Πάνος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Καφενείο
ΔιεύθυνσηΑλκαμένους 5 & Ετεοκλέους 9, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310321638
Διαδίκτυο
ΩράριοΔευτέρα κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1988
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ιδρυτής ο Παναγιώτης Κουνδής (μέχρι το 2022).

Ιανουάριο 2013 έκανε ανακαίνιση για να μεγαλώσει τον χώρο της κουζίνας του. Αύγουστο 2017 πραγματοποίησε ανακαίνιση.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
 • Έχω πάει πάρα πολλές φορές Οκτώβριο 2011-Ιούνιο 2013. Λαϊκό συνοικιακό καφενείο με αρκετούς ηλικιωμένους θαμώνες τις καθημερινές αλλά αρκετούς μεσήλικες τα ΣΚ και άνετα εξωτερικά τραπεζάκια (BTW απέναντι βρίσκεται η Ασφάλεια Χαριλάου). Υπεύθυνος του μαγαζιού άλλοτε ο Πάνος και άλλοτε ο Σταύρος. Δεν του φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά έχει πολύ καλό φαγητό (κυρίως ψάρι αλλά και κρέας). Σαββατοκύριακα έχει και μεγάλα ψάρια τα οποία ξέρει να ψήνει εξαιρετικά. Τσίπουρο 9 στις 10 φορές καλό, κρασί συσκευασίας. Καλούτσικες τιμές αλλά δυστυχώς το κόψιμο αποδείξεων αποτελεί στοχαστική διαδικασία. Το προτείνω άνετα :)
 • Ανανέωση τέλη 2012: το μαγαζί έχει αρχίσει να γίνεται υπερβολικά γνωστό και είναι συνεχώς γεμάτο, γεγονός που χαλάει ελαφρώς την ατμόσφαιρα που είχε παλιότερα.
 • Ανανέωση αρχές 2013: με την ανακαίνιση η κουζίνα μεγάλωσε και ο εξωτερικός χώρος απέκτησε ένα στέγαστρο που μειώνει λίγο την ανοιχτωσιά που υπήρχε.
 • Ανανέωση Μαΐου 2014: είχα καιρό να πάω, το φαγητό αυτήν τη φορά μέτριο (κυρίως το θράψαλο, αλλιώς μύδι τηγανητό και ταραμάς καλός) όπως και το τσίπουρο.
 • Ανανέωση Νοεμβρίου 2015: νέα πρόσωπα στο σέρβις, το φαγητό οκ αλλά και αρκετές αστοχίες, ιδίως στα τηγανητά του που είναι βαριά. Τσίπουρο με γλυκάνισο καλούτσικο. Καλούτσικες τιμές και πάλι, αλλά με δελτίο παραγγελίας στο τέλος.
 • Ανανέωση Δεκεμβρίου 2017: το μαγαζί μονίμως φίσκα, χρειάζεται κράτηση. Πολύς θόρυβος, πολλή καπνίλα, ταλαιπωρία. Το φαγητό πάντως σαφώς καλύτερο από τις προηγούμενες επισκέψεις. Τα τηγανητά ήταν στραγγισμένα και μια χαρά. Τσίπουρο μέτριο.

Εικόνες (185)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Γοφάρια (πολύ καλά)
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκό
[εικόνα]
Γαύρος σαγανάκι (πολύ καλός)
[εικόνα]
Καπνιστό σκουμπρί
[εικόνα]
Τηγανητό θράψαλο (μια χαρά ωραίο)
[εικόνα]
Φέτα ψητή
[εικόνα]
Σοκολατόπιτα με παγωτό (κερασμένα, μια χαρά)
[εικόνα]
Χύμα άνευ (μια χαρά)
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές (ok)
[εικόνα]
Μπακαλιάρος σκορδαλιά (πολύ λαδερός και έκατσε βαρύ)
[εικόνα]
Χταπόδι ψητό (καλό)
[εικόνα]
Μελιτζάνα ψητή (κακή, δυστυχώς μικροκυμάτων)
[εικόνα]
Χωριάτικη (τυπική)
[εικόνα]
Αντζούγιες (μέτριες)
[εικόνα]
Μπαμπατζιμόπουλος άνευ (καλό)
[εικόνα]
Σαλάτα χωριάτικη
[εικόνα]
Θράψαλα
[εικόνα]
Γάμπαρη
[εικόνα]
Τσιπούρα ψητή (πολύ καλή)
[εικόνα]
Τσιπούρα ψητή πολύ καλή
[εικόνα]
Σαφρίδια (καλά)
[εικόνα]
Μύδια (αδιάφορα)
[εικόνα]
Φάβα (οκ)
[εικόνα]
Γαύρος (οκ)
[εικόνα]
Κολιός παστός (πολύ καλός)
[εικόνα]
Θράψαλο (καλό)
[εικόνα]
Χόρτα (οκ)
[εικόνα]
Ντολμαδάκια (καλά)
[εικόνα]
Καβουροσαλάτα (οκ)
[εικόνα]
Πατάτες (πολύ καλές)
[εικόνα]
Μύδια τηγανητά (πολύ καλά)
[εικόνα]
Κουτσομούρες (πολύ καλές)
[εικόνα]
Θράψαλο (καλό)
[εικόνα]
Χωριάτικη (μέτρια)
[εικόνα]
Μελιτζάνα (καλή, πολύ δυνατή στο σκόρδο) και κοπανιστή (πολύ καλή)
[εικόνα]
Χταπόδι (αδιάφορο)
[εικόνα]
Σαρδέλα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Γαύρος (καλός)
[εικόνα]
Κολιός (πολύ καλός)
[εικόνα]
Χόρτα (οκ)
[εικόνα]
Χωριάτικη (καλή)
[εικόνα]
Σκουμπρί (καλό)
[εικόνα]
Ούζο Απαλαρίνα
[εικόνα]
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκό
[εικόνα]
Κολοκυθάκια (καλά)
[εικόνα]
Μελανούρι (οκ)
[εικόνα]
Θράψαλα (καλά)
[εικόνα]
Γόπες (πολύ καλές)
[εικόνα]
Πατάτες ορίτζιναλ (καλές)
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκό με παγωτό
[εικόνα]
Σαρδέλες και κολιοί
[εικόνα]
Σκουμπρί καπνιστό
[εικόνα]
Χόρτα, μελιτζάνα ψητή, φέτα
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκό
[εικόνα]
Κολιοί
[εικόνα]
Τηγανητά μύδια
[εικόνα]
Σκουμπρί καπνιστό
[εικόνα]
Καλαμαράκια τηγανητά (κτψ)
[εικόνα]
Μελιτζάνα ψητή (οκ)
[εικόνα]
Χόρτα και φέτα
[εικόνα]
Ουρίτσες τηγανητές με σκορδαλιά
[εικόνα]
Ζακέτες τηγανητές
[εικόνα]
Μύδια τηγανητά

