Προφίλ του χρήστη Ρεμπέτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 11/04/2009
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (2452)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κουτσομούρες
[εικόνα]
Τζατζίκι
[εικόνα]
Μύδια σαγανάκι
[εικόνα]
Κολοκυθάκια τηγανητά
[εικόνα]
Σαλάτα φωλιά
[εικόνα]
Φέτα μέλι σουσάμι
[εικόνα]
Κολοκυθοκεφτέδες
[εικόνα]
Κοτόπουλο
[εικόνα]
Σύγκλινο με αυγά
[εικόνα]
Κοντοσούβλι
[εικόνα]
Κεφτεδάκια παστουρμάς
[εικόνα]
Χόρτα
[εικόνα]
Πανσέτα
[εικόνα]
Κορτεζίνα
[εικόνα]
Σουτζουκάκια με μελιτζάνες
[εικόνα]
Λουκάνικο ξυδάτο
[εικόνα]
Ντάκος
[εικόνα]
Ταλαγάνι
[εικόνα]
Απάκι
[εικόνα]
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2022)
[εικόνα]
Μανιτάρια σκορδόβουτυρο
[εικόνα]
Καλαμάρι τηγανητό
[εικόνα]
Μπακαλιάρος σκορδαλιά
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές
[εικόνα]
Μπιφτέκι
[εικόνα]
Σκουμπρί
[εικόνα]
Σαλάτα
[εικόνα]
Σαγανάκι
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2021)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με πατάτα
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με παστουρμά
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με σουτζούκι

Σχόλια (81)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Το Σκρα Καφενείο, Σκρα, Ν. Κιλκίς
Το πιο ωραίο από τα 3 κατ' εμέ (από θέμα αισθητικής), καθώς καφενείο... Πήρα τσίπουρο-μεζέ και πατάτες τηγανητές. Πρόσεξα ότι κάποιοι παρά δίπλα παρήγγειλαν μερίδες. Ο μεζές δεν ήταν κάτι το άξιο λόγου. Οι πατάτες φρέσκες και καλές. Τσίπουρο άνευ άριστο. 5 τσίπουρο-μεζέ, 1 πατάτες, 3 καφέδες στα €20.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Τα εξοχικά Ταβέρνα, Χαριλάου Τρικούπη 54, Σοχός, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το ταβερνοαλάνι. Θα προσθέσω επίσης τη συνεχή επίθεση αμέτρητων ξεδιάντροπων μυγών, που με τη βία μοιράστηκαν το τσιμπούσι μας... Κανένας λόγος να ξαναπάω και φυσικά δεν προτείνεται!
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Παπιγκιώτης Ταβέρνα, Τσεπέλοβο, Ν. Ιωαννίνων
Την πρώτη μέρα παραμονής μας στο Τσεπέλοβο, επισκεφτήκαμε την εν λόγω ταβέρνα. Μας φάνηκε εξαιρετική, οπότε τη 2η ημέρα χωρίς να το πολυσκεφτούμε, ξαναπήγαμε. Δυστυχώς όμως, στην 2η επίσκεψη δεν ενθουσιαστήκαμε το ίδιο, χωρίς όμως να υπάρχει αστοχία πουθενά (έτσι δικαιολογούνται οι διαφορές στις λεζάντες των φωταγραφιών στα ίδια πιάτα) . Μας έκανε όμως εντύπωση η πτώση σε όλα τα πιάτα, λες και την προηγούμενη τα έψησαν κατά τύχη άψογα. Ίσως διαφορετικός ψήστης - μάγειρας... Θα ξαναπήγαινα παρ' αυτά.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο Μαύρος [νεκροταφείο] Βρώμικο, Σταυρούπολη, Ν. Θεσσαλονίκης
@StratosL Έκανα τεστ κι εγώ... Ένα σουβλάκι και μια πανσέτα... Δεν ξέρω αν υπάρχει συγγενική σχέση με τον άρχοντα, αλλά σε καμία περίπτωση η γευστική εμπειρία δεν ήταν η ίδια. Πολύ μέτρια τα σάντουιτς. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να γίνω follower. Οι ατάκες του Μαύρου και το Azax έχουν περάσει στη αιωνιότητα και ζουν πλέον στη μνήμη και τη καρδιά μας.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Κιόσκια Ταβέρνα, Μαρτύρων 2ας Σεπτεμβρίου 37, Χορτιάτης, Ν. Θεσσαλονίκης
Κλασσική οικογενειακή χασαποταβέρνα. Όλα ήταν αποδεκτά, χωρίς να ξεχώρισε όμως κάτι από τις μερίδες που πήραμε. Βέβαια, πήραμε απλά mainstream πιάτα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έλεγα σε κάτι ουάου!!! Στα θετικά ότι λόγω υψομέτρου, παρόλου της υψηλής θερμοκρασίας, είχε δροσιά. Δεν είναι του γούστου μου, αλλά δεν αποκλείω το να ξαναπάω κάποια στιγμή.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Taperaki Μαγειρείο, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Ιούνιος 2019. Δοκίμασα μπιφτέκι κοτόπουλο, το οποίο δεν μου άρεσε. Σαν να έτρωγα στην κουζίνα του ΙΚΕΑ ένιωσα. Επίσης μου φάνηκε πανάκριβο στα 6.70€ (6.30€ η μερίδα και 0,40€ το ψωμί). Κανένας λόγος να ξαναπάω, καθώς την ίδια εικόνα και τιμές είχαν και τα υπόλοιπα φαγητά.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο Πλάτανος Ταβέρνα, Δωροθέα, Ν. Πέλλας
Στην πρώτη επίσκεψη που έκανα εντυπωσιάστηκα, όπως φαίνεται από τα σχόλια μου στις φωτό. Στην δεύτερη επίσκεψη απογοητεύτηκα, καθώς πήγα για να παίξω δυνατά και έφαγα άκυρο. Θα ξαναπάω βέβαια για να τσεκάρω. Ακόμη και οι super stars έχουν τις δύσκολες μέρες τους.... Τιμές λαϊκές.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ugly Daughter [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Καθολικών 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Απρίλιος 2019.
Η περιγραφή των πιάτων στον κατάλογο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την απόδοση των πιάτων στο τραπέζι. Καλύτερα να τα έχανα στο δρόμο τα 20 ευρώ που έδωσα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που ήταν γεμάτο. Προφανώς δεν πρόκειται να ξαναπάω.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Μακεδονία Καφενείο, Φιλελλήνων 18 & Αλεξανδρείας 72, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Φεβρουάριος 2019.

Ο χώρος εσωτερικά καφενειακής διακόσμησης με κάποια ελάχιστα τρέντυ στοιχεία (ταπετσαρία τοίχου, διαφορετικό χρώμα κολώνας-τοίχου, κτλ). Υπάρχει άπλα στη σάλα. Respect για το μη καπνιζόντων.

Τσίπουρο άνευ αποδεκτό, με ατομικό μεζέ 2 πιάτων, ένα σαλατικό και ένα ψαρικό (βλέπε φώτο). Ο μεζές αναμενόμενα απλά αποδεκτός. Στα 3 ευρώ τσίπουρο με μεζέ τελείως vfm και δεν σηκώνω κουβέντα. Και με απόδειξη παρακαλώ...

