Εικόνες (1113)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κόκκινες γαρίδες Κοιλάδος, Περσικό χαβιάρι Ossetra, ζωμός από οργανικά καρότο με τζίντζερ (έπος)
Φρέσκος μπακαλιάρος bianco (top)
Καραβίδες Ευβοίας αχνιστές
Βιολογικό μήλο και πικάντικο κασέρι Ξάνθης
Flatbread με καβουρμά (άρρωστο)
Κεμπάπ με σαλάτα λάχανο (ωραίο πιάτο)
Συκώτι μοσχαρίσιο με αρνίσια μπόλια και χειροποίητη ρώσικη (άρρωστο)
Λουκάνικο από ζυγούρι με τηγανητό φασόλι και πουρέ από γίγαντες
Ζυγούρι με ρεβύθια και φέτα !!!!
Χειροποίητη πίτα με κόκορα πιπεριές ,αυγό ποσέ και χλωρή Κιμώλου (πολύ καλό)
Γιουβέτσι μανιταριών με κεφαλογραβιέρα
Γίγαντες Πρεσπών (εξαιρετικοί)
Best chef award 2024 Dubai εννοείται ΜΟΥΦΑ
Κατσικάκι φρικασέ (πολύ καλό)
Empanadas με κιμά (εξαιρετικό)
Φρέσκες τηγανητές πατάτες
Τοπική σπεσιαλιτέ μπακαλιάρος παστός με κρεμμύδια και ασπράδι αυγού (παρά πολύ καλό)
Ας το πούμε χοιρινή τηγανιά με σταφύλια (σούπερ)
Ψωμί με ελαιόλαδο και ένα τυρί σαν γραβιέρα 24 μήνες ωρίμανσης
Στο τέλος εξαιρετικό τιραμισου
Μικρό μενού με εξαιρετικά υλικά
Περίπου 50-60 το άτομο με μπουκάλι κρασί
Πηγαίνω χρόνια και με χαρά το βλέπω ακόμα καλύτερο από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας
Το φαγητό δεν με κέρδισε (ταλιατα κοτόπουλο ,
Το φαγητό ήταν bland, κακά στησίματα, πολλές σάλτσες, πουρέδες κλπ δεν βρήκα σύνδεση
Γενικά μπερδεμένο μαγαζί ενω έχει μια ατμόσφαιρα και είναι σε προνομιακό σημείο δεν το έχει βρει με το φαγητό …νομίζω ότι δουλεύει κυρίως με τουρίστες
Πάντως το σέρβις ήταν καλό
Νόστιμα ,
Οι μέσες πανελλαδικές τιμές στους κουραμπιέδες και στα μελομακάρονα κυμαίνονται από 12 έως και 17 ευρώ το κιλό στα ζαχαροπλαστεία» αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδας, Ιωάννης Γλυκός
Εγώ σκέφτηκα ότι θέλω επίσκεψη και γλαφυρή περιγραφή του Nikos original για το κάτι άλλο
Από μένα approved
Άντε καλά
https:
Εξαιρετικά πιάτα ,
Πολύ ωραία και τα γλυκά (κουρκουμπινια με παγωτό ψωμί κ σοκολατοπιτα )
Θα το ξανά τιμήσουμε
Τεράστιο μαγαζί ,
Ιδιοκτησία Κωνσταντινος Δαγριτζικος (γνωστός από το Six Dogs) chef ο Χαμαμ
Ανοίγει Δεκέμβριο 2025
Ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα
Δοκιμάστηκαν πιάτα όπως
Κεφτέδες γίδας με σάλτσα με φρέσκο τηγανισμένες τηγανιτές πατάτες με τρίμματα φέτας
Αρνίσιο κοντοσούβλι
Πρόβατο με μακαρόνια και γραβιέρα
Ζυγούρι με ρεβύθια και γαλομυζηθρα
Ελληνική αγελαδινή μπριζόλα κόντρα (ex dairy cow)
Τιμές με ποτό 35-40/ άτομο
Τι να πω ένα μπράβο τους
Καλό αλλά κοπιαρισμένο από Tarantino με έξτρα πιπέρι στο κρέας κλπ ,
Το fried chicken κοπιαρισμένο από jackaroo ίδιο ψωμί ,
Αναμονή 20-25 λεπτά για το take away ,
Έχουν βγάλει και κάτι μεγάλα σάντουιτς με πίτα -με 12,
Δώσε στον Σαλονικιό <
Παντζάρι με άγιολι,
Νόστιμο φαγητό,
Κεμπάπια,
Υπολογίστε 25-30 το άτομο μαζί με το ποτό
Είναι στα καλύτερα της πόλης για μένα
Ίδια ιδιοκτησία (beetroot ) νέα ομάδα κουζίνα
Τα παιδιά από μαιτρ & μαργαρίτα
Πιο πολύ wine bar & μεζές bar snacks κλπ
Αναμένουμε με ενδιαφέρον
γιατί θα μπορούσε να είχε γίνει η δημοσίευση ερήμην του.