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τιμοκατάλογος (Απριλίου 2019)

Σxόλια (45)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τόλης (πριν από 17 μέρες και 23 ώρες)
Όντας κάτοικος της περιοχής, το πρόλαβα στη μετάλλαξη του από συνοικιακό καφενείο για μπαρμπάδια σε μια πολύ τίμια ταβέρνα, κυρίως ψαρικού ενδιαφέροντος, από αρχές του '10 και εξής. Πλέον απαραίτητη η κράτηση, είναι σχεδόν πάντα γεμάτο. Γρήγορο σέρβις, φρέσκα, νόστιμα και γενναία πιάτα, νορμάλ τιμές. Δε με απογοήτευσε ποτέ και το συνιστώ.
aethra
Ήρθα μόνο για να γράψω ότι προχθές έφαγα στον Πάνο τις καλύτερες γαρίδες της 10ετίας... Ελλάδας, μεγαλύτερες από μία πιθαμή, ψημένες άψογα, μου έφεραν δάκρυα στα μάτια... Τα υπόλοιπα όπως πάντα καλά αλλά οι γαρίδες το κάτι άλλο... Φέτος λόγω καιρού συνεχίζει να δίνει η περιοχή μας υπέροχες γαρίδες...
Thanasis
Το εχω επισκεφτεί 5-6 φορές τα τελευταια χρόνια επειδή με τρέχει η παρέα. Νομίζω ότι είναι ένα από τα μαγαζιά που γίνεται viral χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Από όλες τις φορές μόνο μία είχα δοκιμάσει κρεατικά και ήταν σκέτη απογοήτευση. Στη χθεσινή επίσκεψη κινήθηκαμε στα συνηθισμένα θαλασσινά. Οι γαρίδες χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο ήταν καλές. Δεν μυρίζαν την κλασική σάπια θαλασσίλα και το μαγείρεμα καλό, τόσο στη γαριδομακαρονάδα, όσο και στο ...... τραχανότο (κάπου έλεος με αυτές τις χιπστεριές στα θαλασσινά τελευταία). Καλαμαράκια τηγανητά σκληρά και άνοστα. Σκουμπρί καπνιστό το κλασικό βιομηχανικό. Πατάτες φρέσκες μεν, μέτριες δε. Χόρτα βραστά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Άνοστα και υπερβρασμένα με αποτέλεσμα να έχουν γίνει κάτι σαν χυλός. Γαύρος και σαρδέλες, εφάμιλες με αν πας σε random λαΪκή και τα πάρεις από random ψαρά. Από την πρώτη φορά δεν έβρισκα λόγο να ξαναπάω, αλλά πάντα τυχαίνει και ξαναπηγαίνω.
dimitris©
'Οπως σωστά είπε και ένας φίλος πριν, σίγουρα δε το λες καφενείο. Είναι μία τίμια ψαροταβέρνα, τα δύο μεσαία ψαράκια που πήραμε ήταν πραγματικά ό,τι πιο φρέσκο έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια στην πόλη. Τα υπόλοιπα ήταν οκ, οι τιμές μια χαρά, τσίπουρα πήρα εμφιαλωμένο μια χαρά. Προτείνεται, αλλά τα σ/κ σίγουρα υπάρχει δυσκολία στα τραπέζια και στο θέμα της συνεννόησης για κράτηση είναι λίγο χύμα γενικά.
Θου-Βου
Το επισκεφθήκαμε δεκάδες φορές τα τελευταία 20 χρόνια. Σαββατοκύριακα και αργίες απαιτείται κράτηση προς αποφυγήν ταλαιπωρίας και πολύωρης αναμονής. Σέρβις γρήγορο και ευγενικό. Κουζίνα οργανωμένη και πολυμελής. Μουσική χαμηλή σε ένταση, παλιά ελαφρολαϊκά. Κατάλογος και με ψαρικά και με κρεατικά. Οι περισσότερες παρέες όμως επικεντρώνονται στα ψάρια και τα θαλασσινά. Δεν μας έφεραν ποτέ κάτι μπαγιάτικο, όλα φρεσκότατα. Δοκιμάσαμε κατά καιρούς σχεδόν τα πάντα: χωριάτικη, πικάντικη, βλίτα, ζοχούς, παντζάρια, κουνουπίδι, πατάτες τηγανητές φρέσκες, κεφαλοτύρι σαγανάκι, κολοκυθάκια τηγανητά, τζατζίκι, χτυπητή, φασόλια πιαζ, σκορδαλιά, σκουμπρί καπνιστό, καυτερή πιπεριά, μπουγιουρντί, μελιτζάνα ψητή, φέτα ψητή, κεφτεδάκια τηγανητά, χταπόδι ψητό, γαλέο σαγανάκι, μυδοπίλαφο, γάβρο, καλαμάρι, γάμπαρη, θράψαλο, γαρίδες σαγανάκι, μύδια σαγανάκι, κουτσομούρες, μαρίδα, γλώσσα, φαγκρί, μαγιάτικο, σουπιές στιφάδο, λούτσους, βάτο, ουρίτσες, σαφρίδια, μπακαλιαράκια κλπ. (βλ. φωτο). Στο τέλος κερνούν ρεβανί με παγωτό βανίλια. Ποιότητα σταθερή, μερίδες ικανοποιητικές, τιμές λογικές. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
thess80
Ο Παναγιώτης Κουνδης αποχώρησε απο την επιχείρηση το 2022
Ragioniè
Η δική μου δοκιμή δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που είχα. Προσωπικά το μαγαζί θα το χαρακτήριζα περισσότερο ψαροταβέρνα παρά καφενείο

