Pizza Hood

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΠιτσαρία
ΔιεύθυνσηΕρνέστου Εμπράρ 2 & Ολυμπίου Διαμαντή 23, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310527212
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΔεκέμβριο 2019
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "Napoli Style Pizza".

Απόγονος του Pizza Please.

Σχετίζεται με την ομάδα Soul Food (Εβόρα, Tarantino, Pizza Hood, Rodriguez).

Στη θέση του υπήρχε το kafenio palialogo.
Προστέθηκε από: Lycium

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω δοκιμάσει μερικές φορές 2020-2022. Πολύ ευχάριστος εξωτερικός χώρος με πάγκους. Συμπαθητική πίτσα, προφανώς πάνω από το μέσο όρο, αλλά προσωπικά δεν την θεωρώ top όπως η πλειοψηφία. Ο λόγος είναι επειδή δεν μου αρέσει το πολύ λαστιχωτό αποτέλεσμα (λόγω τυριών και ζύμης) και γευστικά μου λείπει λίγο ένταση. Παρόλα αυτά αξίζει μια δοκιμή από όλους τους αναγνώστες, μιας και στην πλειοψηφία αρέσει πολύ.

Εικόνες (51)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κανονικό κάρβουνο
[εικόνα]
Ταρτούφο, κάτι με αλλαντικά (απαράδεκτο ψήσιμο στην αριστερά καμένη σκέτη καρβουνίλα και από κάτω, η άλλη αδιάφορη ποτέ ξανά)
[εικόνα]
Πανσέτα (καλή) & πεπερόνι (έτσι και έτσι)
[εικόνα]
Capricciosa
[εικόνα]
Yellow panceta
[εικόνα]
Mortabella
[εικόνα]
Tartufo
[εικόνα]
Burrata
[εικόνα]
"Cheesus" (καλή)
[εικόνα]
Marinara (οκ)
[εικόνα]
"The Beast" (καλή)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2021)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2021)
[εικόνα]
Tartufo (συμπαθητική)
[εικόνα]
Peperoni (απλώς οκ)
[εικόνα]
Margarita (οκ)
[εικόνα]
Πανσέτα (καλή)
[εικόνα]
Καπριτσιόζα (καλή)
[εικόνα]
"Mortabella" (κάτι της έλειπε)
[εικόνα]
"Pancetta" (πολύ καλή)
[εικόνα]
Pizza "meat lovers" (απλώς οκ, θα δοκίμαζα άλλη γεύση επόμενη φορά)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2020)
[εικόνα]
Μαργαρίτα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Μαργαρίτα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Pepperoni
[εικόνα]
Καπρίτσιοζα (καλή)
[εικόνα]
Μιράντα (καλή)
[εικόνα]
Pizza Prosciutto (πολύ καλή)
[εικόνα]
Όροφος (Φεβρουάριος 2020)
[εικόνα]
Φούρνος (Φεβρουάριος 2020)
[εικόνα]
Pizza Capricciosa (πολύ καλή)
[εικόνα]
Pizza Prosciutto Cotto (καλή)
[εικόνα]
Pizza Capricciosa + Prosciutto Cotto (πολύ καλές)
[εικόνα]
Il listino dei prezzi (τιμοκατάλογος)
[εικόνα]
Φούρνος (δυστυχώς ηλεκτρικός και όχι με ξύλα)
[εικόνα]
[εικόνα]
Κομμάτι μαργαρίτα
[εικόνα]
Κομμάτι με καπνιστή πανσέτα και μανιτάρια
[εικόνα]
[εικόνα]
Pumpkin pancetta
[εικόνα]
Meat lovers (πολύ καλή)
[εικόνα]
Πεπερόνι (πολύ καλή)
[εικόνα]
Προσούτο (πολύ καλή)
[εικόνα]
Κομμάτι NY Pepperoni (πολύ καλό)
[εικόνα]
Κομμάτι πανσέτα
[εικόνα]
Κομμάτι πεπερόνι
[εικόνα]
Άποψη του χώρου και κατάλογος
[εικόνα]
Προθήκη πιτσών
[εικόνα]
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2019)
[εικόνα]
Πίτσα "Pepperoni" (βγαίνει...)
[εικόνα]
Πίτσα "Pepperoni" (...βγήκε!)

