Η Διαγώνιος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΣτρατηγού Καλλάρη 13, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310260958,2310262245
Διαδίκτυο
Ωράριο12:30-18:00 & 19:30-00:00, Σα 12:30-18:00, Κυ κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1999 ή 2000
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αναφέρει ότι υπάρχει από το 1977.

Αρχικά ιδιοκτήτες πρέπει να ήταν οι Αφοί Χαντακή (Σίμος & Γιώργος). Στα μέσα της δεκαετίας 2000 περίπου αποχώρησε ο Γιώργος και άνοιξε την (σχεδόν) συνώνυμη αλυσίδα Νέα Διαγώνιος. Ιδιοκτήτες το 2021 είναι ο Βασίλειος Χαντακής και ο Συμεών Τσιμπέρης. Το Σεπτέμβριο του 2022 πήρε το 70% η ιδιοκτησία του Marea και το 30% παραμένει ο Τσιμπέρης.

Εικόνες (57)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (μια χαρά)
[εικόνα]
Γύρος (είχε ξεφύγει λίγο στο αλάτι)
[εικόνα]
Πατάτα (χεράτη και νόστιμη)
[εικόνα]
Χόρτα (μεγάλη μερίδα)
[εικόνα]
Πάπρικα
[εικόνα]
[εικόνα]
Delivery
[εικόνα]
Delivery
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Γύρος (πολύ καλός)
[εικόνα]
Πατάτες (καλές)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (καλά)
[εικόνα]
Χόρτα (καλά)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (καλά)
[εικόνα]
Γύρος (οκ)
[εικόνα]
Γύρος (οκ)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (ζουμερά και αφράτα)
[εικόνα]
Γύρος (καλοψημένος και γευστικός)
[εικόνα]
Γύρος (καλός)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (καλά)
[εικόνα]
Ρώσικη (μέτρια)
[εικόνα]
Πολίτικη (οκ)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή (οκ), ρωσική (μέτρια)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (μια χαρά)
[εικόνα]
Τζατζίκι & μελιτζάνα (μια χαρά)
[εικόνα]
Χόρτα (καλά)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Ιανουάριος 2022)
[εικόνα]
Γύρος (οκ)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Ιανουάριος 2022)
[εικόνα]
Γύρος (οκ, λίγο above average)
[εικόνα]
Μουστάρδα
[εικόνα]
Πάπρικα (οκ)
[εικόνα]
Πατάτες (καλές)
[εικόνα]
Συκώτι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια με μουστάρδα (άριστα)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (άριστα)
[εικόνα]
Σαλάτα (ok)
[εικόνα]
Πατάτες (ok)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2019)
[εικόνα]
Γύρος (φρέσκος, ζουμερός μέσα & ξεροψημένος από έξω)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (κλάμα)
[εικόνα]
Σουτζουκάκι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Γύρος (πολύ καλός)
[εικόνα]
Εξωτερικά

Κατάλογος (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2022: σελίδα 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2022: σελίδα 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2022: σελίδα 1/3

Σxόλια (53)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Thanasis (πριν από 22 μέρες και 9 ώρες)
Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πάρει βραβείο γκουρμέ (ότι και αν είναι αυτό) για τον γύρο του, δείχνει πως είτε οι βραβεύσεις αυτές γίνονται με άλλα κριτήρια, είτε πως αυτοί που τα δίνουν δεν έχουν ιδέα από κρέας. Το ίδιο ισχύει και για το μαγαζί της καλαμαριάς.
βιβλιοφάγος
Κυριακάτικη οικογενειακή επίσκεψη. Το σέρβις στα γνωστά υψηλά στάνταρντς, το φαγητό ένα τσικ πιο κάτω..Σε σύγκριση πάντα με την τελευταία φορά που είχα πάει, περίπου 2χρόνια πριν (επί παλιάς ιδιοκτησίας, αν δεν κάνω λάθος). Ο γύρος παραμένει πάρα πολύ καλός, αλλά σε σχέση με παλαιότερα είδα διαφορά.. σουτζουκάκια πολύ καλά, αφράτα, αλλά κάπως άνοστα..Αλοιφές (ρωσικη, τζατζίκι) καλές, σαλάτες το ίδιο, πατάτες αλλάξανε απ'τις κλασικές ροδέλες που είχε το "παλιό" μαγαζί, αλλά πάλι ήταν φρέσκιες και καλοτηγανισμένες..Οι τιμές έχουν ανέβει αρκετά θεωρώ (κοντά στα 22+ το άτομο, χωρίς αλκοολ).