Συμπερασματικά, ένα καφενείο που θα ξαναπήγαινα, καθώς υπάρχει και μεγάλος κατάλογος που θέλω να μυρίζομαι εκπλήξεις.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Μεζέν Μεζεδοπωλείο, Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πιο πρόσφατη επίσκεψη Ιανουάριος 2019. 5 επισκέψεις στο σύνολο από τέλη 2018 μέχρι αρχές 2019. Κάπου 5 λίτρα "Αγίασμα" στο σύνολο και περισσότεροι από 100 πιάτα-μεζέδες. Στο σύνολο έχω μια θετική εικόνα. Τα περισσότερα πιάτα είναι καλά έως πολύ καλά, λίγα μέτρια και μία μόλις αστοχία με κάτι χόρτα που δεν μπορούσες να μασήσεις ακόμη κι αν ήσουν κατσίκα στη προηγούμενη ζωή. Οι τιμές μου φαίνονται φυσιολογικές για την ποιότητα, την τοποθεσία και το ύφος του μαγαζιού. Δεν μου έχει βγει κάτω από 20€ ανά άτομο. Απόδειξη έχω πάρει. Θα ξαναπάω σίγουρα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Τοίχο Τοίχο Μεζεδοπωλείο, Στεργίου Πολυδώρου 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Ιανουάριος 2019. Αρκετές επισκέψεις τα προηγούμενα χρόνια. Εκτός από τις 2 πρώτες φορές, όλες οι υπόλοιπες πάντα με παρότρυνση της παρέας. Το μαγαζί από ύφος μου θυμίζει μεζεδοπωλείο φοιτητικό στο Μπιτ Παζαρ όπως τα θυμάμαι (10 χρόνια πριν), παρόλο που έχει θαμώνες 30+. Πολλή φασαρία και στριμωξίδι στα τραπέζια. Τίποτα ιδιαίτερο στα πιάτα, χωρίς όμως αστοχίες στη προσωπική μου εμπειρία, απλά μέτρια. Οι τιμές είναι πολύ τσιμπημένες. Θεωρώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 1ευρώ κάτω, κάποια πιάτα και 2... Παρολο που προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να ξαναπάω, το μαγαζί είναι καθημερινά γεμάτο με ποικίλο κόσμο.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Woolfies [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Αργύρη Ανδρεόπουλου 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Delivery Ιανουάριος 2019. Πήραμε 4 διαφορετικές πίτσες (βλέπε φώτο). Μου άρεσε το ζυμάρι και το ψήσιμο που για μένα είναι το βασικό για μια ωραία πίτσα. Ούτε λεπτή, ούτε ένα καρβέλι στη μέση. Η ποσότητα των υλικών μπόλικη. Μου φάνηκαν καλές οι πρώτες ύλες. Ίσως λίγο πιο αλμυρές από ότι θα ήθελα. Γευστικά δεν είναι ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, αλλά τις έφαγα όλες ευχάριστα. Τιμές λογικές. Θα ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή στο μέλλον.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Κατσαμάκα Ψητοπωλείο, Αυγερινού 18-20, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Ιανουάριος 2019. Εχω επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν το συγκεκριμένο κατάστημα. Πρέπει να περιμένεις για τραπέζι ειδικά μέρες με αυξημένη κίνηση στην αγορά. Οι σούβλες και τα κρέατα γενικότερα όλα είναι καλά. Δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει αστοχία σε πιάτο. Οι αλοιφές επίσης πάνω από το μέσο όρο. Θα ξαναπήγαινα με χαρά.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Σούλτος [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Εθνικής Αντιστάσεως 110, Γέρακας, Ν. Αττικής
Επίσκεψη Ιανουάριος 2019. Μικρός φούρνος - εργαστήρι που εξειδικεύεται στα πεϊνιρλί. Φτιάχνει επίσης πίτες, κρουασάν κα. Πήρα 2 πεϊνιρλί (βλέπε φώτο) που ήταν και τα 2 καλά. Ευχάριστη έκπληξη καθώς είχα καιρό να φάω καλό πεϊνιρλί. Καλές πρώτες ύλες, καλό ζυμάρι και καλό ψήσιμο. Το πολύ θετικό ήταν ότι δεν έσταξε ούτε σταγόνα λάδι. Γεγονός που το κάνει πολύ ελαφρύ και μπορείς να φας εύκολα 2. Όταν βρεθώ στα πέριξ, θα ξαναπεράσω σίγουρα για πεϊνιρλί και να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα προϊόντα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Κοσμάς Μεζεδοπωλείο, Διδασκαλίσσης Βασιλικής Παπαθανασίου 74, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Ιανουάριο 2019. Το μαγαζί καθαρά καφενειακή ταβέρνα. Χρειάστηκε να κλείσουμε για να πάμε, εφόσον γεμίζει και δεν παίζει χώρος, ειδικά αν πρόκειται για παρέα άνω των 2. Το σέρβις λαϊκό, ευχάριστο και γρήγορο. Ταιριάζει στο ύφος του μαγαζιού. Η κουζίνα πολύ γρήγορη, σε φάση παίζει να ήρθε η σαλάτα πριν μπούμε στο μαγαζί. Οι μερίδες όντως πολύ μεγάλες και σε λαϊκές τιμές. Το φαγητό όμως πολύ μέτριο. Δεδομένου του μαγαζιού δεν με χάλασε. Απλά είχα μεγαλύτερα εξπεκτεσιονς διαβάζοντας τα σχόλια. Ποντάρει στην ποσότητα και στην τιμή. Εφόσον το κάνει value for money, όλα καλά και για αυτό γεμίζει καθημερινά. Μας βγήκε 20/άτομο παρέα 4 ατόμων με πολύ φαγητό και ποτό. Δεν θα ξαναπήγαινα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Castello Πιτσαρία, Θεμιστοκλέους 25 & Παλαμηδίου 15, Καλαμάκι, Άλιμος, Ν. Αττικής
Πολλά χρόνια πιτσαρία την οποία στηρίζουν οι άνθρωποι της γειτονιάς. Κλασσική greek style pizza. Πολύ ζυμάρι και πολύ υλικό. Καταλαβαίνεις την ποιότητα των υλικών αλλά χωρίς να ξεχωρίζει σε γεύση. Αν σου αρέσουν οι απλές πίτσες αυτού του στυλ και είσαι στα πέριξ, είναι μια καλή επιλογή. Εκτός από πίτσες έχει και ζυμαρικά φούρνου.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Κουζίνα Κιούπια Εστιατόριο, Πλατεία Μοριχόβου 3-5, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Δεκέμβριος 2018. Γρήγορο σερβις παρόλο τον χαμό που επικρατούσε. Χώρος ok. Από πιάτα ότι πήραμε ήταν αποδεκτό, για τον μέσο άνθρωπο που δεν ψάχνει κάτι εξεζητημένο. Τα πιάτα ήρθαν σχεδόν κρύα, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί. Το τραπέζι κερασμένο αλλά από ότι είδα στον κατάλογο, οι τιμές ήταν ανάλογες της περιοχής. Βέβαια υψηλές για τη μετριότητα. Δεν βρίσκω λόγο να ξαναπάω.