Το άρθρο παντως δημοσιεύθηκε Παρασκευή 9/10
Με αφορμή την παραπάνω fake βράβευση της Νέας Διαγώνιου
Ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος έγραψε το παρακάτω κείμενο
Είμαι ο καλύτερος σεφ στην Ευρώπη
(αρκεί να βγω φωτογραφία μια φορά μπροστά από το logo των The Best Chef awards)
Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς μεγάλες και σοβαρές εφημερίδες, όπως η Εφημερίδα Μακεδονία δημοσιεύουν τόσο εντελώς αναληθή θέματα, τα οποία πλήττουν την αξιοπιστία τους, ενώ παράλληλα είναι προσβλητικά για τον χώρο της εγχώριας εστίασης και για μια μεγάλη μερίδα σεφ και μαγείρων που δουλεύουν σκληρά τόσο οι ίδιοι όσο και οι ομάδες τους για να διακριθούν και να αποκτήσουν διεθνή αναγνώριση (την οποία, σε πολλές περιπτώσεις, αξίζουν απολύτως).
Η Μακεδονία με σημερινό της δημοσίευμα, παίζει όχι μόνο με τη νοημοσύνη μας αλλά και με την ίδια την πραγματικότητα, δημοσιεύοντας θέμα με τίτλο:
«Η ‘Νέα Διαγώνιος’ έλαμψε στα Best Chef Awards 2025 στο Μιλάνο»,
αναφερόμενη στη δήθεν βράβευση του εστιατορίου Νέα Διαγώνιοςτης Θεσσαλονίκης και του σεφ Ιωάννη Χαντάκη ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου (sic).
Τυχαίνει να έχω παρευρεθεί στα Best Chef Awards 2025 στο Μιλάνο, όπως και το 2024 στο Ντουμπάι, το 2023 στη Μέριδα και το 2022 στη Μαδρίτη, και να γνωρίζω προσωπικά τους ανθρώπους που διοργανώνουν τον θεσμό (τον Cristian και τη Joanna). Σας διαβεβαιώνω αν και είναι εξαιρετικά εύκολο να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε με ένα απλό τσεκ στη σελίδα των Best Chef Awards ότι η «Νέα Διαγώνιος» και ο σεφ Χαντάκης ουδέποτε έχουν βραβευθεί.
Ούτε ως «Καλύτερος Σεφ στην Ευρώπη» το 2020, όπως ψευδώς αναφέρεται στο site του εστιατορίου,
ούτε ως «Rising Star Chef» το 2022,
ούτε φυσικά με τον τίτλο «Best Creativity» το 2024.
(Τώρα, πώς γίνεται κάποιος να βραβευθεί το 2020 ως καλύτερος σεφ και δύο χρόνια αργότερα ως ανερχόμενο αστέρι, μόνο ο Μπέντζαμιν Μπάτον μπορεί να το εξηγήσει.)