Stephan
Γύρος και σουτζουκάκια καλά , χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό όμως. VFM σίγουρα κακό. Δε δικαιολογεί το hype, ίδιως τα σουτζουκάκια του άνευρα και από μπαχάρια δεν έχει καμμία γνώση. Γενικά δε θα ξαναέπαιρνα εύκολα.
th
Μερίδα γύρος και μερίδα σουτζουκάκι καλά, πατάτες ωραίες, σαλάτα λάχανο καρότο καλή. Οι αλοιφές προκάτ,δοκιμάστηκαν πάπρικα και τυροσαλάτα. Σταθερή αξία για γρήγορο και καλό φαγητό.
JohnJohn
Ωραίο μαγαζί, τρομερή εξυπηρέτηση, νορμάλ τιμές και χορταίνεις άνετα. Κλασικές σπεσιαλιτέ γύρος και σουτζουκάκια, 1 σαλάτα διαγώνιος, 1 ρώσικη, 1 μερίδα πατάτες και 2 μπύρες κάτι λιγότερο από 40€ με κερασμένο γλυκό. Θα ξαναπάω.
Theomd57
Αξιοπρόσεκτη και η υπηρεσία delivery , με ταχείς χρόνους και την ίδια ικανοποιητική ποιότητα .
Theomd57
Επίσκεψη Οκτώβριο του 2022.
Καλές εντυπώσεις με τα σουτζουκάκια , τον κρεατωδης γύρο και τις φρέσκες τηγανισμένες πατάτες.
Προσωπικό ευγενέστατο και εξυπηρετικό.
nikpapa
διαγώνιος,ανεκτίμητη αξία.Γύρος σουτζουκάκια και ρώσικη.Μπορει να μην ειναι οπως παλιά μπορεί εγώ να τα θυμώμουν νοστιμότερα αλλα ειναι εκεί σταθερά
AG
πρόσφατη επίσκεψη, με τα σουτζουκάκια του να είναι ένα κλικ καλύτερα .
kornilios
Είχα χρόνια να κάτσω και νομίζω και εγώ τα θυμόμουν λίγο καλύτερα τα πράγματα, χωρίς όμως να απογοητευτώ. Γύρος και σουτζουκάκια μια χαρά, τα γύρω γύρω είναι η αλήθεια αρκετά μέτρια. Σέρβις ευγενικό, πολύ γρήγορο και old school. Έτσι κι αλλιώς στο κέντρο οι επιλογές για τέτοια φάση είναι μετρημένες, οπότε κάποια στιγμή θα ξανά πάω.
aethra
@AG δεν ήταν έτσι... ήταν εξαιρετικα... Συμφωνώ απόλυτα ότι πλέον είναι σκέτη απογοήτευση και ο γύρος και τα σουτζουκάκια.. Την τελευταία φορά τα αφήσαμε στην μέση, το ίδιο και η ρωσικη σαλάτα..
AG
Δεν είχα κάτσει ποτέ μου.
Ωραίο σημείο, άνετα τραπέζια , εξυπηρετικό σέρβις.
Αλοιφές στο σύνολο - μια χαρά , χωρίς να είναι κάτι το τοπ. Μερίδα χόρτα καλή , και γενναιόδωρη στα €4.
Ο γύρος του , δεν με τρέλανε , μικρή μερίδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και το vfm.
Το «let down» ήρθε όμως από τα σουτζουκάκια , τα οποία τα βρήκα εντελώς flat , χωρίς καμία ένταση στην μίξη του κιμά , καθόλου αλάτι , υφή σαν βρασμένα. Ειλικρινά - δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος τα θεωρεί τόσο καλά . Μου είπαν χρησιμοποιούν 200% μοσχάρι.