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Fata Morgana [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Φιλίππου 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη Γιατράνκα για το χώρο. Μου θυμίζει ρετσινάδικο φοιτητικό. Σε καμία περίπτωση δεν το χαρακτηρίζεις εστιατόριο περνώντας απ' έξω. Ευγενική εξυπηρέτηση. Μικρός κατάλογος που λογικά θα ανανεώνεται αραιά και που. Ότι δοκίμασα ήταν αποδεκτό χωρίς αστοχίες. Θα ήθελα πιο γευστική πρώτη ύλη και περισσότερη έμπνευση. Γευστικά δεν βρίσκω λόγο να ξαναπάω μέχρι να αλλάξει ο κατάλογος, καθώς δοκίμασα τα ενδιαφέροντα πιάτα του καταλόγου. Ωστόσο έχει καλές τιμές και πολύ καλό χύμα τσίπουρο με μηδέν παρενέργειες. Απόδειξη γιοκ.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα ZAK Bar-Restaurant, Νικολάου Πλαστήρα 35 & Ταξιαρχών 1, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Όμορφος χώρος, άνετος με αραιά τραπέζια εντός και εκτός του καταστήματος. Το σέρβις πάντα ευγενικό και εξυπηρετικό. Τα πιάτα ήρθαν γρήγορα και ότι πήραμε ήταν καλό. Τιμές νορμάλ. Θα μπορούσα να ξαναπάω πολύ ευχαρίστως.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Κύμα Bar-Restaurant, Πάλιουρα, Ν. Θεσσαλονίκης
2η επίσκεψη Αύγουστος 2018. Ότι έχω δοκιμάσει και τις 2 φορές ήταν από ok έως πολύ καλό. Το μέρος είναι ωραίο με συνδυασμό φυσικής σκιάς από δέντρα και σκιάστρου. Δίπλα στη θάλασσα, χωρίς τραπέζια στην άμμο όμως. Εξυπηρετικό και ευγενικό το σέρβις. Το μόνο κακό που έχω να πω είναι ότι επειδή είναι κολλητά με το beach bar (της ίδιας ιδιοκτησίας), όταν είναι χαμηλή η μουσική (συνήθως εντεχνολαϊκά), ακούγονται τα "μπίτια" από δίπλα και ακούγονται ταυτόχρονα. Αλλά δεν είναι λόγος για να μην ξαναπάω φυσικά. Θα ξαναπάω σίγουρα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Goody's Burger House Fast food, Εθνικής Αμύνης 32Α, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του timos zisis. Είχα δοκιμάσει παλιότερα σερβίτσιο. Τώρα με delivery. Και τις 2 φορές πλήρης απογοήτευση. Ψωμάκια κατεψυγμένα που ξεπάγωσαν βίαια σε φούρνο. Ντομάτες που έχουν ξινίσει. Στο online delivery πατάω Extra πατάτες στο burger +0.30cents και μου βάζουν ακριβώς 5 πατάτες μέσα στο burger όπως φαίνεται και στη φωτό. Εννοείται δεν θα ξαναπάρω.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Καφενείο Πύργος Μεζεδοπωλείο, Στρατηγού Τσιρογιάννη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Αύγουστος 2018. Ωραία εξωτερικά τραπεζάκια. Σέρβις ευγενικό και σβέλτο. Αλλά το φαγητό πολύ μέτριο. Αν θα ξαναπήγαινα θα ήταν μόνο λόγω τοποθεσίας και για ένα τσιπουράκι. Τίποτα παραπάνω.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο Κρανιώτης Ταβέρνα, Καλάνδρα, Ν. Χαλκιδικής
Επίσκεψη Αύγουστος 2018. Κλασσικό ύφος οικογενειακής ταβέρνας. Καθώς έχω πάει πολλές φορές στο παρελθόν, θεωρώ ότι έχει κρατήσει μία σταθερή ποιότητα και νορμάλ τιμές. Ότι πήραμε ήταν ok εκτός από τα χόρτα που πίκριζαν. Λογικά θα ξαναπάω στο μέλλον.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Το Στέκι του Βασίλα Ψαροταβέρνα, Ποσείδι, Ν. Χαλκιδικής
Επίσκεψη Αύγουστος 2018. Είχα πολλά χρόνια να καθήσω στο συγκεκριμένο κατάστημα, από τότε που πήγαινες όπου σε πήγαιναν οι γονείς σου. Το θυμόμουν ως καλό. Στο δια ταύτα... Η τοποθεσία αξίζει καθώς είσαι πάνω στη θάλασσα (όπως και στο διπλανό "Σιδέρα"). Αν έχει λίγο κύμα, θα σου σκάσει και καμία σταγόνα... Το σέρβις εξυπηρετικό. Τα πιάτα του μου φάνηκαν μέτρια έως ok, χωρίς να υπάρχει κάποια επιτυχία τρελή αλλά ούτε και αστοχία. Σαν να τράβηξε μία γραμμή πάνω στη μετριότητα και πάνω σε αυτή τη γραμμή να βγαίνουν όλα τα πιάτα. Τσίπουρο χύμα μέτριο (κι αυτό). Οι τιμές τσιμπημένες στον ίδιο βαθμό των γύρω καταστημάτων και της περιοχής. Θα μπορούσα να ξαναπάω λόγω τοποθεσίας αν και δεν θα ήταν πρώτο σε προτεραιότητα στην περιοχή.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Σιδέρα Ψαροταβέρνα, Ποσείδι, Ν. Χαλκιδικής
Επίσκεψη Αύγουστος 2018. Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κατάστημα. Τοποθεσία πολύ καλή. Το κύμα σκάει σχεδόν στα πόδια σου. Σέρβις ευγενικό και εξυπηρετικό. Τα πιάτα του ήταν όλα καλά. Οι τιμές αρκετά τσιμπημένες, αλλά λίγο η τοποθεσία, λίγο ο ήχος του κύματος, λίγο η τουριστική περίοδος, λίγο η καλή ποιότητα των πιάτων, λίγο το ότι είμαστε σε διακοπές ρε αδερφέ... λέμε ok! Θα ξαναπήγαινα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα νάμα [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Ολύμπου 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Βραδινή επίσκεψη, καθημερινή, Αύγουστος 2018. Ένα εξωτερικό τραπέζι ελεύθερο και με την πρώτη ευκαιρία μας έφεραν και 2ο για να καθίσουμε πιο άνετα. Εξυπηρετικό το προσωπικό αν και λίγο αργό στις κινήσεις του, γεγονός όμως που δεν με χάλασε. Τα πιάτα ήρθαν σχετικά γρήγορα και ήταν όλα πολύ καλά, με αποκορύφωμα προσωπικά τον τραχανά με τις γαρίδες. Τσίπουρο άνευ πολύ καλό. Τιμές φυσιολογικές. Θα ξαναπάω σίγουρα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο Εύρυτος [νεκροταφείο] Ψαροταβέρνα, Αγία Μαρίνα, Ν. Καρδίτσας