Με μια απλή επίσκεψη στο site των Best Chef Awards, μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα ότι:
• Καλύτερος σεφ στον κόσμο (και κατ’ επέκταση και στην Ευρώπη) το 2020 ανακηρύχθηκε ο René Redzepi,
• το Rising Star 2022 απονεμήθηκε στην Jessica Rosval του Al Gatto Verde, και
• το Best Creativity 2024 στον Paco Méndez από το Come της Βαρκελώνης.
Ο κ. Χαντάκης δεν έχει βραβευθεί ποτέ από τον εν λόγω θεσμό ούτε με κάποιο ειδικό βραβείο, ούτε με το γνωστό «μαχαίρι» που συνοδεύει τις διακρίσεις των Best Chef Awards (από πέρυσι κιόλας).
Και, σαν να μην έφτανε αυτό, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «το εστιατόριο έχει ήδη αποσπάσει σειρά διεθνών διακρίσεων, μεταξύ των οποίων Best Mediterranean Cuisine, Best Restaurant View in Europe και Best Sommelier in Europe»!
Και το έπος συνεχίζεται:
«Η πρόσφατη βράβευση του Ιωάννη Χαντάκη στο Μιλάνο δεν αποτελεί μόνο προσωπικό θρίαμβο, αλλά και επιβεβαίωση ότι η ελληνική κουζίνα έχει φωνή που ακούγεται διεθνώς. Η επιτυχία αυτή έχει ήδη θετικό αντίκτυπο και για τη Θεσσαλονίκη. Η πόλη, με τη βαθιά γαστρονομική της παράδοση, βλέπει μέσα από τη ‘Νέα Διαγώνιο’ ένα εστιατόριο που την εκπροσωπεί επάξια στο παγκόσμιο γαστρονομικό στερέωμα».
Βαθιά υπόκλιση. Ευχαριστούμε
Τιμές κατα άτομο με κρασί 70-80 ευρώ
Έχουν consistency θα πας πάντα το ίδιο ,
Τον Νοέμβριο του 2026 (όχι σε ένα μήνα) θα φύγει από την συγκεκριμένη τοποθεσία λόγω λήξης μίσθωσης και ιδιόχρησης
Οκ πήγα σε ένα ψητοπωλείο από αυτά που έχω ξαναπάει δεν είδα κάτι εντυπωσιακό τύπου Τουρκίας (αν και μιλάνε τουρκικά μέσα ) κοντοσούβλι καλό , κοντοσούβλι κότα οκ , γαρδούμπα καλή και το άλλο με τον πίτα και τον κιμά και το βούτυρο οκ
…δεν υπάρχει κατάλογος γιαυτο δεν έχω περιγραφές
Το μπιφτέκι τους προσωπικά σαν γεύση δεν μου άρεσε
Πατάτες προκάτ θέλουν αλλαγή άμεσα
Τα προϊόντα και οι σουβλες έδειξαν χειροποίητα
Αλλά δεν είναι κάτι σαν το sirali kebab όπως το είχα πλάσει με την φαντασία μου
ο Σαλονικιός το ένιωσε αμέσως∙σ χάθηκε εκείνο το γνήσιο χρώμα που τον συνέδεε με τον χώρο. Του στερήθηκαν οι αυθεντικές μυρωδιές των παλιών στοών, και στη θέση τους του επιβλήθηκε μια αποπνικτική αίσθηση αποστείρωσης.
Κάποιες φήμες λένε ότι θα κλείσει για 6 μήνες
Κάποιες φήμες ότι θα ανοίξει πάλι τα Χριστούγεννα
Έτσι κ αλλιώς βλέποντας τα concept και τις τιμές της ergon group μάλλον δεν θα απευθύνεται σε ντόπιους αλλά σε τουρίστες
Δεσπόζει η μορφή της κας Ελένης η οποία είναι εγγύηση, ευγενική καλοσυνάτη και πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει. Το φαΐ είναι πραγματικά σπιτικό και οι μερίδες μεγάλες.