Το σετ μενού του είναι αρκετά μεγάλο ενώ καθημερινά εμπλουτίζεται με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Οι τιμές του είναι αρκετά πάνω από το μέσο καφενειακό όρο

Αντζούγιες παστές παραήταν αλμυρές για τα γούστα μας,ο μπακαλιάρος δεν είχε στραγγίξει καλά και στο σύνολο ήταν αρκετά βαρύς σε κάθε μπουκιά.Αρκετα καλό ήταν το ψητό χταπόδι ενώ η μελιτζάνα ψητή μακράν το χειρότερο πιάτο που δοκιμάσαμε μιας και μόλις είχε βγει από τα μικροκύματα

Τσίπουρο άνευ δικό τους καλούτσικο και χωρίς παρενέργειες ενώ κεράσανε σοκολατόπιτα με παγωτό

Έχουν τόσο καλή οργάνωση και εξυπηρέτηση που και σε αυτό το κομμάτι θυμίζουν περισσότερο ψαροταβέρνα παρά συνοικιακό καφενέ

Ευγενικό προσωπικό και προβλεπόμενοι με τα των οικονομικών
λέχρας
8/01/2023:
Αν πρέπει να σταθώ τυχερός, προτιμώ να δίνω τα χρήματά μου σε τζόγο και όχι σε κουτσομούρα.
 • κουτσομούρα όχι φρέσκια, άνοστη
 • μελιτζάνα ψητή φτιαγμένη από το πρωί (σίγουρα) και μικροκύματα
 • πατάτα τηγανιτή, ρε φίλε αν είναι δυνατόν, κακή πατάτα σε ένα μαγαζί για το οποίο ακούω δέκα χρόνια μόνο καλά λόγια
 • θράψαλο, κομπλέ, τίποτα το ιδιαίτερο
 • φέτα ψητή, κλάιν.

Καθημερινή, δέκα το βράδυ χωρίς πολλή δουλειά.
Κρίμα
aethra
Και μετά το κάζο της ψαροκατάστασης, επιστροφή στον Πανο... 2 άτομα, 1 κιλό γλώσσες μπαμπάτσικες (ολόφρεσκες), 1 χόρτα, 1 πιπεριές φλωρίνης ψητές (ποίημα), 1 κολοκυθάκια με τζατζίκι και 1/2 λευκό κρασάκι στα 60 ευρώ..!!! Το απόλυτο vfm για εμένα που πηγαίνω από τότε που ήταν καφενείο με 3-4 τραπεζάκια... Για ψάρι μέσα στην πόλη τελικά δεν είναι να κάνει κάποιος δοκιμές...