Επίσκεψη Ιούλιος 2018. Φαγητό καλό. Εξυπηρέτηση γρήγορη και service ευγενικό. Τοποθεσία φοβερή. Στη βεράντα πάνω από το ποτάμι να ξέρετε έχει πολύ υγρασία σε βαθμό που "κολλάς". Βλέπεις τον τύπο που ψαρεύει επί τόπου τις πέστροφες που παρήγγειλες (από την ιχθυοκαλλιέργεια που υπάρχει στο χώρο). Το αρνητικό είναι οι τιμές. Αν και δεν είδα την ανάλυση λογαριασμού και παραγγείλαμε χωρίς μενού, τελικά μου φάνηκαν πολλά στο τέλος (πάνω από 20ευρώ/άτομο). Κρατάω βέβαια μία επιφύλαξη για τις τιμές, μήπως και δεν κατάλαβα το πόσο φάγαμε. Θα μπορούσα να ξαναπάω αν και την επόμενη φορά θα προτιμήσω να δοκιμάσω κι άλλες επιλογές της γύρω περιοχής.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα η στάση Μεζεδοπωλείο, Ανδοκίδου 1, Πλατεία Καλλιθέας, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έκατσα πρώτη φορά Ιούλιο 2018 και σίγουρα θα ξαναπάω στα κοντά. Φαγήτο καλό και του γούστου μου. Όλα τα πιάτα προσεγμένα, άλλα καλά, άλλα πολύ καλά και κάποια ok. Πήραμε τσίπουρο άνευ που σε κάποιους της παρέας δεν άρεσε. Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα κι εγώ αλλιώς, χωρίς όμως να με χάλασε. Τιμές καλές. Λίγο με το service παίζει ένα θέμα αλλά παραβλέπεται λόγω του ύφους του μαγαζιού. Η τοποθεσία μου αρέσει. Το μόνο κακό και συνάμα καλό είναι ότι ο εξωτερικός χώρος είναι μικρός και γεμίζει εύκολα. Όπως είπα και στην αρχή, θα πάω σίγουρα ξανά και στα κοντά.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Πλατανάκια Natura Εστιατόριο, Πανόραμα, Ν. Θεσσαλονίκης
Ο χώρος έχει γίνει πολύ ωραίος, ειδικά εσωτερικά. Το service ευγενικό. Το φαγητό όμως μας φάνηκε πολύ μέτριο. Χωράει μεγάλη βελτίωση σίγουρα. Ίσως να θέλει και καλύτερες πρώτες ύλες... Ας πούμε τα ψητά λαχανικά ενώ ήταν καλό το ψήσιμο τους, ήταν εντελώς άνοστα. Θέλει δουλειά. Τέλος, οι τιμές για το νέο ύφος του μαγαζιού είναι ok, αλλά δεν ανταποκρίνονται στη γεύση. Θα ξαναπήγαινα για ένα κρασί ή καφέ λόγω τοποθεσίας, αλλά για φαγητό θα αργήσω πολύ και μόνο αν ακούσω ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα το μπαλκονάκι της βαΐτσας [νεκροταφείο] Καφενείο, Δημητρίου Καβάφη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Για την μετριότητα των πιάτων, θα ήθελα ένα κλικ πιο φθηνές τιμές. Υπερβολικά τα 4.5 ευρώ για τους κολοκυθοκεφτέδες και άλλα 4.5 ευρώ για το σαγανάκι. Όπως επίσης και τα 3.5 ευρώ για τη Heineken.
2 άτομα φάγαμε κανονικά, 3 Heineken και ένα Δεκαρακι τσίπουρο, σύνολο 47 ευρώ. Εννοείται ποτέ απόδειξη.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Μικρός Βοριάς [νεκροταφείο] Μαγειρείο, Εμπορικό "Mega Outlet", Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 43, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Όχι ότι περίμενα κάτι άνω του μετρίου αλλά το Burger με κιμά χοιρινό ήταν κακή επιλογή. Το μπιφτέκι μάλλον ψήθηκε από κατεψυγμένο, με αποτέλεσμα εσωτερικά να ήταν λάσπη. Οι πατάτες είχαν κρατήσει λάδι. Έτσι κι αλλιώς ήταν για τη δοκιμή. Δεν θα ξαναπάρω.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Μανιτάρι Μεζεδοπωλείο, Μανωλάκη Κυριακού 14, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Αν και η εμφάνιση του φαγητού σε delivery δεν ήταν καλή (βλέπε φωτό), ήταν όλα νόστιμα και θα μπορούσα να ξαναπάρω είτε delivery είτε να πάω στο κατάστημα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Τζίμης [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Αιγύπτου 21, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πρώτη επίσκεψη 22/12/2017. Ο χώρος ωραίος. Στα συν ότι έχει ξεχωριστό χώρο για καπνίζοντες (θα μπορούσε και να μην έχει βέβαια καθόλου...). Το προσωπικό ευγενικό αλλά με εκνεύρισε το γεγονός ότι προσπάθησε να μου πουλήσει τα ακριβά πιάτα κι ενώ είχα ήδη παραγγείλει πολλά. Τα πιάτα έχουν καλή παρουσίαση, αλλά... Το Jimmy's burger που έφαγα μου φάνηκε πολύ βαρύ. Παρόμοια σχόλια έκαναν και οι υπόλοιποι της παρέας. Από γεύση δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Στον κατάλογο δεν αναγράφονται τα καυτερά και ούτε μας ενημέρωσαν κατά την παραγγελία με αποτέλεσμα ο ένας της παρέας να μην φάει το πιάτο του. Όταν πολύ ευγενικά ερωτήθηκε από το σέρβις αν δεν του άρεσε, απάντησε πολύ ευγενικά ότι είναι καυτερό και δεν με ενημερώσατε. Λέω από μέσα μου θα το πάρει πίσω... Η απάντηση ήταν "Έ.. μπορείτε να το ανταλλάξετε με κάποιο άλλο της παρέας σας"... Άκυρο!!! Οι τιμές αναμενόμενα υψηλές λόγω τοποθεσίας και ύφους. Άλλη μία μετριότητα της πόλης. Δεν θα ξαναπάω.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο Θόδωρος Ταβέρνα, Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου 15, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη βράδυ Σαββάτου Δεκεμβρίου 2017. Ευγενικό σέρβις, καλό φαγητό, καλές τιμές. Θα ξαναπήγαινα άνετα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο Κάτω Μύλος Ταβέρνα, Πρόμαχοι, Ν. Πέλλας
Έχω πάει αρκετές φορές τα τελευταία 2 χρόνια. Θα συμφωνήσω με το ταβερνοαλάνι. Το φαγητό ήταν είναι πάντα καλό. Δεν θυμάμαι καμία αστοχία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και από φαγητό και από τιμές.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Κόκκινο Πιπέρι Εστιατόριο, 2ο χλμ Όρμας - Λουτρακίου, Ν. Πέλλας
Το έχω επισκεφτεί 3-4 φορές καλοκαίρι 2017. Όλα τα πιάτα που έχω δοκιμάσει είναι καλά. Προσεγμένη κουζίνα και πιο ιδιαίτερη από τα υπόλοιπα της περιοχής (παραδοσιακές οικογενειακές ταβέρνες). Οι τιμές νορμάλ. Θα ξαναπάω σίγουρα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Παραστιές Ταβέρνα, Γεωργίου Παπανδρέου 60, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Όμορφος χώρος, του γούστου μου. Εντυπωσιακή η εικόνα του αντικριστού στη ψησταριά. Ότι έχω φάει είναι καλό. Κάποια πιάτα είναι εξαιρετικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο Βούδας Ψαροταβέρνα, Μιαούλη 24, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε το φαγητό. Δεν πήραμε μεγάλο ψάρι οπότε δεν έχω άποψη περί αυτού. Οι τιμές καλές θα έλεγα γι'αυτό που προσφέρει, μας βγήκε 22.5 το άτομο με μεγάλη παραγγελία σε πιάτα αλλά μετρημένο το αλκοόλ. Κερασμένη βάφλα στο τέλος πολύ καλή. Ναι στο value for money, θα ξαναπάω.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Η Πλατεία της Ανθούλας Ταβέρνα, Κρυοπηγή, Ν. Χαλκιδικής