έχει λίγα φαγητά όταν πήγα είχε 5-6 ταψιά διάφορα
Δοκιμάστηκε τηγανιά με πράσσο (μου είπε ότι είναι από τον κήπο της τα λαχανικά) μπριζόλα χοιρινή με ρύζι και παστίτσιο
Όλα εξαιρετικά (καλά υλικά ,
Τιμές ΣΟΚ ότι πάρεις 4 ή 5 ευρώ
Πιστεύω ότι δουλεύει καλα με γειτονιά και φοιτητές
Δεν ξέρω αν κάνει delivery
Με χαρά θα ξαναπάω
· αλλά έχει 3,
Μπουγάτσα γλυκιά καλή (2,
Ανταγωνισμός μέχρις εσχάτων με τον διπλανό πρώην συνεταιρο
Ο γύρος καλός
Πάντως δουλεύουν και τα 2 μαγαζιά
Ωραία γειτονιά στο κεντρο,
Πολυ λογικές τιμές (όπως παντού στην Λισαβόνα )
Οι τιμές 25 με 30% κάτω από κέντρο Αθήνας σε όλα τα μαγαζιά
Μπουκάλια κρασιά από 16 -18 ευρώ και μερικά στο τέλος από 40 και πάνω (είχε μέχρι και θυμιοπουλο)
Ωραία μεγάλα empanadas με 3 ευρώ και ποτήρι μπίρας βαρέλι στα 2,
Πολύς κόσμος συνιστώ την κράτηση
Περίπου 20 λεπτά από το κεντρο με uber σε περιοχή με ντόπιους …κατάλογος με κιμωλία μέσα στο μαγαζί στα πορτογαλικά αλλά με διάθεση να μας εξηγήσουν στα αγγλικά
Φάγαμε πολύ νόστιμα σε πολύ λογικές τιμές (όπως παντού στην Λισσαβώνα )
Σέρβις φιλικό και διάκοσμος meta hipster /χυμα
Κόστος 50 ευρώ σύνολο με κρασί
Θα επιδίωκα να ξαναπάω
Καλύτερο από τα άλλα της πόλης
Επειδή το έφτιαξαν πρώτοι
Θα έλεγα αξίζει το hype
Το μαγαζί είναι στημένο όπως τα περισσότερα μαγαζιά του σεφ σε άκυρο σημείο κέντρο απόκεντρο θεωρώ με φτηνό ενοίκιο για να μην έχει υψηλά λειτουργικά κλπ
Είναι self service, θα έχει κάποια πιάτα πρωινού (όχι ακόμα) και αρκετούς μεζέδες έμπνευσης του σεφ πάντα με πολύ καλά υλικά κλπ. Συνεταιρικά, όπως κ στα Άκρα, είναι και ο σπουδαίος ζαχαροπλάστης και αρτοποιός Σ. Πεδιαδιτάκης οπότε το επίπεδο σε γλυκά και ζυμάρια είναι όντως εξαιρετικό
Θα υπάρχουνε σίγουρα αυτοί που θα κράξουν για τιμές και μερίδες και θα τα συγκρίνουν με τα πιτόγυρα και θα υπάρχουν και αυτοί που θα το αποθεώσουν λόγω hype κλπ
Το μαγαζί πάντως ήρθε για να μείνει ..