Στα σύν θα προσθέσω ότι οι γλώσσες ζυγίστηκαν μπροστά μου και δόθηκαν στην κουζίνα για τα περαιτέρω πράγμα που με κάνει να αμφισβητώ ακόμη και το βάρος του ψαριού στην ψαροκατάσταση..
chrispis
Σάββατο τριημέρου 28ης κλείσαμε τραπέζι (απαραίτητο) και πήγαμε 6 άτομα. Μεγάλο λαβράκι γούνα (ζουμερό και υπέροχο), ένα φρέσκο καλαμάρι τηγανητό (θεϊκό) κι ένα ψητό (πολύ καλό), παλαμίδα, σκουμπρί, σαλάτες βραστά λαχανικά εποχής, πατάτες και κολοκυθάκια τηγανητά με τζατζίκι, αλοιφές και κανένα κιλό τσίπουρο, όλα 120€ με κερασμένο ωραίο ραβανί πορτοκαλιού με παγωτό. Όλα εξαιρετικά, έγκαιρο σέρβις και οι "αλλοδαποί" επισκέπτες ενθουσιασμένοι για την ανακάλυψη, υποσχέθηκαν να το κάνουν στέκι τους στη Σαλονίκη. Σταθερή αξία το μαγαζί.
aethra
Επιστροφή απο Χαλκιδική και στάση στον Πάνο για φρέσκο ψάρι σε σωστή τιμή... Φρεσκότατες λίγδες (μικρές τσιπούρες) ψητές, σαβριδάκια σαμπανιέ τηγάνι λουκουμάκια και όλα τα συναφή... Έμαθα ότι ο Πάνος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης αλλα το μαγαζί συνεχίζει σωστά και δυναμικά...
aethra
Χθές Κυριακή παρέα 4 ατόμων φάγαμε υπέροχα φρεσκότατα μπαρμπουνάκια κι επίσης υπέροχα γλωσσάκια που μου θυμισαν εποχές Μπαγκλαντές.. Τα υπόλοιπα όπως τα τηγανιτά μύδια, οι φρεσκοτηγανισμένες πατατούλες, τα τραγανά κολοκύθάκια και τα συναφή όπως πάντα εξαιρετικά... Αξία ανεκτίμητη ο Πάνος..
chrispis
Βράδι Πέμπτης με λίγο σχετικά κόσμο και εξαιρετικό σέρβις. Μπακαλιάρος μισό κιλό γούνα, θράψαλο τηγάνι, τηγ. πατάτες, σαρδέλες στα κάρβουνα, μισό κιλό Λημνιό χύμα, γλυκάκι κερασμένο, απόδειξη, τα πάντα 40€. Άριστο μαγαζί που δικαιώνει τη φήμη του κάθε φορά!
mikroulis
Και καλό και φτηνό ! Μπράβο !
kornilios
Παρόλο που διάφοροι φίλοι το έχουν επισκεφθεί πολλές φορές με θετικές εντυπώσεις, εγώ έτυχε να καθίσω πρώτη φορά πριν λίγες μέρες. Εξωτερικά τραπέζια οκ, απέναντι από το τμήμα, σέρβις ευγενικό και αποτελεσματικό. Το φαγητό πολύ καλό και με καλό τηγάνι (μιας που επιλέξαμε κυρίως τηγανητά). Τιμές πολύ καλές για αυτό που προσφέρει. Πέρασα καλά και θα ξανά πάω σίγουρα.
Βικτωρ Τ.
Σέρβις ευγενικό και αποτελεσματικό.Χωριατικη καλή, χόρτα οκ, σκουμπρί καλο, κολιός πολύ καλός, πατάτες ορίτζιναλ καλές, κολοκυθάκια καλα, θράψαλα καλά, γαύρος καλός, σαρδέλα καλή, μελανουρι 420 γρ οκ, γόπες πολύ καλές, χταπόδι αδιαφορο,2 ούζα Απαλλαρινα 2 αναψυκτικά κερασμενο γλυκό =89 ευρώ.Μου άρεσε ακόμα μια φορά καί τό προτείνω
chrikoms
ρε μαγκες αντε ανοιξτε εστω και πειρατικά απεναντι από το τμήμα , θα δείξουν κατανόηση τα όργανα !
aethra
@zaknafein Εάν είδες την τσάντα με το σκυλάκι εγω ήμουν...
zaknafein
Χθεσινή επίσκεψη στον Πάνο και μάλιστα, αν κρίνω από τα χόρτα και τη ρετσίνα που πήρε το μάτι μου, πρέπει να καθόμασταν δίπλα από την aethra. Παραγγελία θράψαλο τηγάνι, κουτσομούρες, χταπόδι, γαρίδες σαγανάκι,σκουμπρί, κολοκυθάκια τηγανητα και αγγουροντομάτα. Όλα μια χαρά, εκτός από τις κουτσομούρες, που ήταν νόστιμες μεν, αλλά υπερβολικά μικρές (άστες λίγο να μεγαλώσουν). Αξίζει πάντως το μαγαζί, γι'αυτό και όπως λένε όλοι, έχει πάντα κόσμο.