Κατάλογος (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2023: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2023: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2020: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2020: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2020: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2020: σελίδα 1/4

Σxόλια (27)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
kornilios
Έχω φάει μερικές φορές μέσα στο χρόνια κυρίως delivery και κάνα δυο φορές επί τόπου. Μου φαίνεται ότι όντως είναι κάπως υποδεέστερη στο delivery, εκεί μου άρεσε περισσότερο. Παρόλα αυτά γενικά μου φαίνεται ενδιαφέρουσα και συνήθως την φχαριστιέμαι.
Psalidoxeris
Νομίζω πως έχει πέσει κατα πολύ.

Τσεκάρισμα μετά απο καιρό πριν κάνα μήνα. Δεν ενθουσιάστηκε κανείς απο την παρέα.
Nic
Δοκίμασα μια "The Beast" επί τόπου και ήταν καλή χωρίς να ενθουσιάζει. Η ζύμη μου άρεσε αρκετά, αλλά θα προτιμούσα λίγο παραπάνω τυρί στη γέμιση, γιατί η γεύση της σάλτσας σχεδόν υπερκάλυπτε τις υπόλοιπες.
Την επόμενη φορά ίσως δοκίμαζα κάποια άλλη πίτσα, αλλά με λευκή σάλτσα αυτή τη φορά.
Meraklis_Thess
Δοκιμή μέσω πλατφόρμας. Λάτρης της Ιταλικής πίτσας με τη λεπτή ζύμη και τη μαστιχωτή υφή, ήθελα από καιρό να δοκιμάσω τη Pizza Hood, διαβάζοντας και ακούγοντας τις διθυραμβικές κριτικές είχα μεγάλες προσδοκίες, που δυστυχώς δεν επαληθεύτηκαν.

Salami. Μέτρια, χωρίς ιδιαίτερη ένταση στη γεύση. Το σαλάμι θύμιζε περισσότερο αυτά του Lidl, παρά αυθεντικό σαλάμι Νάπολης.

Spicy Chorizo. Καλή, έβγαζε ένταση, είχε σπιρτάδα από τα Jalapenos που μας άρεσε, σίγουρα καλύτερη από τη πρώτη, αλλά θα προτιμούσα να μην είχε ψηθεί το chorizo, γιατί έβγαλε μια δυσάρεστη λαδίλα, όπως κάθε αλλαντικό που ψήνεται.

Σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να είχε λιγότερη σάλτσα, καθώς επικάλυπτε τη γεύση των υπόλοιπων υλικών. Η ζύμη είναι πολύ καλή και το γευστικό αποτέλεσμα πάνω από το μέσο όρο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την έβαζα στο Top-5 της πόλης.

Θα μπορούσα ίσως να δοκιμάσω κάποια άλλη γεύση, σε επιτόπια κατανάλωση, καθώς όπως ήταν λογικό μέσω delivery έφτασαν χλιαρές.
Piroski
Δοκιμή πίτσα tartufo στο street food festival μιας και δεν είναι εύκολο να τραβηχθω στο κέντρο για να δοκιμάσω την περιβόητη pizza hood.

Συνολικά πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά για τη ζύμη που ήταν μπόμπα, και άρεσαν πολύ τα φυλλαράκια βασιλικού εδώ κι εκεί.

Εγώ όμως θα άλλαζα το τυρί, μου θύμισε λιγο τυρί για τοστ.
Stephan
Νέο τσεκάρισμα με capricciosa, OK πίτσα αλλά δεν ενθουσιάζει. Υλικά ατάκτως ερριμένα πάνω στην πίτσα, χωρίς χαρακτήρα η γεύση, ένας αχταρμάς. Μου φάνηκε πρόχειρη. Καμία σχέση με την pizza plain στη Χαριλάου που είναι τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτερη.
Stephan
Πήρα προσιουτο που ήταν καλή, μόνο αρκετά αλμυρή στη γεύση. Καλές εντυπώσεις. αλλά κάπου στη γέμιση το χάνει.
Anestis Deras
Όταν βγαίναμε έξω για πίτσα παλιότερα, τρώγαμε στο pizza please, τώρα στο Pizza hood. Κατα την γνώμη μου η καλύτερη πίτσα στην πόλη ( μαζί με του salento). Το σημείο είναι ωραίο χωρίς πολύ κίνηση, γιατί παίζουν και τα παιδιά στο δρόμο.
RZ (ex microzet)
Έχω φάει κάμποσες φορές. Αρνητική εμπειρία η διανομή, καθώς όλες τις φορές η πίτσα ήρθε "στραπατσαρισμένη" (άσχετο ωστόσο με το μαγαζί).