Στο σύνολο είναι μια safe old school επιλογή κρεατοφαγικη, με ένα κλικ ψηλότερες τιμές από άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις.
βιβλιοφάγος
Ήμασταν στο κέντρο οικογενειακώς και την επέλεξα για να αποφύγω πειραματισμούς, αλλά κι επειδή πεθύμησα σουτζουκάκι τους. Ναι είναι πανάκριβο!..αλλά η ποιότητα δεν έχει διακυμάνσεις..είναι σταθερά υψηλή..Γύρος άψογος, σουτζουκάκι αφρός, πατατες φρέσκες εξαιρετικές, σέρβις υπόδειγμα, με ρετρό (ωραίες όμως..) πινελιές, όπως το παλτό στις κυρίες :P Για μένα είναι απ'τα κορυφαία του είδους του στην πόλη μας, με την υποσημείωση των τιμών απ'την εποχή του "λεφτά υπάρχουν"..
Σταύρος
Κάποτε, παρέα τις βραδιές με τους συναδέλφους τσακιζαμε τα σουτζουκάκια και το γύρο της μέχρι τελικής πτώσεως! Τώρα η παρέα σκόρπισε... και είχαμε και απώλεια...
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
rosinante
Ωραίος γευστικά ο γύρος κ σωστός στο αλάτι αλλά κάπως μαστιχωτός. Εννοείται πολλές κλάσεις πάνω από αυτούς που ξεφορτώνονται σωρηδόν από φορτηγά ψυγεία στις γειτονιές αλλά δεκατέσσερα ευρώ για γύρο με κρεμμύδι, πατάτες και ρώσικη πακέτο για το σπίτι δεν το λες και λογικό.
Πατείς με πατώς με πάντως από κόσμο Σάββατο μεσημέρι
επίκουρος
Πολύ καλό σουτζουκάκι (όχι καλύτερο από το παλιό του Σολωμονίδη) ωραίος γύρος και συμπαθητικές αλοιφές. ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ όμως...
Κοιλιόδουλος
Τα σουτζουκάκια διαχρονικά είναι από τα καλύτερα της πόλης αν όχι τα καλύτερα. Ο γύρος επίσης πάρα πολύ καλός. Τόσα χρόνια που πηγαίνω τακτικά, δεν σκέφτηκα να πάρω κάτι άλλο, γιατί να το κάνω άλλωστε; Το service ταχύτατο, ακόμη και με γεμάτο το μαγαζί (που είναι τις περισσότερες φορές). Τιμές λογικές σε σχέση με την σταθερή ποιότητα και το πλήθος των σερβιτόρων. Τα περισσότερα μαγαζιά πρέπει να περάσουν από την Διαγώνιο να διδαχθούν επαγγελματισμό.
johnny19817
Νόστιμα αλλά όχι και 9 ευρώ η μερίδα!!!
guru
Χθεσινη Επίσκεψη, παραγγείλαμε Φλωρίνης, Ρώσικη, Σουτζουκάκια και Γύρο, 1 λεπτό αργότερα γύρισε ο Σερβιτόρος και μας είπε, ότι δε θέλει να μας σερβίρει το γύρο γιατί τον είδε και είναι στα τελειώματα, και μας πρότεινε να αλλάξουμε το πιάτο (γεγονός που εκτιμήθηκε). Οπότε πήραμε Συκώτι. Όλα πολύ νόστιμα. Μαζί με σόδα και 1 μεσαίο κρασί (ναουσα μπουτάρη). Στα 31 ευρώ. Ευγενικό και αποτελεσματικό σέρβις. Είχα να πάω από παιδί, θα το τιμώ συχνότερα
dokimastis
Περάσαμε απ' έξω και την πετύχαμε ανοιχτή (έχει περίεργα ωράρια, κατ' εμέ) και έτσι κάτσαμε να την απολαύσουμε. Γύρος και σουτζουκάκια, ρώσικη και στο τέλος κέρασμα παγωτό λευκό και σοκολατόπιτα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και τα πιάτα ήταν όπως λένε όλοι σούπερ χιτ! (ο γύρος λίγο πιο αλμυρός απ' το κανονικό) Το σέρβις λεπτό και με έναν αέρα αριστοκρατικό.