Το συγκεκριμένο ταβερνείο το έχω επισκεφτεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια με συγκεκριμένη παρέα. Θα συμφωνήσω πλήρως με το ταβερνοαλάνι όσον αφορά την "αισχροκέρδια"! Τώρα που έχει ρίξει και την ποιότητά του, πλέον θεωρείται από μένα not value for money σε μεγάλο βαθμό και δύσκολα θα ξαναπήγαινα.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο δύτης και η Καλυμνιά Ψαροταβέρνα, Στενή Βάλα, Αλόννησος, Ν. Μαγνησίας
Σίγουρα από τις σωστές και παράλληλα must επιλογές του νησιού. Φάγαμε σκορπίνα λεμονάτη (παραδοσιακό πιάτο του νησιού, όπως και οι ροφοί, σάλπες κ.α. μιας και ήταν γρήγορα και εύκολα φαγητά με ψάρια που μαγείρευαν οι μαγείρισσες και νοικοκυρές των σπιτιών) φυσικά με μια εξέλιξη όπως φαίνεται στη φωτό. Αρκετά πικάντικο λόγω κάρυ με λαχανικά και πατάτες. Θεσπέσιο! Σε ωραία τοποθεσία στη Στενή Βάλα και με πολύ ευγενικό προσωπικό. Η σκορπίνα 865γρ, 2 ορεκτικά, ένα τσιπουράκι 200ml και νερό στα 64 ευρώ. Την επόμενη φορά κι ένα ροφό...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Tassia's Cooking Ψαροταβέρνα, Στενή Βάλα, Αλόννησος, Ν. Μαγνησίας
Ίσως να είναι η πρώτη στάση την επόμενη φορά που θα πατήσω το πόδι μου στο νησί. Πολύ δυνατή ταβέρνα. Αυτοχαρακτηρίζεται "καφεζυθεστιατόριο - ψησταριά". Η αστακομακαρονάδα της κυρα Τασίας είναι φοβερή και τίμια. Και τα 2 ορεκτικά που πήραμε πολύ καλά (βλέπετε φωτό). Συν ένα λευκό Γεροβασιλείου και νερό στα 78 ευρώ.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Dimitris Πιτσαρία, Βότση, Αλόννησος, Ν. Μαγνησίας
Έκατσα 2 φορές για πρωινό μόνο. και τις 2 φορές ξεπέρασα τα 20 ευρώ (κάπως μου κακοφάνηκε) Γενικά το μαγαζί από αργά το απόγευμα γέμιζε, ωστόσο δεν μου έκανε κέφι να καθίσω για κανονικό γεύμα. Ωραία θέα στο λιμανάκι του Βότση.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Οι Τζιτζιφιές Ψαροταβέρνα, Πατητήρι, Αλόννησος, Ν. Μαγνησίας
Καθήσαμε για φαγητό με κολλημένο το στομάχι στην πλάτη. Ο κατάλογος ήταν ολόκληρος σιδηρόδρομος που μέσα στην πείνα μου, μου έκαψε κυριολεκτικά τον εγκέφαλο (αρνητικό). Ρωτήσαμε για ψάρι και είχε μόνο ένα φαγκρί απ'ότι μας είπε, ενώ παράλληλα ο σερβιτόρος μας πρότεινε τις σπεσιαλιτέ τους (βλέπετε φωτό). 2 κυρίως, 2 ορεκτικά κι ένα μπουκάλι κρασί στα 60 ευρώ. Δεν θα καθόμουν δεύτερη φορά.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Astrofegia Εστιατόριο, Χώρα, Αλόννησος, Ν. Μαγνησίας
Αισθητικά ωραίο μαγαζί με ευγενικό προσωπικό και ωραία θέα. Έπαιζε Ξαρχάκο οπότε ένα συν... Δυστυχώς τα πιάτα του όμως με απογοήτευσαν. Όλα κάτω του μετρίου. Σίγουρα θα μπορούσε να κάνει μια καλύτερη προσπάθεια. Μια σαλάτα θαλασσινών, ένα φιλέτο ξιφία, ένα σουβλακι θαλασσινών κι ένα μπουκάλι κρασί εμφιαλωμένο δικιάς τους παραγωγής (δεν είχε άλλες ετικέτες) στα 53 ευρώ. Normal τιμή αλλά δεν θα του έδινα δεύτερη ευκαιρία.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα δεντρο λίμανο Bar-Restaurant, Βότση, Αλόννησος, Ν. Μαγνησίας
Βρέθηκα στο συγκεκριμένο εστιατόριο Αύγουστο 2013. Η τοποθεσία είναι ωραία και η διακόσμηση του γούστου μου. Τα περισσότερα πιάτα, όπως και τα περισσότερα κρασιά δεν υπήρχαν οπότε αρκεστήκαμε στα υπάρχοντα. Το μοσχαρίσιο φιλέτο ήταν καλό αν και λίγο πιο ψημένο απ'ότι θα το ήθελα. Το φιλέτο χοιρινού ήταν αρκετά καλό. Οι γαρνιτούρες ωστόσο δεν είχαν το αποτέλεσμα για το οποίο σε προϊδεάζουν τα ονόματα τους. Η μους τυριών μου φάνηκε αδιάφορη και η σαλάτα ρόκα παρμεζάνα καρπούζι καλή αλλά μικρή ποσότητα. Με ένα μπουκάλι λευκό κρασί "Ονειροπαγίδα" στα 62 ευρώ. Θα ξαναπήγαινα σίγουρα αλλά μάλλον αποκλειστικά για κρασί-ποτό.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Καπετάν Διαμαντής [νεκροταφείο] Ψαροταβέρνα, Ολυμπίου Διαμαντή 20, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Αρκετά ευχαριστημένος εώς πολύ... Δυο επισκέψεις μετράω στο συγκεκριμένο κατάστημα. Τα πιάτα του πολύ καλά σε ποιότητα και σε ποσότητα και κάποια εμπνευσμένα. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο μεγάλο ψάρι αλλά θα γίνει κι αυτό συντόμως. Οι τιμές μου φάνηκαν ίσως ένα κλικ πιο πάνω που όμως το αξίζει και δεν τα λυπάσαι. Value For Money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Από δύο χωριά... [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Λόρδου Βύρωνος 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν μπορώ να πω ότι έφυγα με καλές εντυπώσεις. Οι μερίδες ήταν μικρές και μέτρια σε γενικές γραμμές τα πιάτα. Τα κεφτεδάκια μου άρεσαν όπως και τα γεμιστά μανιτάρια. Ένα πικάντικο λουκάνικο που πήραμε ήταν ωμό από μέσα και το τσιρτσιριστό χοιρινό κρύο και κολυμπούσε στο λάδι.. Τα ξινά μυζηθροπιτάκια ήταν καλά όχι όμως το περέκ με φέτα. Η ρακί μ'άρεσε. Τις τιμές θα τις χαρακτήριζα σίγουρα ακριβές και συγκεκριμένα αυτές των ορεκτικών. Τέσσερα άτομα πληρώσαμε 62 ευρώ για να λερώσουμε ίσα ίσα τα δόντια μας και δεν μας δώσανε και απόδειξη. Not Value For Money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Η Μπριάζα Ταβέρνα, Δίστρατο, Ν. Ιωαννίνων
Μοσχαρίσια μπριζόλα πολύ δυνατή και μεγάλη μερίδα. Γενικά η ποιότητα των κρεάτων ήταν άψογη. Και το τσίπουρο άνευ καλό. Κάθε φόρα που βρίσκομαι στην περιοχή μια μπριζόλα θα την τρώω.