Σε πίτσες έχω δοκιμάσει διάφορες, είναι σε πολύ καλό επίπεδο αλλά δεν θα έλεγα οτι είναι η καλύτερη στο είδος της και εξηγούμαι:

Πολλές φορές αισθάνομαι οτι τα υλικά πνίγονται στη σάλτσα, ωστόσο, οι πίτσες που έχει χωρίς σάλτσα δεν μου έχουν αρέσει τόσο.

Ξεχωρίζω πεπερόνι, μαργαρίτα και αντζούγια.

Τρώω συχνά takeaway όταν είμαι στην περιοχή και προτείνω καλύτερα αυτόν τον τρόπο (αν και τα κομμάτια τα ξαναζεσταίνουν), γιατί με το delivery είχα πάντα θέμα.

Αξίζει μια δοκιμή
Mikey
Να προσθέσω μια διαπίστωση στο προηγούμενο σχόλιό μου. Έτυχε μέσα στην καραντίνα, πριν 2-3 μήνες, να παραγγείλω μέσω γνωστής εφαρμογής 3-4 διαφορετικές πίτσες από Pizza Hood. Απογοητεύτηκα από το μέγεθος και με την πρώτη ευκαιρία πέρασα από το κατάστημα να επαληθεύσω. Ευτυχώς "από κοντά", τα κομμάτια παραμένουν μεγάλα και πλούσια σε γεύση και ποσότητα. Θέλω να πιστεύω πως η εμπειρία της παραγγελίας μέσω application ήταν απλώς μια αστοχία.
NikosL
Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες. Αν είστε λάτρης της Ναπολιτάνικης πίτσας και όχι της κλασικής ελληνικής πίτσας-τσουρεκι με 10 κιλά υλικά, τότε είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη στη πόλη. Προτείνω πεπερονι.
mrlolen
Ντελιβερι. Φοβερή ζύμη άψογα ψημένη πίτσα με καλούς χρόνους ντελιβερι. Πίτσα σουτζούκι Μιράντα απίστευτη, πίτσα ταρτουφο καλή θα μπορούσε λίγο πιο έντονη, truffle mayo πλ δυνατό αξίζει για συνδυασμός. Παντσετα με κίτρινη sauce κολοκύθας/ντοματινιων πάρα πολύ καλή. Ίσως η καλύτερη πίτσα στην Θεσσαλονίκη αυτή την στιγμή!
Thanaras
Δοκιμάστηκε pepperoni και prosciutto cotto. Καθότι μεγάλος λάτρης της ναπολιτανικης πίτσας είναι ότι πιο κοντινό σε αυτόν τον τύπο πίτσας από όσες άλλες πιτσαρίες έχω δοκιμάσει. Αρκετά ελαφριές με ζύμη λεπτή και αρκετά σωστά ψημένη (πολύ κοντά σ' αυτό της Νάπολι) και καλά υλικά. Λόγω της συνεργασίας μου με πολλούς Ιταλούς που έχουν διαμείνει στην πόλη για αρκετό καιρό είχαν δηλώσει ότι η πίτσα από το pizza please ήταν η καλύτερη που έτρωγαν άρα μάλλον η παράδοση συνεχίζεται και σ αυτό το μαγαζί.
IoliAt
Σε take away δοκιμάστηκε prosciutto cotto και συνδυασμός marinara-margherita, και οι δύο πολύ καλές και πανάλαφρες, η πρώτη πιο αδύναμη ενώ η δεύτερη πιο ενδιαφέρουσα. Μας έκαναν ένα custom συνδυασμό επειδή δεν θέλαμε πολύ τυρί και δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε γεύση. Πάρα πολύ ωραία η σάλτσα ντομάτα, το ζυμάρι, το σκορδάκι στη marinara όλα πολύ καλά. Περιμέναμε 5-6 λεπτά να ψηθούν και τα πήραμε από εκεί, δεν ξέρω τόσο λεπτή πίτσα πώς στέκεται στη μεταφορά όταν κρυώσει κ.λπ.
alekos87
Δοκιμάστηκε NY, fungi, καί με τρουφα. Οι τελευταίες δύο δεν είχαν γεύση. Η NY είχε, και ήταν καλή. Η ζύμη καλή σε όλες.
Γιαντράνκα