aethra
Σημερινή επίσκεψη στον Πάνο... 2 άτομα πήραμε 1 μερίδα απίθανα τηγανητά μύδια, 1 θράψαλο τηγανητό πολύ μαλακό, 1 μερίδα από τις όπως πάντα εξαιρετικές σαρδέλες σχάρας, 1 μερίδα κολοκυθάκια με τζατζίκι, 1 χόρτα, 1 πατάτες πάντα χεράτες και φρεσκοτηγανισμένες, 1 ρετσινα και 2 σουρωτές.. Όλα αυτά μας κόστισαν 30 ευρώ.. Ο Πάνος εξακολουθει να είναι κορυφαίο μαγαζι για ψαράκι στην πόλη με σταθερή ποιότητα και λογικές τιμές.. Γι΄αυτό έχει πάντα κόσμο.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Γιαντράνκα
Υπερδοκιμή τις ημέρες των γιορτών, το μαγαζί ασφυκτικά γεμάτο και χωρίς κράτηση δυσκόλευε το πράγμα. Πολύ καλά: χόρτα, σκουμπρί, γάμπαρη, μύδια τηγανητά (νομίζω τα καλύτερα τα βρίσκω εδώ!), ουρίτσες σαγανάκι, ορίτζιναλ τηγανητές πατάτες -και ας τις άργησαν γιατί κόβονται, είπαν, επί τόπου στο χέρι-. Καλά: φάβα (γιατί ήρθε απευθείας από το ψυγείο κρύα), πολίτικη σαλάτα, τηγανητό θράψαλο και φέτα. Και πραγματικά τα μόνα αδιάφορα πιάτα ήταν το μπουγιουρντί (ένεκα το μπόλικο κίτρινο τυρί) και το κερασμένο γλυκό. Στα 62€ με κανονικό αλκοόλ, πολύ τίμιο, αξία εγνωσμένη λοιπόν ο Πάνος, και θα ξαναπάω με χαρά.
eexada
Απλά εξαιρετικό. Φρεσκότατα ψάρια πάντα! Κλασικό καφενείο με πολύ καλό φαγητό. Για αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν τα σωστά μαγαζιά
JimAris
Η πρώτη φορά που πήγα, (με πήγαν φίλοι) ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Τώρα που πήγα μετά από καιρό νομίζω πως η ποιότητα έπεσε λιγάκι. Ίσως είναι που έγινε πολύ γνωστός και έχει πάρα πολύ κόσμο. Πάντως είναι μια ασφαλής επιλογή για καλό φαγητό στην περιοχή...
Κοιλιόδουλος
Οφείλω να κάνω μια διόρθωση σχετικά με την τελευταία επικριτική ανάρτηση μου. Δώσαμε ακόμη μια ευκαιρία στο μαγαζί, γιατί βαριόμασταν να απομακρυνθούμε. Αυτή την φορά όλα ήταν καλά και πολύ καλά. Ψητές σαρδέλες, σαγανάκι με ουρίτσες, μυδοπίλαφο πολύ καλό, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο επίσης πολύ καλά. Τιμές πολύ καλές. Θα ξαναπάω.
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο. Μουσικη καλη σε ενταση και επιλογη ρεπερτοριου. Χωριατικη καλη, ταραμοσαλατα αδιαφορη, μελιτζανα ψητη πολυ καλη, χορτα οκ, θραψαλα καλα, γαυρος τηγανητος καλος, πατατες τηγανητες οριτζιναλ καλες, 8 τμχ λουτσοι σχαρας εξαιρετικοι, σαρδελα σχαρας εξαιρετικη, 1 ουζο Απαλαρινα, 2 αναψυκτικα +κερασμενο γλυκο = 77 ευρω. Μου αρεσε και το προτεινω.
Κοιλιόδουλος
Μένω κοντά και ήταν μια από τις επιλογές μου για ψαράκι και θαλασσινά. Ομως τις δύο τελευταίες φορές δεν μείναμε ευχαριστημένοι. Ισως να κουράστηκαν, ίσως να έτυχε, όμως σαν καταναλωτής δεν μ'ενδιαφέρει. Ας δουλεύουν 5 ημέρες την εβδομάδα για να ξεκουράζονται περισσότερο.
Χόρχε
Η επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη τα τελευταία 2 χρόνια για θαλασσινά/ψάρια. Άριστη ποιότητα στα φαγητά και τιμές φυσιολογικές. Το περιβάλλον σαφώς και δεν ειναι το καλύτερο αλλά για άλλο λόγο πηγαίνουμε εκεί. Να ζητήστε να δοκιμάστε την σαλάτα πικάντικης ντομάτας, εξαιρετική.
Lycium
Πριν από καμιά διετία που πήγαμε τυχαία εκεί πρώτη φορά ήταν μια ευχάριστη ανακάλυψη. Σήμερα χαίρομαι που διατηρεί την ποιότητα που θυμόμουν ταυτόχρονα με πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλό φαγητό.
Lewis
Για να αποτιμήσουμε την χθεσινή ζημιά..
6 λουτσάκια, των 100-150γρ, που δεν ξερω αν ειναι νομιμη η αλιεία τους, αλλά η γεύση τους ήταν απίθανη.. :)
Ουρές πεσκανδρίτσας σαγανακι, Μύδι τηγανητο, θράψαλο τηγανητο, 2 μεριδες πατάτες, 1 χωριάτικη (εποχής), 1 σκουμπρί, 4 καφτερες, 1 μελιτζανα στα καρβουνα με τυρι, 2 τσιπουρα, 3 ρετσίνες, κανα δυο αναψυκτικά.
Όλα τα παραπάνω 93 ευρώ. Έντιμα..
και τα περισσότερα ωραία.. Βρηκα και εναν συμμαθητή μου εκει, που πάει λέει κάθε Πέμπτη, άρα είναι σίγουρα καλα.. :)
aethra
Άλλη μιά φορά φάγαμε εξαιρετικά στον Πάνο.. Τα μπακαλιαράκια του, σε ιδανικό μεγεθος, 6 στην μερίδα ήταν ποίημα.. Κάναμε επανάληψη.. Μύδι τηγανητό όπως πάντα εξαιρετικό, πολίτικη σαλάτα πλούσια και πεντανόστιμη, μιά καυτερή που όντως ήταν καυτερή, ένα σκουμπρί καπνιστό με το κρεμύδι του και τα πιπεράκια τουρσί του, πατάτες χειροποίητες σε βαθύ πιάτο και φουλ ποσότητα φρεσκοτηγανισμένες σε νέο λάδι όπως φαινόταν από το χρώμα τους.. Αυτά μαζί με ένα τσίπουρο Τυρνάβου Κατσαρού και μιά μερίδα σκορδαλιά μας κόστισαν 36 ευρώ.. 2 άτομα σκάσαμε και σίγουρα έτρωγε ακόμα ένα άτομα χαλαρά. Σιροπιαστά και παγωτό κερασμένα στο τέλος. Αν και Κυριακή με πολύ κόσμο, το σέρβις ήταν γρήγορο και με χαμόγελο.. Το μαγαζί είναι το απόλυτο vfm..
Food_Porn
Εχθές 20/10/18 επισκεφθήκαμε το συγκεκριμένο μαγαζί. 47euros και κάτι: 1 μύδια σαγανάκι που ψιλο-ξινιζε λόγω λάθους στην συνταγή, 1 χταποδάκι: μέτριο, 1 πατζαρι, 1 μπακαλιαράκια πιο μικρά και απο κουτσομούρα, 1 πατάτες, 1 τζατζίκι, 1 θράψαλο, 1 ρετσίνα, 1 γκαζόζα. Ο κλαίν και ο μάιν τα 2 αδέρφια. Υπερεκτιμημένο το μέρος. Δεν παίζει να πάμε ξανά. +Αργεί πολύ στις παραγγελίες.
JohnJohn
Επίσκεψη 2 ατόμων μετά από τα καλά σχόλια που διαβάστηκαν εδώ. Χώρος κλασικής ψαροταβέρνας με προσωπικό πρόσχαρο και εξυπηρετικό. Το τσίπουρο χωρίς δεν ήταν κάτι τρομερό. Πήραμε νόστιμη μελιτζάνα ψητή με τριμμένο τυρί και πιπεριές, μεγάλη μερίδα γαύρο, πικάντικη νορμάλ, κολοκυθάκια ωραία αλλά χοντροκομμένα και το κλου της βραδιάς ήταν το σκουμπρί που δεν έγινε παστό, αλλά γούνα. Πολύ γευστικό πιάτο που το είδα και το γεύτηκα πρώτη φορά και μου άρεσε πολύ. Όλα αυτά 29 ευρώ με απόδειξη και κερασμένο παγωτό με σιροπιαστά. Τίμια επιλογή για την περιοχή.
Panos
Μετα απο καιρο, ξαναρθαμε σε αυτο το ομορφο συνοικιακο μαγαζακι!
Τιγκα απο κοσμο, ακομη και σε ασχετη καθημερινη, οποτε παρτε οπωσδηποτε για κρατηση.
Αμεση και ευγενεστατη εξυπηρετηση.
Πηραμε τα εξης:
-Γαμπαρη. Πολυ καλη, νοστιμοτατη, μεγαλη μεριδα.
-Γαυρος τηγανητος. Πολυ καλος
-Σαρδελα ψητη. Απλα οκ. Εχω φαει και καλυτερες.
-Θραψαλο τηγανητο. Παραφωνια. Δεν μας αρεσε δυστυχως.
-Πικαντικη. Πολυ καλη, μεγαλη μεριδα.
-Μελιτζανοσαλατα. Πολυ ζορικη! Απ τις καλυτερες που εχω φαει. Καπνιστη, με το σκορδακι της!
-Πατατες τηγανητες, πολυ καλες.
-Σκουμπρι καπνιστο, πολυ καλο.