Έχει σούβλες αλλά απ'ότι κατάλαβα όχι πάντα. Σίγουρα Value For Money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Η Πέστροφα Ταβέρνα, Δίστρατο, Ν. Ιωαννίνων
Πολύ καλή επιλογή. Πρώτο πιάτο κοτόσουπα, δεύτερο πέστροφα (δικιάς του ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή εξού και το όνομα), τρίτο μοσχαρίσια μπριζόλα που δοκίμασα από άλλον. Και τα τρία πολύ καλά. Τα ορεκτικά επίσης καλά όπως και το τσίπουρο. Οι τιμές στα 12/άτομο. Για απόδειξη δεν είμαι σίγουρος. Συνιστάται ανεπιφύλακτα. Σίγουρα Value for Money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Beeri Beeri [νεκροταφείο] Μπυραρία, Πλατεία Ναυαρίνου 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ανανέωση Μαρτίου 2013. Θεωρώ πως η κουζίνα του έχει χάσει κάπως σε ποιότητα. Ίσως δεν προσέχει πλέον την παρασκευή των πιάτων το ίδιο με πριν (χαμηλότερες σε ποιότητα πρώτες ύλες??), ή απλώς τις 2 τελευταίες φορές να έτυχε... Όσο αφορά την διακόσμηση που σχολίασε και ο Στέλιος θα ήθελα ένα πιο θερμό κλίμα. Κάπως άδειο και κρύο μου φαίνεται το σκηνικό. Μάλλον θα ξαναπάω με την ελπίδα να επανέλθω στην αρχική μου κριτική. Με βάσει τις 2 τελευταίες επισκέψεις, αν πάει κάποιος για φαγητό, τείνει σε Not Value For Money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα kafenio palialogo [νεκροταφείο] Καφενείο, Ερνέστου Εμπράρ 2 & Ολυμπίου Διαμαντή 23, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν κατάλαβα ακριβώς το ύφος του μαγαζιού... Καφενείο σε ρυθμούς republic..??? Σόμπα για θέρμανση που ψιλοκάπνιζε οπότε ανοίγανε οι πόρτες (ευτυχώς δεν είχε κρύο). Τα 3 πιάτα που πήραμε εν τέλει ήταν μέτρια (καλύτερα απ'ότι περίμενα) αλλά το τσίπουρο δεν μ'άρεσε και οι τιμές του προς τσιμπημένες. 18 ευρώ απόδειξη αντί για 28 που πληρώσαμε (κάτι είναι κι αυτό). Φοιτητοκατάσταση που γίνεται αφόρητη μόλις γεμίσει το μαγαζί. Δεν θα ξαναπάω. Not Value For Money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Πήρε και Βραδιάζει Ταβέρνα, Ομήρου 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μπορεί το μαγαζί να έχει την ιστορία του, δεκτό. Θαμώνες που το στηρίζουν τόσα χρόνια κι αυτό δεκτό. Μουσική του γούστου μου, πάμε πολύ καλά. Φαγητό άνω του μετρίου σε ποιότητα αλλά σε ποσότητα καθόλου καλά (εδώ τα χαλάσαμε). Με βάση λοιπόν την ποσότητα Θα έλεγα Not Value For Money άσχετα αν βλέποντας στον κατάλογο οι τιμές δείχνουν καλές. Απόδειξη δεν μας έδωσαν. Παρ'όλα αυτά θα έδινα μια δεύτερη ευκαιρία.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Kitchen Bar Bar-Restaurant, Λιμάνι "Ο.Λ.Θ.", Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Για φαγητό έχω πάει 2 φορές και για καφέ αρκετές. Συμφωνώ με το ταβερνοαλάνι ότι χαραμίζεται ένας τέτοιος χώρος. Το μόνο θετικό που μπορώ να πω είναι η τοποθεσία (κι αυτή όταν δεν έχει μαζέψει σκουπίδια στα νερά). Not value for money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Το Μπαχάλικον [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Αριστοτέλους 24Α, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα το χαρακτήριζα απλά μέτριο. Καλούτσικο το τσιπουράκι, οι μεζέδες κάτω του μετρίου ενώ από κυρίως πήραμε μόνο σουτζουκάκια τα οποία ήταν μέτρια+. Οι τιμές φυσιολογικές μου φάνηκαν. Αρνητικό πάντα ο κράχτης απ'έξω. Δεν θα ξαναπάω. Παρ'όλα αυτά ίσως value for money δεδομένης και της τοποθεσίας...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ζέφυρος [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Προσφυγικής Αγοράς 28, Μπιτ Μπαζάρ, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τα ορεκτικά που πήραμε δεν ήταν καλά. Θα το χαρακτήριζα ακριβό για το προφίλ του. Αλλά αυτό που με ενόχλησε περισσότερο σε βαθμό να σηκωθώ και να φύγω ήταν το ντουμάνι που είχε και το έβλεπα να συσσωρεύεται στα πνευμόνια μου (Χειρότερα δεν γινόταν). Σίγουρα πρώτη και τελευταία φορά. Not value for Money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα μεΡακί dai Fioi [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Λεωνίδα Ιασωνίδου 9 & Μόδη 12, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ωραίος χώρος, καλά πιάτα, καλή ρακή και φυσιολογικές τιμές. Δυστυχώς δεν παρέλαβα απόδειξη. Το συνιστώ. Σίγουρα Value For Money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Μυρσίνη [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Υπολοχαγού Ευσταθίου Τσόπελα 2, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Το φαγητό μου φάνηκε μέτριο προς καλό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Καλή η εξυπηρέτηση και ο χώρος (αν και πολυκοσμία)... Το παρακάτω σχόλιο του ''Ρηγας Παντελινακης'' δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση το μαγαζί αλλά κι εγώ δεν ξέρω αν θα το πρότεινα. Το αφήνω στο γούστο και την τσέπη του καθενός. Not Value For Money.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Πάνος Ψαροταβέρνα, Αλκαμένους 5 & Ετεοκλέους 9, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ καλή επιλογή είτε για ένα τσιπουράκι είτε για φαγητό κανονικά. Ο χώρος δεν έχει να πει κάτι, άλλωστε ένα συνοικιακό καφενείο είναι που όντως δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά σε εκπλήσει σίγουρα θετικά τη πρώτη φορά. value for money for sure... Στα αρνητικά η απόδειξη που δεν θα πάρεις.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Μουχαμπέτι [νεκροταφείο] Καφενείο, Ολύμπου 107, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Άλλη μια φοιτητοκατάσταση που δεν κάνει την διαφορά. Προσωπικά το κλίμα δεν είναι του γούστου μου. Το value for money μάλλον πάει για καλαμπόκι... Φέτα ψητή στο φούρνο μικροκυμάτων!!! Τα κεφτεδάκια επιεικώς από τα χειρότερα που έχω φάει. Τώρα από ποτό μην περιμένετε πολλά, είπαμε κλασσική φοιτητοκατάσταση της περιοχής. Το μόνο θετικό η ζωντανή ρεμπέτικη μουσική. Το μαγαζί γεμίζει μετά τις 10.30. Δύσκολα θα ξαναπάω.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Πόλυς Ψητοπωλείο, Μαυροβούνι, Ν. Πέλλας