Είτε θέλουμε είτε όχι, είναι classic..
Rosstrobon
Τρομερό σουτζουκάκι,ίσως το καλύτερο που έχω φάει,ο γύρος επίσης πολύ καλός όπως και η ρώσικη.Ξεκάθαρα μαγαζί που προσφέρει 2-3 πραγμάτα και τα κάνει άριστα.

Απο εκεί και πέρα το θεωρώ ακριβό 8€ η μερίδα με 5 σουτζουκάκια,στα ίδια και ο γύρος.
Bolulu
Το καλύτερο σουτζουκάκι και ο πιο νόστιμος και "υγιεινός" γύρος της Θεσσαλονίκης.
Και τα δύο τα φτιάχνουν μόνοι τους. Το σουτζουκάκι είναι ζουμερό, ελαφρύ από καθαρό κρέας με ελάχιστα μπαχαρικά, ενώ ο γύρος έχει αρκετό κρεμμύδι και λίγο γλυκίζει.
Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση και γενικά η φιλοσοφία του μαγαζιού είναι να πας, να φας γρήγορα και να φύγεις, ενδείκνυται για μετά τα ψώνια ή για ένα διάλειμμα από τη δουλειά και σίγουρα για επαγγελματικά ραντεβού.
Εξυπηρέτηση και ταχύτητα fast food αλλά με ποιότητα gourmet. Δεν είναι τυχαία τα βραβεία που έχει κερδίσει.
Τιμές ίσως λίγο ακριβές, από 8 ευρώ τα σουτζουκάκια και ο γύρος αλλά η ποιότητά του είναι τρομερή.
Αλλά φαγητά που μου αρέσουν πολύ είναι το συκώτι, η ρώσική, η χειροποίητη πατάτα και η μουστάρδα του.
Όποιον και να έχω πάει εκεί φεύγει κατενθουσιασμένος από το φαγητό.
Σταθερή ποιότητα, γεύση και ταχύτατη εξυπηρέτηση.
loukoulos
Αν και συνήθως πρώτη μου προτεραιότητα είναι η γεύση , αυτοί οι τύποι έχουν ξεφύγει . Για την συμπεριφορά τους δεν θα μιλήσω γιατί τα είπαν όλα οι άλλοι . Θα πω μόνο ότι δεν πουλάνε beluga αλλά η τιμολόγηση τους θυμίζει χαβιάρι.

Τρία θετικά : μικρό μενού , καθαρες τουαλέτες , πόλυ νόστιμο σουτζουκάκι και ίσως η πιο νόστιμη μουστάρδα της πόλης
τρελος
ανέκαθεν την έκραζα, και ας είχε το ντοπε/πρεζο σουτζουκάκι και μέτριο κατεμέ γύρο.

ο μάγκας όμως ξέφυγε πολύ, 9€ για 5 σουτζουκάκια άνεφ γαρνιτούρας;

κρίμα, και το παράδοξο είναι ότι ο κόσμος συνεχίζει σαν τρελος να το υποστηρίζει.
McK
Θα συμφωνήσω 100% με όσους πριν από μένα παραπονέθηκαν για τη συμπεριφορά του προσωπικού. Είναι απαράδεκτο να βλέπεις στη διπλανή παρέα μέχρι να βοηθούν τους "ματσό" πελάτες να βάλουν τα πανωφόρια τους και να κερνάνε γλυκό, ενώ εμείς έπρεπε να ζητάμε ευχαριστώ που μας φέρανε το λογαριασμό. Όσο για το φαΐ: υπερτιμημένο αλλά κυρίως υπερεκτιμημένο. Τέλος για μένα.
