιστο αλκοόλ (100 ml ρακί) στα 55 ευρώ, τιμή που θεωρώ τσιμπημενη.
ΥΓ ο εξαερισμός θέλει δουλειά, μετά την επίσκεψη τα ρούχα ήταν για τελετουργικό κάψιμο.
Βρήκαμε "
Κιμαδόπιτα αρκετά καλή (αν και η τηγανιτή μελιτζάνα βρέθηκε κάποια τσακ πιο ωμή απότι ευχάριστη)
Cacio e pepe εξαιρετική (δύο στα δύο οι επισκέψεις για τα ζυμαρικά, αλλά τα 12,
Burger πετεινού (εδώ είχαμε επιστροφή σε πιάτο, ωραίο)
Panisse ρεβυθιού (μια ακατανόητη γευστικά απόδοση aka '
Πατζάρι οφτό απλώς οκ
Λεμονόπιτα αδιάφορη δυστυχώς
Σου με παγωτό ευχάριστο (το σου σαν σου κατά βάση)
Ευχάριστη επίσκεψη.
Υπό αυτό το μοντέλο εναλλαγών, γεύσης, και πειραματισμού δείχνει πως θα ’χει ενδιαφέρον και συνέχεια.
Και φιλικο περιβάλλον και φιλικες τιμές.
Brioche με άλειμμα σκουμπρί ΟΚ.
Παντζάρι οφτό: το παντζάρι μια χαρά τα υπόλοιπα δεν έδεναν.
Panisse ρεβιθιού: ανούσιο τηγανητα στικς από ρεβίθι με τη συνοδευτική μαγιονέζα να μην σώζει την κατάσταση.
Μοσχαρίσιο λουκάνικο με αυγά μάτια: μου φάνηκαν λουκάνικα χωρίς ίχνος μπαχαρικού πέρα από αλάτι, αδιάφορα.
Προζυμένια πίτα με παστουρμά: πολύ καλή όπως και την προηγούμενη φορά.
Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο: μέτριοι οι λανοντολμάδες, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το αυγολέμονο αέρινο και νόστιμο.
Από γλυκά δοκίμασα σου με παγωτό που ήταν μια χαρά.
Δύσκολα να ξαναπάω για βραδινή έξοδο, ίσως πέρασμα για πρωινό από τη βιτρίνα.
Καθίσαμε μέσα, γιατί το έξω είναι τουλάχιστον αστείο. Εσωτερικά μικρός ο χώρος, έχει έξι-μέτρησα τραπέζια των 4 ατόμων (ή των 6 αν δεν τρώγατε το φαγητό σας μικροί), στο οποίο εφόσον είστε δύο θα το μοιραστείτε με έτερο ζευγάρι σαν έρθει. Κάπως η ίδια άβολη συνθήκη των Άκρων και εδώ, με τον ελάχιστο δυνατό προσωπικό χώρο. Κλείνοντας με τα από γύρω, να πω πως η παραγγελία λήφθηκε κανονικά απ' το τραπέζι (και από,
Στο main course της επίσκεψης, αρκετά θετικές οι εντυπώσεις, με το φαγητό να έχει εκτόπισμα.
Προσωπικά highlights: Το burger με σνίτσελ πετεινό, και τα μακαρόνια σε μοσχαρόζουμο (αν και κάπως υπερβολικά τα 11,
Δεν ήταν όλα τέλεια (π.
Ο κατάλογος που βρήκαμε ελαφρώς πειραγμένος σε σχέση με τον ανηρτημένο. Μικρός ως προς τα ποτά του, αλλά οι τιμές των φιαλών το διευκολύναν αρκετά. Νερό απ' την γάργαρη βρύση, χωρίς ερώτηση.
Οι τιμές ήταν οκ σε σχέση με το πού θα μπορούσε να είναι. Αν αυτό είναι το τίμημα για το σκληροπλαστικά πιάτα, για την ώρα θα πω «ας είναι».
Να διορθώσω οτι το μαγαζί δεν είναι self service, απλά για κάποιο λόγο δίνεις την παραγγελία εκεί που έχουν τον υπολογιστή με το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας. Άκυρη φάση ή φασαίικη;
Πλέον έχουν βάλει και σκαμπό έξω οπότε αν βολεύεσαι, μπορείς να αράξεις και έξω.
Στα του φαγητού, όπως το περίμενα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Δοκίμασα φοβερή παστουρμαδόπιτα με πρόβειο παστουρμά και πάρα πολύ καλές αντζούγιες.
Εξαιρετικό brioche με άλειμμα από σκουμπρί και νόστιμα κεφτεδάκια με γιαούρτι.
Η πικάνια αν και ήταν νόστιμη ήρθε κρύα.
Μόνη αστοχία για τα γούστα μου ο παστός κολιός που ήταν αδιάφορος αλλά το πεπόνι ήταν μέλι.
Δεν δοκίμασα γλυκά οπότε δεν εχω πλήρη εικόνα για το μαγαζί γιατί θεωρώ οτι ενα μεγάλο του κομμάτι θα βασιστεί εκεί.
Τέλος, αρνητική εντύπωση οτι δεν εχει τσίπουρο, παρά μόνο μια ρακή, ενώ το μενού ταιριάζει αρκετά με αποστάγματα.
Σίγουρα αξίζει επίσκεψης.
Το μαγαζί είναι στημένο όπως τα περισσότερα μαγαζιά του σεφ σε άκυρο σημείο κέντρο απόκεντρο θεωρώ με φτηνό ενοίκιο για να μην έχει υψηλά λειτουργικά κλπ
Είναι self service, θα έχει κάποια πιάτα πρωινού (όχι ακόμα) και αρκετούς μεζέδες έμπνευσης του σεφ πάντα με πολύ καλά υλικά κλπ. Συνεταιρικά, όπως κ στα Άκρα, είναι και ο σπουδαίος ζαχαροπλάστης και αρτοποιός Σ. Πεδιαδιτάκης οπότε το επίπεδο σε γλυκά και ζυμάρια είναι όντως εξαιρετικό
Θα υπάρχουνε σίγουρα αυτοί που θα κράξουν για τιμές και μερίδες και θα τα συγκρίνουν με τα πιτόγυρα και θα υπάρχουν και αυτοί που θα το αποθεώσουν λόγω hype κλπ
Το μαγαζί πάντως ήρθε για να μείνει ..
Θα έχει και φαγητό -γλυκό στο χέρι
Ακόμα δεν έχει εξωτερικά τραπέζια θα έχουν λίγα από ότι φαντάζομαι
Μέσα είναι καμία 25-30 καθίσματα
Προς το παρόν ανοίγουν στις 18: