Εικόνες (174)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τυροκαυτερή δική τους (καλή)
Χοιρινό Κοντοσούβλι μερίδα (μια χαρά εώς καλό ανάλογα με το πόσο λίπος έχει το εκάστοτε κομμάτι. Χωρίς δυσάρεστη γουρουνίλα. Αστεία ποσότητα για τα 11 ευρώ που κοστίζει σε παραγγελία, η οποία ούτε κατά διάνοια δεν πλησιάζει τα ισχυριζόμενα 300 γραμμάρια)
Πραλίνα φουντουκιού μόνο με κακάο, φουντούκι, μέλι (εξαιρετική)
Κορμός, καριόκα, κάτι σαν πάστα (και τα 3 πολύ καλά)
Κερασμένος γλυκό, κορμός (τυπικός)
Πανσετομπριζόλα (πολύ καλή)
Κεφαλοτύρι σαγανάκι (μέτριο)
Κολοκυθοκεφτέδες (μέτριοι)
Μπύρες ORA (καλές. Υπάρχουν πολύ καλύτερες IPA)
Κοπανιστή (δική τους, καλούτσικη)
Πρόβεια παϊδάκια (ευχάριστα. Κυρίως λόγω της προετοιμασίας, παρά του κρέατος)
Καπνιστή μελιτζάνα (άνευρη και άνοστη)
Λουκουμάδες με γραβιέρα Κρήτης (καλοί)
Σαλάτα με βαλεριάνα (τυπική βλαχομπαρόκ εστιατοριακή)
Πρόβειο κεμπάπ (πολύ καλό)
Χοιρινή τόμαχωκ (καλή. Αισθητά καλύτερη από τις συνηθισμένες που θα βρεις διαθέσιμες για ντιλίβερι)
Γεμιστό μπιφτέκι "ατομικό", 450 γραμμάρια (καλό)
Διπλό σουβλάκι στα 5.3€ (αξιοπρεπέστατο)
Γύρος (όντως χειροποίητος και καλός)
Μπέργκερ με πρόβειο (αξιοπρεπές)
Σάντουιτς με μπρίσκετ (όχι του γούστου μου)
Καπνιστή πανσέτα (μέτρια)
Σαλάτα "Όπως Παλιά" (αδιάφορη εστιατοριακή)
Παντζάρι και μελιτζάνα (αδιάφορα)
Μπακλαβάς φιστίκι, μπακλαβάς καρύδι, κουρκουμπίνια, κανταΐφι (μάπα τελείως)
Φαγητό από τυπικό εώς καλό. Πήραμε:
- Σαλάτα με βαλεριάνα, δαμάσκηνα, βουβαλίσια μοτσαρέλα... Τα κλασικά εικονογραφημένα εστιατοριακά. Οκ, τίποτα παραπάνω.
- Καπνιστή μελιτζάνα με φέτα. Εντελώς άνοστη.
- Λουκουμάδες με γραβιέρα Κρήτης. Ουσιαστικά μία μερίδα με καλές κασεροκροκέτες.
- Πρόβειο κεμπάπ. Πολύ καλό. Ζουμερό και από μπαχαρικά στο στυλ που μου αρέσει.
- 700γρ. Πρόβεια παϊδάκια. Στα θετικά, όντως η ποσότητα που ζητήθηκε. Όντως όλα παϊδάκια. Πολύ έντονο μαρινάρισμα, προφανώς για να μαλακώσουν. Ήταν μαλακά και ζουμερά, medium rare ψημένα, αλλά δεν είχαν το searing που απαιτείται. Σαν γεύση μάλλον μέτρια. Όχι κακά (ενδεχομένως η κακη υπόγευση να είχε φύγει από το πολύ μαρινάρισμα), αλλά άνευρα, χωρίς την spicy γεύση του πολύ καλού προβάτου (ειδικά στο λίπος).
Τιμές λογικές για την περιοχή, αλλά σίγουρα τσιμπημένες για αυτό που τρω. Συνολικά δεν ενθουσιάστηκα αλλά έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ πιθανόν να ξαναπάω.
Υ.