Tassos
Η κορυφαία ψησταριά της πόλης. Για να χορτάσουν τα 2 άτομα παραγγείλτε 2 σουτζουκάκια και μία γύρο στην μέση. Πολύ καλή η μελιτζανοσαλάτα, μπορείτε να παραγγείλετε μισή μελιτζανοσαλάτα-μισή ρώσσικη στο ίδιο πιάτο. Δεν είναι ταβέρνα για να καθήσεις ώρα, το όλο κλίμα σε βιάζει να φύγεις. Σε ξένη φίλη μου άρεσε σαν περιβάλλον εστιατορίου, πράγμα παράξενο για μένα που το έχω καταχωρημένο στο μυαλό μου σαν απλή ψησταριά.
Αγανακτισμένος
Το ξέρω χρόνια το μαγαζί. Έχω φάει αρκετές φορές ανα τα χρόνια. Το φαγητό είναι πολύ νόστιμο αλλά μόνο αυτο.
Οι μερίδες είναι μικρές και οι τιμές πολύ υψηλές αναλογικα. Όσον αφορά στο προσωπικό, είναι απαράδεκτοι και αγενέστατοι. Τι νομίζουν δηλαδή, ότι μας κάνουν χάρη που μας αφηνουν να κάτσουμε στο μαγαζί τους? Το λέω αυτο γιατι πήγα πριν απο λίγες μέρες και το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο και με το ζόρι έπρεπε να κάτσουμε σε τραπέζι για 2 άτομα, κατα τον σερβιτόρο, ενω θέλαμε να κάτσουμε σε πιο μεγάλο για να είμαστε άνετα. Στην τελική, εγώ πληρώνω, εγω αποφασίζω. Έτσι δεν είναι? Αυτός συνέχισε να επιμένει κι εμείς φυσικα φύγαμε. Ας συνεχίσουν να συμπεριφέρονται έτσι, στο τέλος θα αναγκαστούν να βγάλουν έξω κράχτες, όπως στην Αθωνος, μπας και μπει κανας πελάτης.
indictos
Πηγαίνω 3-4 φορές τον χρόνο επειδή με αρέσουν και τα σουτζουκάκια και ο γύρος του.
Θα πήγαινα συχνότερα αν δεν με ενοχλούσαν: οι τιμές του, οι μικρές μερίδες του, η διάθεση "ξεπέτας" στον πελάτη και γενικά το attitude του μαγαζιού.
ηλέκτρα
'Εφαγα στο μαγαζί πριν κανα δυο βδομάδες και σήμερα έχω σκοπό να ξαναπάω...ενθουσιάστηκα πραγματικά!τα σουτζουκάκια και το ψαρονέφρι ειδικά ήταν απίστευτα!αν και είμαι φοιτήτρια και το budget ;p είναι μονίμως χαμηλό δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ακριβό...σε σχέση τουλάχιστον με τα περισσότερα μαγαζιά κάτω στο κέντρο...που εκτός του ότι είναι πολλές φορές πολύ πιο ακριβά έχουν και χάλια φαγητό...ούτε οι μερίδες μου φάνηκαν μικρές...εκτός από τα σουτζουκάκια που είχε στο πιάτο μόνο 4...αλλά δεν ξέρω αν βάζουν που8ενά αλλού περισσότερα...ούτε αν έχει που8ενά αλλού εξίσου νόστιμα...και για αυτούς που παραπονιούνται για τις τιμές,περιμένατε να είναι φτηνά?πουθενά δεν είναι φτηνά και καλά μαζί...ούτε για να μαγειρέψουμε στο σπίτι μας δεν είναι φτηνά...πιστεύω πάντως ότι αν θες να φας νόστιμο και καλοψημένο κρέας έξω είναι μια πολύ καλη επιλογή το συγκεκριμένο μαγαζί!