Το κοτόπουλο σούβλας του Πόλυ έχει γράψει ιστορία στη γύρω περιοχή. Δυστυχώς πάνε κάπου 3-4 χρόνια που δεν έχω άποψη για το αν έχει κρατήσει την ίδια ποιότητα... Θα το τσεκάρω στην επόμενη επίσκεψη στη γύρω περιοχή.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Άννα [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Γιαννιτσών 33, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν ξέρω πως να εκφραστώ με την εμπειρία που είχα... Καθίσαμε 3 άτομα, παραγγείλαμε κάτι τεμάχια, μία σαλάτα, μία χτυπητή και 4-5 μπύρες. Τα πιάτα ¨ότι να 'ναι-όπως να 'ναι¨.... Αλλά έτσι κι αλλιώς πήγαμε για το παρακμιακό ύφος του μαγαζιού. Λέμε να πληρώσουμε και μας λέει η τύπισσα 60 ευρώ!!!! Όχι σοκ... Ηλεκτροσόκ!!! Της λέμε να το κάνει λιανά και αρχίζει να ψιθυρίζει κάτι τιμές που μάλλον τις έλεγε στην τύχη αφού με ταυτόχρονο υπολογισμό βγαίνουν στα 54!! Μας χρέωσε 2-3 τεμάχια που τα έφερε από μόνη της τα οποία νομίσαμε κερασμένα(2o σοκ)!!! Εννοείται ζητάμε λογαριασμό (που δεν έφερε από μόνη της)... Κι έρχεται το καλύτερο... Μια πρόσθεση των αριθμών που έβγαλε από το μυαλό της γραμμένοι πίσω από ένα ψηφοδέλτιο του Λεβέντη (αυτό κι αν ήταν σοκ)!! Τέλος μας είπε ότι η ταμειακή είναι χαλασμένη. Εννοείται μοναδική επίσκεψη. Κωμικοτραγικό τελείως το όλο σκηνικό... Θυμάμαι από τα νεύρα μου ήθελα να την καταγγείλω πράγμα το οποίο δεν έκανα τελικά. Τι άλλο θα δούμε..???
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο Ζήκος [νεκροταφείο] Ψαροταβέρνα, Κομνηνών 14, Πανόραμα, Ν. Θεσσαλονίκης
Ταβέρνα με κάποια καλά και κάποια μέτρια πιάτα. Την έχω επισκεφθεί 2-3 φορές στο παρελθόν. Γενικά, θετικές εντυπώσεις από τις επισκέψεις μου. Τις τιμές τις βρίσκω normal δεδομένης της τοποθεσίας(Πανόραμα), ωστόσο το value for money δεν είναι αυτό που θα μπορούσε... Καλή επιλογή για την περιοχή.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα shark Bar-Restaurant, Αργοναυτών 2, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Μία και μοναδική επίσκεψη στο μαγαζί για φαγητό. Μετρημένες στα δάχτυλα οι βραδινές επισκέψεις (κι αυτές λόγω παρέας και event). Δεν το συνιστώ για κανένα λόγω. Ακριβό εώς πολύ ακριβό για ό,τι προσφέρει(όλο το πακέτο). Ο κύριος λόγος που δεν θα ήθελα να ξαναπάω είναι ότι το service και γενικότερα αυτοί που δουλεύουν έχουν υιοθετήσει μια στάση υπεροψίας και περιφρόνησης (κυριολεκτικά το ύφος σαράντα καρδιναλίων, επιεικά απαράδεκτο).
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Beeri Beeri [νεκροταφείο] Μπυραρία, Πλατεία Ναυαρίνου 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Από τις πλέον άξιες επιλογές για μπυραρία και γενικότερα για φαγητό. Έχω καθήσει πολλές φορές(και σ'αυτό το μαγαζί αλλά και στο προηγούμενο). Μεγάλη ποικιλία από μπύρες και πολύ καλή κουζίνα. Ίσως λίγο τσιμπημένες οι τιμές αλλά αξίζει τα λεφτά του. Η απόδειξη πότε έρχεται και πότε όχι...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα ό φουρνος Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Τομπάζη 12, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ καλός φούρνος και σταθερή αξία τόσα χρόνια. Φημίζεται για την ποιότητα του. Παίρνω ζυμωτό ψωμί, κρουασάν σοκολάτας, cookies και κουλουράκια πλεξούδες με μέλι. Ωστόσο ό,τι έχω δοκιμάσει ήταν πολύ καλό. Συνιστάται, ειδικότερα στη γύρω περιοχή...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι [νεκροταφείο] Λοιπά, Γεωργίου Φασιανού 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τηγανητός μπακαλιάρος(κλασσικός), χταποδάκι στη σχάρα(μέτριο+), σκορδαλιά(πολύ καλή), τσίπουρο(μέτριο). Το μόνο κακό ότι αν καθήσεις για να χορτάσεις(απαγορευτικό για ευαίσθητα στομάχια) και όχι για να τσιμπήσεις θα πληρώσεις αρκετά και δεν αξίζει. Ωστόσο το συνιστώ για αραιά και που...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Σωτήρης Ταβέρνα, Λεχόβου 8, Συκιές, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ ευχαριστημένος από την συγκεκριμένη ταβέρνα. Αν και πρώτη φορά προχθές, την βλέπω να καθιερώνεται. Μεγάλες μερίδες και γευστικές. Σουτζουκάκια απίστευτα και πιάτα σούβλας. Σαλάτες και ορεκτικά καλά. Service εξυπηρετικότατο. Θα έλεγα λαικότατο μαγαζί. Ήμασταν τρεις, μας βγήκε 15ευρώ/άτομο αλλά δεν μπορούσαμε να κουνηθούμε από το φαγητό. Στα 800ml τσίπουρο που παραγγείλαμε συνολικά, μας ήρθαν άλλα 400ml κερασμένα. Υπολογίζω ότι για κάποιον που ξέρει τις μερίδες θα του βγει 12ε/άτομο για να χορτάσει και να σουρώσει (θα το διαπιστώσω την επόμενη φορά). Συν του ότι έχει live μουσική (παίζει μια χάρα στο background). Συνίσταται...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Τηγανιές & Σχάρες Ταβέρνα, Κατούνη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πρώτη και τελευταία φορά στο συγκεκριμένο κατάστημα. Κακό φαγητό για το οποίο ευθύνεται μάλλον και η κακή ποιότητα πρώτης ύλης. Για να μην γίνω κουραστικός λέγοντας τι φάγαμε, θα πω μόνο ότι δεν μου άρεσε τίποτα απ'όσα πήρα εκτός από τα μπριζολάκια λαιμού που μου φάνηκαν μέτρια (ίσως επιδή τα άλλα ήταν κάκιστα). Ο χώρος, το service και γενικότερα η όλη κατάσταση θυμίζει fastfoodαδικο αλλά με τιμές κυριλέ εστιατορίου. 5 άτομα, που κυριολεκτικά τσιμπήσαμε (ίσα που λερώσαμε τα δόντια μας), πληρώσαμε 68.5 ευρώ. Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο και δεν το συνιστώ σε κανέναν!!