Στα του φαγητού, στην πρώτη παραγγελία πήρα ένα σάντουιτς με γύρο χοιρινό και έναν κοτόπουλο. Και τα 2 με ψωμί λάβας, αλλά ήρθαν σε πίτα. Στον κοτόπουλο με σος μουστάρδας, που χρεώθηκε έξτρα, αλλά βάλανε απλή μουστάρδα. Ο γύρος είναι τυπικός μέτριος βιομηχανικός (ίσως και προς το κακός), και το μόνο θετικό που έχω να πω είναι η "
Ήμουν όμως αποφασισμένος να δοκιμάσω και το μοσχάρι τους, οπότε επιχείρησα να παραγγείλω μοσχαρίσια σουβλάκια μερίδα. Μετά από 5 λεπτά με πήραν από το eFood και με ενημέρωσαν πως δεν έχουν μοσχαρίσια σουβλάκια και δεν ενημέρωσαν το σύστημα. Αναγκάστηκα και άλλαξα την παραγγελία σε γύρο χοιρινό. Ανάμεσα στα υπόλοιπα έλεγε πως περιλαμβάνεται και σος τζατζίκι το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Ο γύρος και πάλι προς το κακός.
Ενδεχομένως κάποια πράγματα να χάνονται στην "
Περιβάλλον: Ωραίο. Ρεμπέτικα σε χαμηλή ένταση. Πορτραίτα των: Παπάζογλου, Μάλαμα και Αλεξίου.
Ορεκτικά: Πατάτες τηγανιτές με κεφαλοτύρι (καλές), μελιτζανοσαλάτα (λίγο άνευρη), τυροκαυτερή (μια χαρά), μπουγιουρντί (καλό), κολοκυθάκια τηγανιτά (δεν ήρθαν ποτέ).
Κυρίως: Καλαμαράκια τηγανιτά κατεψυγμένα (οκ), χταπόδι κατεψυγμένο (μέτριο και σκληρό), μπαρμπούνι τηγανιτό φρέσκο σημερινό (δεν ήρθε ποτέ).
Τα μπαρμπούνια αργούσαν πολύ και οταν ρώτησα μου είπαν πως τα κάψαν κατά λάθος και αν ήθελα τώρα θα ετοίμαζαν τη νέα παρτίδα, αλλά λίγο το ότι είχε κάτσει το φαΐ, λίγο το ότι βιαζόμασταν, εν τέλη δεν έφαγα αυτό που ήθελα περισσότερο. Αφού φύγαμε, επειδή μου φάνηκε πως δώσαμε πολλά αναλογικά με αυτά που εν τέλη φάγαμε, χάζεψα την απόδειξη και είδα πως, τα κολοκυθάκια χρεώθηκαν κανονικά, παρότι δεν ήρθαν ποτέ, και οι πατάτες με κεφαλοτύρι, όπως και οι αλοιφές χρεώθηκαν κατά 1 ευρώ παραπάνω από την τιμή που είχαν στον κατάλογο. Ευτυχώς τα μπαρμπούνια δεν χρεώθηκαν.
Παρόλο που το κλίμα ήταν καλό, τα παιδιά στο σέρβις ευγενικά, και το φαγητό (σε ότι ήρθε τελικά) συμπαθητικό, δεν νομίζω πως θα ξανακαθόμουν.
Γύρος τυπικός βιομηχανικός, χωρίς όμως να θέλω να πιω όλον τον Βόσπορο μετά, άρα acceptable.
Μοσχαρίσια μπριζόλα. Για δεδομένα συνοικιακού γυράδικου ήταν μια χαρά, συνυπολογίζοντας τιμή (15Ε) και ποσότητα (γύρω στα 700γρ.).
Χοιρινή tomahawk, μια χαρά για 13Ε, χωρίς κακή γουρουνίλα.
Αρνίσια παϊδάκια, μέτρια, αλλά χωρίς να σε κλέβουν στην ποσότητα, και αυτή την φορά τουλάχιστον, ήταν σχεδόν όλα παϊδάκια. Όχι οτι να ναι κόψιμο που μπορεί να μπει στη σχάρα και το ονομάζουν παϊδάκια, όπως είναι πολύ της μόδας τελευταία.
Σουβλάκι μια χαρά. Είχε μια καντινίσια χροιά.
Προς το παρόν έχω μείνει ευχαριστημένος, για αυτό που είναι (συνοικιακό γυράδικο για ντιλίβερι).