Θα έχει και φαγητό -γλυκό στο χέρι
Ακόμα δεν έχει εξωτερικά τραπέζια θα έχουν λίγα από ότι φαντάζομαι
Μέσα είναι καμία 25-30 καθίσματα
Προς το παρόν ανοίγουν στις 18:
Ο μάγειρας όπως έχει ειπωθεί πέρασε 6 χρόνια από την κουζίνα του Σεμπρικο οπότε θα έλεγα ότι ειδικά στο ατηαιμο των πιάτων έμοιαζε με Σεμπρικο
Μενού αρκετά μεγάλο και αρκετά πιάτα ημέρας
Σε επίπεδο εκτέλεσης ιδεών του μάγειρα κλπ μείναμε πολύ ευχαριστημένοι,
Έχουν αρκετά πιάτα με πρόβατο (το προμηθεύονται από Αρναια )
Τιμές λογικές σέρβις μια χαρά
Νομίζω μπαίνει στην λίστα μου για πιο συχνές επισκέψεις
Είναι χειροποίητα με καλά υλικά
Χωρίς να μυρίζουν βανίλινη και τεχνικά βιομηχανικό υλικά κλπ όπως σε άλλα προβεβλημένα από τα social media μαγαζιά της πόλης
Μεχρι νοεμβριο θα αναρτηθει ατην διαυγεια οτι το ελληνικο δημοσιο θα πληρωσει τον οδηγο …αν και αφου πληρωθουν πιατευω θελουν αλλους 6-8 μηνες να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα
Μεχρι Νοεμβριο θα ξερουμε …
Φυσιολογικη η σταση μου οταν ενα μαγαζι στηριζεται στον σεφ, ιδιοκτητη, δημιουργο κλπ φυσιολογικα οταν φευγει ο σεφ κ παει για αλλα το μαγαζι χανει δυναμικη
Παρολα αυτα σε προσφατη επισκεψη φαγαμε πολυ ωραια
Ξεχωρισα γαυρο ατο τηγανι και μπουκατινι με ψητο φαγκρι και σαλτσα μπουρδετο ..
Θα προτεινα την μουργα σε καποιον που δεν εχει παει ποτε ξεκαθαρα ειναι απο τα πολυ καλα μαγαζια της πολης
Εγω δυσκολα μπορω να το ξανακανω στεκι ενω το φαγητό παραμένει καλό και σωστά εκτελεσμένο, λείπει η προσωπική ταυτότητα, η ψυχή του Λουκακη ,
Πολύ αξιόλογη και μεγάλη η λίστα κρασιών
Ντοματοσαλάτα με βαρελίσια φέτα πολύ καλή ,
Έχουν επισης δικό τους παγωτό, από γλυκά είδα τρίγωνο και γαλακτομπούρεκο, είχε και ρυζόγαλο (έφαγα αλλά δεν με κέρδισε η έντονη γεύση βανίλιας που είχε) δοκίμασα επίσης κρεμα η οποία ήταν καλή και πτι φουρ (φρέσκο αλλά γευστικά nothing special μια νορμαλ γεύση πτι φούρ)
Η κρέμα κ το γαλακτομπούρεκο είχαν 3,
Θα ήθελα να δοκιμάσω κ τα γλυκά σύντομα
Έχουν ωραία επισκέψιμη κάβα με σωστές θερμοκρασίες και πολλά κρασιά ακόμα και συλλεκτικά …βρήκα κρασιά που δεν περίμενα σε μεζεδοπωλείο
Φαγητό πολύ καλό όλα προσεγμένα…φάγαμε επικό αρνίσιο παϊδάκι ,
Μόνο Τα πρόβεια παιδάκια ήταν σκληρά
Ιδιαίτερη αναφορά στις φρέσκιες τηγανιτές πατάτες ορεινού Λασιθίου
Στο τέλος μας ρώτησαν για επιδόρπιο,
Οπότε προσοχή με αυτό και θα βγει γύρω στο 25-30 το άτομο με καλό φαγητό
Οτι πήραμε κακά εκτελεσμένο: ταραμάς με υψηλή οξύτητα, κακή υφή (στο τέλος σβόλιασε) κ περίεργη μυρωδιά, σαρδέλα ψητή τελείως φουλ στο αλάτι οριακά τρώγονταν, γαρίδες Θερμαϊκού ψητές με σκόρδο βούτυρα (4 τεμάχια 20 ευρώ) με βαριά δυσάρεστη μυρωδιά, χόρτα τσιγαριστά απαράδεκτα ζουμιά κ νερό παντού στο πιάτο.. τα χόρτα με τα κοτσάνια δεν στράγγιξαν την ντομάτα τελείως ερασιτεχνικό αποτέλεσμα… βάζοντας στην εξίσωση και τις υπερβολικά αντιλαϊκές τιμές (9,
Γεμιστό μπιφτέκι ,
Αν ο βαλκανιος έπισκεπτης επειδή ειναι διαλοπες για 1 εβδομάδα
δεχεται να δωσει 18 ευρω το burger…. αν και οικονομικα στεκεται στην ιδια θεση με τον ντοπιο (ενω δεν προέρχεται απο μια πιο ανεπτυγμένη οικονομια δεν ειναι Δανος,
Ο τουρίστας θα αφησει 20 +ανα ατομο
Καφεδες illy old school μετριοι
Πηρα καταλογο και ειδα την πλειοψηφια των burger στα 16 η 18 η ακομα και 22 ευρω !!!