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Pizza Hut [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Λεωφόρος Νίκης 79, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ωραία πίτσα, σταθερή αξία αν και τελευταία φορά που πήρα μου φάνηκε λίγο πιο βαριά απ'ότι ήταν. Σίγουρα θα με προσέλκυε με κάποια πιο χαμηλή τιμή. Έπερνα χρόνια Ham Delight με αφράτη ζύμη (όταν ήταν πληρωμένη από γονείς)... Τώρα πια δεν παίρνω...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Γλυκές δημιουργίες [νεκροταφείο] Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Γεωργίου Βιζυηνού 66, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ότι έχω πάρει από τότε που έκλεισε η ¨αρτώ¨ με ενθουσίασε σε συνδυασμό με τις απίστευτα χαμηλές τιμές που έχει. Πραγματικά αξίζει!!! (για τα πρωινά του τουλαχιστον που έχω δοκιμάσει)
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Fagoto [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Πλατεία Αγίου Γεωργίου 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω παραγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν. Κανονικές τιμές. Γρήγορο delivery (τουλάχιστον τις ώρες που έχει τύχει να παραγγείλω, αργά το βράδυ). Ίσως ένας τόνος καλύτερης ποιότητας από τις υπόλοιπες ¨σαπίλες¨ της πόλης.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Η Ωραία Ελλάς [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 9, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Από τα αγαπημένα μου. Το επισκέφθομαι συχνά κάθε χειμώνα. Πάντα ευχαριστημένος απο το φαγητό. Είναι κρίμα να ξεχωρίσω κάποια από τα πιάτα του. Τίμες πολύ φυσιολογικές. Θετικό τα ρεμπέτικα που παίζουν background.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Νόστος Μεζεδοπωλείο, Ολύμπου 131 & Μανωλάκη Κυριακού 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Το επισκέφθηκα πρώτη φορά την προηγούμενη βδομάδα και προσωπικά δύσκολα θα ξαναπήγαινα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο σαν χώρος και κουζίνα, οι τιμές του αρκετά φυσιολογικές αλλά πολύ φοιτητοκατάσταση που δεν είναι του γούστου μου (εννοώντας ότι είχε πολύ φασαρία και όχι ότι έχω κάτι με τους φοιτητές). Αρνητικό το ότι δεν μας έφερε απόδειξη.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Τομπουρλίκα [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Ναυμαχίας Λήμνου 14, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαινα, πηγαίνω και θα πηγαίνω. Καθαρά για τη μουσική και όχι για το φαγητό που περνάει απαρατήρητο. Προτιμώ μέρες και ώρες που δεν γεμίζει (συνήθως πολύ αργά) ώστε να ακούσω τη μουσική καθώς έλλειψις μικροφωνικής. Το service έχει ένα θεματάκι στις δύσκολες ώρες. Δυστυχώς έχει γίνει της μόδας και οι ώρες αιχμής είναι αφόρητες! Το συνιστώ για λιγομίλητους ρεμπετόφιλους.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ούζου Μέλαθρον [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Στοά Καρύπη 21, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ίσως κάποτε... Πλέον όχι...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Η Ρούγα Ταβέρνα, Στοά Καρύπη 28, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλό φαγητό, καλό service, τιμές τσιμπημένες και έχει live μουσική (κάτι απ'όλα). Τρως, πίνεις, κάνεις το χαβαλέ σου αλλά θα σου βγει στην καλύτερη από 15ε-20ε/άτομο χωρίς ¨βανδαλισμούς¨, ούτε στο ποτό αλλά και ούτε στο φαί. Αρνητικό το ότι δεν δίνουν τις περισσότερες φορές απόδειξη. Δεν θα πήγαινα αν δεν με πήγαιναν καθαρά λόγω τιμών αφού δεν έχει να μου προσφέρει προσωπικά κάτι το ιδιαίτερο.
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Χατζή Μπαχτσέ Ταβέρνα, Γεωργίου Τσόντου 9, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Απίστευτο κουτούκι που κρατάει ακόμη παραδοσιακά στοιχεία μιας άλλης εποχής (χώρος-διακόσμηση). Το έχω επισκεφθεί 3-4 φορές. Άριστοι μουσικοί, πολύ καλή επιλογή τραγουδιών (ρεμπέτικα) και κουζίνα που με ικανοποιεί έχοντας υπ'οψιν ότι πηγαίνω για τη φάση και όχι για να φάω. Οι προτάσεις μου για το μενού δεν διαφέρουν από τους προλαλήσαντες, καλό λευκό κρασί χύμα και τιμές που κυμαίνονται από 12-15 ευρώ το άτομο. Οπωσδήποτε κράτηση αν είστε πάνω από 2-3 και ησυχία παρακαλώ.....
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Σπιτική Γεύση Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Τρικάλων 68, Καλαμπάκα, Ν. Τρικάλων
Πολύ δυνατό!!! Πρασοτυρόπιτα, Καλαμποκόπιτα με χόρτα και πίτσα που έχω φάει όλα πολύ καλά. Δικιάς τους παρασκευής και καθόλου λαδερά (ελαφριά στο στομάχι). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για πρωινό!!!
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Άνεμος Ψαροταβέρνα, Κωνσταντίνου Καβάφη 2, Αγία Τριάδα, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα διαφωνήσω κάθετα με τους προλαλήσαντες!!! Το φαγητό μέτριο με λίγες εξαιρέσεις όπως οι γαρίδες σαγανάκι που ήταν αρκετά νόστιμο πιάτο... Η εξυπηρέτηση δεν με εξυπηρέτησε μέχρι που στην 4η-5η παρατήρηση ανταποκρίθηκε ένας νεαρός. Θα συμφωνήσω ότι οι τιμές ήταν φυσιολογικές αλλά θα προτιμούσα να πληρώσω κάτι παραπάνω και να φύγω περισσότερο ευχαριστημένος. Παρ'ολα αυτά, κάποια στιγμή, θα ήθελα να δώσω μια 2η ευκαιρία (μιας και ήταν η 1η μου φορά στον άνεμο)...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Ο Μπάτης [νεκροταφείο] Ψαροταβέρνα, Πλατεία Ερυθραίας 2, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Κάποτε ήταν, τώρα δεν είναι... Είχα πάει πριν μερικά χρόνια για πρώτη φορά και είχα μείνει ενθουσιασμένος. Από τότε έχω πάει αρκετές φορές και συμφωνώ με τον Alex για το αναλόγως την μέρα. Δυστυχώς την τελευταία φορά με απογοήτευσε πλήρως (κρύα πιάτα και ψάρι άγευστο). Θα ψάξω για νέα ψαρο-φάση να με καλύψει...
Ρεμπέτης
στο κατάστημα Η Ρούγα Ταβέρνα, Στοά Καρύπη 28, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Χθες το βράδυ φάγαμε... Πολύ καλή εξυπηρέτηση, από φαγητό μείναμε αρκετά ως πολύ ευχαριστημένοι και οι τιμές μου φάνηκαν λογικές για ταβέρνα του είδους...