Στα θετικά οι καλές φρέσκες πατάτες, η μεγάλη ποικιλία αλοιφών, εκ των οποίων πολλές μπαίνουν στο σάντουιτς χωρίς χρέωση.
Τώρα στα κρέατα, μπιφτέκι καλούτσικο, χοιρινό σουβλάκι από λαιμό, άρα λιπαρό και νόστιμο, σουβλάκι μαύρου χοίρου στεγνό και άνοστο, σουβλάκι πρόβειο τρυφερό λόγο μαριναρίσματος και όχι ποιότητας κρέατος αλλά συνολικά ευχάριστο.
Χωρίς να πω ότι τρελάθηκα, θα μπορούσα να ξαναπάρω, αλλά δεν θα το κάνω, καθώς κάτι με εξόργισε. Το "
Πάντως το πρόσημο θετικό χωρίς να ξεχωρίζει. Δεν θα ξαναπαραγγείλω, αλλά αν είμαι στη γειτονιά θα ξαναπάρω, τόσο κανένα μπεργεράκι που παρόλη την κριτική μου είναι σαφώς πάνω από τον μέσο όρο και για να δω αν το μπρίσκετ είναι όπως στο Όπως Παλιά (που είναι καταπληκτικό).
Υ.
- Μπουγάτσα πίτσα, αδιάφορη/άγευστη
- Μπουγάτσα reggato, το ίδιο
- Μπουγάτσα σοκολάτα, μάπα
- Μπουγάτσα κρέμα, καλούτσικη αλλά λίγο άνευρη
- Μπουγάτσα κιμά, καλή
Γενικά οι γεμίσεις του είναι άνευρες. Το φύλλο πολύ ελαφρύ, αλά Φυλλαδόρος, αλλά στεγνό, σκληρό και άγευστο χωρίς να νιώθεις το βούτυρο. Αν προτιμά κάποιος τις πολύ ελαφριές μπουγάτσες είναι οκ επιλογή. Προσωπικά δεν μου άρεσε και δεν θα ξαναπάρω.
- Τεμάχια στο 1.
- Σάντουιτς στα 3.
- Μερίδα γύρος στα 8 ευρώ. Κάποια χαμηλότερα.
- Φρέσκες πατάτες, σε καλό επίπεδο για σουβλατζίδικο.
- Φρέσκο κόκκινο κρεμμύδι.
- Γύρος οχι χειροποίητος, αλλά κρεάτινος χωρίς έναν τόνο αλάτι. Δηλαδή καλός.
- Τα υπόλοιπα κρέατα χωρίς δάκρυα συγκίνησης, αλλά σαφώς πάνω από τον μέσο όρο γυράδικων.
- Αλοιφές εμπορίου αλλά προσεγμένες.
- Ωραίο δυνατό μπούκοβο.
Από τα λίγα μαγαζιά που σέβονται πλήρως τον καταναλωτή. Από τα καλύτερα σουβλατζίδικα ανατολικά στην αναλογία τιμή/ποσότητα/ποιότητα. Θα γίνουν πολλά επαναληπτικά τσεκαρίσματα, αλλά φαίνεται να συνεχίζει την καλή παράδοση που είχε και στην προηγούμενη τοποθεσία.
Μάρτιο του 2025 είπα να πάρω πρώτη φορά μετά από 1 δεκαετία μήπως και άλλαξε κάτι. Η γεύση παραμένει ακριβώς η ίδια, η ποσότητα έχει μικρύνει σε αυτή ενός τυπικού γυράδικου και εκεί πραγματικά που σοκαρίστηκα είναι οι τιμές. Η μερίδα γύρος πήγε στα 10,
Το χειρότερο γυράδικο συνολικά σε όλη την Ανατολική Θεσσαλονίκη την δεδομένη στιγμή. Όχι απλά μακριά. Αλλάζεις και πεζοδρόμιο όταν περνάς απ' έξω.
Τώρα από κρουασάν δοκιμάστηκαν με πράσινο φιστίκι, πραλίνα και μαύρη σοκολάτα. Η ζύμη σε όλα καλή, η γέμιση απλά οκ, εκτός από την πραλίνα που ήταν σε επίπεδο merenda. Χωρίς να δηλώνω ειδικός, νομίζω μου άρεσαν ενα κλικ περισσότερο από τα "
Κρατάω μια επιφύλαξη, καθώς σε όσα γυράδικα έκανα θετική κριτική τελευταία, μετά από πολλές επαναλήψεις με απογοήτευσαν (πιο πρόσφατα το oYiros). Αλλά με αυτη την πρώτη δοκιμή τον προτείνω και θεωρώ ότι αξίζει στήριξη.