Τσιπουρακι ανεφ καλο.
Κερασμενο γλυκακι καλο.
Κοντα στα 45€ για ολα αυτα, με αποδειξη κανονικα.

Γενικοτερα, πολυ καλο και ελαφρυ τηγανι. Χωρις παρενεργειες. Ικανοποιητικοτατες μεριδες, καλη γευση, καλη ποιοτητα, μετριο-χαμηλες τιμες.
Αξιζει!
sonam
Επισκεψη στις 28/7/2018, μεσημερι, φυσικα στον εξωτερικο χωρο.
-Γαριδες σαγανακι, η σαλτσα εκπληκτικη, οι γαριδες λιγο πιο σκληρες απο ο,τι πρεπει.
-Θραψαλα τηγανητα, πολυ καλα.
-Γαυρος τηγανητος, επισης πολυ καλος.
-Κολοκυθακια τηγανητα, οχι ικανοποιητικα (το τζατζικι που τα συνοδευε, πολυ καλο).
-Αγγουροντοματα, καλη.
Με ενα εμφιαλωμενο τσιπουρο στα 36 ευρω, με αποδειξη και κερασμενο καρπουζι στο τελος.
Αξιζει και αλλης επισκεψης.
Miaaami
Πηγαίνουμε συχνά και πάντα φεύγουμε ικανοποιημένοι. Σκουμπρί πολύ καλό, γάμπαρη πολύ καλή ίσως λίγο λαδερή, πατάτα κομμένη στο χέρι πολύ καλή, φασόλια πιάζ νοστιμότατα, κολιός γούνα πολύ καλός, μαγιάτικο τέλειο ψήσιμο. Ακόμη και τα κρεατικά είναι πολύ καλά αν και μικρύνανε τις μερίδες όπως αυτή της τηγανιάς κοτόπουλο. Στα αρνητικά θα έβαζα το τσίπουρο που δεν είναι πάντα καλό και ίσως λίγο τη λαδίλα.
Θα ξαναπάω σίγουρα.
Asterix
Λαϊκό συνοικιακό ουζερί με νόστιμους μεζέδες. Η μελιτζανοσαλάτα με μπόλικο σκόρδο πολλή καλή. Τα σαγανάκια τους όλα με μπόλικη πηχτή σάλτσα πολύ νόστιμα. Προς τιμήν τους ότι ο ιδιοκτήτης μας ενημέρωσε ότι είχαμε πάρει πολλά χωρίς να θέλει να μας πλασάρει παραπάνω πράγματα και μας ενημέρωσε ότι οι γαρίδες που είχε ήταν κατεψυγμένες από χώρα εξωτερικού. Το προτιμάμε αρκετά συχνά. Τα Σαββατοκύριακα καλό θα ήταν να έχετε κάνει κράτηση.
nazoraios
Από τη χτεσινή επίσκεψη έχουμε και λέμε. Τοποθεσία και περιβάλλον, εμένα μ’αρέσει. Μ’αρέσουν τα ταβερνάκια και τα καφενεία στα σπλάχνα της πόλης. Φαγητό καλό. Κολιοί γούνες αξεπέραστοι, λούτσοι καλοί. Τσίπουρο με γλυκάνισο όμορφο. Γλυκό γενναιόδωρο. Λογαριασμός 17/άτομο, ληστεία (εμείς). Σίγουρα αξίζει την επίσκεψη.
Nic
Επίσκεψη 2 ατόμων την Κυριακή 13/5 στις 16:30, κατόπιν πρότασης του φίλτατου ταβερνοαλανίου. Προηγήθηκε κράτηση 2 ώρες πριν, αν και τελικά θα βρίσκαμε και χωρίς.