Μεριδα παντσετα με πατατες στα 14 ευρω (σε γυραδικο)
Ειπα να φυγουμε αλλα δεν ηξερα κανενα αντιστοιχο μαγαζι στην περιοχη τελικα πηραμε πιτγυρο 5,
Ειναι 30 με 40 % ύπερκοστολογημενα ολα
Ποιοτικα στεκεται σαν γυραδικο τουμπας -χαριλαου
Ο σεφ πολύ εξυπηρετικός και πρόθυμος να εξηγήσει ,
Τιμές υπολογίστε περίπου 40-50 το άτομο χωρίς το κρασί
Ασφαλώς θα ξαναπηγαινα με χαρά
Αλλά τώρα έγινε Γρηγόρης μικρογεύματα στα κοντοσούβλι
Χωριάτικη άγουρη ντομάτα και άλλες ντομάτες κομμένες από πριν , τζατζίκι πιστεύω ότι ήταν Εμπορείου , σου πασάρουν και το νερό και το ψωμί χωρίς να ρωτήσουν αν κ υπάρχει εντος μαγαζιου πηγή με κρύο τρεχούμενο νερό
Κοντοσούβλι πρόβειο σκληρό και άγευστο
Δεν ξέρω γιατί κάθισαμε εδώ αλλά σίγουρα όχι ξανά
Ας το κάνει τα 3 Φ
Φιλε φάε και φυγε
Γαλακτομπούρεκο 3 ευρώ και η κρέμα βανίλια (ζεστή) με 3 ευρώ …. Η φήμη του βουτύρου του Αλέξη έφτασε στο Λονδίνο χάρη στον Αριστοτέλη Ωνάση που φρόντιζε να φτάνουν αεροπορικώς στη βρετανική πρωτεύουσα τρία κιλά βούτυρο την εβδομάδα και ένα καφάσι κερκυραϊκές φράουλες για να τις απολαμβάνει η σύζυγός του Τζάκι.