-Σάντουιτς με καπνιστό μπρίσκετ. Το κρέας δεν θύμιζε ούτε καπνιστό, ούτε μοσχάρι. Για την ακρίβεια, μέσα στην όλη συνταγή, θύμιζε Σάντουιτς με τονοσαλάτα απο τα today'
- Μπέργκερ με πρόβειο μπιφτέκι. Ωραία συνταγή, ταίριαζε με το πρόβειο κρέας. Το μπιφτέκι μύριζε πρόβειο, αλλά δεν ήταν συμπαγές. Είχε μέσα τόνους ψωμιού, φρυγανιάς η γενικά άλλα πράγματα πέρα από κιμά. Πάντως μου άρεσε, χωρίς να τρελαθώ.
Διαφορετικό μαγαζί, θα μπορούσα να ξαναπάρω αλλά σίγουρα δεν θα το επιδίωκα. Άξιζει μια δοκιμή.
- Πατάτες κλασικά κλασμένες. Πέρα από την έκρηξη χοληστερίνης, οι ίδιες οι πατάτες είναι τρομερές. Τέλεια υφή σαν προτηγανισμένες, αλλά με γεύση καλής φρέσκιας.
- Τυροκαυτερή εξαιρετική. Μύριζε καλή πρόβεια φέτα με μασίφ υφή. Βέβαια δεν έκαιγε καθόλου αλλά οκ.
- Παντζάρι με μήλο κτλ. αδιάφορο
- Σαλάτα με παρμεζάνες προσούτα κτλ αδιάφορη εστιατοριακή.
- Μελιτζάνα άνοστη μάπα
- Ταλαγάνι το κλασικό. Αδιάφορο.
- Κλασικά ψητά (μπιφτέκι, σουβλάκι) αδιάφορα
- Καπνιστή πανσέτα μέτρια. Ούτε γευστικές εντάσεις, ούτε το κάπνισμα καταλαβαίνεις ιδιαίτερα. Μαλακή, ζουμερή αλλά σαν κλασική πανσέτα φούρνου.
- Πρόβεια παϊδάκια καλά. Σκληρά αλλά καλά. Ένα κλικ κάτω από Βέργες σε καλή μέρα. Σίγουρα όχι τοπ αλλά αξίζουν.
- Καπνιστό Μπρίσκερ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Το καλύτερο που έχω φάει στην Ελλάδα. Το κάπνισμα τόσο όσο, χωρίς περιττές σως και λοιπές μπούρδες. Ειδικά τα κομμάτια με έξτρα λιπάκι στην ράχη είναι κολασμένη αμαρτία.
Τιμές τσιμπημένες αλλά σε νορμάλ πλαίσια. Συνολικά πρόκειται για ένα άνισο μαγαζί, αλλά σε αυτά που είναι καλό, είναι πολύ καλό. Προτείνεται.
Κατά τα άλλα το κατάλαβα ότι αναφερόσουν στην γεύση.
Το άρθρο αναφέρει πως είναι μια μόδα που εξήγαμε και κάτω, το οποίο αν ισχύει με χαροποιεί ιδιαιτέρως γιατί στο καλλιτεχνικό πλέον δεν υπάρχει τίποτα. Παλιά η Θεσσαλονίκη έβγαζε Σαββοπουλο και η Αθήνα ακολουθούσε. Μετά έβγαζε Παπάζογλου και η Αθήνα ακολουθούσε. Μετά έβγαζε Τρύπες και Σπαθιά και η Αθήνα ακολουθούσε. Μετά έβγαζε ακόμη και Ονιράμα και η Αθήνα ακολουθούσε. Απο την κρίση και μετά μόνο ακολουθούμε και δεν βγάζουμε τίποτα μέσα στην εσωστρέφεια που μας διακατέχει.
Ένα ποστ που δεν ξέρω τι νόημα έχει.