jonny
Παιδιά διάβασά τα σχόλια όλων σέβομαι τις απόψεις σας και τους ουρανίσκους σας.Απλά το συγκεκριμένο μαγαζί έχει 3 ή 4 βραβεία gourmet σε γύρο και σουτζουκάκια κάτι που τους έχει δεσμεύσει σε ποιότητα, την οποία δεν έριξαν ούτε μία μέρα.Πηγαίνω συχνά και ποτέ δεν πήρα γύρο με μία σταγόνα λάδι,ούτε δυσπεψία κάτι που φανερώνει προέλευση και ποιότητα κρέατος και ψησίματος.Όντως ο μέσος όρος ηλικίας είναι ανεβασμένος.Τέλος δεν είναι σωστή η νοοτροπία απαίτησης κεράσματος που έχουμε αποκτήσει οι Έλληνες.Ναι το κέρασμα αφήνει την τελευταία εντύπωση,αλλά αν έχω φάει καλά συνδυασμό ποιότητας - ποσότητας,ούτε που το χρειάζομαι..
Nαντια
διαβασα τα σχολια..καλο μαγαζι παιδια παω χρονια αλλα ναι τις περισσοτερες φορεσ ειναι κλειστο.. και δυστυχως τα Σαββατοκυριακα. tsakapiko καπου κανεις λαθος.. τα διδυμα αδερφια τα ξερουμε χρονια στην Θεσσαλονικη και τους βλεπουμε δεν κανουμε τοσο λαθος με ανθρωπους που μιλαμε χρονια. απλα ο ενας εφυγε και πηγε κρηνη. τα σουτζουκακια και ο γυρος ειναι φημη και γνωστα και στα δυο μαγαζια χρονια. και νοστιμα
kflynt
Σουτζουκάκι σχεδόν πολυτελείας. Περιβάλλον εστιατορίου και όχι ψησταριάς. Νόστιμες γεύσεις. μαζεύει "πλούσιο" κόσμο. Μεσημέρια δε βρίσκεις να καθήσεις μετά τις 2-2μιση. Οι σερβιτόροι θα μπορούσαν να είναι και πιο ευγενικοί. Τα ωράριά του είναι περίεργα.
MANOS
(+)-καθαριότητα
-ικανοποιητική εξυπηρέτηση
-πολύ καλόs στα σουτζουκάκι(σουτζουκάκι, κορυφή!)
-Και στα άλλα καλόs είναι
(-)-Ακριβόs,ειδικότερα δε σε σχέση με τis μέτριεs
σε μέγεθοs μερίδεs
-Δεν συνίσταται για νεολαία είναι λίγο μπλαζέ, το ύφος
του μαγαζιού..
-Συχνά είναι κλειστόs ,άλλα αυτό είναι πρόβλημα του..
-Περιορισμένη ίσως ποικιλία ,άλλα αυτό μπορεί να είναι
και πλεονέκτημα..
-Μια φορά πήγα άλλα δε θα ξαναπάω,προτιμώ κάτι πιο λαϊκό..
giannis7310
Πήγα πρόσφατα και παρήγγηλα σουτζουκάκια. Ηταν πράγματι πολύ καλα. Το προσωπικό ευγενικό ή δε τιμές λογικές θα τις χαρακτήριζα.
StratosL
Όχι και μούφα ο γύρος, αρκετά νόστιμος και σχεδόν πάντα καλοψημένος, το θέμα είναι ότι είναι πανάκριβος για την ποσότητα που βάζει, αν έβαζε μερίδα της προκοπής (και όχι πείνας) θα ήταν για μένα η ιδανική επιλογή
kos87
Εντάξει ωραίο το φαγητό,αλλά οι τιμές αδικαιολόγητα υψηλές!Εξαργυρώνει την καλή του φήμη
kostas
Πολυ μικρες μεριδες.Καλη βεβαια ποιοτητα υλικων και σωστο ψησιμο.Πολυ θορυβος το χειμωνα που ο κοσμος καθεται μεσα.
Βικτωρ Τ.
Εφαγα παρατηρηση γιατι φιλησα τη τοτε κοπελα μου νυν γυναικα μου γιατι το μαγαζι ειναι οικογενειακο.Το φαγητο αδιαφορο.