Μετά από πολλές δοκιμές, ων ουκ έστιν αριθμός, έχω καταλήξει ότι αυτό που με χαλάει κάπως στην pizza hood είναι η άφθονη σάλτσα ντομάτας που καπελώνει γευστικά τα υπόλοιπα υλικά. Από την άποψη της ζύμης ωστόσο μάλλον κερδίζει στα σημεία.
Catoire
Δοκίμασα την "Margherita" που μου έκανε στη γεύση ένα καταπληκτικό δέσιμο της mozzarella με τη σάλτσα ντομάτας ενώ ο συνδυασμός με την εξαιρετική όσο πρέπει μαλακή ζύμη δημιουργούσε μια ελαφριά και ισορροπημένη στο στομάχι αίσθηση χωρίς τη λιπαρή αίσθηση που αφήνουν ως συνήθως άλλες πίτσες. Το ίδιο ποιοτική και η Pepperoni με μόνη ίσως ένσταση ίσως (και με όλη μου την επιφύλαξη ότι μπορεί να είμαι λάθος) ότι το συγκεκριμένο αλλαντικό pepperoni δεν έδενε τόσο με το συνολικό αποτέλεσμα.
κροκοτομ
Κάνει delivery μέσα από το wolt.
Mikey
Πολύ ευχάριστη έκπληξη! Η ζύμη μαλακή και αφράτη αλλά καλοψημένη, τα κομμάτια του μεγάλα και οι γεύσεις δυνατές. Στη συνολική βαθμολογία, αν αναλογιστεί κανείς και την τιμή νομίζω πως κερδίζει την pozelli, αλλά παίζει ρόλο και αν πέτυχες τη πίτσα μόλις να βγαίνει από το φούρνο.
JohnJohn
Πολύ καλή πίτσα με λεπτή ζύμη, στα 2.5 με 3€ το κομμάτι. Πήρα 2 κομμάτια, το πρώτο λέγεται Prosciutto Cotto και έχει σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, prosciutto cotto, βασιλικό, ελαιόλαδο. Το δεύτερο λέγεται Pancetta και έχει μοτσαρέλα, μανιτάρια, πιπεριές, pancetta, βασιλικό, ελαιόλαδο. Χορταστικά και νόστιμα, προτείνεται.
varethika ton prologo
απόλυτα ευχαριστημένος από πρόσφατη δοκιμή σε πίτσα Μάργκαριτα
Γνήσια ναπολιτάνικη πίτσα με όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (στεφάνι , φυσαλίδες στην ζύμη,γνήσια σαλτσα μαρινάρα , βουβαλίσια μοτσαρέλα και φρέσκος βασιλικός )
Τοπ επιλογή στην πόλη για μένα
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Βικτωρ Τ.
πιτσα μιραντα με σουτζουκι καλη,πιτσα καπριτσιοζα καλη
Πήγα δυο φορές τον τελευταίο μήνα και τις δυο φορές παρήγγειλα την ίδια πίτσα ολόκληρη για να έχω μέτρο σύγκρισης. Καλή ζύμη, χωρίς να μου αρέσουν οι γλυκές σάλτσες στις πίτσες ήταν λίγο πιο ξυνή από όσο θάθελα, η μοτσαρέλα θα μπορούσε νάναι λίγο περισσότερη και σήκωνε λίγα φύλλα ακόμα βασιλικό. Τυπικό σέρβις αλλά η κλασική κουτοπονηριά με τις αποδείξεις: την πρώτη φορά έδωσε απόδειξη μικρότερης αξίας από την πίτσα ίσως και νάταν λάθος, τη δεύτερη έκανε τον κινέζο με την απόδειξη αλλά την ζήτησα και αναγκάστηκε να κόψει. Την πρώτη φορά όσο περίμενα να ψηθεί είχε μουσική το Do the right thing-Public Enemy από την ταινία του Spike Lee με θέμα σχετικό. Θέλει δουλειά to do the right thing αλλά θα του ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία.
Lycium
Πήραμε την Pizza Prosciutto, πολύ καλή και υπεραρκετή για δύο άτομα. Παραδοσιακά πολύ αφράτη ζύμη, πολύ νόστιμη σάλτσα και καλά υλικά. Στα θετικά, ο φρέσκος και ανανεωμένος χώρος τόσο στο ισόγειο όσο και στον όροφο.