1) Παλιά Αθήνα (ε τι άλλο θα πρότεινα εγώ). Έχει κοπές κτλ. αλλά και όλα τα κλασικά αγαπημένα κρέατα και ορεκτικά σχάρας σε εξαιρετική ποιότητα και καλές τιμές (μόνο τα σπέσιαλ πιάτα ξεφεύγουν). Περιβάλλον μεταξύ ταβέρνας και εστιατορίου με την μεγαλύτερη ποικιλία κρασιών στην πόλη.
2) Τα Κουμπαράκια. Έχει θαλασσινά αλλά και τα κρέατά του κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα ποιοτικά με ΟΚ τιμές. Καλή ποικιλία κρασιών.
3) Κρόνος. Το περιβάλλον πλέον είναι ξεκάθαρα ταβέρνας, αλλά προσεγμένης με ενδιαφέρουσα διακόσμηση. Κρέατα σε άνω του μετρίου ποιότητα. Όμορφο περιβάλλον στην Βαφοπούλου.
4) Πήρε και βραδιάζει. Πλέον στα πλαίσια του "
Ίσως και το Καφενείο στο Λευκό Πύργο να έκανε καλά τη δουλειά λόγο τοποθεσίας. Πιο πολύ από όλα σε αυτό που περιγράφεις όμως μου κάνει ο Κρόνος. Το Απειρωτάν που προτάθηκε πριν, θα το πρότεινα και εγώ ανεπιφύλακτα αν είμασταν στο 2018, αλλά πλέον έχει χαλάσει αρκετά το φαϊ του και η βαβούρα είναι ανυπόφορη. Λαδάδικα δεν προτείνω λόγο πολυκοσμίας, πάρκινγκ και τιμών.
Κακές εντυπώσεις αλλά θα ξαναδοκιμάσω τα υπόλοιπα κρεατικά λόγο της καλής φήμης του μεζεδοπωλείου που έχει η ίδια ιδιοκτησία. Το πρόβειο ούτως ή άλλως δεν είναι για να βγάζεις συμπεράσματα, καθώς στο 90% των περιπτώσεων είναι άθλιο.
-Ντοματοσαλάτα συμπαθητική αλλά σε καμία περίπτωση για 15 ευρώ.
-Κοτολέτα μελιτζάνας, ενώ φαινόταν εντυπωσιακή την βρήκα αδιάφορη. Μια καλή μελιτζανοσαλάτα με την καψαλισμένη μελιτζάνα στο κάρβουνο και σκόρδο έχει πιο έντονη/ιδιαίτερη γεύση.
-Burger καλό. Θεωρώ πως για την ποσότητα/ποιότητα τα αξιζε τα 15 ευρώ. Σίγουρα πολύ περισσότερο από την ντοματοσαλάτα.
-Μοσχαρίσια ταλιάτα η χειρότερη κοπή που έχω φάει σε θεωρητικά εξειδικευμένο εστιατόριο. Μάλλον ελληνικό μοσχάρι χωρίς καθόλου ενδομυϊκό λίπος, παραψημένο ενώ ζητήθηκε rare, με γεύση και υφή σαν μοσχάρι κατσαρόλας της γιαγιάς. Ενώ εκτιμώ ότι ψήνουν σε κάρβουνο, κάτι που σχεδόν κανείς δεν το κάνει στις κοπές, θέλει έξτρα τέχνη/εμπειρία για να πετύχει.
Ενδεχομένως να αξίζει για πίτσες και burgers. Προσωπικά δεν θα ξαναπάω.
Θεωρητικό μέρος/σχεδιασμός έρευνας: Καθώς η ομάδα ψητής προβατίνας δεν είναι και το πιο έμπιστο μέρος, προσπάθησα να το επιβεβαιώσω με έμμεσο τρόπο. Ο ιδιοκτήτης δεν ανέφερε τίποτα, αλλά είπε πως προμηθεύεται τα κρέατα από το κρεοπωλείο Δεσκάτη στην Περαία. Σύμφωνα με αυτό το παλαιότερο δημοσίευμα το μόνο κρεοπωλείο στην Θεσσαλονίκη που έχει Καλαρρύτικο πρόβατο είναι όντως αυτό (κρεοπωλείο Δρούγκας Αριστείδης, Βέμπο Σοφίας 11Α Περαία Θεσ/νίκης - Κρέατα Δεσκάτης). Everything Checks out.