βαγγελης
παιδια τι να πω 1μεριδα γυρος, 1σουτζουκια, 1 πατατες & 1 παπρικα...μονο 22ευρω...απο 8ευρω οι μεριδες και απο 3ευρω οι πατατες & η παπρικα...ειναι δυνατον και μαλιστα τον γυρο το μετρανε σε ζυγαρια ψηφιακη οπως αυτη που εχει ο μαμαλακης να μετραει αλευρι... ειπαμε παραδοσιακο σουτζουκακι με μεριδες για διαιτα και τιμες κολωνακιου....
g27
Το σουτζουκακι ειναι απιστευτο και must στο τραπεζι.Ο γυρος αρκετα καλος οπως και οι σαλατες-πατατες.Οι τιμες ομως και η ποσοτητα ειναι απαραδεκτες.
Σποραδικός
Λοιπόν, κατ' εμέ αξίζει τον κόπο (και τα φράγκα) το μαγαζί, αρκεί να έχει κανείς υπόψη τα εξής:
- νοστιμο σουτζουκάκι (πολύ νόστιμο) με τη ρωσική.
- ο γύρος μουφα. (δεν έχω δοκιμάσει άλλα πιάτα)
- οι μερίδες έχουν μικρύνει.
- το μαγαζί τσιμπαει άσχημα στις τιμές
- σέρβις γρήγορο, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει να καταλάβεις ότι "έκατσες; αντε τρώγε και φύγε". Τουτέστιν, ειδικά τα μεσημέρια, που έχει πολλή κίνηση, δεν είναι για αραγμα. Τρως και φεύγεις.
- Δεν είναι λαικό μαγαζί πλέον. Δεν ξέρω αν ήταν παλιότερα. Σήμερα είναι ένα καθαρά αστικό μαγαζί με λαϊκή επίφαση. Ό,τι πρέπει για την ηλικιωμένη θεία σας ή τα πεθερικά σας.
- λέω λοιπόν ότι αξίζει τον κόπο, σε ειδικές περιπτώσεις (πχ φαγητό στα γρήγορα με επαγγελμ. συνεργάτη ή με ηλικιωμένους συγγενείς, που εννοείται ότι θα πληρώσουν και το λογαριασμό) μόνο και μόνο για τη φάση.
Katitis
Όταν μια κοπέλα με ύψος 1.70 και βάρος 58 κιλά σου λέει ότι έμεινε νηστική... τότε ξέρεις ότι οι μερίδες του καταστήματος είναι, για να το πω ευγενικά, "φτωχές".

Για να λέμε και τα καλά, ο γύρος είναι της καλύτερης ποιότητας και φαίνεται να επιλέγουν άριστους προμηθευτές για το κρέας που σερβίρουν. Αλλά τί να το κάνεις όταν μιλάμε για δείγματα και όχι μερίδες?

Αν θέλουν να παραστήσουν το "gilly diet" του ψητού, ας το κάνουν στις αντίστοιχες τιμές. Μέχρι τότε, ένα μεγάλο Χ από εμένα (και την κοπέλα που με έσερνε στα σουβλατζίδικα μετά).
Θου-Βου
Ακριβό μαγαζί πράγματι,με μικρή ποικιλία στον κατάλογο αλλά γρήγορο service (καμιά 25αριά άτομα δουλεύουν εκεί και είναι όλοι και...συγγενείς μεταξύ τους!).
Αποδείξεις δεν δίνουν σε φίλους,γνωστούς,παλιούς πελάτες κλπ.
Γλυκό δεν κερνάνε σε όλους παρά μόνον αν κάνεις πολύ μεγάλο τζίρο (π.χ. 6 άτομα 120€).
Το μαγαζί στην Στρ.Καλλάρη ΔΕΝ στέλνει delivery (σου λένε εγώ τα ψήνω κι εσύ έλα πάρτα).
Η ποιότητα πράγματι όταν ήταν Π.Μελά ήταν ανώτερη.΄
Κλείνουν 2 μήνες το καλοκαίρι,15 μέρες το Πάσχα,15 μέρες τα Χριστούγεννα και όλες τις Κυριακές.Επίσης για ανεξήγητους λόγους ανοίγουν 13:00 ακριβώς!Αν πας νωρίτερα (είτε 12:30 είτε 12:57 σου κάνουν νοήματα μέσα από την κλειδωμένη πόρτα να περιμένεις να πάει 13:00!Ακριβώς το ίδιο επαναλαμβάνεται και το βράδυ στις 20:00...Αυτοί φυσικά είναι όλοι μέσα και από τις 19:00 μάλιστα...Μετά σου εξηγούν ότι δεν γίνεται να μπεις ενώ "ετοιμάζονται,ντύνονται" κλπ.)