Πολύ φιλικό το σέρβις τα φαγητά μαγειρεμένα νόστιμα και γεύσεις σπιτικές …τιμές μια χαρά 20-25 το άτομο με χύμα κρασί
Χρειάζεται κράτηση
Παραγγέλνεις κρέας κ το φέρνουν σε λαδοκολλες
Μαζί με γαρνιτούρες φρέσκες τηγανητές πατάτες και λεπτό κομμένο κρεμμυδάκι (τα ζουμιά από το κρέας ποτίζουν τις πατάτες κ το κρεμμύδι και γίνεται κόλαση)
Τα κρέατα είναι στο καρβούνο, ψητό ψωμί στο κουβέρ
Ωραίες σαλάτες και σφαιρατο και πολύ ευγενικό σέρβις
Με 20 το άτομο τρως και πίνεις πολύ καλά
Bonus ο γκιώνης για να καταλαβαίνεις ότι είσαι σε χωριά
Το μαγαζί ανοίξει 18:
Και γεμίζει (κράτηση απαραίτητη)
Ο Κωνσταντίνος Μπέλλος έχει αποχωρήσει ,
Έχει την φήμη της πολύ καλής ταβέρνας και μάλλον ισχύει
Μυθική ντοματοσαλατα (η καλύτερη που έφαγα φέτος με διαφορά ) ντομάτες από την νότια Κέρκυρα (3 συγκεκριμένοι παραγωγοί ) η ντομάτα έχει αυτήν την νοστιμιά μόνο τον Αύγουστο …τιμή 6,
14 ευρώ πλήρωσα την χωριάτικη στην Χαλκιδική με χλωμές ντομάτες εισαγωγής ας πρόσεχα
Μπιανκο με καπόνι επίσης καταπληκτικό και μια παστιτσάδα με μοσχάρι να γλύφεις τα δάκτυλά σου
Κράτηση απαραίτητη
Φαγητό nothing special ,
Καλό service ,
Με μαγειρευτά ,
Ουσιαστικά δίνουν 3-4 καταλόγους ανθουλα και trizoni μαζί και διαλεγεις μαγειρευτά ,
Υπάρχει ένας διαχωρισμός στον χώρο που κάθονται οι πελάτες
Αλλά είναι στο ίδιο μαγαζί
Φάγαμε κυρίως μενού Ανθουλας (ψητό Κοτόπουλο,
Δεν ξέρω τι γίνεται το βράδυ αν παίζει κ πάλι κ η Ανθουλα ή έχουν μενού μόνο trizoni με ψάρια κλπ
https:
Παιδάκια πρόβατο εξαιρετικά ,
Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω και τον Δέλφα πιο κάτω (ο οποίος είναι ο μέγας ψήστης αλλά ήταν κλειστά )
Όλα απίθανα καλα εκτελεσμένα …είχαμε ξένους guest και το καταχάρηκαν …τιμές 200 ευρώ τα 4 άτομα με κρασί (λογικότατο μου φάνηκε) σέρβις αυτή την φορά καλό χωρίς τουπέ κλπ
Αξίζει φουλ
Γνωστος απο τα ριζά λημνος και απο το Λινού Σουμπάσης & Σία (Αθηνα)
Οστρακα,
Ολα στα καρβουνα με σοβαρο ψυστη της οικογενειας
Απολυτα μη τουριστικο
Έκανα ένα επιτόπιο scout report και μου φάνηκε ΟΚ
Εξαιρετική δροσερή αυλή ,
Φαγητό μια χαρά απλό και ωραίο έχει και ψάρι μικρό και μεγάλο και κρέατα σχάρας ,
Θα ξαναπηγαίνα άνετα για ενα τσίπουρο μετά το μπάνιο
Η χρήση της αγοράς είναι αγορά τροφίμων για αλλαγή χρήσης πχ εμπορική στοά προβλέπεται προεδρικό διάταγμα ,
Εδώ έχουν γίνει χειρότερα με δασικές εκτάσεις …
Αν γίνει εμπορική στοα βγάζοντας την προϋπόθεση της ποσοστοσης μεγάλου αριθμού καταστημάτων τροφίμων μπορεί να παραχωρηθεί εύκολα σε έναν όμιλο από τους 5-6 που κυριαρχούν στην Ελληνική αγορά