Καθίσαμε στα εξωτερικά τραπέζια, λόγω καλού καιρού. Αρκετά άνετα, με μόνη παραφωνία τα πιτσιρίκια στο πίσω τραπέζι που ούρλιαζαν ασταμάτητα.

Στα του φαγητού:
Παντζάρια - άψογα
Κολοκυθάκια τηγανητά - μέτρια (πολύ λεπτά και ελαφρώς αρπαγμένα)
Σκουμπρί καπνιστό - ίσως το καλύτερο που εχω φάει τους τελευταίους μήνες
Σαρδέλες ψητές - καλές
Γαρίδες σαγανάκι - πολύ νόστιμες και ψωμωμένες
Καλαμάρι ψητό - ομοίως με το από πάνω
Καυτερή πιπεριά - καθόλου καυτερή
Τσίπουρο άνευ - απλώς οκ

Σύνολο 39€ (απόδειξη κανονικά) με κερασμένο παγωτό και ραβανί ή ρεβανί. Σέρβις καλό και σβέλτο. Κάποια φαγητά του καταλόγου δεν υπήρχαν (σουπιά κρασάτη, θράψαλο κρασάτο, χόρτα, γάμπαρη), αλλά μας αποζημίωσαν τα υπόλοιπα που πήραμε. Σίγουρα θα ξαναπάω.
Panos
Οντως οπως ειπαν και οι προηγουμενοι φιλοι, πολυ συνοικιακο καφενεδακι, σε μια γραφικη και ησυχη γειτονια.
Βραδυνη επισκεψη, και γεματα τα τραπεζια απο παρεες!
Παλαιολιθικα τα τραπεζια και οι καρεκλες, αλλα εβγαζαν κατι πολυ ομορφο σε φιλινγκ.
Ευγενεστατο το προσωπικο, ταχυ και διακριτικο.
-Τσιπουρακι με γλυκανισο οκ καλουτσικο.
-Θραψαλα τηγανιτα, νοστιμα
-μαριδα τηγανιτη, καλη
-σαρδελα στην σχαρα, καλουτσικη
-σκορδαλια, δεν μου αρεσε. ιδιαιτερως ξυνη και η υφη της εμοιαζε με παπαριασμενο ψωμι. Την ηθελα πιο πουρεδιασμενη. Δεν θα την προτεινα.
-μιση τζατζικι/μιση μελιτζανα. Τζατζικι απλα οκ, αρκετος ανιθος. Μελιτζανα καλουτσικη, καπνιστη. Φανηκαν δικες του οι σαλατες.
-1 πατατες νοστιμες, χειροποιητες.
ΕΦερε επιπλεον ψωμι, 1 κοκα, και 1 μεγαλο νερο.
Στο τελος κερασμενο γλυκακι, αρκετα συμπαθητικο, τπτ το ιδιαιτερο. Απλα για να αλλαξει η γευση. Προς τιμην τους ομως που το σερβιραν. Δεν το περιμενα με τιποτε, με βαση το υφος του μαγαζιου!
Για ολα αυτα 30€ με αποδειξη.
Χορταστικα και φροντισμενα εδεσματα/μεζεδες. Οχι ιδιαιτερως μεγαλες οι μεριδες, οτι πρεπει για τσιμπολογημα, και οχι μονο!
Πολλες παρεες επαιρναν και κρεατικα. Θα δοκιμαστουν και αυτα την επομενη φορα :)
Το προτεινω ανεπιφυλακτα !
Τόλης
Βασικά, πρόκειται για ένα πολύ απλό συνοικειακό καφενείο. Αλλά δεν υπάρχει ΣΚ που να πέρασα και να μην είναι γεμάτο μέσα κι έξω. Και υπάρχει λόγος φυσικά: το πολύ καλό φαγητό σε σχετικά καλή τιμή.

Το τιμάω τακτικά από το 2012 (τελευταία επίσκεψη Ιούνιος '14). Οι σαλάτες του είναι πάντα φρεσκότατες και σε γενναίες μερίδες. Πάρα πολύ καλές και οι αλοιφές, ιδίως η καπνιστή μελιτζανοσαλάτα είναι εξαιρετική. Πολύ καλά και όλα τα ψαρικά που έχω δοκιμάσει (ιδίως η σαρδέλα και τα θράψαλα). Από κρεατικά, μια φορά πήρα κεφτέδες τηγανητούς και δεν μου άρεσαν.

Από αισθητική μην περιμένετε και πολλά, ούτε καν μουσική δεν έχει. Και το υπόστεγο που έκανε το ασχήμυνε. Το σέρβις του είναι αρκετά γρήγορο. Κερασμένο γλυκάκι στο τέλος. Απόδειξη δεν παίζει.

Για μένα αποτελεί μια πολύ καλή και οικονομική επιλογή όταν ο καιρός είναι καλός (μέσα δεν λέει). Υπ' όψιν, κλείνει σχετικά νωρίς (το αργότερο στις 01:00).
Βικτωρ Τ.
Χωριατικη καλη,πατατες τηγ.οριτζιναλ οκ,σαρδελα ψητη πολυ καλη,θραψαλα τηγανητα καλα,σαφριδια τηγ.καλα,γαμπαρη τηγ.καλη+1 μπυρα+1 αναψυκτικο+κερασμενο γλυκο=34 ευρω.
Ρεμπέτης
Πολύ καλή επιλογή είτε για ένα τσιπουράκι είτε για φαγητό κανονικά. Ο χώρος δεν έχει να πει κάτι, άλλωστε ένα συνοικιακό καφενείο είναι που όντως δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά σε εκπλήσει σίγουρα θετικά τη πρώτη φορά. value for money for sure... Στα αρνητικά η απόδειξη που δεν θα πάρεις.
Γιαντράνκα
Φρέσκο καλαμαράκι νιαμ, γαύρος σαγανάκι δυναμικός, φρέσκες πατατούλες και για αλλαγή λεπτή και νόστιμη πανσετούλα.Απόδειξη ούτε καν, καλές τιμές.
alex2345
Ειχα ακουσει οτι είναικαλό. Δεν θα πήγαινα αν δεν άκουγα τα σχόλιο απο φίλους. Πολύ καλό φαγητό, ατμόσφαιρα καφενείου αλλά είχε και οικογένειες σήμερα το μεσημέρι. Μου άρεσε πολύ, θα ξαναπάω σίγουρα. !
Κώστας
Καφενειο ειμαι αλλα εχει πολυ καλους μεζεδες για ψαρι και κρεας.