Τα σουτζουκάκια, ο γύρος και η ρωσική σαλάτα τα hits του μαγαζιού.Γεμίζει κάθε μέρα.
Pnt
Νόστιμο φαγητό αλλά πολύ μικρή ποσότητα και ακριβές τιμές.

Το περιβάλλον δεν ξέρω αν θα το έλεγα αντιλαϊκό, αλλά είναι όντως κάπως "κυριλλάτο" (όχι μέχρι σνομπισμού πάντως) και περισσότερο ήρεμο. Άλλωστε και οι ηλικίες που προσελκύει το κατάστημα κινούνται περισσότερο γύρω στα 40 και 50, παρά στα 20 και 30...

Τέλος πάντων το περιβάλλον είναι κατά την γνώμη μου θέμα γούστου, και επομένως υποκειμενικό.

Οι τσιμπημένες τιμές και οι μικρές μερίδες, από την άλλη, είναι αντικειμενική πραγματικότητα (νομίζω ότι αν άνοιγα έναν γύρο πρασσά θα έφτανε για δύο πιάτα γύρου από αυτά που σερβίρουν, με πολλαπλάσια τιμή, στην Διαγώνιο).
Ελενάκι
πάρα πολύ καλό το δείγμα γύρου και τα σουτζουκάκια που σερβίρει...αλλά για να χορτάσω εκεί θέλει μια περιουσία..και ναι το ψωμί όντος δεν τρώγετε
Paul
Γρήγορο σέρβις αλλά ακριβά σε σχέση με την ποσότητα κρέατος που σερβίρουν. Νόστιμο κρέας πάντως..

Δεν μας έδωσαν απόδειξη και επιπλέον φαίνεται ότι το κατά πόσο θα σε κεράσουν γλυκό εξαρτάται από την κατανάλωση που θα τους κάνεις.
Christ
Πολύ καλό, αλλά οι διαστάσεις στα σουτζουκάκια, ...μίκρυναν πάρα πολύ το ίδιο και η ποσότητα του γύρου.
merk merk
Τα σουτζουκάκια είναι όντως νόστιμα αλλά και οι τιμές είναι υψηλότατες!!
dimitris©
Το σουτζουκάκι ωραίο, για μένα όμως εδώ βρίσκεται ο καλύτερος γύρος της πόλης. Για το περιβάλλον κλπ δεν έχω διαπιστώσει κάτι ενοχλητικό. Το βρίσκω πολύ ευχάριστο και τις τιμές λογικές για ένα μαγαζί στο κέντρο.
sb
Μόνο τα σουτζουκάκια. Το ψωμί του δεν τρώγεται με τίποτα και τις πατάτες άρχισε να τις κόβει ροδέλλες, που είναι βέβαια λιγότερη δουλειά αλλά εντελώς ανθυγειινο - δεν μιλάω για γεύση γιατί εγώ μεν προτιμάω τις κομμένες παραδοσιακά αλλά άλλοι προτιμάν τις πατάτες κομμένες σαν πατατάκια να πλέουν στο λάδι χωρίς ίχνος υγρασίας (Η2Ο) στην πατάτα την ίδια.
Dinos
ο γύρος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. τα σουτζουκάκια όμως είναι τα καλύτερα της πόλης!!!
G
Όντως πολύ καλά σουτζουκάκια. Η Διαγώνιος έκανε όνομά όταν ήταν στην παλιά της τοποθεσία, στη διαγώνιο (λίγο πιο πάνω απ' ότι τώρα). Από τότε που μετακόμισε έχασε τη λαϊκότητα της. Το κυριλέ σουτζουκάκι δεν έχει την ίδια γεύση...