Η ιδιοκτησία δεν δείχνει να ανησυχεί μάλλον ξέρει ήδη τον επόμενο σχεδιασμο /χρηση του χώρου ή πρόσφατη είσοδος του ομίλου στο χρηματιστήριο τους δίνει κεφάλαια για να διορθώνουν τρανταχτά λάθος σχεδιασμούς τοποσήμων
Μοδιάνο – Status: Brilliant
Ανοιχτά: Μπαμπάτσικος, ΓΡΝ, Panini, Felafel, Tarantino (κλείνει Σεπτέμβριο), Πιροσκί
Κλειστά: Estrella, Αυγοθήκη Τσακίρης, Kassandra Ice Cream, Mochiamo, Ψαραγορά Μοδιάνο, Chevicheria, Ikigai Dumplings, Pico Pinsa, Τράτα, Φρεσκούλης, Mare Monti, Delyfish, Χατζής, Soft Cookie, Τερκενλής, Μάγειριο Αϊβαλί, Πασχάλης Πίτες, Oshekkopf, Διδασκάλου (κρεοπωλείο/ψητοπωλείο)
Στεγάζεται στο παλιό 2 γουλιές, 2 μπουκιές (πλατεία Κλαυθμωνος) κάποια samples που είδα από
Το μενού στο 70% είναι ίδιο με ότι τρώγαμε παλιά στο Nolan
Θέλει δεύτερη επίσκεψη για να πω τι κ πως
Συνδυάζει χώρα των Βάσκων και Κρήτη με μικρά πιάτα και και βερμούτ ,
Έχει δυνατότητες για νέο χιπστερικο προσκύνημα στην εξωτική κυψέλη
Ωραίες γεύσεις ψησταριάς στο κάρβουνο και κοντοσούβλια χωρίς τους περιττούς νεωτερισμούς και φανφάρες
Σουτζουκάκια,
Το σέρβις αν και πιεσμένο δεν είχε κανένα θέμα
Πολύ καλές οι τιμές και στα φαγητά και στο αλκοόλ πχ APLA Μαλαγουζιά στα 20 ευρώ
Περίπου 35/ατομο για αρκετό φαγητό και ποτό μου φάνηκε μια χαρά
Θα είναι μια καλή επιλογή για την περιοχή
Ειναι concept της Lekos group
Mono gyros ,
Αυτό σε συνδυασμό με το πρόστιμο δείχνει ότι δεν το βλέπω καλά αν προσθέσουμε κ την <
Άκουσα κάποιον ντόπιο να παραγγέλνει γύρο με κασέρι
Τι να αυτό πάλι ;
Ας μας πει κανένας γηγενής
Ανεπίσημα ηρθε μια πρώτη επαφή /preview με την γαστρονομική σκηνή της πόλης
Επίσημα ήρθε για ιδιωτική επίσκεψη
Από ότι έμαθα επισκέφθηκε
Δέκα τραπέζια, Χαρουπι, Συντροφη, Μεζεν
Φήμες υπάρχουν εδώ και μήνες για την συμμετοχή και της Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής στον οδηγό Michelin
Ο χρόνος θα δείξει αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά…
Πάντως θα ήταν μια θετική εξέλιξη για την γαστρονομική σκηνή
Και όπως βλέπω από τις επιλογές επίσκεψης του Michelin guy
Κοιτάνε το τοπικό στοιχείο στα μαγαζιά την τοπική κουζίνα …όχι imitation ρέπλικες γαλλικών ,
Στη δεκαετία του ’60 υπήρξε ιδρυτής και ηγέτης της παρακρατικής οργάνωσης “Σύνδεσμος Αγωνιστών και Θυμάτων Εθνικής Αντιστάσεως Βορείου Ελλάδος”. Είχε καταφέρει να στρατολογήσει αρκετούς τυχοδιώκτες και να συσπειρώσει γύρω του τους δοσίλογους του τάγματος Πούλου. Είχε ορμητήριο μια ταβέρνα με το ταιριαστό όνομα “Τα έξι γουρουνάκια”. Έμβλημα του συνδέσμου ήταν ο γερμανικός Σιδηρούς Σταυρός
και κακό λάδι ,
Προφανώς δεν θα ξανά επιχειρήσω
Το φαγητό μια χαρά (ίσως σας φανεί σκληρό το χταπόδι γιατί <
Τιμές μια χαρά ,