Στα ευχάριστα, η πίτσα κομμάτι, που αν και δεν είχε όταν ήταν μέσα στην αγορά, τώρα εκτός αγοράς έχει και πολύ καλά κάνει! Βέβαια η τοποθεσία συνδυάζεται πλέον καλυτέρα με κάποια έξοδο για πίτσα, παρά ως πέρασμα.
Ragioniè
Αρκετές δοκιμές τελευταία με την ποιότητα να μην είναι σταθερή τουλάχιστον γευστικά στα κομμάτια που είναι ήδη έτοιμα και στέκονται αρκετή ώρα.

Αν διαλέξεις μία της επιλογής σου και στην ψήσουν εκείνη την στιγμή είναι πραγματικά πολύ καλή.Προσωπικά έχω δει διαφορά ανάλογα και τα μαστόρια που την φτιάχνουν,η ζύμη ήταν πολύ πιο αφράτη που μου έφτιαξε ο ναπολιτάνος σε σχέση με τα άλλα παιδιά που θα έλεγα είναι ένα ''κλικ'' πιο λεπτή.

Prosciutto cotto και Capricciosa τελευταίως που δοκίμασα ήταν πολύ καλές και οι δύο,καυτές και με εξυπηρέτησαν με το να μην βάλουν όλα τα υλικά της συνταγής τους.

Ωραίο μαγαζάκι,ευχάριστος εσωτερικός χώρος και πεντακάθαρος.Είναι η πιο κοντινή εκδοχή της ναπολιτάνικης πίτσας στην πόλη μας ή ίσως η πιο ιταλική προσαρμοσμένη στα ελληνικά γευστικά δεδομένα αν και δυστυχώς ψήνουν σε ηλεκτρικό φούρνο και όχι σε φούρνο με ξύλα.

Vale la pena=αξίζει τον κόπο
Γιαντράνκα
Δεύτερη δοκιμή, επιτυχής, απολύτως στα παλιά υψηλά στάνταρ. Ζύμη αφράτη και μαστιχωτή, υλικά ποιοτικά, το κομμάτι καλού μεγέθους αλλά όχι για χόρταση. Προτείνεται. Σημείωση 1: το ωράριο κλεισίματος θα καθορισθεί αναλόγως της κίνησης της περιοχής, σημείωση 2: επάνω στον όροφο λειτουργεί σαλόνι, και συνεπώς διευκολύνεται το πίτσειν εις το καθιστό.
Γιαντράνκα
Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι οι συγκρίσεις με την προπατόρισσα Pizza Please είναι αναπόφευκτες. Πρώτη βασική αλλαγή κουλτούρας είναι η μεταστροφή από το αμιγές μοντέλο pizza on demand, στο μικτό με στεκούμενη πίτσα βιτρίνας. Αυτό φυσικά ενέχει κινδύνους αν η πίτσα ίσταται ασκόπως.. Χώρος πιο ψυχρός, χωρίς τραπεζάκια αλλά με μεγαλύτερη άνεση σε πάγκο. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι προσφέρει πλέον πίτσα με το κομμάτι, δεικνύει μία τάση εκ-streetοποίησης :P
Τέλος πάντων στο διά ταύτα δοκιμάστηκαν κομμάτι πανσέτα (χωρίς σάλτσα ντομάτας) και πεπερόνι, προτίμησα τη δεύτερη, η πίτσα είναι πάλι λεπτής (λεπτότερης) ζύμης με αφράτο στεφάνι, με ποιοτικά υλικά, ωραίες και νόστιμες, δεν μου έκατσε ωστόσο καλά ότι δεν ήρθε καυτή όπως παλαιότερα. Το κομμάτι είναι το 1/3 της κανονικής, ακανόνιστου σχήματος, τιμάτο στα 3€, σχετικά μικρή σε σχέση με τον ανταγωνισμό γιατί εγώ χρειάστηκα 2 για να κορεσθώ. Προς το παρόν λοιπόν δεν μου έφτασε την Pizza Please, θα ξαναπάω -σαφώς- και πιστεύω θα ρολάρει.