Πρακτικό μέρος: Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά. Δυστυχώς δεν έχει κάρβουνο αλλά 2 μικρές ταλαπωρημένες ψησταριές αερίου. Επίσης είναι πάνω στο δρόμο και όχι κοντά στη Θάλλασα. Τέλος υπάρχει μια δυσάρεστη μυρωδιά από την αποχέτευση, που φυσικά είναι πρόβλημα της περιοχής και δεν έχει καμία ευθύνη ο μαγαζάτορας. Στα θετικά, το πρόβατο, αν και αμφιβάλω αν ήταν όντως καλαρρύτικο (δεν μου θύμιζε τόσο την γεύση και την υφή από αυτό που έτρωγα στoυς actual Καλαρρύτες) ήταν πολύ καλό. Δυστυχώς δεν είχε παϊδάκια την συγκεκριμένη μέρα, αλλά μπριζολάκι. Το μπριζολάκι γίνεται από μπούτι, το οποίο γενικά είναι το πιο άνοστο και άλιπο μέρος του ζώου, αλλά τηρουμένων των αναλογιών (συνυπολογίζοντας και ψήσιμο σε αέριο), ήταν πολύ καλό. Κατά τα άλλα ήταν ένα τυπικό μεζεδοπωλείο με σχετικά καλές γεύσεις και ποιότητα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια διαφοροποίσης (λεπτομέριες στις photos). Από μουσική έπαιζε χαριτωμένα late 80s/90s ελληνικά trash (Μπίγαλης, Τουρνάς, Δάκης, Αλέξια κτλ.), που κανονικά θα με ενοχλούσαν, αλλά στην συγκεκριμένη φάση (αργό καλοκαιρινό μεσημέρι καθημερινής), αναδύθηκε ο inner cultας μου και γούσταρα. Οι τιμές φυσιολογικές. Το πρόβατο λίγο τσιμπημένο στα 34Ε το κιλό, αλλά νομίζω σε μια εποχή που ο γύρος του Πρασσά χρεώνεται στα 30+ ευρώ το κιλό, τα αξίζει.
Εξαγωγή Συμπερασμάτων: Μου άρεσε πολύ λόγο της παρουσίας αξιόλογου προβάτου. Σίγουρα θα το ξανα επισκευθώ για να δοκιμάσω παϊδάκια. Υπάρχει η πιθανότητα να μεροληπτώ λόγο της αδυναμίας μου στο συγκεκριμένο κρέας, αλλά την δεδομένη στιγμή το προτείνω και ελπίζω να πάει καλά.
Γενικά η κατάσταση είναι ολίγον τι hit or miss.. Πχ. Έχω πετύχει την ψητή γραβιέρα να είναι καταπληκτική, αλλά και απλά ΟΚ. Τα παϊδάκια άλλες φορές λιώνουν, άλλες φορές είναι μόνο νεφραμιές και ειναι μέτρια κτλ. Μεγάλο μείον ότι ψήνουν στην πλάκα και όχι στο κάρβουνο.
Παρ' όλα αυτά, όταν είναι καλό, είναι πολύ καλό. Από τα καλύτερα μαγαζιά ανατολικά για εξειδικευμένη κρεατοφαγία καλής ποιότητας, ειδικά σε αρνί - ζυγούρι. Τα γλυκάδια του , αν και παίζει μπόλικο κρασί στο τηγάνι, είναι εξαιρετικά χωρίς καθόλου στυφάδα/πικρίλα. Το αρνίσιο σουβλάκι ένα μικρό, λιπαρό αριστούργημα (καμία σχέση με τα ξενέρωτα από μπούτι που μας ταΐζουν συνήθως). Τα παϊδάκια ζυγούρι στην σωστή μέρα από τα καλύτερα της πόλης. Μοσχαρίσιο σουβλάκι πολύ καλό και όχι τίγκα στις ίνες όπως τα περισσότερα none premium μοσχάρια της πόλης. Το lolipop βαρύ και ιδιαίτερο. Τις πατάτες τις παίρνει από έναν κλασικό πλανόδιο της Τούμπας που έχει πραγματικά καταπληκτική (και πανάκριβη) πατάτα. Το περιβάλλον λαϊκό στα όρια του λούμπεν.
Γενικά πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μαγαζί, με διακύμανση στο φαγητό, αλλά αν θες να φας καλό και ιδιαίτερο κρεατάκι αξίζει φουλ.